Αποστολέας Θέμα: Κομμένα πια τα δανεικά  (Αναγνώστηκε 21450 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrew

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.16 Firefox 3.6.16
Κομμένα πια τα δανεικά
« στις: Μαρτίου 25, 2011, 22:57:55 μμ »
Καλησπέρα προς όλους.

Αν είχα ακούσει το τραγούδι "κομμένα πια τα δανεικά" μάλλον δεν θα έκανα αυτό το λάθος...
Το λάθος που έκανα ήταν να δανείσω χρήματα στον κύριο Δημήτρη(hallo patong) όσο ήμουν στο phuket αλλά και όσο ήμασταν μαζί στη bangkok τον Αύγουστο του 2010. Το λάθος σίγουρα είναι δικό μου που ήθελα να βοηθήσω εκείνη τη στιγμή κάποιον που του έτυχαν δυσκολίες στα πρώτα του βήματα και δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον άλλο.  Τα μηνύματα στο κινητό μου από τον κύριο Δημήτρη από το Σεπτέμβριο μέχρι και πριν ένα μήνα ξεπερνούν τα 150 !! με διάφορες δικαιολογίες και δυσκολίες συνεχώς... Εδώ και ένα μήνα έχει εξαφανιστεί χωρίς να δίνει σημεία ζωής. Στα τελευταία του μηνύματα μου έλεγε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό θέμα υγείας το οποίο δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν όντος ισχύ ή όχι. Ελπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος και απλά να δυσκολεύετε οικονομικά…. Σε καμία περίπτωση δεν μου έδωσε την εντύπωση λαμόγιου και γι’αυτό του έδωσα τα χρήματα. Δυστυχώς για άλλη μια φορά Έλληνας πέφτει θύμα από Έλληνα…και όχι από Ταϊλανδό (γνωρίζω ακόμα μια παρόμοια ιστορία αλλά θα ήταν καλύτερο να τα έγραφε ο ίδιος εδώ για να μην την πατήσει και άλλος με συμμετοχή σε ελληνο-ταιλανδέζικη επιχείρηση).
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι πάνω σε αυτό παρακαλώ να με ενημερώσει ή ας το γράψει εδώ δημόσια. Ελπίζω να βρεθεί λύση στο θέμα μου γιατί σίγουρα δεν πρόκειται να περάσει έτσι σε καμία περίπτωση…
Εδώ βάζω μια τελεία μήπως και βρεθεί λύση έστω και από εδώ.

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου

Υ.γ.
Ο απαράβατος κανόνας που όλοι πρέπει να γνωρίζουν πρίν πατήσουν το πόδι τους στην Ταυλάνδη είναι ότι "ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ" τον οποίο χρυσό κανόνα εγώ έμαθα μετά,  στη συνάντηση που έγινε στον Πειραιά στο τέλος του 2010.

Υ.γ.2
Αν κάποιος έχει παρόμοιες δυσάρεστες τέτοιου είδους εμπειρίες στην Ταϊλάνδη και κατάφερε να βρει λύση, παρακαλώ να το γράψει εδώ ή με πμ μήνυμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 04, 2011, 00:11:17 πμ από andrew »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: Κομμένα πια τα δανείκα
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 25, 2011, 23:34:06 μμ »
Αυτα φιλε μου ειναι προς γνωση και συμορφωση ....
Δανεικα σε αγνωστο ? στην εποχη μας ( και απο οτι εχω καταλαβει απο το άγχος σου πολλα ) ?
Τι να σου πω /
το μονο που μπορω να σου πω ειναι εαν μπορεις να με δανεισεις και μενα 5000 γιατι εχω καποιο κολλημα .

Υγ : Συγνωμη για την αιτηση δανεισμού αλλα το εκανα σαν χιουμορ ........ ετσι να σπασει η παγωμαρα ......
Κατα τα αλλα αφου μεχρι τωρα τρως πορτα , απλα μαλον ξεχνα τα  ( αφου δεν εχεις και καπιο αποδεικτικο )
Καλα εκανες και το αναφερες ομως γιατι πολλες φορες η χαλαρωση των διακοπων και ο "ελληναρας" που κρυβετε μεσα μας μας κανει να την παταμε σε πολλα πραγματα .
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
Απ: Κομμένα πια τα δανείκα
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 25, 2011, 23:35:23 μμ »
δεν νομιζω κανεις να μπορει να εκφερει γνωμη για αυτο το ζητημα αλλα εχω να πω δυο πραγματακια:

1.φιλε μου οι καιροι ειναι πολλοι πονηροι και τουλαχιστον θα επρεπε να σκεφτεις καλα πριν δωσεις λεφτα σε καποιον που μαλιστα δεν το ξερεις.

προσωπικα σου βγαζω το καπελο γιατι μου αρεσε ο τροπος που σκεφτηκες να βοηθησεις εναν συνανθρωπο σου και μαλιστα συμπατριωτη σου που ισως να ειχε  δυσκολιες.κανονικα ετσι θα επρεπε να κανουμε ολοι.εσυ ειχες καλες προθεσεις και ειναι κατι που εκτιμω πολυ.

2.αν θυμαμε καλα,γιατι συντονιζεται το φορουμ με τροπο να ειναι ευκολοδιαβαστο και διαγραφουμε μυνηματα που ειναι πολυ καιρο χωρις απαντησεις η δεν προσφερουν κατι,οτι ειχε ανοιχτει παλι ενα θεμα και μια αντιδικια μεταξυ του δημητρη και καποιου αλλου και εκει ειχε ακουστει οτι ειχαν δωθει κατι χρηματα.αν θυμαμε καλα.

δεν θελω να παρω το μερος κανενος εξαλλου παντα εχω στο μυαλο μου κατι που ειχα δει γραμμενο σε ενα αστυνομικο τμημα
«Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις»

Αποσυνδεδεμένος andrew

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: Κομμένα πια τα δανεικά
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 26, 2011, 16:27:38 μμ »
Αυτα φιλε μου ειναι προς γνωση και συμορφωση ....
Δανεικα σε αγνωστο ? στην εποχη μας ( και απο οτι εχω καταλαβει απο το άγχος σου πολλα ) ?
Τι να σου πω /
το μονο που μπορω να σου πω ειναι εαν μπορεις να με δανεισεις και μενα 5000 γιατι εχω καποιο κολλημα .

Υγ : Συγνωμη για την αιτηση δανεισμού αλλα το εκανα σαν χιουμορ ........ ετσι να σπασει η παγωμαρα ......
Κατα τα αλλα αφου μεχρι τωρα τρως πορτα , απλα μαλον ξεχνα τα  ( αφου δεν εχεις και καπιο αποδεικτικο )
Καλα εκανες και το αναφερες ομως γιατι πολλες φορες η χαλαρωση των διακοπων και ο "ελληναρας" που κρυβετε μεσα μας μας κανει να την παταμε σε πολλα πραγματα .

Ακριβώς αυτό έπαθα μετά από 2 βδομάδες χαλάρωσης στο νησί….Δυστυχώς αυτά παθαίνουμε όσοι χαλαρώνουμε στις διακοπές είτε από Ταϊλανδές είτε από Ελληνάρες τύπου Δημήτρη.
Αποδεικτικά υπάρχουν και θα χρησιμοποιηθούν σίγουρα όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή… Αν ήσουν στη θέση του Δημήτρη σίγουρα θα έπαιρνες εσύ τα χρήματα αλλά τώρα «τέρμα πια τα δανεικά»…
Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κανέναν να απαντάει σχετικά εκτός από τους διαχειριστές αλλά μάλλον είναι νωρίς ακόμα μιας και το έβαλα μόλις χτες.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 26, 2011, 17:41:34 μμ »
απο κουβεντες  κατα καιρους με φιλους (εκτος φορουμ)εχω ακουσει διαφορα .
τα τελευταια 5-6 χρονια εχουν παει αρκετα λαμογια απο ελλαδα στο πουκετ συγκεκριμενα, οι οποιοι ειχαν κανει διαφορα εδω. ξερω περιστατικο  ενος που κατεβηκε κατω ανοιξε μαγαζι με μηχανακια   και καποιοι κυριοι( ελληνες) τον συμβουλεψαν( παραπλανησαν) να μην βγαλει τα απαρετητα εγγραφα  με αποτελεσμα οταν του εληξε η 3μηνη βιζα του του συστησαν ενα "δικηγορο"για να βγαλει το διαβατηριο του στα συνορα , αποτελεσμα το διαβατηριο βρεθηκε να το εχει καποιος ινδονησιος , αυτον τον μπαγλαροσαν και τον εστειλαν πισω ελλαδα(μαυρισμενο) και εχουν μεινει τα μηχανακια και τον περιμενουν
 τον κυριο που γραφεις δεν  τον εχω υποψη μου 
μακαρι να παρεις τα χρηματα σου πισω συντομα

Αποσυνδεδεμένος andrew

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 28, 2011, 19:52:39 μμ »
απο κουβεντες  κατα καιρους με φιλους (εκτος φορουμ)εχω ακουσει διαφορα .
τα τελευταια 5-6 χρονια εχουν παει αρκετα λαμογια απο ελλαδα στο πουκετ συγκεκριμενα, οι οποιοι ειχαν κανει διαφορα εδω. ξερω περιστατικο  ενος που κατεβηκε κατω ανοιξε μαγαζι με μηχανακια   και καποιοι κυριοι( ελληνες) τον συμβουλεψαν( παραπλανησαν) να μην βγαλει τα απαρετητα εγγραφα  με αποτελεσμα οταν του εληξε η 3μηνη βιζα του του συστησαν ενα "δικηγορο"για να βγαλει το διαβατηριο του στα συνορα , αποτελεσμα το διαβατηριο βρεθηκε να το εχει καποιος ινδονησιος , αυτον τον μπαγλαροσαν και τον εστειλαν πισω ελλαδα(μαυρισμενο) και εχουν μεινει τα μηχανακια και τον περιμενουν
 τον κυριο που γραφεις δεν  τον εχω υποψη μου 
μακαρι να παρεις τα χρηματα σου πισω συντομα

Το θέμα πιστεύω ότι είναι μεγάλο αλλά λίγοι βγαίνουν να μιλήσουν για τέτοιες προσωπικές εμπειρίες τους...
μάλλον προτιμούν να ακούνε μόνο τα ευχάριστα από ανθρώπους που έχουν πάει 1-2 φορές μόνο Ταϊλάνδη λέγοντας τα γνωστά ότι όλα είναι τέλεια και καταπράσινα!!
Το περιστατικό που αναφέρεις για τον κύριο με τα μηχανάκια δεν το έχω ακούσει και δεν μου φαίνεται και πολύ δύσκολο για να γίνει.
Τα μηχανάκια δεν ξέρω αν τελικά γυρίσει πίσω με φρέσκο διαβατήριο αν θα τα βρει στη θέση τους ή αν έχουν γίνει ανταλλακτικά για άλλα μηχανάκια...

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 29, 2011, 09:27:09 πμ »
Παρολο που δεν θελω να γινω αφοριστικος ,θα ελεγα οτι κυριο μελημα μου ειναι η αποφυγη -παση θυσια- επαφης με Ελληνες . Και πιστεψτε με δεν βγηκα ποτε χαμενος .

Την μια και μοναδικη φορα που εγινα αυτο βρεθηκα "μαχαιρωμενος" πισωπλατα .  Γι'αυτο μακρια και αγαπημενοι .

Αποσυνδεδεμένος andrew

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 29, 2011, 23:48:10 μμ »
Παρολο που δεν θελω να γινω αφοριστικος ,θα ελεγα οτι κυριο μελημα μου ειναι η αποφυγη -παση θυσια- επαφης με Ελληνες . Και πιστεψτε με δεν βγηκα ποτε χαμενος .

Την μια και μοναδικη φορα που εγινα αυτο βρεθηκα "μαχαιρωμενος" πισωπλατα .  Γι'αυτο μακρια και αγαπημενοι .

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ εδώ και κάποια χρόνια αλλά δυστυχώς κάποια στιγμή χαλαρώνεις και τότε την πατάς όχι από ξένο αλλά από Έλληνα!!!!
Πώς γίνετε αυτό δεν το έχω καταλάβει ακριβώς αλλά είναι πραγματικότητα και όντος συμβαίνει!!!
Μακριά και αγαπημένοι συμφωνώ μαζί σου 100%.  (Τουλάχιστον όσο είμαστε στην Ταϊλάνδη γιατί εδώ δεν έχουμε άλλη επιλογή)

Αποσυνδεδεμένος andrew

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 30, 2011, 16:22:03 μμ »
Αγαπητοί συναγωνιστές της Ταϋλάνδης καλησπέρα

Όσοι έχετε διαβάσει τα όσα "ευχάριστα" έγραψα παραπάνω για την περσινή μου εμπειρία από τον κύριο Δημήτρη του ιστορικού πλέον "hallo patong" θα γνωρίζετε το πρόβλημα μου. Η συνέχεια λοιπόν είναι η εξής.
Έχω πλήρη στοιχεία του μετά από σχετική καταγγελία που έκανα στο αστυνομικό τμήμα που ανήκει βάση διαβατηρίου και ταυτότητας. Είμαι έτοιμος για τα
περαιτέρω βάση του αντιγράφου της έκθεσης από την αστυνομία.

Αν κάποιος συναγωνιστής της ωραίας αυτής χώρας έχει νεότερα του, παρακαλώ να επικ. μαζί μου μιας και οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν
ήδη ξεκινήσει για αρκετούς από εμάς.

Φέτος δεν θα μπορέσω να σας ακολουθήσω λόγω των οικονομικών εξελίξεων της χώρας μας αλλά και των περσινών λαθών μου... Επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε παντός είδους διαφημίσεις ελλήνων εντός του thai.gr γιατί δε νομίζω ότι τους ελέγχει κανείς για τον πρότερο, τωρινό κ μελλοντικό έντιμο βίο τους….

Καλές διακοπές και μην δανείζετε ούτε ένα ευρώ...

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 5.0 Firefox 5.0
    • Thailand
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 30, 2011, 18:00:23 μμ »
Επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε παντός είδους διαφημίσεις ελλήνων εντός του thai.gr γιατί δε νομίζω ότι τους ελέγχει κανείς για τον πρότερο, τωρινό κ μελλοντικό έντιμο βίο τους….

1)Από την πρώτη στιγμή , σε βοήθησαμε με όποιον τρόπο μπορούσαμε(ιδιαίτερα εγώ προσωπικά) και σε <<ξανα>>φέραμε σε επαφή μαζί του.

2)Το συγκεκριμένο άτομο το γνώρισες στο Πούκετ και δεν έμεινες καν στο ξενοδοχείο που δούλευε, όπως εσύ ο ίδιος έχεις καταθέσει.

3) Όταν πας και δανείζεις χρήματα σε ένα άγνωστο σου άτομο που βγήκατε 10 βράδιες μαζί και σε κέρασε και 5 φορές δεν είναι και ότι πιο φρόνιμο.

4)Το thai.gr φιλοξένησε διαφήμιση για ένα τρίμηνο ΜΟΝΟ του συγκεκριμένου ξενοδοχείου και μετά κατόπιν και της καταγγελίας σου αποσύρθηκε άμεσα η διαφήμιση.

5)Συντονιστής του φόρουμ και πολλά μέλη του πήγαν και εμειναν ευχαριστημένοι από το ξενοδοχείο (πιο πολύ από την τιμή του)

Σύμφωνα και με τους κανονισμούς του φόρουμ που είσαι μέλος δεν φέρουμε καμια ευθύνη για την εξαπάτηση ενός υπαλλήλου(μέλους του φόρουμ) του ξενοδοχείου που διαφημιζόταν προς το πρόσωπο σου.

Αποσυνδεδεμένος andrew

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.18 Firefox 3.6.18
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 30, 2011, 23:27:51 μμ »
Επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε παντός είδους διαφημίσεις ελλήνων εντός του thai.gr γιατί δε νομίζω ότι τους ελέγχει κανείς για τον πρότερο, τωρινό κ μελλοντικό έντιμο βίο τους….

1)Από την πρώτη στιγμή , σε βοήθησαμε με όποιον τρόπο μπορούσαμε(ιδιαίτερα εγώ προσωπικά) και σε <<ξανα>>φέραμε σε επαφή μαζί του.

2)Το συγκεκριμένο άτομο το γνώρισες στο Πούκετ και δεν έμεινες καν στο ξενοδοχείο που δούλευε, όπως εσύ ο ίδιος έχεις καταθέσει.

3) Όταν πας και δανείζεις χρήματα σε ένα άγνωστο σου άτομο που βγήκατε 10 βράδιες μαζί και σε κέρασε και 5 φορές δεν είναι και ότι πιο φρόνιμο.

4)Το thai.gr φιλοξένησε διαφήμιση για ένα τρίμηνο ΜΟΝΟ του συγκεκριμένου ξενοδοχείου και μετά κατόπιν και της καταγγελίας σου αποσύρθηκε άμεσα η διαφήμιση.

5)Συντονιστής του φόρουμ και πολλά μέλη του πήγαν και εμειναν ευχαριστημένοι από το ξενοδοχείο (πιο πολύ από την τιμή του)

Σύμφωνα και με τους κανονισμούς του φόρουμ που είσαι μέλος δεν φέρουμε καμια ευθύνη για την εξαπάτηση ενός υπαλλήλου(μέλους του φόρουμ) του ξενοδοχείου που διαφημιζόταν προς το πρόσωπο σου.

===
1) Πραγματικά με βοηθήσατε άμεσα αλλά εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες είναι άφαντος και το τηλ του έχει καταργηθεί μιας και κινητά των τουριστών δεν κρατάνε πάνω από μήνα και στην καλύτερη περίπτωση 6μηνο αν βάζεις συνεχώς κάρτες ανανέωσης. Αν κάποιός έχει επαφή μαζί του ας με ενημερώσει.

2) Το συγκ. άτομο είχε απλά μια συνεργασία με το ξενοδοχείο και δεν πιστεύω ότι ήταν υπάλληλος τους. Το ξενοδοχείο δεν με κάλυπτε και δεν είχα κανένα λόγο να το προτιμίσω.

3) Το λάθος είναι δικό μου και το έχω πει εξαρχής.

4) Εκτός της δικής μου καταγγελίας υπήρχε και δεύτερη που έγινε μεταξύ 1-20/8/2010 αλλά τα σχόλια σβήστηκαν καθώς περιείχαν απειλητικό-υβριστικό περιεχόμενο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έμπαιναν επί της ουσίας του θέματος που δεν είναι το ξενοδοχείο αλλά τα δανεικά κ αγύριστα που κατάφερνε να δανείζετε από Έλληνες ο κυρ Δημήτρης.

5) Δεν αμφιβάλω ότι είχε πελάτες το εν λόγο ξενοδοχείο μιας και η τιμή του ήταν κάτω από χιλιάρικο μπατ.

Και τέλος ξαναγράφω ότι δεν ήταν υπάλληλος απ' όσο εγώ κατάλαβα αλλά είχε μια κάποια συνεργασία με το εν λόγο ξενοδοχείο και απλά έβγαζε την προμήθεια του από τους πελάτες που έφερνε στο ξενοδοχείο.

Δεν ζητώ ευθύνες από εσάς αλλά προσπαθώ να βρω λύση στο θέμα μου μιας και τώρα είναι περίοδος διακοπών και όλο και κάποιος θα τον δει κάπου.

Επίσης καλό είναι να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι του σιτε από τα παθήματα άλλων ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί
στα ταξίδια τους και ειδικά από Έλληνες-λαμόγια τύπου Δημήτρη.

Υ.γ.
Τα όσα μηνύματα είχαμε ανταλλάξει πριν από μετρικούς μήνες έχουν όλα εξαφανιστεί από τα εισερχόμενα που είχε ο λογ/σμος μου!!!! Γιατί γίνετε αυτό???

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 01, 2011, 06:00:01 πμ »
Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον ξέρω...θέλω να πω όμως ότι το πρόβλημα είναι γενικό,και δεν έχει να κάνει μονο με τους Έλληνες τις Ταϊλάνδης που μερικοί απ αυτούς είναι απατεώνες, και πολλοί απ αυτούς φυγόδικοι η ακόμα και βαρυποινίτες( τουλάχιστον 5-6 άτομα με κατηγοριες-καταδίκες βαρίου κακουργηματικού χαρακτήρα βρίσκονται αυτή τι στιγμή στην Ταϊλάνδη, όphως έμαθα από άτομο τις πιάτσας, φυσικά όμως δεν ξέρω λεπτομέρειες διότι ούτε μου κατανόμασε ούτε θέλησα να μάθω περισσότερα)
Έλεγα λοιπόν ότι γενικά η Ταϊλάνδη συγκεντρώνει τι Sara και τι Mara , είναι το μέρος που λειτουργεί σαν σκουπιδοντενεκές του δυτικού κόσμου, κι ένα σορό άτομα με προβληματικές συμπεριφορές που δεν μπορούν πλέον να σταθούν αλλου , έρχονται εδώ.(χωρια οι λογής λογής παιδεραστές που συνήθως ζητούν καταφύγιο στη χωρα)
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ.
Ειδικά υπάρχει μια κατηγορια high profile farang, που όλο έχουνε διαφορα project στο μυαλό τους, όλο θέλουν να επενδύσουν και ψάχνουν για συνεργάτες, όλο επιδεικνύουν ένα ακριβό lifestyle και δίνουν τον αέρα του πετυχημένου ανακυκλώνοντας τον εαυτό τους συνεχώς σε διαφορα events, party και συναφή γεγονότα κοινωνικής δικτυώσεις..  
Αυτή ι κατιγορια ατόμων στην πραγμaτικοτιτα χρωστάει πολλά, δεν eχει μια και ψάχνει για ένα καινούριο θύμα να δαγκώσει.
Με λίγα λόγια, μεγάλη προσοχή με ποίους συναναστρέφεστε και κύριος με ποίους συνεργάζεστε ;. ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ και να φανταστείτε μιλάω μονο για farang , χωρίς να έχω ανακατέψει καν ταϊλανδούς απατεώνες που αφθονούν.
Φυσικά για να εξηγούμαστε, η πλειοψηφία τον Ταϊλανδόν και τον farang εδώ είναι μια χαρά παιδιά, όμως αν είστε άπειροι και ευκολόπιστοι το πιο πιθανό είναι να πέσετε στα λαμόγια που θα μυριστούν άμεσος την ευκαιρία να σας εκμεταλλευτούν.
Αυτά όλα τα γράφω κύριος όχι για όσους tha erthoun εδώ για διακοπές, αλλa κύριος για εκείνους που θα έρθουν σαν μόνιμοι, να επενδύσουν και καλά λίγα λεφτάκια, και ψάχνουν για άκρες , συνεργασία και βοήθεια από κάποιους εμπειρότερους, που όμως συχνά αποδεικνύονται αετονύχηδες
Αυτά.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 01, 2011, 09:01:44 πμ από dimitrisdtc »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 01, 2011, 09:28:51 πμ »
1) Πραγματικά με βοηθήσατε άμεσα αλλά εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες είναι άφαντος και το τηλ του έχει καταργηθεί μιας και κινητά των τουριστών δεν κρατάνε πάνω από μήνα και στην καλύτερη περίπτωση 6μηνο αν βάζεις συνεχώς κάρτες ανανέωσης. Αν κάποιός έχει επαφή μαζί του ας με ενημερώσει.

2) Το συγκ. άτομο είχε απλά μια συνεργασία με το ξενοδοχείο και δεν πιστεύω ότι ήταν υπάλληλος τους. Το ξενοδοχείο δεν με κάλυπτε και δεν είχα κανένα λόγο να το προτιμίσω.

3) Το λάθος είναι δικό μου και το έχω πει εξαρχής.

4) Εκτός της δικής μου καταγγελίας υπήρχε και δεύτερη που έγινε μεταξύ 1-20/8/2010 αλλά τα σχόλια σβήστηκαν καθώς περιείχαν απειλητικό-υβριστικό περιεχόμενο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έμπαιναν επί της ουσίας του θέματος που δεν είναι το ξενοδοχείο αλλά τα δανεικά κ αγύριστα που κατάφερνε να δανείζετε από Έλληνες ο κυρ Δημήτρης.

5) Δεν αμφιβάλω ότι είχε πελάτες το εν λόγο ξενοδοχείο μιας και η τιμή του ήταν κάτω από χιλιάρικο μπατ.

Και τέλος ξαναγράφω ότι δεν ήταν υπάλληλος απ' όσο εγώ κατάλαβα αλλά είχε μια κάποια συνεργασία με το εν λόγο ξενοδοχείο και απλά έβγαζε την προμήθεια του από τους πελάτες που έφερνε στο ξενοδοχείο.

Δεν ζητώ ευθύνες από εσάς αλλά προσπαθώ να βρω λύση στο θέμα μου μιας και τώρα είναι περίοδος διακοπών και όλο και κάποιος θα τον δει κάπου.

Επίσης καλό είναι να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι του σιτε από τα παθήματα άλλων ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί
στα ταξίδια τους και ειδικά από Έλληνες-λαμόγια τύπου Δημήτρη.

Υ.γ.
Τα όσα μηνύματα είχαμε ανταλλάξει πριν από μετρικούς μήνες έχουν όλα εξαφανιστεί από τα εισερχόμενα που είχε ο λογ/σμος μου!!!! Γιατί γίνετε αυτό???

Βασικα  το λαθος ειναι 100% δικο σου .
Η διαφήμιση που ειδες στο φορουμ αφορουσε καποια υπηρεσια και δεν σε προετρεπε σε καποια συνεργασια ή να δανεισεις χρηματα στον διαφημιζόμενο .
Οπως καταλαβα και χωρις να ειχες δει την διαφήμιση του , παλι θα του ειχες δωσει δανεικά  
Παρολα αυτα μετα την καταγγελια που εκανες η διαφήμιση αποσύρθηκε ,,,,,

Υγ : οσον αφορα τα μυνηματα που σβηστικαν αυτο συμβαινει γιατι διαγραφονται αυτοματα μετα την παρελευση καποιου χρονικου διαστηματος ( εδω ειναι φορουμ και οχι υπηρεσια ανταλλαγης - φυλαξης μυνηματων , εαν τα ηθελες μπορουσες να τα εχεις αντιγραφο στο email σου ) και δεν εγινε για καποιο "πονηρο" λογο .
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 01, 2011, 09:30:18 πμ »

Υ.γ.

Γινετε για εξοικονομηση χωρου

Προσεχε λιγο τον γραπτο σου λογο , το site δεν ψαχνει να εξαπατησει κανεναν και ειναι ανοιχτο για ολους που εφαρμοζουν τους κανονισμους.
Μην ξεχνας οτι ΕΣΥ ευθυνεσαι για αυτο που επαθες και οχι το site.
Το site δεν υποχρεωνει κανεναν και για τιποτα. Ειναι ενας τοπος ανταλλαγης αποψεων και εμπειριων.

Αποσυνδεδεμένος andrew

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.18 Firefox 3.6.18
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 01, 2011, 23:37:05 μμ »
Γινετε για εξοικονομηση χωρου

Προσεχε λιγο τον γραπτο σου λογο , το site δεν ψαχνει να εξαπατησει κανεναν και ειναι ανοιχτο για ολους που εφαρμοζουν τους κανονισμους.
Μην ξεχνας οτι ΕΣΥ ευθυνεσαι για αυτο που επαθες και οχι το site.
Το site δεν υποχρεωνει κανεναν και για τιποτα. Ειναι ενας τοπος ανταλλαγης αποψεων και εμπειριων.

Κι εγώ την άποψη και την εμπειρία μου έχω καταθέσει εδώ προς την ενημέρωση όλων των μελών και μη του σιτε, που θέλουν να κάνουν το ταξίδι προς Ταϊλάνδη. Ξαναγράφω και πάλι γιατί ίσως να μην το είδες παραπάνω ότι ΕΓΩ ευθύνομαι και όχι το σιτε.
Ευχαριστώ για τις υποδείξεις σας και αναμένω νεότερα από τους ταξιδιώτες που είναι τώρα ή πρόκειται να πάνε φέτος προς Ταϊλάνδη.

Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον ξέρω...θέλω να πω όμως ότι το πρόβλημα είναι γενικό,και δεν έχει να κάνει μονο με τους Έλληνες τις Ταϊλάνδης που μερικοί απ αυτούς είναι απατεώνες, και πολλοί απ αυτούς φυγόδικοι η ακόμα και βαρυποινίτες( τουλάχιστον 5-6 άτομα με κατηγοριες-καταδίκες βαρίου κακουργηματικού χαρακτήρα βρίσκονται αυτή τι στιγμή στην Ταϊλάνδη, όphως έμαθα από άτομο τις πιάτσας, φυσικά όμως δεν ξέρω λεπτομέρειες διότι ούτε μου κατανόμασε ούτε θέλησα να μάθω περισσότερα)
Έλεγα λοιπόν ότι γενικά η Ταϊλάνδη συγκεντρώνει τι Sara και τι Mara , είναι το μέρος που λειτουργεί σαν σκουπιδοντενεκές του δυτικού κόσμου, κι ένα σορό άτομα με προβληματικές συμπεριφορές που δεν μπορούν πλέον να σταθούν αλλου , έρχονται εδώ.(χωρια οι λογής λογής παιδεραστές που συνήθως ζητούν καταφύγιο στη χωρα)
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ.
Ειδικά υπάρχει μια κατηγορια high profile farang, που όλο έχουνε διαφορα project στο μυαλό τους, όλο θέλουν να επενδύσουν και ψάχνουν για συνεργάτες, όλο επιδεικνύουν ένα ακριβό lifestyle και δίνουν τον αέρα του πετυχημένου ανακυκλώνοντας τον εαυτό τους συνεχώς σε διαφορα events, party και συναφή γεγονότα κοινωνικής δικτυώσεις.. 
Αυτή ι κατιγορια ατόμων στην πραγμaτικοτιτα χρωστάει πολλά, δεν eχει μια και ψάχνει για ένα καινούριο θύμα να δαγκώσει.
Με λίγα λόγια, μεγάλη προσοχή με ποίους συναναστρέφεστε και κύριος με ποίους συνεργάζεστε ;. ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ και να φανταστείτε μιλάω μονο για farang , χωρίς να έχω ανακατέψει καν ταϊλανδούς απατεώνες που αφθονούν.
Φυσικά για να εξηγούμαστε, η πλειοψηφία τον Ταϊλανδόν και τον farang εδώ είναι μια χαρά παιδιά, όμως αν είστε άπειροι και ευκολόπιστοι το πιο πιθανό είναι να πέσετε στα λαμόγια που θα μυριστούν άμεσος την ευκαιρία να σας εκμεταλλευτούν.
Αυτά όλα τα γράφω κύριος όχι για όσους tha erthoun εδώ για διακοπές, αλλa κύριος για εκείνους που θα έρθουν σαν μόνιμοι, να επενδύσουν και καλά λίγα λεφτάκια, και ψάχνουν για άκρες , συνεργασία και βοήθεια από κάποιους εμπειρότερους, που όμως συχνά αποδεικνύονται αετονύχηδες
Αυτά.

Το να μπορέσει κάποιος να κάνει επιχείρηση στη χώρα αυτή δεν είναι ακατόρθωτο αλλά θα πρέπει να βρει τους κατάλληλους σωστούς επαγγελματίες(δικηγόρο-λογιστή) να τον βοηθήσουν στο να στήσει μια σωστή εταιρεία.
Αν έχεις τα παραπάνω απαιτούμενα κάτι μπορείς να πετύχεις, αλλιώς δεν κάνεις τπτ θετικό παρά χάνεις χρόνο και χρήμα.
Αετονύχηδες υπάρχουν παντού και χρειάζεται πολύ προσοχή, όχι μόνο στη Ταϊλάνδη
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2011, 07:12:07 πμ από Oytopikos »