Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αυτό τό topic
Αυτό τό board
Όλο τό forum
Google
Αρχική
Φόρουμ
Βοήθεια
Αναζήτηση
Ημερολόγιο
Επικοινωνία
Σύνδεση
»
ΔΙΑΦΟΡΑ
»
Σκέψεις - Προβληματισμοί -Επικαιρότητα
(Συντονιστής:
lostromos
) »
Lakisscorpio(The Butcher)
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες:
1
2
3
[
4
]
5
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Lakisscorpio(The Butcher) (Αναγνώστηκε 26242 φορές)
0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Yiannis
Φύλο:
Yiannis... Ταξιδευειν…:)
Windows 7
Browser:
Firefox 3.5.15
Απ: Lakisscorpio(The Butcher)
«
Απάντηση #45 στις:
Φεβρουαρίου 06, 2011, 19:47:32 μμ »
Μπροβο zografos , ισως οτι καλυτερο εχει γραφτει .
Λακη και παλι περαστικα σου φιλε!!!!
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!
Windows XP
Browser:
Chrome 8.0.552.237
«
Απάντηση #46 στις:
Φεβρουαρίου 07, 2011, 10:52:21 πμ »
Παιδια.........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ!!!
ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΙΑ!!!!!
Ο Γιατρος μ'ενημερωσε οτι τα παω καλυτερα...........Πιστευω(και το νοιωθω)οτι θα την "νικησω" την αρρωστια!!!Απλα τωρα με "παιδευει"
Να κανω μια επισημανση........επειδη μιλησα αρκετες ωρες με τον γιατρο μου ειπε οτι ο μονος τροπος να καλλησεις Ηπατιτιδα Β ειναι
1)Απο Συριγγα με μολυσμενο αιμα απο Ηπατιτιδα Β
2)Ελευθερη Σεξουαλικη Επαφη
ουτε απο τουαλλετες κολλας,ουτε απο σαλιο,ουτε απο σκουπιδια........
Αυτο μου ειπε,αυτο σας λεω!!!
αλλα και παλι ειναι καλο να τηρουμε τους κανονες Υγεινης(για καλο δικο μας)..........Να πλενουμε τα χερια μας καθε φορα πριν φαμε,παμε τουαλλετα αλλα και μετα
αν εχουμε μαζι μας και 1 ηπιο αντισηπτικο να καθαριζουμε τα χερια μας,ειναι εξτρα προστασια
αλλα παιδια,εκτος το σωματικο(εννοω την δοκιμασια της υγειας μου)υπαρχει και μια ψυχολογικη δοκιμασια..............
Γιατι οπως σας ειπα,στην Ταυλανδη,γνωρισα μια κοπελλα(οχι μπαροβια)αλλα freelancher με την οποια περασα μαζι της 8 μερες σερι!!!!
Δεθηκα πολυ μαζι της και μου ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να πιστεψω οτι ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ η αιτια του "κακου"!!!Γιατι μ'αυτην ειχα την ελευθερη σχεση...........και λογικο ειναι ολες οι υποψιες να πηγαινουν πανω της!!!
το χειροτερο δε ειναι οτι καμια φορα "μπαινει" εντονα στο μυαλο μου οτι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ οτι εχει αυτη την αρρωστια και να μην μου ειπε τιποτα!!!!
Γιατι ποιος λογικος ανθρωπος θα πηγαινε μαζι της αν του ελεγε οτι ειμαι αρρωστη???ΚΑΝΕΝΑΣ!!!(Και ειδικα στην Πατταγια οπου στην επομενη γωνια βρισκεις καλυτερη!!!!)
Η
Μπορει να μην το ξερει κιολας..........Δεν ξερω τι να σκεφτω!!!!ειλικρινα!!!
Γι'αυτο,φιλοι μου........ΠΡΟΣΟΧΗ 2 ΦΟΡΕΣ!!!!Μην ξεγελιεσται!!!καμια φορα τα φαινομενα απατουν!!!
και κατι αλλο.........ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΙΤΙΑ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ!!!!
Η χωρα ειναι Υπεροχη!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 1 ΦΟΡΑ!!!!ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ.............ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Να'στε καλα,φιλοι μου!!!
doulos21
Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0
«
Απάντηση #47 στις:
Φεβρουαρίου 07, 2011, 11:27:03 πμ »
Περαστικα φιλε Λακη να το ξεπερασεις γρηγορα αδερφε.......
doctortilac
Επισκέπτης
«
Απάντηση #48 στις:
Φεβρουαρίου 07, 2011, 11:31:56 πμ »
Φίλε Laky πρώτον άργησες να σηκωθείς και η ομαδα σου έχασε από την δικιά μου ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΙ όπως λέει και η Νι. Δεύτερον αν πας στα γραφτά μου που εχω γράψει στο παρελθόν πάντοτε επέμενα να περνούμαι κοπέλα από Bar και όχι από τον δρόμο η απλός freelancher. Δεν λέω κανένας μας δεν πάει για σεξοτουρισμο στην Ταϊλάνδη ξέρω ότι όλοι πάμε για τους ναούς αλλά ΑΝ λέω πάλη ΑΝ είναι να πάρεις κάποια γυναίκα πάντοτε από Bar εχεις μια κάπως προστασία γιατί είναι υποχρεωμένες μια φορά τον μήνα να της βλέπει γιατρός ενώ η freelancher δεν πάνε σε κανένα γιατρό. Αλλά τη κάθομαι και γράφω εφόσον κανένας δεν πηγαίνει για σεξοτουρισμο.
labiko
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Φύλο:
Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.13
«
Απάντηση #49 στις:
Φεβρουαρίου 07, 2011, 17:38:27 μμ »
φιλε πηγες στον πολεμο χωρις "κρανος" και σε πηρανε τα θραυσματα, ειμαι σιγουρος οτι θα το ξεπερασεις. σου ευχομαι γρηγορη ανάρρωση
lostromos
Συντονιστής
Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.13
«
Απάντηση #50 στις:
Φεβρουαρίου 07, 2011, 18:29:36 μμ »
φιλε λακη εξαιτιας της ολης καταστασης νομιζω οτι εχουν λεχθει πραγματα που οσοι πανε στην ταιλανδη για συγκεκριμενους σκοπους μαθανε να κρατανε λιγο τα μποσικα.τι εννοω.δυστηχως ειμαστε ανθρωποι που πολλες φορες πρεπει καποιοςγνωστος μας να παθει κατι για να σκεφτομαστε τις επιπτωσεις των πραξεων μας.
πολυ σωστα ο ντοκτορ καποτε επεμενε οτι αν καποιος θελει να παρει μια γυναικα καλο θα ηταν απο μπαρ.εστω και αν οχι καθε 15 που λεει ο νομος εστω καθε 2 μηνο οι κοπελες περνανε εξετασεις οποτε υπαρχει καποια σχετικη ασφαλεια.
για μενα καλο θα ηταν να επικοινωνησεις με την κοπελα ακομα και αν το ηξερε κατι που δεν ξερεις εσυ.αν ομως δεν το ξερει πρπει να το μαθει.ισως καποιοι να μην χρειαστει να βρεθουν στην θεση σου τωρα που δυστηχως ξερεις πως ειναι,αν η κοπελα ειναι σωστη και το αντιμετοπισει με την σοβαροτητα που χρειαζεται.
για αλλη μια φορα να σου πω περαστικα ειμαστε μαζι σου στην μαχη που δινεις και να μην ξεχναμε να ειμαστε προσεχτικοι και να λεμε και στους υπολοιπους να δειχνουν την αναλογη προσοχη.
zografos
Φύλο:
LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.13
«
Απάντηση #51 στις:
Φεβρουαρίου 07, 2011, 19:29:30 μμ »
Και ας μου επιτρεψουν γνωστοι & φιλοι,αναγνωριζω την ελευθερια στην επιλογη του καθενος,ολοι μας λιγο πολυ εχουμε ζησει καταστασεις συνναφεις,που στην ιδεα και μονο του τη διακινδυνευσαμε 'για παρτη της' τρομοκρατουμαστε ακομα.Ειναι γεγονος,η καρδια γεννα εντονα συναισθηματα,παραφορα...αλλα ρε παιδια,ας αναλογιστει ο καθενας μας, αρκουν 8 μερες να χαρισω το ειναι μου εστω σε καποια που με <<ξετιναξε χωρις προηγουμενο>>
? και ειμαι βεβαιος πως ολοι σας με καταλαβαινετε (ισως εκτος του παθοντος,που ειναι ΑΚΟΜΗ υπο την επηρρεια του 'βελους' και των κατασταλτικων...) Φτανουν καποιες μερες για να σκεφτομαι ακομη και τη 'δεσμευση'??
Και για να το πω διαφορετικα...Χαθηκε να πιειτε το καφε σας απ'εξω απο κανα πανεπιστημιο? η μηπως δεν ειναι SANOOK η ολη φαση...Υπαρχουν και'κει 'πορτοκαλιες',απλα χρειαζεται λιγο παραπανω 'τρανταγμα' μεχρι να πεσει ...
Για αλλη μια φορα, μακρια απο'μενα ο ρολος του αναμαρτητου η του σοφου,δεν ειμαι τιποτα απο τα δυο,απλα σκεψεις κανω,οπως λιγο πολυ ολοι ,μας...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...
dimfo
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΚΟΥ ΒΛΕΠΕ ΔΙΑΒΑΖ
Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.13
«
Απάντηση #52 στις:
Φεβρουαρίου 07, 2011, 19:42:00 μμ »
xαθηκε να πιειτε το καφε σας απ'εξω απο κανα πανεπιστημιο? η μηπως δεν ειναι SANOOK η ολη φαση...Υπαρχουν και'κει 'πορτοκαλιες',απλα χρειαζεται λιγο παραπανω 'τρανταγμα' μεχρι να πεσει ...
όχι φιλε ζωγράφε τα σκηνικά αυτά δεν έχουν χρώμα και ηλικία
πρόληψη και μονο προληψη
zografos
Φύλο:
LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.13
«
Απάντηση #53 στις:
Φεβρουαρίου 07, 2011, 19:57:31 μμ »
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!! οφειλω να εξηγησω ομως (προφανως δεν εγινα κατανοητος) πως δε το θετω απο πλευρας 'ασφαλους η μη επαφης' δε μιλω για τη πραξη αυτη καθ'αυτη,ουτε δινω κατευθηντηριες για <<ανυποψιαστες συνευρεσεις>>.
Το στοχοποιουμενο αντικειμενο των γραφομενων μου ηταν Η FREELANCE περιπτωση,και η πιθανοτητα δεσμευσης σε σχεση με την πληθωρα αλλων επιλογων που παλληκαρια σα και τον οποιοδηποτε ΒΑΓΓΕΛΗ,ΚΩΣΤΑ,ΝΙΚΟ εχουν μπροστα τους...
Συγνωμη για τη κακη ισως διατυπωση,και ενα πιο μεγαλο συγνωμη στο Λακη απο του οποιου την περιπετεια,και τα εξομολογουμενα καταπιαστηκα...
Ελπιζω να ημουν σαφης αυτη τη φορα
«
Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 07, 2011, 19:59:17 μμ από zografos
»
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...
thailovers
Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.13
«
Απάντηση #54 στις:
Φεβρουαρίου 07, 2011, 21:28:26 μμ »
ας μην αναλλωνομαστε στο πως και στο που κ ας δεσμευτουμε ολοι -πως μολις γινει καλα το παλικαρι να κανουμε μια πανελλαδικη συναντιση να το γιορτασουμε οπως εμεις ξερουμε..
κ ειμαι σιγουρος οτι ο λακης θα βγει συντομα νικητης
Windows XP
Browser:
Chrome 9.0.597.98
«
Απάντηση #55 στις:
Φεβρουαρίου 20, 2011, 12:29:51 μμ »
Φιλοι μου......."Εν Ταυλανδη",Αδελφοι..............Βγηκα απ'το νοσοκομειο....Τα πραγματα πανε πολυ καλυτερα!!!ο γιατρος μου ειπε οτι βελτιωνεται η κατασταση μου μερα με την μερα και οτι ειναι πολυ αισιοδοξος για την Πορεια της υγειας μου(αρκει να ακολουθησω ειδικη διατροφη και ξεκουραση)..................και εγω νοιωθω πιο δυνατος.......ειμαι λοιπον σπιτι μου και σε σταδιο της αναρρωσης.............
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ....
Παντως,"φτηνα" την γλυτωσα!!!!ο γιατρος εκμυστηρευτηκε σε συγγενικο μου προσωπο οτι ημουν 1 βημα πριν να πεσω σε "ηπατικο κωμα" και αν γινοταν αυτο επρεπε να κανω Μεταμοσχευση Ηπατος!!!!!!
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ,ευτυχως δεν εγινε αυτο!!!!
Ευχαριστω πολυ και παλι
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.13
«
Απάντηση #56 στις:
Φεβρουαρίου 20, 2011, 12:32:20 μμ »
Κουράγιο και δύναμη Λάκη,
χαιρετισμούς από την Ταϊλάνδη.
Follow @thaigr
lostromos
Συντονιστής
Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.13
«
Απάντηση #57 στις:
Φεβρουαρίου 20, 2011, 13:23:25 μμ »
απο οτι φαινεται η θετικη ενεργεια ολων μας εβαλε και αυτη ενα χερακι.
καλη δυναμη και σιδερενιος Λακη
thailovers
Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.13
«
Απάντηση #58 στις:
Φεβρουαρίου 20, 2011, 13:47:39 μμ »
σιδερενιος φιλαρακι-μια κακη εμπειρια ηταν κ τιποτα αλλο!!οταν νιωσεις ετοιμος αποφασισε κ οργανωσε παννελαδικη συναντηση να το γιορτασουμε!
HOMIES
Φύλο:
LIFE IS JUST A RIDE
Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.13
«
Απάντηση #59 στις:
Φεβρουαρίου 20, 2011, 14:06:41 μμ »
περαστικα φιλε λακη και ευχομαστε να το ξεπερασεις τελειως. καλη αναρρωση και κοιτα να ξεκουραστεις. τα υπολοιπα απο κοντα με το καλο.
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες:
1
2
3
[
4
]
5
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
thai.gr
»
ΔΙΑΦΟΡΑ
»
Σκέψεις - Προβληματισμοί -Επικαιρότητα
(Συντονιστής:
lostromos
) »
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
OK
Μάθετε περισσότερα