0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τη μια φορά το χρόνο που έχω τη δυνατότητα να αλλάζω ήπειρο, πως γίνετε να πάω κάποτε και σε Περού, Ιαπωνία... ρε γα#*τω και να χάσω τη Ταϊλάνδη?Sorry για το off topic
Kαι βεβαια υπαρχει!!.ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ...
Κυριε Σπυρο μου, μην ανησυχεις,γι αυτο εγω ειμαι εδω να σε μεταφερω 'εικονικα' 17 με 18 του μηνα θα ειμαι παναμα και μετα απο καμια βδομαδα περου LA PAMPILLA CALLAO MIRAFLORES .Περιμενε φωτογραφιες
Η Ιαπωνία πάντως συνδυάζεται με Ταϊλάνδη,εγώ έτσι το έκανα.Με Thai το Μπανγκόκ-Τόκιο μετ'επιστροφής ήταν +300 ευρώ.
Να είσαι καλά!Οι άλλοι 4 προορισμοί ποιοι είναι?Πάντως να ξέρεις,είναι πολύ ντροπαλές,αλλά όχι απρόσιτες σαν γυναίκες.Κι εφόσον οι Γιαπωνέζοι δεν φλερτάρουν ποτέ,μια ωραία κι ευγενική προσέγγιση έχει καλές πιθανότητες επιτυχίας. Παρεμπιπτόντως όταν λέγαμε ότι είμαστε από Ελλάδα οι αναφορές τους ήταν για την σπουδαία ιστορία μας,το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και κάποιος μου είπε ότι έχουμε ωραίες σοκολάτες.Να πας κι αν μπορείς να πας κι έξω απ'το Τόκιο.Μου είπαν ότι εκεί είναι πιο ανοιχτοί και φιλικοί οι άνθρωποι απ'ότι στην πρωτεύουσα.
Πόσες ώρες είναι η πτήση Μπαγκόγκ-Τόκιο;Βγαίνει Αθήνα-Μπαγκόγκ-Τόκιο, με διακοπή Ταϊλάνδη για κάποιες μέρες;
1) ταυλανδη (εχω παει)2) ολλανδια (εχω παει)3) ΝΥ (του χρονου με το καλο)4) LA5) TOKYOκαι εγω ντροπαλος ειμαι θα εχω οποτε προβλημα
Ολλανδία πάω τον άλλο μήνα για πρώτη φορά.Πιες ένα-δύο Σάκε και θα σου φύγουν οι ντροπές ;DΗ Γιαπωνέζα πάντως που έβγαινα και που γνώρισα τυχαία στο δρόμο,μου ζήτησε μόνη της να βγούμε για φαγητό,οπότε είναι ίσως λάθος να γενικεύω ότι είναι ντροπαλές.Αλλά αυτή είναι η εντύπωση που σου δίνουν.