Αποστολέας Θέμα: Προσοχή! Είναι σημαντικό. Ταϊλάνδη. Να κάνω το μεγάλο βήμα ή όχι?  (Αναγνώστηκε 33992 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
Απ: Προσοχή! Είναι σημαντικό. Ταϊλάνδη. Να κάνω το μεγάλο βήμα ή όχι?
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 14:13:37 μμ »
παιδια μη σπατε τα κεφαλια σας δεν ειναι για δουλεια η ταυλανδη,700 ευρω εισοδημα απο ελλαδα και μονο διακοπες εκτος αν εχετε λεφτα για χασιμο σορρυ αλλα δεν ειναι οπως παλαιοτερα.ειμαι κο παγκαν 1 μηνα με φιλοξενη γαλλος φιλος που εχει γιογκα και ρεστοραν και εχει φρικαρει και εγω ψαχνωμε αλλα δυσκολα.φιλια απο το μια ηλιος μια βρεχει κο παγκαν
Μέσα σε ένα μήνα σε ένα τουριστικό θέρετρο έβγαλες συμπέρασμα για όλη την Ταϋλάνδη? Συγχαρητήρια. Είσαι αστέρι.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος jazzy-j

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 14:57:11 μμ »
12 χρονια αν για σενα ειναι λιγα τι να πω

Αποσυνδεδεμένος Πάνος henry rollins

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 15:37:35 μμ »
Μην κολλάτε βρε παιδιά! Εχει να κάνει με την οπτική του καθένα μας και από ποιά μεριά το βλέπει. Εγώ με 700 ευρώ στην Ταιλάνδη θα ήμουν σούπερ ευχαριστημένος σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα που αντιλαμβάνομαι οτι ισχύουν. Κάποιος μου πρότεινε να τσεκάρω Ινδονησία και Κίνα πέρα από Καμπότζη, Λάος, και Βιετνάμ για το θέμα των αγγλικών μου. Ειδικά στις τρεις τελευταίες χώρες αυτές όμως, ένας άλλος φίλος συμφορουμίτης μου πρότεινε να πάρω τον σάκο μου και να δοκιμάσω ψάχνοντας.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 15:38:48 μμ »
ολα  τα  καλα  ποστα  για  μαγαζι  στη  μπανγκοκ  ειναι  πιασμενα   απο  ταυλανδους   και   ταυλανδοκινεζους    μολις  ανοιξεις  μινι  μαρκετ  και  πιασει  λιγο  αμεσως  ξεφυτρωνουν  διπλα  4-5  παρομοια   με  αποτελεσμα  να  φυτοζωουν  ολα, υπαρχουν  σαιτ   που  πωλουν  επιχειρησεις  (κατα  κανονα  αποτυχημενες)  και  σου  τις  παρουσιαζουν    οτι   η  επιχειρηση  παει  με  χιλια  απλως  ο  ιδιοκτητης  ειναι  πολυασχολος  με  μεγαλυτερες  μπιζνες  και  δεν εχει  χρονο  και  για αυτο  τη  πουλαει η  καποιο  προβλημα  υγειας    και   αλλα  τετριμενα   δεν  αποκλειω  σε  ενα ποσοστο 5%  (οχι  παραπανω)  να υπαρχουν  και  κατι  αξιολογες          το  θεμα  ειναι  να  εχεις   ταυλανδη  συντροφο  που  να  της  εχεις  απολυτη  εμπιστοσυνη    και  να  ειναι  η  επιχειρηση  100%   στο  ονομα  της   διαφορετικα  πρεπει   να συστησεις  εταιρεια  και  θα  πληρωνεις   κερατιατικα  σε  φορους   λαδωματα  προστιμα    
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 15:44:39 μμ »
12 χρονια αν για σενα ειναι λιγα τι να πω
Στο ποστ που απάντησα γράφεις για ένα μήνα, όχι για 12 χρόνια.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

• *
  • Browser:
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 16:59:37 μμ »
Τσεκάρω και τα volunteering projects.

• *
  • Browser:
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 04, 2011, 01:09:02 πμ »
Okay. Προέκυψε ένα άλλο κουίζ τώρα. Διαφορετικό. Αλλά νομίζω πως το μοτίβο δεν αλλάζει στην ουσία του.

Χθες μίλησα με μια φίλη μου με την οποία είχαμε καιρό να τα πούμε. Ήταν και αυτή στην Αμερική αλλά από Νέα Υόρκη μεριά. Μου είπε πως έχει ένα κεφάλαιο και θέλει να το διαθέσει κάπου αλλά δεν ξέρει που. Ψάχνεται. Χωρίς να της αναφέρω τίποτα, μου είπε από μόνη της πως σκεφτοταν μηπως θα μπορούσαμε να ψάξουμε μαζί κάτι στην Ταιλάνδη. Πχ στο Πουκετ ή αλλού. Ποιά είναι η γνωμη σας περί αυτού?

Βέβαια εγώ συνεχίζω το research σε γειτονικές χώρες μήπως προκύψει κάτι ενθαρυντικό σχετικά με διδασκαλία αγγλικών κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 04, 2011, 01:59:52 πμ »
H διδαχή της γλώσσας με βρίσκει αντίθετο αν δεν είσαι εγκεκριμένος καθήγητης Αγγλικής
Η μετάδοση της γνώσης πρέπει να γίνεται με προσοχή...Εμπεριέχει κινδύνους και μεγάλες ευθύνες!

Εγώ θα σου έβαζα τη ταμπέλα του πολυτεχνίτη απο αυτά που δίαβασα..Ψάξου και αλλού
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

• *
  • Browser:
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 04, 2011, 07:38:49 πμ »
Προσπαθώ φίλε μου.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 04, 2011, 09:23:19 πμ »
Okay. Προέκυψε ένα άλλο κουίζ τώρα. Διαφορετικό. Αλλά νομίζω πως το μοτίβο δεν αλλάζει στην ουσία του.

Χθες μίλησα με μια φίλη μου με την οποία είχαμε καιρό να τα πούμε. Ήταν και αυτή στην Αμερική αλλά από Νέα Υόρκη μεριά. Μου είπε πως έχει ένα κεφάλαιο και θέλει να το διαθέσει κάπου αλλά δεν ξέρει που. Ψάχνεται. Χωρίς να της αναφέρω τίποτα, μου είπε από μόνη της πως σκεφτοταν μηπως θα μπορούσαμε να ψάξουμε μαζί κάτι στην Ταιλάνδη. Πχ στο Πουκετ ή αλλού. Ποιά είναι η γνωμη σας περί αυτού?

Βέβαια εγώ συνεχίζω το research σε γειτονικές χώρες μήπως προκύψει κάτι ενθαρυντικό σχετικά με διδασκαλία αγγλικών κλπ.
   χωρις  ταυλανδο-η  την  απολυτης  εμπιστοσυνης   σου,  δεν  γινετε   τιποτα   με  μικρομεσαια  επιχειρηση   στη  ταυλανδη   σε  μπιγκ  μπιζνες   αλλαζει  το  πραγμα,  αλλα  δε   σε  αφορα   αυτο  επι  του  παροντος     κοιτα  απο  καμποτζη  μερια  αν  ειναι  να  χωσεις  κεφαλαιο  (εσυ  η  η  φιλη  σου)  οπου   οι  νομοι  για  την  ιδρυση  και  κατοχη  μικρης  εταιρειας  ειναι  πολυ πολυ  πιο  ευκολοι
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 04, 2011, 10:13:02 πμ »
H διδαχή της γλώσσας με βρίσκει αντίθετο αν δεν είσαι εγκεκριμένος καθήγητης Αγγλικής
Η μετάδοση της γνώσης πρέπει να γίνεται με προσοχή...Εμπεριέχει κινδύνους και μεγάλες ευθύνες!

Εγώ θα σου έβαζα τη ταμπέλα του πολυτεχνίτη απο αυτά που δίαβασα..Ψάξου και αλλού

Συμφωνω απολυτα μην τα ισοπεδωνουμε ολα,υπαρχουν και καποιες αξιες.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

• *
  • Browser:
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 04, 2011, 17:38:38 μμ »
Δεν διαφωνώ επί του θέματος.

Αποσυνδεδεμένος tzimis53

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 17:19:47 μμ »
Φιλαράκο, κατανοώ το πρόβλημα αλλαδεν βλέπω πως μπορω να βοηθήσει καποιος. Εκτός αν έχει κάποια κατάσταση εκεί έτοιμη και βάλει ένα χεράκι. Αν έχεις κάποιες άκρες χρησιμοποιησε τες μηπως και σε βοηθήσουν. Θάλεγα χωρίς κα΄τι συγκεκριμένο να μην κάνεις κάποια κίνηση. Βρες κάποιον εκεί να σε περιμένει. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που θα επιθυμούσαν να έχουν άνθρωπο δικό τους εκεί να τους διεκπεραιώνει κα΄ποιες εμπορικές συναλλαγές. Όπως να παίρνει παραγγελίες διαφορων προιοντων και να τις εκτελεί με ασφάλεια. καλή τύχη

• *
  • Browser:
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 23:04:48 μμ »
Φίλε μου, μου έχουν στείλει ήδη κάποιοι συμφορουμίτες pm. Πρόκειται για Έλληνες που ζουν στην Ταιλάνδη και θέλουν να με βοηθήσουν. 

• *
  • Browser:
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 04:35:36 πμ »
Αυτό που πρόκειται να παραθέσω είναι ότι πιο κυνικό από οτιδήποτε έχω λάβει εως τώρα, εντός ή έκτός forum (διότι ψάχνομαι και εκτός thai.gr αν και μπορώ να πω ότι εδώ έχω βοηθηθεί πάρα πολύ).
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αναφέρω το όνομα του φίλου και ούτε πρόκειται να τον εκθέσω. 
Εννοείται.
Να ξέρει πάντως πως τον εκτιμώ γιατί δείχνει πως γράφει μέσα από την ψυχή του ασχέτως με το αν θα συμφωνήσετε ή θα διαφωνήσετε με την προτροπή του.
Το κείμενο αυτό, μου έκανε τεράστια εντύπωση και γι'αυτό το παραθέτω:

Κάτσε στα αβγά σου φίλε. Τι θες να μπλέξεις με δουλειές στην Ταιλάνδη τέτοια εποχή...
Μην έχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν. Οι πιο πολλοί, για να μην πω όλοι εδώ, είναι ψιλοαπατεώνες αποτυχημένοι.
Θα σου φάνε και τα όποια εναπομείναντα λεφτά σου μέχρι να πεις τρια.
Λούμπεν στοιχεία είναι οι πιο πολλοί. Κυνηγημένοι από Ελλάδα.
Τελος πάντων, αποψή μου. Τράβα για αλλού. Δοκίμασε Νέα Ζηλανδία.
Εν πάσει περιπτώσει κάπου που δεν υπάρχει μαφία.
Δεν είναι τα πράγματα όπως τα γράφουν πάρα πολλοί.
Να είσαι υποψιασμένος για όλους. Καλή τύχη.