Αποστολέας Θέμα: Κομμένα πια τα δανεικά  (Αναγνώστηκε 21458 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrew

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.18 Firefox 3.6.18
Απ: Κομμένα πια τα δανεικά
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 09, 2011, 17:55:18 μμ »

Καλημέρα προς όλους τους τυχερούς που κάνουν φέτος διακοπές σε μακρινά και εξωτικά μέρη!

Ελπίζω ότι περνάτε τέλεια γιατί εδώ εντός των τειχών τπτ θετικό δεν ακούμε...
Σήμερα μέρα καύσωνα μου ήρθε και μια κλήση του 2001 παρακαλώ από το δήμο Πειραιά που
αποφάσισαν εν μέσω καλοκαιριού να βρούνε ή μάλλον να ξεθάψουν κλήσεις 10ετίας προς
είσπραξη μιας και το ταμείο είναι μείον...
Δεν θα τους περάσει όμως γιατί κάτι τέτοια δεν τα πετάω και τους περιμένω στη γωνία να κάνουν
αυτό το λάθος....
Τα μάτια σας ανοικτά λοιπόν γιατί δεν είναι να πετάμε λεφτά...

Όσοι είσαστε Ταϊλάνδη αυτή τη στιγμή και διαβάζετε αυτές τις λίγες γραμμές, μπας και πήρε το
μάτι σας πουθενά αυτό τον καλό άνθρωπο τον κύριο Δημήτρη (του hallopatong) ????????????
Αν κατά τύχη τον είδατε πουθενά παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ ή και εδώ.

Ευχαριστώ, και καλές διακοπές.

Αποσυνδεδεμένος nini

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 15.0.874.120 Chrome 15.0.874.120
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 23:38:17 μμ »

μεγαλε το λαμογιο σου ειναι στην παταγια 14 νοεμβριου 2011 και ζει και βασιλευει με τα λεφτουδακια σου και αλλων αμα κατσεις στο σουβλατζιδικο ακροπολις το βραδακι θα τον δεις καπου εκει απεναντι μενει

Σε παρακαλω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους κανονες του φορουμ.Επομενα μυνηματα θα διαγραφονται.Ευχαριστω.
thai.gr team
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 13, 2011, 23:56:09 μμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος andrew

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.24 Firefox 3.6.24
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 22:39:10 μμ »

μεγαλε το λαμογιο σου ειναι στην παταγια 14 νοεμβριου 2011 και ζει και βασιλευει με τα λεφτουδακια σου και αλλων αμα κατσεις στο σουβλατζιδικο ακροπολις το βραδακι θα τον δεις καπου εκει απεναντι μενει

Σε παρακαλω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους κανονες του φορουμ.Επομενα μυνηματα θα διαγραφονται.Ευχαριστω.
thai.gr team

Καλησπέρα

Επικ με τον κυρ Δημήτρη την Κυριακή 13-11 και σήμερα Δευτέρα 14-11 έλαβα και το πρώτο γνώριμο για μένα πλέον μήνυμα
που λέει να περιμένω και πάλι να επικ με το δικηγόρο του γιατί δήθεν αυτός του έχει κάνει τη λαδιά.. και όχι ο ίδιος!!!!
Όπως είπα και στον κυρ Δημήτρη έχω ήδη δώσει αναφορά στον αστ. τμήμα Εξαρχείων που ανήκει και έχω όλα του τα
στοιχεία (ταυτότητα και διαβατήριο) για να πάω και δικαστικά αν τελικά χρειαστεί.
Εδώ δεν το κυνηγάνε ακόμα!!!  αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της......
Δεν γράφω περισσότερα γιατί θα κουράσω σίγουρα.
Το μήνυμα έχει περάσει πιστεύω στον κυρ Δημήτρη αλλιώς θα έχουμε τραγούδια ή και παρατράγουδα.......

Αποσυνδεδεμένος Bkkdreamer

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 03:33:00 πμ »
Εδώ και ένα χρόνο "περιπου" έχω αποφασίσει να απέχω από τις συζητήσεις του forum διοτι προσωπικά  αισθάνθηκα απογοήτευση διαβάζοντας από ένα forum που δημιουργήθηκε για την Ταϊλάνδη ορισμενα θέματα και σχόλια που μόνον με τα μιση και τα πάθη της φίλης μας εχουν να κανουν. Αποφάσισα να απαντήσω στη συγκεκριμένη καταχώριση εφόσον ενημερώθηκα πριν από τρεις ημερες για την ύπαρξη της και μόνον εφόσον διάβασα το τελευταίο σχόλιο του Αντρέα. Αγνόησα στο να απαντησω όλες τις προηγούμενες ημερες μιας και θεωρώ ότι οι προσωπικές διαφορες (εάν και εφόσον υπάρχουν) λύνονται διά της νόμιμης οδού. Θα μπορούσε να πει κάποιος "μα καλά ο άνθρωπος προσπάθησε να μας προστατέψει από έναν απατεώνα". Θα κάνω λοιπόν μερικές πολύ απλές ερωτήσεις προς όλους όσους που με χαρακτηρισαν (εκτος Αντρεα) η μίλησαν αρνητικά γι εμενα είτε με γνωρίζουν είτε όχι.
Α) Ποια αποδεικτικά στοιχεια έχετε δει που με καθιστούν αξιόχρεο χωρίς εξόφληση?
Β) Υπάρχει κάποιος από τους παραπάνω η μη στον οποιο έχω κάποιο χρέος σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη? Αν ναι τον παρακαλώ να με ενημερώσει. Εαμ μάλιστα βρίσκετε στην Ταϊλάνδη παρακαλώ να συναντηθούμε και άμεσα έτσι ώστε να μου αποδείξει του λόγου το αληθές. Κυριε νινι αληθεια για πεστε μου εσεις που γνωριζετε οπως λετε  οτι ζω και διασκεδαζω με τα λεφτα των αλλων ποιοι ειναι ? Γιατι δεν τους ενημερωνετε  για το που βρισκομαι να ερθουν να με βρουν και να αναζητησουν τα λεφτα τους?  Με μεγαλη μου χαρα θα σας συναντουσα σημερα σε χωρο και ωρα που να σας βολευει να τους παρουμε τηλεφωνο μαζι καθως και εαν βρισκονται στην Ταιλανδη να τους φερεται και αυτους. Παρακληση ομως εαν δεν υπαρχουν να ερθετε με τον δικηγορο σας.
 γ) Έναν ολοκληρο χρόνο τώρα γιατί κανεις από όσους συναντιόμαστε καθημερινά δεν με ενημέρωσε για την καταχώρηση συμπεριλαμαβανομενου την ιδοκτησια του φορουμ? Παράκληση μην μου απαντήσετε ότι το κάνατε γιατί δεν θέλατε να μπλέξετε η για το ότι το θέμα δεν σας αφορούσε μιας και είχατε όλη την καλή διάθεση να γράψετε το αρνητικό σχόλιο και τους χαρακτηρισμούς σας εδώ. Οσον αφορα την ιδοκτησια τι ειναι προσωπικο και τι οχι στο φορουμ? Εαν το θεωρειται καταγγελια γιατι δεν με ενημερωσατε αμεσα.
 δ) Τον αριθμο του κινητου μου ενω τον γνωριζεται σχεδον ολοι γιατι δεν τον δωσατε στον Αντρεα εναν ολοκηρο χρονο ετσι ωστε να επικοινωνησει μαζι μου? Παλι για να μην μπλεξετε σε ξενες υποθεσεις αφηνοντας ομως την ρετσινια σας εδω?
Αγαπητοι Κυριοι.
Το εαν σας εκφραζει αυτου του ειδους η διασκεδαση (εκτροφειο κακου κουτσομπολιου) καλα κανετε και ειναι δικαιωμα σας να περνατε τον ελευθερο σας  χρονο οπως εσεις θελετε .
Δεν εχεται ομως σε καμια περιπτωση το δικαιωμα να διαβαλεται το δικο μου ονομα και αξιοπρεπεια.
Ειπατε σε τηλεφωνικη σας επαφη με τον Αντρεα οτι εχω οικογενεια και παιδι πραγμα που δεν ισχυει.
Ειπατε σε μελος της οικογενειας μου οτι πεθαινω απο καρκινο και οτι ειμαι στην φυλακη.
Θα αρκουσε απλα να δωσετε το τηλεφωνο μου
Ελεος!!!
Ειμαι μια χαρα. ελευθερος, κυκλοφορω και ταξιδευω οπως ολοι οι φυσιλογικοι ανθρωποι και δεν κρυβομαι.
Εχω ονομα, διευθυνση, τηλεφωνο και το γνωριζεται πολυ καλα.
Σας ενημερωνω οτι πλεον καθε σας δημοσιος χαρακτηρισμος η  αρνητικο σχολιο για το ατομο μου θα μας οδηγησει αμεσα  σ την Ελληνικη και την Ταιλανδικη δικαιοσυνη.
Κυριοι του φορουμ.
Κριμα. Κριμα που συντηρισατε επι ενα χρονο μια κατασταση που θα μπορουσε να ειχε τελειωσει αμεσα. Ειχατε και τα μεσα και τον τροπο να με βρειτε και να επικοινωνησετε μαζι μου ακομη και εαν απο την τελευταια μας επαφη ειχα αλλαξει αριθμο. Λυπαμαι γιατι αισθανομαι οτι διατηρισατε αυτην την κατασταση προς πωληση κουτσομπολιου. Επισης δειτε ξανα τον ορισμο του προσωπικου. Αγαπητε Ιδιοκτητη κριμα. Κριμα διοτι .αντι να μου πεις στις 4 φορες που συναντηθηκαμε τρεχα στο φορουμ να ενημερωθεις  προτιμησες να μου πεις για το ποσο χαρηκες που με γνωρισες.
Αγαπητε μου Αντρεα.
Δεν θα σχολιασω τα δικα σου γραπτα παρα μονον με τηλεφωνικη επαφη για 2 λογους.  Ο πρωτος διοτι θα δωσουμε και αλλη τροφη χωρις πλεον να υπαρχει κανενα νοημα μιας και επιτελους καταφερες να επικοινωνησεις μαζι μου. Ο δευτερος διοτ ι γνωριζω απο τα οσα ειπαμε οταν καναμε παρεα απο κοντα τους λογους που σε κανουν να εκνευριζεσαι οταν εχεις να κανεις με τετοια θεματα. Και τελος Αντρεα μου εαν τελικα εχω δικιο εγω πως το σωζεις?
Φιλοθεαμον Κοινο.
 Η παρασταση ελαβε τελος.
Δεν θα απαντησω πλεον σε κανενα σχολιο στο παρον θεμα οτι και εαν γραφτει πλεον προσφυγης στη δικαιοσυνη σε περιπτωση συκοφαντικης δυσφιμισης.
Καληνυχτα σας.

ΝΟΜΟΣ 3979/ΦΕΚ 138/Α/16.6.2011

Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 16, 2011, 07:45:07 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος administrator

• Διαχειριστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
    • www.thai.gr
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 05:49:58 πμ »
Λοιπον δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξαφνικα κατηγορειτε το φορουμ .
Παράθεση
Αγαπητε Ιδιοκτητη κριμα. Κριμα διοτι .αντι να μου πεις στις 4 φορες που συναντηθηκαμε τρεχα στο φορουμ να ενημερωθεις  προτιμησες να μου πεις για το ποσο χαρηκες που με γνωρισες.
Απο οτι δειχνει το αρχειο με τα στοιχεια συνδεσης σας στο forum, εχετε γνωση του θεματος απο την αρχη που δημοσιευτικε .
Οποτε γιατι να σας ενημερωσει καποιος επι προσωπικου ?
Παράθεση
Σας ενημερωνω οτι πλεον καθε σας δημοσιος χαρακτηρισμος η  αρνητικο σχολιο για το ατομο μου θα μας οδηγησει αμεσα  σ την Ελληνικη και την Ταιλανδικη δικαιοσυνη.
Επισης δεν εχουν δημοσιοποιηθει τα στοιχεια της ταυτοτητα σας , οποτε προς τι οι απειλες ?
Επισεις οταν εγινε η δημοσιευση απο τον Κο Ανδρεα εγινε παραλληλα και πιστοποιηση των στοιχειων του τα οποια ειναι και στην διαθεση μας φυσικα .
Τα forum ειναι χωροι συζητησης και ανταλλαγης αποψεων και ιδεων .
Επισης απο δικες σας πραξεις εκτεθηκαμε εμεις καθοτιν ο Κος Ανδρεας τα εβαλε μαζι μας και ζητουσε εξηγησεις κλπ γιατι εισασταν προβαλομενος στο forum και απο εδω σας εγνωρισε .
Επισης σας ζητω να σταματησετε τις απειλες που εκτοξευετε στην Ταιλανδη σχετικα με καταγγελιες για τις διαφήμισεις του φορουμ και τα εσοδα του καθοτι ειναι συκοφαντικες .

Παράθεση
ΝΟΜΟΣ 3979/ΦΕΚ 138/Α/16.6.2011 Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις.

Αυτα απο μενα , προς το παρον .

Υγ: Για την ενημερωση σας και την υποβοηθηση του νομικου σας εργου σας γνωριζετε οτι το παρων φορουμ εχει εδρα το Ηνωμενο Βασιλειο και διεπεται απο τους εκει ισχυοντες νομους περι Internet κλπ .

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 16, 2011, 06:27:33 πμ από administrator »
Ένα ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα μόνο βήμα - Lao-Tzu
Ένας προορισμός δεν είναι ποτέ ένας τόπος, αλλά ένας νέος τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα. – Henry Miller - Henry Miller

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 13:06:46 μμ »
1) Παράκληση να με ενημερώσετε με im αποστέλλοντας μου τις ημερομηνίες και ώρες σύνδεσης μου (πριν από τη χτεσινή) στο forum γενικότερα και ειδικά στη συγκεκριμένη σελίδα του παρόντος θέματος.
 2) Εάν προσέξατε στα παραπάνω γραφόμενα μου δεν κατηγόρησα τον Αντρέα (για τον οποιο η οποια τυχόν διαφορα μας υπάρχει θα λυθεί μεταξύ μας) παρα όσους με χαρακτήρισαν η με εξέθεσαν με τα γραφόμενα τους σε τρίτους.
3) Πως γνωρίζετε ότι οι δικες μου πράξεις σας εξέθεσαν? Πως χωρίς καμια απόδειξη η απόφαση δεχόσαστε τα παραπάνω και πως παίρνετε την θέση του ενός η του αλλου? Δηλαδή με λίγα λόγια θεωρείτε δεδομένο ότι εκτεθήκατε απέναντι στον Αντρέα επειδή τον φέρατε σε επαφή έστω και μέσο του forum με έναν απατεώνα? Αυτό λέτε Κύριε? Ότι είμαι απατεώνας?
4) Ποτε εκτόξευσα απειλή για τις διαφημίσεις στο forum γραπτά η προφορικά και για ποιον λόγο? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το τι εννοείται για τις διαφημίσεις και τα έσοδα. Κρίμα που δεν με ενημερώσατε ούτε γι αυτό τις 4 φορες που με συναντήσατε σε πολύ φιλικό και θερμό περιβάλλον πριν από λίγες ημερες. Δεν σας είδα όσο βρισκόσασταν εδώ να μαζέψετε όλους αυτούς που τα λένε και να τους φέρεται σε αντιπαράθεση μαζί μου στην τελική για να προστατέψετε την αξιοπιστία του forum και να ξεμπροστιάσετε όσους τολμούν να τα λένε αυτά? Παράκληση να μην μου πείτε ότι δεν ταιριάζει στον τρόπο σκέψης σας μια τέτοια κίνηση γιατί θα σας θυμίσω ότι λίγο παραπάνω μου μεταφέρατε λόγια τρίτων στην σκεψη σας χωρίς να έχετε καμια απόδειξη.
 5) Κακός θεωρείται ότι απειλώ νομικά το forum. Καμια απόλυτος σχέση. Το εάν η στάση σας ακόμα και σήμερα απέναντι μου είναι σωστή αυτό θα το κρίνει ο κόσμος άλλωστε είπατε ξεκάθαρα ότι το thai.gr είναι μια ιστοσελίδα που αφορά την Ταϊλάνδη και είναι ανοικτό σε καταθεσεις απόψεων, ιδεών και συνεπώς εφόσον διατηρεί τους χαρακτηρισμούς όπως απατεώνας, λαμόγιο κτλ. είναι ελεύθερο στο να γράψει ο καθένας ότι θέλει οποτε θέλει για οποσιον θελε μιας και διέπεται στους αγγλικούς νομους. Διαφωνώ πάντως πλήρως στο ότι διαγράφεται η αφήνετε τα προσωπικά μηνύματα κατά βούληση. Αυτό τόνισα στα παραπάνω γραφόμενα μου.
6) Προς τι η ενημέρωση περί φορολογικού οδηγού κατοίκων εξωτερικού? Με ενημερώνεται ότι τα έσοδα σας είναι στην αλλοδαπή η αναφέρεται σε εμενα και τα δικά μου έσοδα? Εάν πρόκειται για το δεύτερο ευχάριστο για την ενημέρωση. Τον οδηγό τον έχω. Οι οδηγίες του μου φάνηκαν δυστοιχος πολύ χρήσιμες λόγο τον νεων μέτρον στην τελευταία κατάθεση δήλωσης στην εφορία. Κλεινοντας μιας και θεωρω οτι ολα αυτα που γινονται και λεγονται μεταξυ των Ελληνων μου προκαλουν αηδια καιβλεποντας σε ενα φορουμ που εχει δημιουργηθει απο την αγαπη καποιον ανθρωπων για την Ταιλανδη να εχει καταντησει δοχειο αντιπαραθεσεων, τσακομων και προσωπικων επιθεσεων σταματω εδω. Οσον αφορα τη οποια τυχον διαφορα με τον Αντρεα ηδη βρσικομαστε σε επικοινωνια υστερα απο ενα χρονο μιας και καποιοι καλοθελητες βολευονταν σε αυτη την κατασταση.
Κριμα Ελληναρες. κριμα.

Αποσυνδεδεμένος andrew

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 18:05:11 μμ »
1) Παράκληση να με ενημερώσετε με im αποστέλλοντας μου τις ημερομηνίες και ώρες σύνδεσης μου (πριν από τη χτεσινή) στο forum γενικότερα και ειδικά στη συγκεκριμένη σελίδα του παρόντος θέματος.
 2) Εάν προσέξατε στα παραπάνω γραφόμενα μου δεν κατηγόρησα τον Αντρέα (για τον οποιο η οποια τυχόν διαφορα μας υπάρχει θα λυθεί μεταξύ μας) παρα όσους με χαρακτήρισαν η με εξέθεσαν με τα γραφόμενα τους σε τρίτους.
3) Πως γνωρίζετε ότι οι δικες μου πράξεις σας εξέθεσαν? Πως χωρίς καμια απόδειξη η απόφαση δεχόσαστε τα παραπάνω και πως παίρνετε την θέση του ενός η του αλλου? Δηλαδή με λίγα λόγια θεωρείτε δεδομένο ότι εκτεθήκατε απέναντι στον Αντρέα επειδή τον φέρατε σε επαφή έστω και μέσο του forum με έναν απατεώνα? Αυτό λέτε Κύριε? Ότι είμαι απατεώνας?
4) Ποτε εκτόξευσα απειλή για τις διαφημίσεις στο forum γραπτά η προφορικά και για ποιον λόγο? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το τι εννοείται για τις διαφημίσεις και τα έσοδα. Κρίμα που δεν με ενημερώσατε ούτε γι αυτό τις 4 φορες που με συναντήσατε σε πολύ φιλικό και θερμό περιβάλλον πριν από λίγες ημερες. Δεν σας είδα όσο βρισκόσασταν εδώ να μαζέψετε όλους αυτούς που τα λένε και να τους φέρεται σε αντιπαράθεση μαζί μου στην τελική για να προστατέψετε την αξιοπιστία του forum και να ξεμπροστιάσετε όσους τολμούν να τα λένε αυτά? Παράκληση να μην μου πείτε ότι δεν ταιριάζει στον τρόπο σκέψης σας μια τέτοια κίνηση γιατί θα σας θυμίσω ότι λίγο παραπάνω μου μεταφέρατε λόγια τρίτων στην σκεψη σας χωρίς να έχετε καμια απόδειξη.
 5) Κακός θεωρείται ότι απειλώ νομικά το forum. Καμια απόλυτος σχέση. Το εάν η στάση σας ακόμα και σήμερα απέναντι μου είναι σωστή αυτό θα το κρίνει ο κόσμος άλλωστε είπατε ξεκάθαρα ότι το thai.gr είναι μια ιστοσελίδα που αφορά την Ταϊλάνδη και είναι ανοικτό σε καταθεσεις απόψεων, ιδεών και συνεπώς εφόσον διατηρεί τους χαρακτηρισμούς όπως απατεώνας, λαμόγιο κτλ. είναι ελεύθερο στο να γράψει ο καθένας ότι θέλει οποτε θέλει για οποσιον θελε μιας και διέπεται στους αγγλικούς νομους. Διαφωνώ πάντως πλήρως στο ότι διαγράφεται η αφήνετε τα προσωπικά μηνύματα κατά βούληση. Αυτό τόνισα στα παραπάνω γραφόμενα μου.
6) Προς τι η ενημέρωση περί φορολογικού οδηγού κατοίκων εξωτερικού? Με ενημερώνεται ότι τα έσοδα σας είναι στην αλλοδαπή η αναφέρεται σε εμενα και τα δικά μου έσοδα? Εάν πρόκειται για το δεύτερο ευχάριστο για την ενημέρωση. Τον οδηγό τον έχω. Οι οδηγίες του μου φάνηκαν δυστοιχος πολύ χρήσιμες λόγο τον νεων μέτρον στην τελευταία κατάθεση δήλωσης στην εφορία. Κλεινοντας μιας και θεωρω οτι ολα αυτα που γινονται και λεγονται μεταξυ των Ελληνων μου προκαλουν αηδια καιβλεποντας σε ενα φορουμ που εχει δημιουργηθει απο την αγαπη καποιον ανθρωπων για την Ταιλανδη να εχει καταντησει δοχειο αντιπαραθεσεων, τσακομων και προσωπικων επιθεσεων σταματω εδω. Οσον αφορα τη οποια τυχον διαφορα με τον Αντρεα ηδη βρσικομαστε σε επικοινωνια υστερα απο ενα χρονο μιας και καποιοι καλοθελητες βολευονταν σε αυτη την κατασταση.
Κριμα Ελληναρες. κριμα.

Καλησπέρα

Αγαπητέ κύριε Δημήτρη, η υπομονή μου έχει εξαντληθεί προ πολλού με αυτό το θέμα και έχω ήδη αφιερώσει και αναλώσει πάρα πολύ χρόνο μέχρι στιγμής μάταια.

Το ποσό που μου οφείλεις το γνώριζες και το γνωρίζεις πολύ καλά αλλά τηλεφωνικά στο υπενθύμισα για ακόμα μια φορά. Το τηλ σου δεν το είχα νορίτερα αλλιος θα είχα επικ. μαζί σου συντομότερα.
Επανηλήμενως σου έχω ζητήσει είτε το τηλ του δικηγόρου σου εδώ για να συνεννοηθώ απευθείας, είτε κάποιου άλλου προσώπου σου εδώ αλλά μάταια!!!!! Η μία δικαιολογία διαδέχεται την άλλη χωρίς τέλος…
Αν έχεις απόδειξη ότι μου έχεις δώσει τα χρήματα και εγώ τα έχω λάβει με υπογραφή μου είτε μέσω του δικηγόρου σου είτε μέσω άλλου προσώπου σου εδώ δεν έχεις παρά να μας το παρουσιάσεις να το δούμε από το να γράφεις ατελείωτα
κείμενα εδώ και να κουράζεις όλους προσπαθώντας να αποδείξεις τί δεν κατάλαβα ακριβώς αλλά πλέον δεν έχω το χρόνο να ξαναδιαβάσω τόσο μεγάλο κείμενο.
Στα μηνύματα που μου στέλνεις πλέον δεν έχω το χρόνο να απαντάω, αυτό το έκανα
πριν αλλάξεις νούμερο για ένα εξάμηνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν όντος υπάρχει δικηγόρος σου εδώ δώσε μου το τηλ του όπως θες εσύ για να λήξη αυτή η ιστορία επιτέλους.
Δεν γράφω άλλα γιατί σίγουρα έχω κουράσει εδώ με την ιστορία μου.
Αναμένω το τηλέφωνο του για να επικ μαζί του απευθείας.

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 19:07:09 μμ »
Αγαπητέ Κύριε Ανδρέα.
Η δικη μου υπομονή έχει επίσης εξαντληθεί με το ίδιο θέμα και από ότι φαίνεται μάταια έχω αναλώσει παρα πολύ χρόνο μέχρι στιγμής να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας εξαιτίας τον ατεκμηρίωτων σχολίων καi χαρακτηρισμvn κάποιον κύριον που ούτε καν μας γνωρίζουν. Προσπάθησα εφόσον ήδη υπάρχει πλέον μεταξύ μας επικοινωνία εκτος forum να σταματήσω την συζήτηση εδώ. Μέχρι στιγμής σε άφησα έχω από κάθε προηγούμενο σχόλιο γιατί πιστεύω ότι τα προσωπικα μας δεν έχουν κανένα νόημα να κατατίθονται σε ένα ανοικτό forum το οποιο ουδεμία σχέση έχει με αστυνομικό η δικαστικό δελτίο. Εάν έκανα ορισμένα σχόλια ήταν για την απαράδεκτη ανέχεια τον ιδιοκτητων της ιστοσελίδας σε προσωπικά σχόλια υβριστικού περιεχομενου καθώς και η αδιαφορία οποιουδήποτε με γνωρίζει να μας φέρει σε επαφή. Θα μπορούσα να σχολιάσω και τους δικούς σου χαρακτηρισμούς και επιχειρήματα αλλα δεν το έπραξα διότι όπως είπα δεν αφορα το forum και άτομα που μας σχολιάζουν ενώ δεν μας γνωρίζουν.
Ζητάς να σου καταθέσω την απόδειξη εξόφληση στο forum για να αποδείξεις τι?
Ότι είμαι λαμόγιο κτλ όπως αναφέρεις εσυ και οσοι αρεσκονται να βλέπουν τέτοιες καταχωρήσεις ως τροφη κουτσομπολιου η ως ευκαιρια να ανεβει η κινηση στην ιστοσελιδα?
Αυτός είναι ο σκοπός σου η να δικαιωθεις οικονομικά όπως υποστηρίζεις?
Δεν εχεις καταλαβει οτι με χαρακτηρισμους χανεις το ενδεχομενο δικιο σου?
Η μονη απάντηση που θα πάρεις από εμενα σε ένα forum δημοσιου διαλογου που αφορά εντελώς αλλα θέματα είναι η εξής.
Θα επικοινωνήσει μαζί σου ο Δικηγόρος μου όπως άλλωστε σε ενημέρωσα χτες το βραδυ τα μουγια να σου αποδειξει το αντιθετο απο οσα υποστηριζεις καθως και να σε ενημερωσει για το τι βαλβη προξενησες εσυ και ορισμενοι καλοθελητες χρηστες που με τις απαραδεκτου υβριστικου περιεχομενου εκφρασεις τους και συκοφαντιες τους στην συγκεκριμενη καταχωρηση εβλαψαν την προσωπικοτητα μου.
Εαν οχι μπορεις να προχωρησεις νομικα οπως αλλωστε και εγω θα επρατα στη θεση σου.
Οντως κουρασε η ιστορια αυτη Αντρεα.
Τελος.

Υ.Γ.
Παρακαλουνται οι Κυριοι που με παιρνουν τηλεφωνο και μου ζητουν συγγνωμη ενημερωνοντας με οτι τους παρεσυραν καποιοι που υποτιθεται με γνωριζουν αν θελουν να το πραξουν ας το πραξουν εδω.
Παρακαλειται η ιδοκτησια του φορουμ να αποφασισει ποια μηνυματα ειναι προσωπικα και ποια οχι ετσι ωστε να γνωριζει ο κοσμος την μπορει να αντιμετωπισει οποιαδηποτε στιγμη.

Αποσυνδεδεμένος rovespieros

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 19:50:17 μμ »

Ότι είμαι λαμόγιο κτλ όπως αναφέρεις εσυ και οσοι αρεσκονται να βλέπουν τέτοιες καταχωρήσεις ως τροφη κουτσομπολιου η ως ευκαιρια να ανεβει η κινηση στην ιστοσελιδα?
ολο λαδι λαδι και απο τηγανιτα τιποτα..............

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 15.0.874.120 Chrome 15.0.874.120
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 20:36:10 μμ »
ΘΟΥ  ΚΥΡΙΕ  ΦΥΛΑΤΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 16, 2011, 22:15:28 μμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0 Firefox 8.0
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 21:29:20 μμ »
Οσο υπαρχουν προβατα τοσο θα υπαρχουν λυκοι...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος Fon

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 22:01:26 μμ »
Δεν μας εξηγείς τουλάχιστον κάτι που αφορά το φόρουμ αφου εδώ μέσα το διαφήμιζες; Γιατί οι εκπληκτικές προσφορές σου γιά παραδεισένια φιλοξενία + όλα τα ελληνικά τι βι κανάλια + τσάμπα εισόδους με ποτά σχεδόν παντού, που μας είχαν ξεσηκώσει όλους, διακόπηκαν σχεδόν αμέσως;
Εκ των υστέρων μου ακούγονται σαν κράχτης γιά μελλοντικά θύματα, λόγω κυρίως της βραχείας διάρκειας, σαν να μας πήραν πρέφα και τη κάναμε. Φυσικά, επειδή δεν γνωρίζω κάτι, μπορεί να κάνω λάθος,θα μπορούσες  μιά εξήγηση γιαυτό;

Αποσυνδεδεμένος lias

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 12:45:31 μμ »
Kaλησπέρα .
Παρακολουθώ το forum αυτό εδώ και 2 χρόνια καθώς και πολλά άλλα ξενόφωνα σχετικά με την Ταϊλάνδη από την εποχή που έγινα μόνιμος κάτοικος της όμορφης αυτής χώρας , που ανέχεται παράσιτα σαν και εσένα mr dimitris .
Είχα επιλέξει να μην συμμετέχω γράφοντας οτιδήποτε .
Αλλά :
Διαβάζω διαβάζω και έχω βγει από τα ρούχα μου ....
Βρε "φίλε" Δημήτριε γιατί πας να βγεις και από πάνω ?
Αφού την έχεις κάνει την "λαδιά" σου και σε περισσότερους από του ενός Έλληνες  και οι παροικούντες την Πατάγια και την Πατόνγκ το ξέρουν πολύ καλά .
Όλοι έχουν καταλάβει το ποιόν σου από τα λεγόμενά σου στην παρούσα ενότητα αλλά πιο πολύ από τις κατ' ιδίαν συνομιλίες με σένα στην Πατάγια .
Και εξηγούμε :
Από την ημέρα που εμφανίστηκες έχεις πει στον καθένα και από διαφορετικά ψέμματα .
Ότι είσαι γιατρός και ήσουν και στην Αθήνα (γιατί άραγε δεν σε έχει ο κατάλογος του Ιατρικού Συλλόγου ;  )
Ότι δουλεύεις σε νοσοκομείο εδώ στην Ταϊλάνδη ( πότε αλήθεια εργάζεσαι  ; στα διαλείμματα ανάμεσα στο central και το Soi Buakao ; ) 
Ότι έχεις αμαξάρα και δίνεις κάθε μήνα ένα σκασμό λεφτά για την δόση του ( μα να μην σε έχει δει κανείς με το αμάξι ; )
Ότι έχεις τρελάνει τον κόσμο στις μηνύσεις και τους παίρνεις πολλά λεφτά ( μα να έχουμε δει εμείς οι μόνιμοι έναν από αυτούς  ;  )
Ότι έχεις ροή εισοδημάτων από την πατρίδα που σου εξασφαλίζει άνετη ζωή ( τότε γιατί την "παλεύεις"  δανειζόμενος καθημερινά χιλιαρικάκια απο τους Έλληνες που σε λυπούνται και σου δίνουν ; και λες στον καθένα να μην πει τίποτα σε κάποιον από τους άλλους για να μην σε καταλάβουν )
Σταματώ εδώ , υπάρχουν πολλά ακόμα ,  και σου κάνω μια ερώτηση :
Γιατί έφυγες κακήν κακώς από το phuket ; και άραγε μπορείς να ξαναπάς εκεί ; ( το ίδιο θα συμβεί και εδώ στην Πατάγια  )
Από τις "γνώσεις" και τα γραφόμενα μου πιστεύω ότι έχεις καταλάβει ποιος είμαι , αλλά μην τολμήσεις να έρθεις να μου κάνεις κάποια σκηνή γιατί την πάτησες , εαν θες κανε μου μήνυση , ξέρεις εσύ από αυτά .

Αυτά είχα να πω , συγνώμη εάν έκανα κάτι μη συμμορφούμενο με τους κανονισμούς του forum αυτού παρότι διάβασα τους κανονισμούς .
Δεν θα επανέλθω στο θέμα αυτό και θα συνεχίσω να μην συμμετέχω στις συζητήσεις που γίνονται στο forum .
Καλά να περνάτε όλοι στις διακοπές σας .
Και κουράγιο σε όλους στην Πατρίδα .

Αποσυνδεδεμένος sakisde

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 18:31:46 μμ »
Αθάνατη Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος andrew

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 18, 2011, 09:02:48 πμ »
Καλημέρα

Λόγω της επετείου της 17ης Νοέμβρη χθες δεν έκατσα σε η/υ καθόλου και δεν είδα τα μηνύματα.
Έχω μιλήσει τηλεφωνικά με το Δημήτρη 2-3 φορές και με διαβεβαιώνει ότι το θέμα θα ταχτοποιηθεί
εντός των προσεχών ημερών.
Μετά από αυτό δεν έχω παρά να περιμένω για να δω τη συνέχεια. Παρακαλώ και από μέρους σας
λίγη υπομονή μιας και οι εδώ εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες που πλέον δεν προλαβαίνει κανένας
και για τίποτα !!!
Θα ενημερώσω άμεσα εδώ μόλις έχω νεότερα ώστε να κλείσει και το θέμα.