0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προτείνω το εξής: Τα μπλουζάκια να δίνονται σε όλους δωρεάν. Τα μέλη, επειδή θα πρέπει να έχουν κάποιο πλεονέκτημα, να παίρνουν επιπλέον και ένα παντελόνι το οποίο θα πληρώνουν τα μη μέλη. Οπότε τα μέλη και τα μη μέλη θα ξεχωρίζουν απ’ το γεγονός ότι τα μη μέλη θα φοράνε το μπλουζάκι ‘οι φίλοι της Ταυλάνδης’ ενώ από κάτω θα είναι τελείως ξεβράκωτοι.
Δηλαδη φιλε μου καλε εσυ γραφεις μηνύματα στα χανιωτικα νεα και οχι στο thai.gr , αυτο δηλωνεις τελικα ?Αν και η αναφορα δεν ηταν για σένα , τελικα ο σοφος λαος εχει δικιο " όποιος εχει την μύγα μυγιάζεται "
xΧΑχαχχαχαχαχα Αψογος!!!!Ρε παιδια ειχαμε δεν ειχαμε το καναμε το Μεγα θεμα!!Πιστευω οτι το πραγμα εχει ως εξης:1)τα περιφημα πλεον μπλουζακια εχουν πανω τους τον Συλλογο φιλων Ταιλανδης και πωλουνται στα μελη του συλλογου προς 5 ευρω. Στα μη μελη προς 10 ευρω.2)Η αγορα τους δεν ειναι υποχρεωτικη απο κανεναν-Μελος η μη 3)Αν καποιος θελει να το αγορασει 5 ευρω γραφεται στον συλλογο -πληρωνει την συνδρομη του και ολα οκ- Αν παλι δεν θελει πληρωνει 10Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα!!??Ποιο ειναι το μεμπτο?Επαναλαμβανω-Δεν ζητησε κανεις απο κανεναν να τα αγορασει υποχρεωτικα!
Θα ήθελα κάποιο μέλος να μου αγοράσει 5 μπλουζάκια τον 5 ευρό. Ευχαριστήσω εκ των προτέρων.
Τελικα γωνια στο κερμα ψαχνουν μονο οι Ελληνες Φαγωμαρα και ποσταρισματα 2 μερες τωρα για 5 ευρω,απο τον large ντοκτορα
Είναι ότι έχω κουραστεί στην Ταϊλάνδη να λένε 400 μπατ ο FALANG και 20 μπατ η Ταϊλανδέζα. Και τώρα το συναντώ και εδώ που στην Ελλάδα αλλά την να πεις η Ταϊλανδιτιδα είναι κακό βακτήριο. Κατάλαβες φίλε μου.
Έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό, με τη μόνη διαφορά ότι ένας FALANG δεν μπορεί να γίνει Ταϊλανδέζα, ενώ ένα μέλος του φόρουμ γίνεται και μέλος του Συνδέσμου αν θέλει. Δεν υπάρχει, δηλαδή, καμιά ρατσιστική αντιμετώπιση.