0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην έχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν. Οι πιο πολλοί, για να μην πω όλοι εδώ, είναι ψιλοαπατεώνες αποτυχημένοι.Θα σου φάνε και τα όποια εναπομείναντα λεφτά σου μέχρι να πεις τρια. Λούμπεν στοιχεία είναι οι πιο πολλοί. Κυνηγημένοι από Ελλάδα. Να είσαι υποψιασμένος για όλους. Καλή τύχη.
Κλασσικός - εικονογραφημενος μικροαστός ( ε Στρ?) <<έλληνας>>.Αφορισμός και ημιμαθεια.Όλα σ'ένα σακί.Χάνει και το δίκιο του στο τέλος-τέλος,που έχει αναμφισβήτητα σε κανα 2 προτάσεις του.
Ο Rollins αλλού είναι θεός!Χθες μίλησα με μια γνωστή μου που έχει πάει Ταιλάνδη. Μου είπε ότι η Μπανγκόκ σκυλοβρωμάει. Επίσης πως οι όμορφες κατα τα άλλα παραλίες της Ταιλάνδης δεν είναι για μπάνιο. Βέβαια αυτό το τελευταίο ποσώς με ενδιαφέρει. Anyway.
Παρακολουθω αρκετες ημερες αυτη την ενοτητα και εχω εκθεσει και μια γνωμη.Αφορμη για να επανελθω και να γραψω αυτα που σκεφτομαι,σταθηκε η δημοσιευση του πμ που ελαβε ο φιλος μας ο Πανος.Αρχικα να πω οτι συμφωνω με τον γραφοντα του πμ,οσον αφορα πολλα ατομα διαφορων εθνικοτητων που <<την κανουν>> για Ταυλανδη,ειτε κυνηγημενοι στη χωρα τους ειτε νομιζοντας οτι με 5 δεκαρες στην τσεπη και κοροιδευοντας τον κοσμο θα γινουν επιχειρηματιες και θα την περνανε με μπαφους και γκομενες για την υπολοιπη ζωη τους.Διαφωνω ως προς την αναφορα του για <<ολους εδω μεσα>>.Σιγουρα το φορουμ δεν κατακλυζεται απο <<παρθενες>>,αλλα φανταζομαι δεν υπαρχει καποιος που να τους γνωριζει ολους και να μπορει να βγαλει και συμπερασμα.Το πιο πιθανο ειναι να προκειται για καποιον που εχει φαει απορριψη εδω και εχει απωθημενα.Κατα τη γνωμη μου παντως το κυριως θεμα ειναι αλλου.Θεωρω ανηθικο καποιος να δημοσιευει πμ που ελαβε και διπλα ανηθικο να το κανει χωρις να αναφερει τον αποστολεα,αφηνοντας να αιωρουνται διαφορα.Διαβαζοντας τα μηνυματα του Πανου διακρινω μια <<κατινια>>και την ταση να δημιουργει θεματα.<<... μια φιλη μου ειπε ετσι...ενας γνωστος μου ειπε αυτο...τι λετε εσεις...>>κλπ.Και επειδη σιγουρα θα τ'ακουσω για τη λεξη κατινια,ας μου εξηγησει ο Πανος με πιο σκεπτικο αναρτησε το πμ που ελαβε,αν και σκεφτομαι σοβαρα οτι δεν ελαβε κανενα τετοιο μηνυμα αλλα ειναι δικα του γραφομενα.Ισως η κλασσικη ταινια <<Ο φιλος μου ο Λευτερακης>> να τον εχει επηρεασει!
Θα στο επιβεβαιώσει κι ο Περικλής λίαν συντόμως.