0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βασικά το πρόγραμμα το οποίο θα είναι περίπου μηνιαίο, περιλαμβάνει μέχρι στιγμής στα σίγουρα 5-7 ημέρες Phi Phi, εως 5 μέρες Phuket, 7 μέρες Samui, 5-7 μέρες Bangkok και περισεύουν 5-7 μέρες περίπου για κάποιον - κάποιους ακόμη προορισμούς, εξετάζοντας και το Kho Phangan. Ο λόγος που ζητάω συμβουλές για ξενοδοχείο μόνο στο Phuket, είναι διότι αφ ενός στα υπόλοιπα μέρη έχω ψιλοκαταλήξει και αφ εταίρου γιατί όπως είπα στην αρχή, στο Phuket γίνεται χαμός από ξενοδοχεία και σίγουρα δεν μπορώ να τα δω όλα, ούτε να ξέρω στα σίγουρα ποιά είναι πραγματικά μπροστά στην παραλία. (Ναι, έχω κόλλημα). Πρόκειται να την κάνω με την γυναίκα μου, Ελληνίδα, η οποία το έφαγε και εκείνη το κοληματάκι της.Σκοπός του ταξιδιού είναι ξεκούραση, μπανάκια, μασαζάκια, εκδρομές και ψώνια, στην Bangkok κυρίως. Δεν έχουμε σκοπό να είμαστε όλες τις ημέρες στο τρέξιμο, θέλουμε να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από πολλές απανωτές "στραβές" που μας έκατσαν τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια και τον εγκλισμό μας σε κάποιο ξενοδοχείο, αλοίμονο.Budget περι τις 10.000 - 12.000€, υπολογίζοντας τις μετακινήσεις 2,000 - 2.500€, εως 4.000€ διαμονή, 3,000 -3.500€ ψώνια και 1.000 - 1.500€ διατροφή, maximoum.Κάθε πρόταση είναι δεκτή, για να μην πω επιβεβλημένη Αιτία που άνοιξα νέο θέμα, είναι ότι παρατήρησα την έλειψη θέματος σχετικά με τα beachfront ξενοδοχεία στο Phuket και θεώρησα καλό να υπάρχει σε μια διαφορετική ενότητα, γνωρίζοντας τον περιορισμό αυτών των ξενοδοχείων στο νησι.
περι ορεξεως.... αλλα νομιζω οτι πολυ υπερκοστολογηση εχεις κανει με τοσα λεφτα που αναφερεις μπορεις να μεινεις και 3 μηνες και σε 5 αστερα hotels θα σου πω μονο οτι εγω σε αναλογο ταξιδι 20 ημερων με 3 προορισμους σε 5αστερα hotels (μεσω νετ 80-105 ε τη μερα)με 3 εσωτερικες πτησεις (830ε με thai)με φαγητο, εκδρομες , ψωνια ,μηχανακι,κτλ πληρωσα λιγοτερο απο τα μισα που υπολογηζεις εκτος και αν θες να αγορασεις επιπλα η και καποια πραγματα για επαγγελματικη χρηση