Αποστολέας Θέμα: Προσοχή! Είναι σημαντικό. Ταϊλάνδη. Να κάνω το μεγάλο βήμα ή όχι?  (Αναγνώστηκε 33990 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
    • Thailand
Απ: Προσοχή! Είναι σημαντικό. Ταϊλάνδη. Να κάνω το μεγάλο βήμα ή όχι?
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 05:08:20 πμ »

Μην έχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν. Οι πιο πολλοί, για να μην πω όλοι εδώ, είναι ψιλοαπατεώνες αποτυχημένοι.
Θα σου φάνε και τα όποια εναπομείναντα λεφτά σου μέχρι να πεις τρια.
Λούμπεν στοιχεία είναι οι πιο πολλοί. Κυνηγημένοι από Ελλάδα.

Να είσαι υποψιασμένος για όλους. Καλή τύχη.

Κλασσικός - εικονογραφημενος μικροαστός ( ε Στρ?) <<έλληνας>>.

Αφορισμός και ημιμαθεια.

Όλα σ'ένα σακί.

Χάνει και το δίκιο του στο τέλος-τέλος,που έχει αναμφισβήτητα σε κανα 2 προτάσεις του.

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 05:39:16 πμ »
Κλασσικός - εικονογραφημενος μικροαστός ( ε Στρ?) <<έλληνας>>.

Αφορισμός και ημιμαθεια.

Όλα σ'ένα σακί.

Χάνει και το δίκιο του στο τέλος-τέλος,που έχει αναμφισβήτητα σε κανα 2 προτάσεις του.

Εγώ Αγαπητέ κe Πάνo ήθελα πολύ να μάθω και να γνωρίσω από κοντά αυτόν που αναφέρει την φράση ότι "...όλοι εδώ μέσα είναι ψιλοαπατεωνες αποτυχημένοι".
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 09, 2011, 07:22:40 πμ από Oytopikos »
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 07:05:28 πμ »
-."ψιλοαπατεονας" ..δεν είμαι...(αν έλεγε "χοντροαπατεονας" το συζητούσαμε!)
-αποτυχημένος...από άποψη αν έχω πετύχει κοινωνικά μάλλον είμαι αλλα εγώ ποτε δεν είχα αυτό το στόχο..άλλους είχα τους οποιους τους πέτυχα
-λούμπεν στοιχειο....ίσως να είμαι λούμπεν προλεταριάτο
-κυνηγημένος από ελλάδα...όχι αλλα σύντομα ίσως να είμαι κυνηγημένος από ταϊλάνδη!!!χάχα
-πάντως υπάρχουν και τέτοιοι που αναφέρει ο τύπος...ξέρω και γω περιπτώσεις εγκληματιών - μαφιόζων που την κοπάνησαν για εδώ, η τύπων που κονόμησαν με κομπίνες και απάτες και μετά την έκαναν για ταϊλάνδη.Αλλα όχι και σχεδόν όλοι είναι έτσι!!!
σ αυτό που σύμφωνο m αυτό το ακραίο post είναι πως..πρέπει ο φίλος να προσέχει..υπάρχουν λαμόγια εδώ και μπορεί όντως να χάσει και τα εναπομείναντα λεφτά του μέχρι να πει τρία!
από κει και πέρα φιλε με το..φτυάρι δεν μου στέλνεις σε pm συγκεκριμένες περιπτώσεις λαμόγιων που ξέρεις να εμπλουτίσω λίγο τις γνώσεις μου?

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 14:08:38 μμ »
Φίλε henry rollins (θεός ειδικά όταν παίζει τον μπάτσο)

Κατά τη γνώμη μου δες καταρχήν, αν αυτό που ψάχνεις είναι η επαγγελματική αποκατάσταση ή απλά να αλλάξεις χώρα.

Τα περί απατεώνων και αποτυχημένων, ως Έλληνες μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε και να τα αποφεύγουμε και ειδικά περί μαφίας έχουμε όλοι πείρα, ιδιαίτερα στη κρατική. Εκτός αν θες να κάτσεις στα αυγά σου και να τα κάνουν ομελέτες όλα τα λαμόγια εδώ.

Πολλοί αλλοδαποί που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στη Ταϊλάνδη είναι επειδή αγαπάνε αυτή τη χώρα και θέλουν να ζούνε εκεί και έχω δει πολλούς ευτυχισμένους με όλα όσα τους έλειπαν προηγουμένως. Αν ταξιδέψεις διερευνητικά πρώτα, μπορεί να γίνεις ένας από αυτούς (θα σου φύγει και το δίλημμα)

Φυσικό είναι να υπάρχουν και ατυχίες στα επαγγελματικά όπως σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Γι'αυτό κατ'εμένα είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιο οικονομικό υπόβαθρο,ειδικά για κάποιον που θα πήγαινε για πρώτη φορά χωρίς δεσμούς και υποστήριξη σε ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο περιβάλλον.

Δες τι σου αρέσει και αγαπάς περισσότερο επαγγελματικά από αυτά που έχεις ασχοληθεί μέχρι τώρα και να προσηλωθείς με ένα αντικείμενο, γιατί κακά τα ψέματα μεγαλώνουμε και σώνονται οι αντοχές. Όλα τα παραπάνω στο προφίλ σου θα μπορούσαν να λειτουργούν κάλλιστα σαν πάρεργα-βοηθήματα. Αν θες να σταθείς δυνατά όμως και όχι όπως ο Κωσταντίνου στην Ελληνική ταινία που κάνει ιδιαίτερα για τις ανάγκες που δημιουργεί ο 6-ος στόλος στη Τρούμπα, κατά τη γνώμη μου πάντα και με όλο το σεβασμό, δε μπορείς να βγαίνεις π.χ. να διδάξεις Αγγλικά επειδή γνωρίζεις μόνο τη γλώσσα παρακάμπτοντας παιδαγωγικά, μεθοδολογία και σπουδές, και αυτό ισχύει για όλες τις χώρες του κόσμου.
Δε ξέρω αν γίνομαι κατανοητός, ισορρόπησε κάποια πράγματα πρώτα και μην ανοίγεις πολλά μέτωπα.

Αποσυνδεδεμένος Πάνος henry rollins

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 15:33:43 μμ »
Ο Rollins αλλού είναι θεός!

Χθες μίλησα με μια γνωστή μου που έχει πάει Ταιλάνδη. Μου είπε ότι η Μπανγκόκ σκυλοβρωμάει. Επίσης πως οι όμορφες κατα τα άλλα παραλίες της Ταιλάνδης δεν είναι για μπάνιο. Βέβαια αυτό το τελευταίο ποσώς με ενδιαφέρει. Anyway.

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 15:37:56 μμ »
μαλλον η γνωστη σου δεν πηγε στην ταιλανδη για να τα λεει αυτα, δεν μπορω να το εξηγήσω διαφορετικα

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 18:39:06 μμ »
Την γνωριζεις καλα?Μηπως κανει υπερβολικη χρηση απαγορευμενων ουσιων?
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 19:17:47 μμ »
Παρακολουθω αρκετες  ημερες αυτη την ενοτητα και εχω εκθεσει και μια γνωμη.Αφορμη για να επανελθω και να γραψω αυτα που σκεφτομαι,σταθηκε η δημοσιευση του πμ που ελαβε ο φιλος μας ο Πανος.Αρχικα να πω οτι συμφωνω με τον γραφοντα του πμ,οσον αφορα πολλα ατομα διαφορων εθνικοτητων που <<την κανουν>> για Ταυλανδη,ειτε κυνηγημενοι στη χωρα τους ειτε νομιζοντας οτι με 5 δεκαρες στην τσεπη και κοροιδευοντας τον κοσμο θα γινουν επιχειρηματιες και θα την περνανε με μπαφους και γκομενες για την υπολοιπη ζωη τους.Διαφωνω ως προς την αναφορα του για <<ολους εδω μεσα>>.Σιγουρα το φορουμ δεν κατακλυζεται απο <<παρθενες>>,αλλα φανταζομαι δεν υπαρχει καποιος που να τους γνωριζει ολους και να μπορει να βγαλει και συμπερασμα.Το πιο πιθανο ειναι να προκειται για καποιον που εχει φαει απορριψη εδω και εχει απωθημενα.
Κατα τη γνωμη μου παντως το κυριως θεμα ειναι αλλου.Θεωρω ανηθικο καποιος να δημοσιευει πμ που ελαβε και διπλα ανηθικο να το κανει χωρις να αναφερει τον αποστολεα,αφηνοντας να αιωρουνται διαφορα.Διαβαζοντας τα μηνυματα του Πανου διακρινω μια <<κατινια>>και την ταση να δημιουργει θεματα.<<... μια φιλη μου ειπε ετσι...ενας γνωστος μου ειπε αυτο...τι λετε  εσεις...>>κλπ.Και επειδη σιγουρα θα τ'ακουσω για τη λεξη κατινια,ας μου εξηγησει ο Πανος με πιο σκεπτικο αναρτησε το πμ που ελαβε,αν και σκεφτομαι σοβαρα οτι δεν ελαβε κανενα τετοιο μηνυμα αλλα ειναι δικα του γραφομενα.
Ισως η κλασσικη ταινια <<Ο φιλος μου ο Λευτερακης>> να τον εχει επηρεασει!

Αποσυνδεδεμένος martz

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: Προσοχή! Είναι σημαντικό. Ταϊλάνδη. Να κάνω το μ
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 19:47:28 μμ »
Ο Rollins αλλού είναι θεός!

Χθες μίλησα με μια γνωστή μου που έχει πάει Ταιλάνδη. Μου είπε ότι η Μπανγκόκ σκυλοβρωμάει. Επίσης πως οι όμορφες κατα τα άλλα παραλίες της Ταιλάνδης δεν είναι για μπάνιο. Βέβαια αυτό το τελευταίο ποσώς με ενδιαφέρει. Anyway.
αρχίσαμε το δούλεμα ή μου φαίνεται?

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 20:33:09 μμ »
Παρακολουθω αρκετες  ημερες αυτη την ενοτητα και εχω εκθεσει και μια γνωμη.Αφορμη για να επανελθω και να γραψω αυτα που σκεφτομαι,σταθηκε η δημοσιευση του πμ που ελαβε ο φιλος μας ο Πανος.Αρχικα να πω οτι συμφωνω με τον γραφοντα του πμ,οσον αφορα πολλα ατομα διαφορων εθνικοτητων που <<την κανουν>> για Ταυλανδη,ειτε κυνηγημενοι στη χωρα τους ειτε νομιζοντας οτι με 5 δεκαρες στην τσεπη και κοροιδευοντας τον κοσμο θα γινουν επιχειρηματιες και θα την περνανε με μπαφους και γκομενες για την υπολοιπη ζωη τους.Διαφωνω ως προς την αναφορα του για <<ολους εδω μεσα>>.Σιγουρα το φορουμ δεν κατακλυζεται απο <<παρθενες>>,αλλα φανταζομαι δεν υπαρχει καποιος που να τους γνωριζει ολους και να μπορει να βγαλει και συμπερασμα.Το πιο πιθανο ειναι να προκειται για καποιον που εχει φαει απορριψη εδω και εχει απωθημενα.
Κατα τη γνωμη μου παντως το κυριως θεμα ειναι αλλου.Θεωρω ανηθικο καποιος να δημοσιευει πμ που ελαβε και διπλα ανηθικο να το κανει χωρις να αναφερει τον αποστολεα,αφηνοντας να αιωρουνται διαφορα.Διαβαζοντας τα μηνυματα του Πανου διακρινω μια <<κατινια>>και την ταση να δημιουργει θεματα.<<... μια φιλη μου ειπε ετσι...ενας γνωστος μου ειπε αυτο...τι λετε  εσεις...>>κλπ.Και επειδη σιγουρα θα τ'ακουσω για τη λεξη κατινια,ας μου εξηγησει ο Πανος με πιο σκεπτικο αναρτησε το πμ που ελαβε,αν και σκεφτομαι σοβαρα οτι δεν ελαβε κανενα τετοιο μηνυμα αλλα ειναι δικα του γραφομενα.
Ισως η κλασσικη ταινια <<Ο φιλος μου ο Λευτερακης>> να τον εχει επηρεασει!
Γατα με πεταλα...Μ'αρεσεις!! ;)
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

• *
  • Browser:
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 23:25:29 μμ »
Η γνωστή μου είναι φοροτεχνικός στην περιοχή των Λιοσίων και θα την ρωτήσω αν δεν έχει πρόβλημα να αποκαλύψω το όνομα της. Μου είπε πως είχε πάει διακοπές στηνΤαιλάνδη και στο Μπαλί πριν οκτω έτη. Ο έτερος συμφορουμίτης με ευχαρίστησε που σεβάστηκα την ανωνυμία του.

Έλεος. Εδώ μπήκα για να ακούσω απόψεις. Για να βοηθηθώ. Όχι για να παίξω τις κουμπάρες.

Αν θέλετε να με βοηθήσετε εκφέροντας την αποψη σας, έχει καλώς.
Ειδάλλως αν έχετε πρόβλημα με την παρουσία μου, μπορείτε να με παροτρύνετε να αποχωρήσω από αυτό το φόρουμ.

Είμαι σαφής. Πολύ σαφής. Φτάνει κανείς να διαβάσει το thread στην αρχή όπου αναγράφω ακριβώς αυτό που με προβληματίζει.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 10:06:09 πμ »
ρε φιλε Πανο Ρολινς απο την αρχη προσφερθηκα να σε βοηθησω γιατι μου φανηκες συμπαθης και να σου δείξω ολα τα κατατοπια εδω αν ερχόσουν, καθως επίσης να σου μαθω τεχνικες επιβιωσης, αλλα μας τα χαλασες καπως.
-Δημοσιευσες το π.μ ΄-κακώς-προκαλώντας υποψίες...θα μπορουσα να μουν εγω πχ που σου εστειλε το π.μ. που όλο γκρινιάζω για τους φαρανγκ και ειμαι κατακριτικος ή το αλλο παιδι που είχε προτεινει σε ποστ περι νεας ζηλανδιας κλπ
-σ ενα ευαισθητο φορουμ που αγαπαει την ταιλανδη παθολογικά δημοσιευσες ενα χοντροκομμενο αφορισμο..που είπε μια φίλη σου...δεν σε αμφισβητώ σ αυτο έστω, αλλα παλι ήταν εντελώς αχρειαστο
-επισης τραβας το ποστ επι μάκροσ, ρωτώντας συνέχεια και συνεχιζοντάς το..ξέρεις , οταν ζητάμε κάτι χωρίς να χουμε τίποτε να δώσουμε ως ανταπόδοση , δεν το παρακανουμε, οι άνθρωποι που σου απαντούνε τρώνε χρόνο για αυτό, ξέρεις, και πρέπει να σέβεσαι το χρόνο τους και να μην καταχράσαι τις καλές τους προθέσεις.
-και το χειρότερο...με λίγη κριτική αντέδρασες όπως πολλοί εγωπαθείς και νευρωτικοί πατριώτες μας...άρχισες να τα χώνεις και να γίνεσαι επιθετικότατος εναντίων κάποιων που γενικά προσπαθησαν να σε βοηθήσουν.
ΚΆΤΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙ ΣΚΈΨΟΥ...και ακόμη κι αν σε κατηγόρησαν άδικα κατάλαβε οτι εσυ έδωσες τις αφορμές για αυτό.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
η κοκκινοσκουφίτσα
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 10:16:50 πμ »
Η ξενοφοβία ο κοινωνικός ρατσισμός και  η ανωτερότητα του κάθε έλληνα ενάντια όλων των άλλων  ξεκινούν από την ιδέα ότι δίκιο υπάρχει μόνο στη μία πλευρά..

Προσπαθώντας να συμβάλλουμε στην αντικειμενική αντιμετώπιση του θέματος, παραθέτουμε  παρακάτω την άποψη των γεγονότων από την μεριά του δυσφημισμένου λύκου.

ʽ...Το δάσος ήταν το σπιτικό μου.
Ζούσα εκεί και νοιαζόμουν γι' αυτό.
Προσπαθούσα να το διατηρώ ταχτικό και καθαρό.
Μια ηλιόλουστη μέρα, ενώ προσπαθούσα να συμμαζέψω κάτι σκουπίδια που είχε παρατήσει ένας farang, άκουσα βήματα.
Πήδηξα πίσω από ένα δέντρο και είδα ένα μικρό κορίτσι να έρχεται από ένα μονοπάτι, κρατώντας ένα καλάθι.
Μου φάνηκε ύποπτη από την αρχή γιατί φορούσε αστεία ρούχα ολοκόκκινα, και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια κουκούλα σαν να μην ήθελε να την αναγνωρίσουν.
Φυσικά την σταμάτησα για να ερευνήσω το ζήτημα.
Την ρώτησα ποια ήταν, που πήγαινε, από που ερχόταν κ.τ.λ.
Μου είπε μια ιστορία για κάποια γιαγιά που πήγαινε να την επισκεφθεί και να της πάει φαγητό.

Έδειχνε βασικά έντιμο άτομο, αλλά βρισκόταν στο δάσος μου και έδειχνε ύποπτη μ'αυτά τα ρούχα.
Έτσι αποφάσισα να της δείξω πόσο σοβαρό ήταν να εισβάλλει έτσι, χωρίς ειδοποίηση, ντυμένη αστεία.
Την άφησα να συνεχίσει αλλά έτρεξα πριν από αυτήν στο σπίτι της γιαγιάς της.
 Όταν συνάντησα την συμπαθητική γριούλα, της εξήγησα το πρόβλημά μου και συμφώνησε ότι η εγγονή της χρειαζόταν ένα μάθημα.
Η γριούλα συμφώνησε να κρυφτεί ώσπου να την φωνάξω. Έτσι, κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι.
Όταν έφτασε το κορίτσι την κάλεσα να μπει στην κρεβατοκάμαρα όπου βρισκόμουν στο κρεβάτι ντυμένος σαν τη γιαγιά.
Το κορίτσι ήρθε με τα κόκκινα μαγουλά της και είπε κάτι άσχημο για τα μεγάλα μου αυτιά. Με είχαν προσβάλλει κι άλλοτε και έτσι προσπάθησα να πω κάτι θετικό.
Είπα ότι, ίσως, τα μεγάλα μου αυτιά, μου επέτρεπαν να την ακούω καλύτερα.
Δηλαδή έδειχνα ότι την συμπαθούσα και ήθελα να προσέχω αυτά που λεει.
Αλλά έκανε άλλο ένα καλαμπούρι για τα γουρλωτά μου μάτια.
Τώρα καταλαβαίνετε πώς άρχισα να αισθάνομαι γι' αυτό το κορίτσι, που έβαζε ένα ευγενικό προσωπείο αλλά ήταν τόσο κακοήθης.
Παρ' όλα αυτά, έχω την τακτική να γυρίζω και το άλλο μάγουλο και της είπα ότι τα γουρλωτά μου μάτια με βοηθούν να την βλέπω καλύτερα.
Η επόμενη προσβολή στ' αλήθεια με νευρίασε. Έχω κάποιο σύμπλεγμα για τα μεγάλα μου δόντια κι αυτό το κορίτσι έκανε μία προσβλητική παρατήρηση.
Ξέρω ότι θα έπρεπε να μην χάσω την ψυχραιμία μου, αλλά πήδηξα από το κρεβάτι και της φώναξα πως τα μεγάλα μου δόντια ήταν χρήσιμα για να την φάω καλύτερα.

Τώρα ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς λύκος δεν θα έτρωγε ποτέ ένα κορίτσι, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά αυτό το τρελοκόριτσο άρχισε να τρέχει γύρω-γύρω ουρλιάζοντας κι εγώ προσπαθούσα να την φτάσω για να την ηρεμήσω.
Έβγαλα και τα ρούχα της γιαγιάς αλλά αυτό φάνηκε να χειροτερεύει τα πράγματα.
Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε με δυνατό κρότο και ένας μεγαλόσωμος τύπος στεκόταν εκεί με το τσεκούρι του.
Τον κοίταξα και κατάλαβα ότι είχα βρει τον μπελά μου.
Υπήρχε ένα ανοιχτό παράθυρο πίσω μου και την κοπάνησα.

Θα ήθελα να μπορούσα να πω πως εδώ τελειώνει η ιστορία.
Όμως αυτή η γριούλα γιαγιά, ποτέ δεν είπε την δική μου πλευρά της κατάστασης.
Σύντομα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ήμουν κακός και μοχθηρός.
Όλοι άρχισαν να με αποφεύγουν.
Δεν ξέρω τι έγινε το κοριτσάκι με τα αστεία κόκκινα ρούχα, όμως εγώ δεν έζησα από τότε καλά.
Έτσι αποφάσισα να σας γράψω την ιστορία μου.

Με εκτίμηση

Ο λύκος

Κι όποιος κατάλαβε  .... κατάλαβε .
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

• *
  • Browser:
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 10:37:00 πμ »
Φίλε Δημήτρη είμαι γενικώς πολύ νηφάλιος. Θα στο επιβεβαιώσει κι ο Περικλής λίαν συντόμως. Αντιπαραθέτω αυτό που μου έγραψε ένας συμφορουμίτης εντός φόρουμ (και όχι με pm για να μην παρεξηγιόμαστε):
... μια φιλη μου ειπε ετσι...ενας γνωστος μου ειπε αυτο...τι λετε  εσεις...
Αυτό είναι ακριβώς και η ουσία για κάποιον που δεν γνωρίζει. Όποιος δεν γνωρίζει, ρωτάει για να μάθει. Συγκρίνει, αντιπαραθέτει άλλες γνώμες, κλπ κλπ. Κοινώς οτι γίνεται λίγο πολύ σε όλα τα forum. Ερωταποκρίσεις δηλαδή. Αν αυτό είναι ενοχλητικό ή κατινιά όπως ισχυρίστηκε ο PaterDemon , να το δεχθώ.
Αν πάλι δεν συνάδει με τους κανόνες του φόρουμ αυτό στο οποίο αναφέρεσαι, ευχαρίστως να επανέρθω. Όπως έγραψα η μεγάλη εντύπωση είναι αυτή και η απορία μου η οποία δημιούργησε την όποια αντίρρηση εδώ μέσα. Αλλά δεν αναφέρθηκα ούτε εγώ ούτε ο ανώνυμος συμφορουμίτης σε προσωπικά δεδομένα κανενός ούτε νομίζω πως παραβίασα κάποιον κανόνα. Όπως έγραψα και στην αρχή αρχή: Σαν νέος συμφορουμίτης θα προσπαθήσω να είμαι προσεκτικός. Ελπίζω και ο τίτλος να πληροί τους κανόνες. Αυτό δείχνει πως κανέναν σκοπό δεν είχα να κάθομαι να αραδιάζω διάφορα για κάτι το οποίο είναι τόσο σοβαρό και στην τελική απόφαση ζωής για μένα.
Εξάλλου φαντάζομαι πως είναι εύκολο για κάποιον administrator αν το ήθελε να τσεκάρει αν όντως έλαβα αυτό το pm ή όχι διότι από ένα σημειο και ύστερα δεν μιλάμε για ερωτήσεις που πιθανόν να απαντηθούν από έμπειρους χρήστες αλλά για κάτι άλλο.
Γράφεις: όταν ζητάμε κάτι χωρίς να χουμε τίποτε να δώσουμε ως ανταπόδοση...
Νομίζω πως η ευχαρίστηση της όποιας απάντησης από έναν έμπειρο χρήστη είναι και η ανταπόδωσή του.
Αν πάλι δεν έχω "πιάσει" την ουσία, πάω πάσο. Ξαναπροσπαθώ. Ποτέ δεν είναι αργά για οτιδήποτε.
Πολύ πολύ φιλικά.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 15:58:17 μμ »
Θα στο επιβεβαιώσει κι ο Περικλής λίαν συντόμως.

[off-topic]?[/off-topic]