Αποστολέας Θέμα: Ταϋλανδεζικο μασάζ στην Αθήνα? Πού και χωρίς να μας τον πιασουν  (Αναγνώστηκε 50641 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jag

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
Καλησπέρα φίλοι μου και sawadee kap!

Αυτο που μου λείπει πολύ απο το αγαπημένο μας ταξιδιωτικό προορισμό ειναι το καλό Thai μασάζ!
Ξέρει κανείς να μου πεί ή με ΠΜ, που μπορούμε να βρούμε καλό μασάζ στην Αθήνα χωρίς να μας πιάνουν τον πωπό?
Γιατι λίγο που έψαξα απο εφημερίδα, ή επεφτα σε πονηρές αγγελίες ή ζήταγαν τρελά ποσά (απο 50 μέχρι 100 ευρώ για 1 ώρα)  ???

Σας ευχαριστώ και καλά ταξίδια να έχουμε!

Αποσυνδεδεμένος jag

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
παιδιά ευχαριστώ αλλά οι τιμές τους ειναι τσουχτερές...

στα 10 μασάζ εδω ειναι ίσον με τα αεροπορικά + 1 μια εβδομάδα διαμονή στην Ταυλάνδη + τα μασάζακια μας.
δεν συμφέρει τελικά, κρίμα..

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
καλησπερα αν δεν κανω λαθος υπαρχει κοντα στην ελληνοαμερικανικη ενωση ενα μερος που γινονται σεμιναρια thai massage εκτος του οτι μαθαινεις νομιζω οτι με λιγα χρηματα γινεσαι "πειραμα" στα χερια νεων που μαθαινουν.δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που σου λεω αν καποιος ξερει κατι για αυτο ας απαντησει.απλα το εχω ακουσει.παντως για να βρεις μασαζ σε τετοιο επιπεδο οπως το βρησκεις κατω δεν πιστευω να τα καταφερεις και σιγουρα αν βρεθει θα πληρωσεις αρκετα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
@ lostromos

Αυτο που αναφερεις ειχε συμβει πριν απο 2 χρονια περιπου ,οταν η Ταιλανδικη πρεσβεια στην Αθηνα ειχε προσκαλεσει Δασκαλα του Ται μασαζ για να μαθει στην Ταιλανδεζες που εμεναν στην Ελλαδα ,ωστε να βρουν δουλεια.

Εκεινη την εποχη υπηρχε ζητηση απο ξενοδοχεια στα νησια. Τωρα πλεον δεν παιζει αυτο το σεναριο.

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
ευχαριστω πολυ οπως ειπα απλα ειχα ακουσει κατι δεν ηξερα παραπανω πληροφοριες.

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204
Τώρα μη τα θέλουμε όλα δικά μας...  :)
Αν το Ταϊ μασάζ ήταν φθηνό και καλό, εδώ, όσο και  στην Ταϊλάνδη!
Αν το Ταϊ φαγητό ήταν φθηνό και καλό!
Αν μπορούσα να βουτάω στη θάλασσα σχεδον όλο το χρόνο!
Αν ο κόσμος γύρο μου είχαι μόνιμα ένα χαμόγελο!
Αν...
Αν...
Αν...
Τότε θα καθόμουνα ΕΔΩ! Δεν θα πήγαινα στην Ταϊλανδη!  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

¨Ασε, που χωρίς να σου τον πιάσουν ... Ταϊ μασάζ δε γίνεται!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 27, 2011, 22:53:22 μμ από spyros007 »

Αποσυνδεδεμένος jag

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
Σπύρο,
αν εβγαζα 100ε την ημέρα ευχαρίστως να έδινα..
αλλά οταν το μέσο μεροκάματο ειναι πολυ πιο κάτω, πώς να δώσεις τόσα χρήματα για ενα μασάζ?
Θα ηταν καλή φάση αν μπορούσα να μάθω..

Τι να πώ, ο καθένας μπορεί να χρεώνει οτι θέλει αλλα πίστευω μπορούμε να βρούμε τιμιο μασάζ σε τιμια τιμή.

με αγάπη,
ενας σκληρός εργαζόμενος νέος που αγαπαέι το thai massage.

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
φιελ μου βρισκομαστε σε μια χωρα που υπερτιμαει πολλα αγαθα.ποσο μαλιστα οταν κατι ειναι διασημο σε μια χωρα δεν ειναι μονο το μασαζ της,παρε για παραδειγμα και το φαγητο.ποσο πληρωνεις εδω για ενα ταιλανδεζικο που κατω το βρισκεις σε τρομερα χαμηλη τιμη.αν και οι παραγοντες που καθοριζουν την τιμη ειναι πολλοι,νομιζω ενα τιμιο ταιλανδεζικο μασαζ εδω περα θα το πληρωσεις κατα πολυ περισσοτερο.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: Ταϋλανδεζικο μασάζ στην Αθήνα? Πού και χωρίς να μας τον πιασουν
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 13:01:07 μμ »
Μια προσφορα που τρεχει τωρα στο net :  http://www.goldendeals.gr/deals/22euros-kentro-olistikis

22€ για μία συνεδρία ταϊλανδέζικου μασάζ, διάρκειας 90', για άνδρες και γυναίκες, έναν θαυμάσιο συνδυασμό ενεργειακής και σωματικής άσκησης για το σώμα
και το νου - πνεύμα, στο KENTΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ στον Χολαργό, αξίας 60€ - έκπτωση 63%

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς                                

• Η προσφορά ισχύει από 15/9/2011 έως 15/2/2012, από Δευτ. έως Παρ. 10.00 - 20.00 και Σάβ. 10.00 - 13.00.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο, απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες και αφορά μία συνεδρία ταϊλανδέζικου μασάζ, διάρκειας 90', που περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, προετοιμασία, μαλάξεις και διατάσεις.
  • Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να φοράνε άνετα ρούχα (φόρμα ή κολάν και T-shirt ή μακρυμάνικη ελαφριά μπλούζα).
  • Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να εξαργυρωθεί μόνο 1 κουπόνι ανά όνομα.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 μέρες πριν για ραντεβού και τουλάχιστον 1 μέρα πριν για αλλαγή ραντεβού.
  • Μέσος όρος εξυπηρέτησης: 6 - 8 άτομα ημερησίως.

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος Pinelopi

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.83 Chrome 17.0.963.83
Θα 'θελα να εκφράσω την υποκειμενική μου άποψη με αφορμή το αρχικό ερώτημα καθώς και τα περαιτέρω σχόλια.
Αρχικά το χρηματικό ποσό το οποίο είναι λογικό για μια συνεδρία τάι μασάζ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το εισόδημα μας, οι γνώσεις του μασέρ ή της μασέζ καθώς και η αξία, με την έννοια της σπουδαιότητας/χρησιμότητας που έχει το τάι μασάζ για τον καθένα μας. Συνεπώς σε προσωπικό επίπεδο είναι δύσκολο (μάλλον ακατόρθωτο) να ορίσουμε μια αντικειμενικά λογική τιμή για όλους.

Χρήστη jag κατανοώ πως σε σύγκριση με ημερομίσθια/μισθούς στην Ελλάδα,το μασάζ φαντάζει δυσανάλογα κοστολογημένο. Θέλω όμως να αναφέρω πως στην Ταϊλάνδη δεν πληρώνουν τα ίδια λειτουργικά έξοδα οι επιχειρήσεις (βλέπε ΤΕΒΕ - ΔΕΗ - ΟΤΕ - ΕΥΔΑΠ ), ούτε η βενζίνη και γενικότερα η μεταφορά, για τους αυτοαπασχολούμενους που κάνουν επισκέψεις κατ' οίκον κοστίζει το ίδιο. Άρα ας μην έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Και lostromos έχεις δίκιο πως βρισκόμαστε σε μια χώρα που υπερτιμά πολλά αγαθά και θεωρώ πως ένα από αυτά είναι και το μασάζ. Θα αναφέρω όμως πως έζησα ένα χρόνο στην Ταϊλάνδη για σπουδές και ξόδεψα πολλές χιλιάδες ευρώ. Διότι αν δεν μιλάς ταϊλανδικά ώστε να παρακολουθήσεις κάποια σχολή που απευθύνεται σε γηγενείς, τότε πληρώνεις τιμές φαράνγκ, με τα σεμινάρια να ανέρχονται στα 100€ την εβδομάδα. Χωρίς να αναφέρω τα μεταφορικά προς/από Ταϊλάνδη.

Όπως όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες υπόκεινται στους νόμους της αγοράς, στους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης, έτσι και το ταϊλανδικό μασάζ. Αν μας φαίνεται άδικος ο τρόπος που "σκέφτεται" η κοινωνία μας, ίσως να αναρωτηθούμε αν είναι αυτή η κοινωνία που θέλουμε και μην κοιτάμε μόνο το δέντρο, γιατί χάνουμε το δάσος!

Με εκτίμηση και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα.

Αποσυνδεδεμένος teo

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
παιδια καλησπερα σε ολους εγω βρηκα massage απο ταυλανδεζα 1 ωρα thai and oil 25euro
πηρα τηλεφωνο κ εκλεισα ραντεβου για την δευτερα ...οποτε τοτε θα γραψω κ εντυπωσεις

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
θα μπουμε βεβαια σε εναν διαλογο τωρα που ο καθενας εχει τις αποψεις του και σιγουρα θα βρεθουμε γρηγορα εκτος θεματος.

αλλα πρπει να συμφωνησω με την πηνελοπη οτι το μασαζ κοστολογειται κατω απο διαφορους παραγοντες.δεχομαι το σταθερο κοστος ενος μαγαζιου με τα τεβε,ικα,δεη και οτι αλλο ειναι μεσα.αλλα απο ποτε το δικο μου εισοδημα καθοριζει τι τιμη θα μου βαλουν στο μασαζ;αν υποθεσουμε οτι εχουμε εναν αξιολογο μασερ με σωστες γνωσεις ταιλανδεζικου μασαζ,αν εγω βγαζω 2000 το μηνα θα με κοστολογησει προς 100/ωρα;γιατι επειδη τα εχω;εδω περα και σε πολλα πραγματα ακολουθουμε την ελληνικη τακτικη θελω να δουλεψω λιγο και να βγαλω πολλα σε λιγο χρονο και χωρις κοπο.
οσο για το οτι ξοδεψες πολλα για τον χρονο που ησουν στην ταιλανδη αυτο προσωπικα δεν μπορει να μου πει κατι γιατι ειναι υποκειμενικο.ξερω ατομα που δεν χαλανε πολλα για εναν χρονο διαβιωσης στην ταιλανδη,εξαρταται απο το που θες να μενεις,τι θες να τρως και αλλα.δεν νομιζω οτι ακομα και αν ξοδεψες πολλα αυτο να καθιστα παραγοντα για το ποσα θα χρεωνεται ενα μασαζ.
φιλικα παντα χωρις να θελω να θιξω κατι απλα δεν μου αρεσει αυτος ο τροπος χρεωσης για πολλα προιοντα

το θεμα μας ειναι λοιπον οτι μπορει να βρεθει μιαι τιμη παραδειγμα κοινα αποδεκτη.αν μου λεγανε για παραδειγμα προσωπικα οτι οντως για ενα μασαζ ταιλανδεζικο θα εδινα 30-40 ευρω σε ενα μαγαζι που θα μου προσφερε τις υπηρεσιες του θα ελεγα οτι ειναι λογικη τιμη ακομα λογικη τιμη βρισκω και τον φιλο τεο πιο πανω που βρηκε  με 25 ευρω αν οντως ολα ειναι ενταξει.

Αποσυνδεδεμένος geokal003

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 14.0.1 Firefox 14.0.1
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 05, 2012, 14:33:06 μμ »
θα μπουμε βεβαια σε εναν διαλογο τωρα που ο καθενας εχει τις αποψεις του και σιγουρα θα βρεθουμε γρηγορα εκτος θεματος.

αλλα πρπει να συμφωνησω με την πηνελοπη οτι το μασαζ κοστολογειται κατω απο διαφορους παραγοντες.δεχομαι το σταθερο κοστος ενος μαγαζιου με τα τεβε,ικα,δεη και οτι αλλο ειναι μεσα.αλλα απο ποτε το δικο μου εισοδημα καθοριζει τι τιμη θα μου βαλουν στο μασαζ;αν υποθεσουμε οτι εχουμε εναν αξιολογο μασερ με σωστες γνωσεις ταιλανδεζικου μασαζ,αν εγω βγαζω 2000 το μηνα θα με κοστολογησει προς 100/ωρα;γιατι επειδη τα εχω;εδω περα και σε πολλα πραγματα ακολουθουμε την ελληνικη τακτικη θελω να δουλεψω λιγο και να βγαλω πολλα σε λιγο χρονο και χωρις κοπο.
οσο για το οτι ξοδεψες πολλα για τον χρονο που ησουν στην ταιλανδη αυτο προσωπικα δεν μπορει να μου πει κατι γιατι ειναι υποκειμενικο.ξερω ατομα που δεν χαλανε πολλα για εναν χρονο διαβιωσης στην ταιλανδη,εξαρταται απο το που θες να μενεις,τι θες να τρως και αλλα.δεν νομιζω οτι ακομα και αν ξοδεψες πολλα αυτο να καθιστα παραγοντα για το ποσα θα χρεωνεται ενα μασαζ.
φιλικα παντα χωρις να θελω να θιξω κατι απλα δεν μου αρεσει αυτος ο τροπος χρεωσης για πολλα προιοντα

το θεμα μας ειναι λοιπον οτι μπορει να βρεθει μιαι τιμη παραδειγμα κοινα αποδεκτη.αν μου λεγανε για παραδειγμα προσωπικα οτι οντως για ενα μασαζ ταιλανδεζικο θα εδινα 30-40 ευρω σε ενα μαγαζι που θα μου προσφερε τις υπηρεσιες του θα ελεγα οτι ειναι λογικη τιμη ακομα λογικη τιμη βρισκω και τον φιλο τεο πιο πανω που βρηκε  με 25 ευρω αν οντως ολα ειναι ενταξει.

Φίλοι μου, αν και λίγο καθυστερημένα, θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ κάτι. Καλό είναι όταν μιλάτε για τιμές να λέτε και τη διάρκεια του προγράμματος. Άλλο 60 Ευρώ και 90' λεπτά συνεδρια και άλλο 45 Ευρώ για μια ώρα. Ποιός είναι ο πιο οικονομικός; Ο πρώτος φυσικά. Τώρα παίζουν και άλλοι παράγοντες, όπως οι γνώσεις του θεραπευτή, εάν είναι ανεξάρτητος ή δουλεύει σε επιχείρηση τρίτου κλπ. Τι θέλω να πω; Αν πάει κάποιος να πληρώσει 25 Ευρώ για μασάζ (έστω και μιας ώρας) και αναμένει να δεχθεί και αξιόλογο μασάζ, επιτρέψτε μου να εχω αμφιβολίες. Ειδικά εάν δεν είναι ανεξάρτητος και δουλευει σε ξένη επιχήρηση. Από τα 25 Ευρώ ποιός θα πληρωθεί βρε παιδιά; Ο επιχειρηματίας (κέρδος και έξοδα), ή ο υπάλληλος θεραπευτής. Στην Ελλάδα ειδικά όταν ακούτε τέτοιες τιμές, αυτό γίνεται καθαρά για να "προσελκύσουν" κόσμο και να τον δελεάσουν (βλέπε κουπονάδικα). Δεν μπορεί να σταθεί μια επιχείρηση σήμερα με τέτοιες τιμές, εκτός...εάν το κάνουμε όντως όπως την Ταϊλάνδη, κατά μήκος του δρόμου, υπάιρθρια, χωρίς καθαριότητα, χωρίς ΙΚΑ, χωρίς έναρξη στην εφορία και χωρίς ΤΕΒΕ, χωρίς πιστοποίηση...και το μαγαζί χτυπάει 100 πελάτες την ημέρα!! Τότε και 15 Ευρώ την ώρα να χρεώνει, θα βγάζει και κέρδος! Αλλά ας ξεφύγουμε από τη Ταίλάνδη και ας εστιάσουμε στην Ελληνική πραγματικότητα επιτέλους! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα εδώ και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο 1,000,000 να γίνει σωστή δουλειά με ένα εικοσάρικο!

Ευχαριστώ
(ένας ΓΝΩΣΤΗΣ του θέματος)

Αποσυνδεδεμένος fontok

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 20.0.1132.57 Chrome 20.0.1132.57
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 05, 2012, 18:10:25 μμ »
πολλα θα δεις σε λιγο στην ελλαδα  περιμενε ! σε λιγακι το 20 αρικο που λες θα φανταζει 500 ευρω. δεν βλέπω το σκεπτικό σου σωστό. επαγγελματίες σε πολλούς κλάδους και έμπειροι έχουν ρίξει τις τιμές για να επιβιώσουν 
δεν μιλάω ελληνικά !!!

Αποσυνδεδεμένος geokal003

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 14.0.1 Firefox 14.0.1
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 06, 2012, 13:35:43 μμ »
πολλα θα δεις σε λιγο στην ελλαδα  περιμενε ! σε λιγακι το 20 αρικο που λες θα φανταζει 500 ευρω. δεν βλέπω το σκεπτικό σου σωστό. επαγγελματίες σε πολλούς κλάδους και έμπειροι έχουν ρίξει τις τιμές για να επιβιώσουν 
Μια ερώτηση μόνο θα σου κάνω. Εσύ την έχεις κάνει αυτή τη δουλειά, τη γνωρίζεις; Θα μπορούσες να τρίβεις έναν αθλητή για παράδειγμα για 90 λεπτά non stop και να είσαι ευχαριστημένος με ένα 5ευρώ που θα σου έδινε το αφεντικό σου;