0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μεγαλε το λαμογιο σου ειναι στην παταγια 14 νοεμβριου 2011 και ζει και βασιλευει με τα λεφτουδακια σου και αλλων αμα κατσεις στο σουβλατζιδικο ακροπολις το βραδακι θα τον δεις καπου εκει απεναντι μενειΣε παρακαλω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους κανονες του φορουμ.Επομενα μυνηματα θα διαγραφονται.Ευχαριστω.thai.gr team
Αγαπητε Ιδιοκτητη κριμα. Κριμα διοτι .αντι να μου πεις στις 4 φορες που συναντηθηκαμε τρεχα στο φορουμ να ενημερωθεις προτιμησες να μου πεις για το ποσο χαρηκες που με γνωρισες.
Σας ενημερωνω οτι πλεον καθε σας δημοσιος χαρακτηρισμος η αρνητικο σχολιο για το ατομο μου θα μας οδηγησει αμεσα σ την Ελληνικη και την Ταιλανδικη δικαιοσυνη.
ΝΟΜΟΣ 3979/ΦΕΚ 138/Α/16.6.2011 Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις.
1) Παράκληση να με ενημερώσετε με im αποστέλλοντας μου τις ημερομηνίες και ώρες σύνδεσης μου (πριν από τη χτεσινή) στο forum γενικότερα και ειδικά στη συγκεκριμένη σελίδα του παρόντος θέματος. 2) Εάν προσέξατε στα παραπάνω γραφόμενα μου δεν κατηγόρησα τον Αντρέα (για τον οποιο η οποια τυχόν διαφορα μας υπάρχει θα λυθεί μεταξύ μας) παρα όσους με χαρακτήρισαν η με εξέθεσαν με τα γραφόμενα τους σε τρίτους. 3) Πως γνωρίζετε ότι οι δικες μου πράξεις σας εξέθεσαν? Πως χωρίς καμια απόδειξη η απόφαση δεχόσαστε τα παραπάνω και πως παίρνετε την θέση του ενός η του αλλου? Δηλαδή με λίγα λόγια θεωρείτε δεδομένο ότι εκτεθήκατε απέναντι στον Αντρέα επειδή τον φέρατε σε επαφή έστω και μέσο του forum με έναν απατεώνα? Αυτό λέτε Κύριε? Ότι είμαι απατεώνας? 4) Ποτε εκτόξευσα απειλή για τις διαφημίσεις στο forum γραπτά η προφορικά και για ποιον λόγο? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το τι εννοείται για τις διαφημίσεις και τα έσοδα. Κρίμα που δεν με ενημερώσατε ούτε γι αυτό τις 4 φορες που με συναντήσατε σε πολύ φιλικό και θερμό περιβάλλον πριν από λίγες ημερες. Δεν σας είδα όσο βρισκόσασταν εδώ να μαζέψετε όλους αυτούς που τα λένε και να τους φέρεται σε αντιπαράθεση μαζί μου στην τελική για να προστατέψετε την αξιοπιστία του forum και να ξεμπροστιάσετε όσους τολμούν να τα λένε αυτά? Παράκληση να μην μου πείτε ότι δεν ταιριάζει στον τρόπο σκέψης σας μια τέτοια κίνηση γιατί θα σας θυμίσω ότι λίγο παραπάνω μου μεταφέρατε λόγια τρίτων στην σκεψη σας χωρίς να έχετε καμια απόδειξη. 5) Κακός θεωρείται ότι απειλώ νομικά το forum. Καμια απόλυτος σχέση. Το εάν η στάση σας ακόμα και σήμερα απέναντι μου είναι σωστή αυτό θα το κρίνει ο κόσμος άλλωστε είπατε ξεκάθαρα ότι το thai.gr είναι μια ιστοσελίδα που αφορά την Ταϊλάνδη και είναι ανοικτό σε καταθεσεις απόψεων, ιδεών και συνεπώς εφόσον διατηρεί τους χαρακτηρισμούς όπως απατεώνας, λαμόγιο κτλ. είναι ελεύθερο στο να γράψει ο καθένας ότι θέλει οποτε θέλει για οποσιον θελε μιας και διέπεται στους αγγλικούς νομους. Διαφωνώ πάντως πλήρως στο ότι διαγράφεται η αφήνετε τα προσωπικά μηνύματα κατά βούληση. Αυτό τόνισα στα παραπάνω γραφόμενα μου. 6) Προς τι η ενημέρωση περί φορολογικού οδηγού κατοίκων εξωτερικού? Με ενημερώνεται ότι τα έσοδα σας είναι στην αλλοδαπή η αναφέρεται σε εμενα και τα δικά μου έσοδα? Εάν πρόκειται για το δεύτερο ευχάριστο για την ενημέρωση. Τον οδηγό τον έχω. Οι οδηγίες του μου φάνηκαν δυστοιχος πολύ χρήσιμες λόγο τον νεων μέτρον στην τελευταία κατάθεση δήλωσης στην εφορία. Κλεινοντας μιας και θεωρω οτι ολα αυτα που γινονται και λεγονται μεταξυ των Ελληνων μου προκαλουν αηδια καιβλεποντας σε ενα φορουμ που εχει δημιουργηθει απο την αγαπη καποιον ανθρωπων για την Ταιλανδη να εχει καταντησει δοχειο αντιπαραθεσεων, τσακομων και προσωπικων επιθεσεων σταματω εδω. Οσον αφορα τη οποια τυχον διαφορα με τον Αντρεα ηδη βρσικομαστε σε επικοινωνια υστερα απο ενα χρονο μιας και καποιοι καλοθελητες βολευονταν σε αυτη την κατασταση. Κριμα Ελληναρες. κριμα.
Ότι είμαι λαμόγιο κτλ όπως αναφέρεις εσυ και οσοι αρεσκονται να βλέπουν τέτοιες καταχωρήσεις ως τροφη κουτσομπολιου η ως ευκαιρια να ανεβει η κινηση στην ιστοσελιδα?