0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κο'ιταξε φίλε μου για το θέμα των γεγονότων της Bangkok που εθιξες νομίζω οτι οι Ταυλανδοί υπήκοοι ψηφίζουνε και επομένως ο εκάστοτε πρωθυπουργός της χώρας δεν βγαίνει με τα οπλα. (αλλο αν ο συγκεκριμένος Βεντζατζίβα λένε οτι πιθανόν να εκανε νοθεία κλπ). Επίσημα δεν εχει γίνει τίποτα.
Σύμφωνοι στην ορολογία των λέξεων μην κολάς φίλε μου Oytopike γιατι και εμεις στην Ελλάδα λέμε οτι ψηφίζουμε αλλά οι Κυβερνήτες απο αλλη χώρα διορίζονται το ....timing αλλάζει μόνο.Τον δικό μας φερόμενο ως πρωθυπουργό της Ελλάδος αλλοι νασαι σίγουρος τον διόρισαν αλλά ειναι λίγο μπελαλής που λέμε γιατι η μαμμάκα του ειχε.....λίγο παραπάνω ...δόντι που λέμε στιο USA lαπο τον ευτραφή υπουργό Αμυνας του λόγω της ......οικογενειακής θρησκείας που ειχε απο τον father της και την γνωστή καταηωγή του απο την μόνη χώρα του πλανήτη που παθαίνει τραμπάκουλο που λέμε στο ονομα της λέξης Μαραθώνας διότι θεωρούν οτι ο Πέρσης σταρτηγός Μαρδόνιος που ηττήθηκε στην μάχη του Μαραθώνα απο μια χούφτα Ελληνες και αλλαξε ολος ο ρούς της ανθρωπότητας στην γλώσσα τους σημαίνει Μεσιας/Σωτήρας κλπ και γιαυτο τρέφουν .....αγάπη προς την Ελλάδα.( ειναι λάθος αυτό που οι ιδιοι διαδίδουν οτι μας μισουν επειδή ο Μέγας Αλέξανδρος εκαψε την αρχαία πόλη Σιών γαιτι δεν θέλουν να παραδεχθούν την ηττα τους αν και χιλιάδες στρατό που ειχαν oi Πέρσες με τον σταρτηγό Μαρδόνιο τους νικησαν μια χουφτα Ελληνες)Πάντως ο δικος (τους αβάπτιστος)...... ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδος εκανε δήλωση επαυτού και δ'ηλωσε οτι στον τύμβο του Μαραθώνα να αναρτηθεί και....μια πλάκα .....προς τιμήν....των πεσόντων Περσών. Congratulation Jefry but let me tell you that the expression general Mardonios doesnt mean Mordehai as you have been taught in USA when you was little boy and....unfortunately you stil remain little boy. Νασαι καλά πάντως Oytopike αν και λιγο καιρο ειμαι στο site.