0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
To Δ.Σ. του συλλόγου συνεδριάζει εκτάκτως απόψε με θέμα προ ημερησίας διατάξεως"Χορήγηση δωρεάν t-shirt στον Νικόλαο aka Doctortilac"
Επιτέλους και κάτι καλό που κάνη το Δ.Σ. του συλλόγου ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ. Αξίζει να κάνετε κάτι και για κάποιο ΜΗ μέλος.
* Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το forum προσφέρεται, δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες.
Σχετικα με διαφορα που λεγονται απο μερικους "καλοθελητες" θα τονισω ξανα αυτο που αναφερεται στους Κανόνες Συμμετοχής του forum .Το παραθετω γιατι υποθετω οτι πολλοι δεν τους εχουν διαβασει Τωρα οποιος εχει προβλημα με τη λειτουργία του φορουμ μας μπορει απλα να αποχωρησει .Το φορουμ ειναι αυτο που ειναι και λειτουργεί οπως λειτουργεί .Το να προσπαθούν καποιοι καθε φορα να σπείρουν ζιζανια και να στησουν τσακωμούς ειναι κουραστικό και επικίνδυνο
Κύριε administrator.δεν ξέρω αν απευθύνεστε σε μένα αλλά ΑΝ λέω πάλη ΑΝ απευθύνεστε σε μένα θέλω να μου δείξετε πότε ανέφερα την λέξη FORUM. Μπορεί να είμαι κάποιας ηλικίας άλλα ακόμα μπορώ ξεχωρίζω την λέξη μπλουζάκια από την λέξη FORUM.
Αν και η αναφορα δεν ηταν για σένα