0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα μπουμε βεβαια σε εναν διαλογο τωρα που ο καθενας εχει τις αποψεις του και σιγουρα θα βρεθουμε γρηγορα εκτος θεματος.αλλα πρπει να συμφωνησω με την πηνελοπη οτι το μασαζ κοστολογειται κατω απο διαφορους παραγοντες.δεχομαι το σταθερο κοστος ενος μαγαζιου με τα τεβε,ικα,δεη και οτι αλλο ειναι μεσα.αλλα απο ποτε το δικο μου εισοδημα καθοριζει τι τιμη θα μου βαλουν στο μασαζ;αν υποθεσουμε οτι εχουμε εναν αξιολογο μασερ με σωστες γνωσεις ταιλανδεζικου μασαζ,αν εγω βγαζω 2000 το μηνα θα με κοστολογησει προς 100/ωρα;γιατι επειδη τα εχω;εδω περα και σε πολλα πραγματα ακολουθουμε την ελληνικη τακτικη θελω να δουλεψω λιγο και να βγαλω πολλα σε λιγο χρονο και χωρις κοπο.οσο για το οτι ξοδεψες πολλα για τον χρονο που ησουν στην ταιλανδη αυτο προσωπικα δεν μπορει να μου πει κατι γιατι ειναι υποκειμενικο.ξερω ατομα που δεν χαλανε πολλα για εναν χρονο διαβιωσης στην ταιλανδη,εξαρταται απο το που θες να μενεις,τι θες να τρως και αλλα.δεν νομιζω οτι ακομα και αν ξοδεψες πολλα αυτο να καθιστα παραγοντα για το ποσα θα χρεωνεται ενα μασαζ.φιλικα παντα χωρις να θελω να θιξω κατι απλα δεν μου αρεσει αυτος ο τροπος χρεωσης για πολλα προιοντατο θεμα μας ειναι λοιπον οτι μπορει να βρεθει μιαι τιμη παραδειγμα κοινα αποδεκτη.αν μου λεγανε για παραδειγμα προσωπικα οτι οντως για ενα μασαζ ταιλανδεζικο θα εδινα 30-40 ευρω σε ενα μαγαζι που θα μου προσφερε τις υπηρεσιες του θα ελεγα οτι ειναι λογικη τιμη ακομα λογικη τιμη βρισκω και τον φιλο τεο πιο πανω που βρηκε με 25 ευρω αν οντως ολα ειναι ενταξει.
πολλα θα δεις σε λιγο στην ελλαδα περιμενε ! σε λιγακι το 20 αρικο που λες θα φανταζει 500 ευρω. δεν βλέπω το σκεπτικό σου σωστό. επαγγελματίες σε πολλούς κλάδους και έμπειροι έχουν ρίξει τις τιμές για να επιβιώσουν