0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια μη σπατε τα κεφαλια σας δεν ειναι για δουλεια η ταυλανδη,700 ευρω εισοδημα απο ελλαδα και μονο διακοπες εκτος αν εχετε λεφτα για χασιμο σορρυ αλλα δεν ειναι οπως παλαιοτερα.ειμαι κο παγκαν 1 μηνα με φιλοξενη γαλλος φιλος που εχει γιογκα και ρεστοραν και εχει φρικαρει και εγω ψαχνωμε αλλα δυσκολα.φιλια απο το μια ηλιος μια βρεχει κο παγκαν
12 χρονια αν για σενα ειναι λιγα τι να πω
Okay. Προέκυψε ένα άλλο κουίζ τώρα. Διαφορετικό. Αλλά νομίζω πως το μοτίβο δεν αλλάζει στην ουσία του.Χθες μίλησα με μια φίλη μου με την οποία είχαμε καιρό να τα πούμε. Ήταν και αυτή στην Αμερική αλλά από Νέα Υόρκη μεριά. Μου είπε πως έχει ένα κεφάλαιο και θέλει να το διαθέσει κάπου αλλά δεν ξέρει που. Ψάχνεται. Χωρίς να της αναφέρω τίποτα, μου είπε από μόνη της πως σκεφτοταν μηπως θα μπορούσαμε να ψάξουμε μαζί κάτι στην Ταιλάνδη. Πχ στο Πουκετ ή αλλού. Ποιά είναι η γνωμη σας περί αυτού?Βέβαια εγώ συνεχίζω το research σε γειτονικές χώρες μήπως προκύψει κάτι ενθαρυντικό σχετικά με διδασκαλία αγγλικών κλπ.
H διδαχή της γλώσσας με βρίσκει αντίθετο αν δεν είσαι εγκεκριμένος καθήγητης ΑγγλικήςΗ μετάδοση της γνώσης πρέπει να γίνεται με προσοχή...Εμπεριέχει κινδύνους και μεγάλες ευθύνες!Εγώ θα σου έβαζα τη ταμπέλα του πολυτεχνίτη απο αυτά που δίαβασα..Ψάξου και αλλού