0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτα φιλε μου ειναι προς γνωση και συμορφωση ....Δανεικα σε αγνωστο ? στην εποχη μας ( και απο οτι εχω καταλαβει απο το άγχος σου πολλα ) ?Τι να σου πω /το μονο που μπορω να σου πω ειναι εαν μπορεις να με δανεισεις και μενα 5000 γιατι εχω καποιο κολλημα .Υγ : Συγνωμη για την αιτηση δανεισμού αλλα το εκανα σαν χιουμορ ........ ετσι να σπασει η παγωμαρα ......Κατα τα αλλα αφου μεχρι τωρα τρως πορτα , απλα μαλον ξεχνα τα ( αφου δεν εχεις και καπιο αποδεικτικο )Καλα εκανες και το αναφερες ομως γιατι πολλες φορες η χαλαρωση των διακοπων και ο "ελληναρας" που κρυβετε μεσα μας μας κανει να την παταμε σε πολλα πραγματα .
απο κουβεντες κατα καιρους με φιλους (εκτος φορουμ)εχω ακουσει διαφορα .τα τελευταια 5-6 χρονια εχουν παει αρκετα λαμογια απο ελλαδα στο πουκετ συγκεκριμενα, οι οποιοι ειχαν κανει διαφορα εδω. ξερω περιστατικο ενος που κατεβηκε κατω ανοιξε μαγαζι με μηχανακια και καποιοι κυριοι( ελληνες) τον συμβουλεψαν( παραπλανησαν) να μην βγαλει τα απαρετητα εγγραφα με αποτελεσμα οταν του εληξε η 3μηνη βιζα του του συστησαν ενα "δικηγορο"για να βγαλει το διαβατηριο του στα συνορα , αποτελεσμα το διαβατηριο βρεθηκε να το εχει καποιος ινδονησιος , αυτον τον μπαγλαροσαν και τον εστειλαν πισω ελλαδα(μαυρισμενο) και εχουν μεινει τα μηχανακια και τον περιμενουν τον κυριο που γραφεις δεν τον εχω υποψη μου μακαρι να παρεις τα χρηματα σου πισω συντομα
Παρολο που δεν θελω να γινω αφοριστικος ,θα ελεγα οτι κυριο μελημα μου ειναι η αποφυγη -παση θυσια- επαφης με Ελληνες . Και πιστεψτε με δεν βγηκα ποτε χαμενος .Την μια και μοναδικη φορα που εγινα αυτο βρεθηκα "μαχαιρωμενος" πισωπλατα . Γι'αυτο μακρια και αγαπημενοι .
Επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε παντός είδους διαφημίσεις ελλήνων εντός του thai.gr γιατί δε νομίζω ότι τους ελέγχει κανείς για τον πρότερο, τωρινό κ μελλοντικό έντιμο βίο τους….
1) Πραγματικά με βοηθήσατε άμεσα αλλά εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες είναι άφαντος και το τηλ του έχει καταργηθεί μιας και κινητά των τουριστών δεν κρατάνε πάνω από μήνα και στην καλύτερη περίπτωση 6μηνο αν βάζεις συνεχώς κάρτες ανανέωσης. Αν κάποιός έχει επαφή μαζί του ας με ενημερώσει.2) Το συγκ. άτομο είχε απλά μια συνεργασία με το ξενοδοχείο και δεν πιστεύω ότι ήταν υπάλληλος τους. Το ξενοδοχείο δεν με κάλυπτε και δεν είχα κανένα λόγο να το προτιμίσω.3) Το λάθος είναι δικό μου και το έχω πει εξαρχής.4) Εκτός της δικής μου καταγγελίας υπήρχε και δεύτερη που έγινε μεταξύ 1-20/8/2010 αλλά τα σχόλια σβήστηκαν καθώς περιείχαν απειλητικό-υβριστικό περιεχόμενο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έμπαιναν επί της ουσίας του θέματος που δεν είναι το ξενοδοχείο αλλά τα δανεικά κ αγύριστα που κατάφερνε να δανείζετε από Έλληνες ο κυρ Δημήτρης.5) Δεν αμφιβάλω ότι είχε πελάτες το εν λόγο ξενοδοχείο μιας και η τιμή του ήταν κάτω από χιλιάρικο μπατ.Και τέλος ξαναγράφω ότι δεν ήταν υπάλληλος απ' όσο εγώ κατάλαβα αλλά είχε μια κάποια συνεργασία με το εν λόγο ξενοδοχείο και απλά έβγαζε την προμήθεια του από τους πελάτες που έφερνε στο ξενοδοχείο.Δεν ζητώ ευθύνες από εσάς αλλά προσπαθώ να βρω λύση στο θέμα μου μιας και τώρα είναι περίοδος διακοπών και όλο και κάποιος θα τον δει κάπου.Επίσης καλό είναι να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι του σιτε από τα παθήματα άλλων ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοίστα ταξίδια τους και ειδικά από Έλληνες-λαμόγια τύπου Δημήτρη.Υ.γ. Τα όσα μηνύματα είχαμε ανταλλάξει πριν από μετρικούς μήνες έχουν όλα εξαφανιστεί από τα εισερχόμενα που είχε ο λογ/σμος μου!!!! Γιατί γίνετε αυτό???
Υ.γ. Τα όσα μηνύματα είχαμε ανταλλάξει πριν από μετρικούς μήνες έχουν όλα εξαφανιστεί από τα εισερχόμενα που είχε ο λογ/σμος μου!!!! Γιατί γίνετε αυτό???
Γινετε για εξοικονομηση χωρουΠροσεχε λιγο τον γραπτο σου λογο , το site δεν ψαχνει να εξαπατησει κανεναν και ειναι ανοιχτο για ολους που εφαρμοζουν τους κανονισμους.Μην ξεχνας οτι ΕΣΥ ευθυνεσαι για αυτο που επαθες και οχι το site.Το site δεν υποχρεωνει κανεναν και για τιποτα. Ειναι ενας τοπος ανταλλαγης αποψεων και εμπειριων.
Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον ξέρω...θέλω να πω όμως ότι το πρόβλημα είναι γενικό,και δεν έχει να κάνει μονο με τους Έλληνες τις Ταϊλάνδης που μερικοί απ αυτούς είναι απατεώνες, και πολλοί απ αυτούς φυγόδικοι η ακόμα και βαρυποινίτες( τουλάχιστον 5-6 άτομα με κατηγοριες-καταδίκες βαρίου κακουργηματικού χαρακτήρα βρίσκονται αυτή τι στιγμή στην Ταϊλάνδη, όphως έμαθα από άτομο τις πιάτσας, φυσικά όμως δεν ξέρω λεπτομέρειες διότι ούτε μου κατανόμασε ούτε θέλησα να μάθω περισσότερα)Έλεγα λοιπόν ότι γενικά η Ταϊλάνδη συγκεντρώνει τι Sara και τι Mara , είναι το μέρος που λειτουργεί σαν σκουπιδοντενεκές του δυτικού κόσμου, κι ένα σορό άτομα με προβληματικές συμπεριφορές που δεν μπορούν πλέον να σταθούν αλλου , έρχονται εδώ.(χωρια οι λογής λογής παιδεραστές που συνήθως ζητούν καταφύγιο στη χωρα)ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ.Ειδικά υπάρχει μια κατηγορια high profile farang, που όλο έχουνε διαφορα project στο μυαλό τους, όλο θέλουν να επενδύσουν και ψάχνουν για συνεργάτες, όλο επιδεικνύουν ένα ακριβό lifestyle και δίνουν τον αέρα του πετυχημένου ανακυκλώνοντας τον εαυτό τους συνεχώς σε διαφορα events, party και συναφή γεγονότα κοινωνικής δικτυώσεις.. Αυτή ι κατιγορια ατόμων στην πραγμaτικοτιτα χρωστάει πολλά, δεν eχει μια και ψάχνει για ένα καινούριο θύμα να δαγκώσει.Με λίγα λόγια, μεγάλη προσοχή με ποίους συναναστρέφεστε και κύριος με ποίους συνεργάζεστε ;. ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ και να φανταστείτε μιλάω μονο για farang , χωρίς να έχω ανακατέψει καν ταϊλανδούς απατεώνες που αφθονούν.Φυσικά για να εξηγούμαστε, η πλειοψηφία τον Ταϊλανδόν και τον farang εδώ είναι μια χαρά παιδιά, όμως αν είστε άπειροι και ευκολόπιστοι το πιο πιθανό είναι να πέσετε στα λαμόγια που θα μυριστούν άμεσος την ευκαιρία να σας εκμεταλλευτούν.Αυτά όλα τα γράφω κύριος όχι για όσους tha erthoun εδώ για διακοπές, αλλa κύριος για εκείνους που θα έρθουν σαν μόνιμοι, να επενδύσουν και καλά λίγα λεφτάκια, και ψάχνουν για άκρες , συνεργασία και βοήθεια από κάποιους εμπειρότερους, που όμως συχνά αποδεικνύονται αετονύχηδες Αυτά.