Αποστολέας Θέμα: ερωτησεις για ξενοδοχεια στο πουκετ  (Αναγνώστηκε 23070 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος renosteo

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.205 Chrome 10.0.648.205
ερωτησεις για ξενοδοχεια στο πουκετ
« στις: Απριλίου 22, 2011, 22:06:34 μμ »
Καλησπέρα σας

Θα μπορούσε κάποιος να ενημερώσει το φόρουμ ποια ξενοδοχεία ανεξαρτήτως κόστους υπάρχουν στο Phuket όπου να βρίσκονται πραγματικά μπροστά στην παραλία και σε ποια, χωρίς την μεσολάβηση κάποιου δρόμου? Δεν έχω βρει κάποιο συγκεκριμένο post όπου να είναι όλα μαζεμένα. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που θα ενδιαφέρει πολλούς από εμάς, με πρώτο εμένα αφού σκοπεύω σύντομα να κάνω άλλο ένα ταξιδάκι προς τους παραδείσους της Ταϋλάνδης.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2011, 22:08:29 μμ από renosteo »

Αποσυνδεδεμένος pilot

• Warned
  • *
  • Browser:
  • Firefox 3.6.16 Firefox 3.6.16
Απ: Beachfront ξενοδοχεία στο Phuket
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 23, 2011, 10:22:34 πμ »
Καλημερα και καλη ανασταση.Ενα ξενοδοχειο που εχω μεινει τρεις φορες και εμεινα πολυ ευχαριστημενος με δικη του πολυ ομορφη παραλια και ολες τις ανεσεις ειναι το LE MERIDIEN PHUKET BEACH RESORT.H τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα για οποιον το αποφασισει δυσκολα θα απογοητευθει.Στα μειον αν θελεις να εισαι μπροστα στην PATONG ειναι οτι χρειαζεται τουκ-τουκ [περιπου πεντε με επτα λεπτα].Ελπιζω να βοηθησα.

Αποσυνδεδεμένος Nikolas

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 23, 2011, 15:06:50 μμ »
  Καλή ανάσταση κι από μένα!
 Στη κεντρική παραλία του Πούκετ την Πατόνγκ υπάρχουν μόνο 2 ξενοδοχεία που είναι κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα. Είναι πολυτελή και οι τιμές τους την φουλ σαιζόν ξεκινούν από 200 € (όχι από το ίντερνετ αλλά από ερώτηση στη ρεσέψιον). Φαντάζομαι από Μάη έως Νοέμβρη είναι πιθανό να είναι αρκετά φθηνότερα. Το Impiana και το La Flora.
 Γιά φουλ ερωτευμένους: υπάρχει πάνω στην εκπληκτική παραλία Nai Harn στο νότιο Πούκετ ένα χοτέλ (ίδιες τιμές) με απίστευτη θέα σε θάλασσα και ηλιοβασίλεμα. Δυστυχώς μου διαφεύγει το όνομα του. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει...

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 23, 2011, 17:36:46 μμ »
μηπως λες για το The Royal Phuket Yacht Club
http://www.theroyalphuketyachtclub.com/

Αποσυνδεδεμένος renosteo

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 26, 2011, 15:22:35 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την άμεσση ανταπόκριση. Να πω εδώ ότι κυρίως με ενδιαφέρει να έχει και καλή θάλασσα η οποία βέβαια εξαρτάται και από την εποχή  λογω της αυξομίωσης της στάθμης της. Δεν με νοιάζει αν θα είναι ΄κοντά στον "πολιτισμό" ή όχι. Γνώμη μου βέβαια είναι ότι την φασαρία την βρίσκεις όποτε θες, ενώ την ησυχία όχι.
Με τα τόσα ξενοδοχεία που υπάρχουν, έχω χάσει τον μπούσουλα στα διάφορα sites όπου πολλά παρουσιάζονται ως beachfront, αλλά την θάλασσα την βλέπεις με τα κυάλια ή μεσολαβούν 3-4 δρόμοι μέχρι να φτάσεις. Ο λόγος που ρωτάω εδώ και δεν την ψάχνω περισσότερο σε tripadvisor κλπ είναι γιατί οι περισσότεροι έχετε επισκευθεί το νησί περισσότερες από μια φορές ή και μένετε πολλούς μήνες τον χρόνο ή και μόνιμα και η επανελειμένη τριβή σας με αυτό, σας κάνει πιο αντικειμενικούς.

Αποσυνδεδεμένος renosteo

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 28, 2011, 10:13:11 πμ »
Άλλα 2 ξενοδοχεία που βρήκα μέσω διαδικτύου, μπροστά στην θάλασσα είναι το http://www.andamanwhitebeach.com/ στην Nai Thorn Noi beach και το http://www.katathani.com/ στην Kata Noi beach. ΄Στο φόρουμ έχω διαβάσει θετικά σχόλια για τις παραλίες αυτές, για τα ξενοδοχεία δεν ξέρω, αν και φαίνονται καλά και με καλές κρητικές στο tripadvisor. "Ψιλοτσούζουν" βέβαια ελαφρώς, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή αν το κλείσεις από το site του ξενοδοχείου ή από το agoda όπου είναι πιο φθηνά.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 28, 2011, 10:54:45 πμ »
δες και αυτο ειναι πολυ καλη η τιμη του γυρω στα 70ε την μερα  ειναι στην kata  πολυ καλη παραλια ...   http://www.tropicalphuketresort.com/tropical/gallery.html

μπορω να σε ρωτησω για πιο λογο θες να βρεις hotel στο πουκετ?και ποια περιοδο?

Αποσυνδεδεμένος renosteo

• *
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 01, 2011, 00:11:55 πμ »
Η περίοδος αν τα καταφέρω, τέλη Μαϊου - αρχές Ιούλιου, αλλιώς σίγουρα για τον επόμενο Ιανουάριο.
Στο Πουκέτ, δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, εκτός του ότι την πρώτη φορά που επισκέφθηκα την Ταϋλάνδη, πήγα μόνο στο Σαμούι και στην Μπανκόγκ και μετά το κόλημμα που έφαγα, πρεπει οπωσδήποτε να δω και άλλα μέρη. Ένα από αυτά είναι και το Πουκέτ.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.17 Firefox 3.6.17
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 01, 2011, 11:09:11 πμ »
οταν επισκεφτεσαι την thai το κολλημα δεν το γλυτωνεις
η περιοδος μαιου -ιουλιου για το πουκετ οσον αφορα τον καιρο και τη θαλασσα δεν ειναι και ο καλυτερος εν αντιθεση μετον γεναρη που ειναι οτι πρεπει!
οπως εχω πει σε παλιοτερα ποστ μου  εγω δεν θα αφιερωνα  ολες τις μερες μου στο πουκετ για αρκετους λογους
1) ειναι αρκετα ακριβοτερο(hotel, γυναικες, φαγητο,μασαζ,ρουχα κτλ) απο ολα τα αλλα μερη της thai
2)οι περισσοτεροι που ταξιδευουν κατω (απο ολον τον κοσμο)η πρωτη επιλογη ειναι στο πουκετ και γινετε της κακομοιρας
3)εχει λιγοτερες  και ακριβοτερες επιλογες σε beach front hotels σε συγκριση με  αλλα νησια
4)αν εξαιρεσεις  το "φανταση"  και ενα δυο ναους ολες οι αλλες εκδρομες ειναι εκτος νησιου
5)μετα το τσουναμι  εχει μαζεψει πολυ κοσμο και εχει γινει ενα ειδος ιμπιζα απο τα παρτυ (βεβαια αυτο εσενα μπορει να σου αρεσει)
αν θες την γνωμη μου κλεισε τα εισητηρια σου για krabi που ειναι ακριβος απεναντι και ειναι πανεμορφο και φτυνοτερο και με παρα πολλα hotels πανω στο κυμα αλλα και   γιανα μπορεσεις να κανεις ολες της εδρομες (πι-πι,james bond island,κτλ) και για να μην σου μεινει καημος πεταγεσαι απεναντι στο πουκετ 1-2 μερες  νατο δεις (ειναι κοντα)να σου πω μοναχα οτι καλυτερα θα ηταν να πας απο τον δεκεμβρη ως απριλιο γιανα εισαι καλημενος οσο γινετεαπο θεμα καιρου ειναι ο ιδιος καιρος με το πουκετ

Αποσυνδεδεμένος sortec19

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 01, 2011, 14:54:46 μμ »
Θα συμφωνησω με τον Γιαννη Κραμπι αν θες καλη θαλασσα και καλες τιμες.Στο πουκετ πολλη βαβουρα πλεον και τσιμεντο.

Αποσυνδεδεμένος renosteo

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 02, 2011, 11:28:06 πμ »
Βασικά το πρόγραμμα το οποίο θα είναι περίπου μηνιαίο, περιλαμβάνει μέχρι στιγμής στα σίγουρα 5-7 ημέρες Phi Phi, εως 5 μέρες Phuket, 7 μέρες Samui, 5-7 μέρες Bangkok και περισεύουν 5-7 μέρες περίπου για κάποιον - κάποιους ακόμη προορισμούς, εξετάζοντας και το Kho Phangan. Ο λόγος που ζητάω συμβουλές για ξενοδοχείο μόνο στο Phuket, είναι διότι αφ ενός στα υπόλοιπα μέρη έχω ψιλοκαταλήξει και αφ εταίρου γιατί όπως είπα στην αρχή, στο Phuket γίνεται χαμός από ξενοδοχεία και σίγουρα δεν μπορώ να τα δω όλα, ούτε να ξέρω στα σίγουρα ποιά είναι πραγματικά μπροστά στην παραλία. (Ναι, έχω κόλλημα). :P :P :P
Πρόκειται να την κάνω με την γυναίκα μου, Ελληνίδα, η οποία το έφαγε και εκείνη το κοληματάκι της.
Σκοπός του ταξιδιού είναι ξεκούραση, μπανάκια, μασαζάκια, εκδρομές και ψώνια, στην Bangkok κυρίως. Δεν έχουμε σκοπό να είμαστε όλες τις ημέρες στο τρέξιμο, θέλουμε να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από πολλές απανωτές "στραβές" που μας έκατσαν τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια και τον εγκλισμό μας σε κάποιο ξενοδοχείο, αλοίμονο.
Budget περι τις 10.000 - 12.000€, υπολογίζοντας τις μετακινήσεις 2,000 - 2.500€, εως 4.000€ διαμονή, 3,000 -3.500€ ψώνια και 1.000 - 1.500€ διατροφή, maximoum.
Κάθε πρόταση είναι δεκτή, για να μην πω επιβεβλημένη  :P :P :P

Αιτία που άνοιξα νέο θέμα, είναι ότι παρατήρησα την έλειψη θέματος σχετικά με τα beachfront ξενοδοχεία στο Phuket και θεώρησα καλό να υπάρχει σε μια διαφορετική ενότητα, γνωρίζοντας τον περιορισμό αυτών των ξενοδοχείων στο νησι.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2011, 11:44:06 πμ από renosteo »

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.17 Firefox 3.6.17
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 02, 2011, 13:26:18 μμ »
Βασικά το πρόγραμμα το οποίο θα είναι περίπου μηνιαίο, περιλαμβάνει μέχρι στιγμής στα σίγουρα 5-7 ημέρες Phi Phi, εως 5 μέρες Phuket, 7 μέρες Samui, 5-7 μέρες Bangkok και περισεύουν 5-7 μέρες περίπου για κάποιον - κάποιους ακόμη προορισμούς, εξετάζοντας και το Kho Phangan. Ο λόγος που ζητάω συμβουλές για ξενοδοχείο μόνο στο Phuket, είναι διότι αφ ενός στα υπόλοιπα μέρη έχω ψιλοκαταλήξει και αφ εταίρου γιατί όπως είπα στην αρχή, στο Phuket γίνεται χαμός από ξενοδοχεία και σίγουρα δεν μπορώ να τα δω όλα, ούτε να ξέρω στα σίγουρα ποιά είναι πραγματικά μπροστά στην παραλία. (Ναι, έχω κόλλημα). :P :P :P
Πρόκειται να την κάνω με την γυναίκα μου, Ελληνίδα, η οποία το έφαγε και εκείνη το κοληματάκι της.
Σκοπός του ταξιδιού είναι ξεκούραση, μπανάκια, μασαζάκια, εκδρομές και ψώνια, στην Bangkok κυρίως. Δεν έχουμε σκοπό να είμαστε όλες τις ημέρες στο τρέξιμο, θέλουμε να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από πολλές απανωτές "στραβές" που μας έκατσαν τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια και τον εγκλισμό μας σε κάποιο ξενοδοχείο, αλοίμονο.
Budget περι τις 10.000 - 12.000€, υπολογίζοντας τις μετακινήσεις 2,000 - 2.500€, εως 4.000€ διαμονή, 3,000 -3.500€ ψώνια και 1.000 - 1.500€ διατροφή, maximoum.
Κάθε πρόταση είναι δεκτή, για να μην πω επιβεβλημένη  :P :P :P

Αιτία που άνοιξα νέο θέμα, είναι ότι παρατήρησα την έλειψη θέματος σχετικά με τα beachfront ξενοδοχεία στο Phuket και θεώρησα καλό να υπάρχει σε μια διαφορετική ενότητα, γνωρίζοντας τον περιορισμό αυτών των ξενοδοχείων στο νησι.
περι ορεξεως....
 αλλα νομιζω οτι πολυ υπερκοστολογηση εχεις κανει με τοσα λεφτα που αναφερεις μπορεις να μεινεις και 3 μηνες και σε 5 αστερα hotels
θα σου πω μονο οτι εγω σε αναλογο ταξιδι 20 ημερων με 3 προορισμους σε 5αστερα hotels (μεσω νετ 80-105 ε τη μερα)με 3 εσωτερικες πτησεις (830ε με thai)με φαγητο, εκδρομες , ψωνια ,μηχανακι,κτλ πληρωσα λιγοτερο απο τα μισα που υπολογηζεις εκτος και αν θες να αγορασεις επιπλα η και καποια πραγματα για επαγγελματικη χρηση
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2011, 13:29:41 μμ από giannis »

Αποσυνδεδεμένος renosteo

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 02, 2011, 15:20:44 μμ »
Να σου πω...
Τιμές προ διμήνου 1) ΑΤΗ-ΒΚΚ-ΑΤΗ με Thai air, για 2 άτομα πάντα 1150€. 2) ΒΚΚ-ΗΚΤ με Thai 71,50 3) Phuket - phi phi - Phuket με ταχύπλοο 100€. 4) ΗΚΤ - USM με Bangkok air 118,50€. 5) USM - BKK 184€. ΣΥΝΟΛΟ: 1.624€. Προσθέτω και άλλα 350€ για διάφορα εσωτερικά, εκδρομές κλπ να τα 2 χιλιάρικα, και ζορισμένα σύμφωνα με τις τιμές που επαναλαμβάνω ίσχυαν προ 2μήνου και χωρίς παζάρια.

Διαμονή, υπολογίζω 120€/ημέρα χ 30 μέρες= 3.600€ (Μέσα σε αυτό, βάζω και κάποια έξοδα που θα γίνουν εντός του ξενοδοχείου)
Φαγητό ποτάκια 35€/ημέρα=1.050€
Ψώνια 3.000€
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 9.274€
Και πάντα πιστεύω ότι πρέπει να υπολογίζεις προς τα πάνω, γι αυτό έβαλα ένα πλαφόν 10-12.000€.
Αν με ρωτήσεις χωρίς ψώνια τα οποία είναι ψιλοαπροσδιόριστα, τι πραγματικά υπολογίζω να κοστίσει, το βλέπω στις 6-6.500€
Σίγουρα μπορώ να ρίξω κατά πολύ το κόστος διαμονής στην Bangkok, αφού μετά το ριλάξ των προηγούμενων ημερών, εκεί προβλέπεται ξεπάτωμα και το ξενοδοχείο θα το βλέπω μόνο για ύπνο και πρωινό.
Στα μείον σίγουρα το ότι ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί ο χρόνος του εγχειρήματος, ώστε να κυνηγάω από τώρα τις όποιες προσφορές μπορεί να προκύψουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2011, 15:32:00 μμ από renosteo »

Αποσυνδεδεμένος teo

• **
  • Browser:
  • Chrome 11.0.696.60 Chrome 11.0.696.60
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 02, 2011, 19:27:14 μμ »
περι ορεξεως....
 αλλα νομιζω οτι πολυ υπερκοστολογηση εχεις κανει με τοσα λεφτα που αναφερεις μπορεις να μεινεις και 3 μηνες και σε 5 αστερα hotels
θα σου πω μονο οτι εγω σε αναλογο ταξιδι 20 ημερων με 3 προορισμους σε 5αστερα hotels (μεσω νετ 80-105 ε τη μερα)με 3 εσωτερικες πτησεις (830ε με thai)με φαγητο, εκδρομες , ψωνια ,μηχανακι,κτλ πληρωσα λιγοτερο απο τα μισα που υπολογηζεις εκτος και αν θες να αγορασεις επιπλα η και καποια πραγματα για επαγγελματικη χρηση
νομιζω οτι θα συμφωνησω κ εγω .....υπερκοστολογημενο

Αποσυνδεδεμένος renosteo

• *
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 02, 2011, 20:48:34 μμ »
Είπαμε, οι προτάσεις επιβάλονται!!! Δεν ξέρω μήπως εξελίσεται σε off topic το θέμα ώστε να το μεταφέρουμε αλλού, αλλά ξεκινήστε προτάσεις να ξεστραβωθώ. Και ενοείται ότι δεν οργανώνω κάτι με κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο, το φόρουμ μας είναι το καλύτερο. Ασε που έχω διαβάσει τα καλύτερα για τον Χρήστο στο Σαμούι και από ότι έχω αντιληφθεί, οι προμήθειά του δεν έχει καμία σχέση με τις προμήθειες των εδώ πρακτορείων. Ίσως και λόγω της εξειδίκευσής του να μπορέσει να κλείσει καλύτερες συμφωνείες ακόμη και από το agoda. Δεν μπορώ να απευθυνθώ όμως ακόμη εκεί, αν και έχω κάνει μια πρώτη επαφή εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ακόμη δεν γνωρίζω τις ακριβείς ημερομηνίες, οπότε δεν θα μπορέσει και εκείνος να μου δώσει κάτι συγκεκριμένο.