Αποστολέας Θέμα: Ταϋλανδεζικο μασάζ στην Αθήνα? Πού και χωρίς να μας τον πιασουν  (Αναγνώστηκε 50656 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fontok

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 20.0.1132.57 Chrome 20.0.1132.57
Απ: Ταϋλανδεζικο μασάζ στην Αθήνα? Πού και χωρίς να μας τον πιασουν
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 06, 2012, 14:19:10 μμ »
άδικο δεν έχεις αλλα από την άλλη δες την κατάσταση στην ελλάδα και βγάλε συμπέρασμα. φίλος γιατρός από 50 euro επίσκεψη παίρνει πλέον 30. δεν κάνει δηλαδή καλά την δουλειά του όπως την έκανε ?? όχι απλά δεν πάει ο κόσμος στο ιατρείο του λόγο κρίσις. καλύτερα 5 παρα τίποτα
δεν μιλάω ελληνικά !!!

Αποσυνδεδεμένος geokal003

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 14.0.1 Firefox 14.0.1
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 06, 2012, 15:10:23 μμ »
άδικο δεν έχεις αλλα από την άλλη δες την κατάσταση στην ελλάδα και βγάλε συμπέρασμα. φίλος γιατρός από 50 euro επίσκεψη παίρνει πλέον 30. δεν κάνει δηλαδή καλά την δουλειά του όπως την έκανε ?? όχι απλά δεν πάει ο κόσμος στο ιατρείο του λόγο κρίσις. καλύτερα 5 παρα τίποτα

Καταρχήν ο γιατρός (συνήθως) δεν κάνει χειρονακτική εργασία (όχι ο χειρούργος φυσικά), απλά κάθεται και δίνει συμβουλές και πολλές φορές δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να συνταγογραφεί φάρμακα συγκεκριμένων εταιριών για να πάει ταξιδάκι Ταϊλάνδη ή Κούβα. Για να μην πω για τα φακελάκια για να σου κάνει επέμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο.
Δεύτερον, ποιός σου είπε πως δεν εξακολουθούν να ζητάνε 50 ευρώ και παραπάνω; Οι πιό πολλοί που εντάχθηκαν στο ΕΟΠΥΥ, αποχώρησαν ήδη γιατί δεν δέχονταν τα 10 Ευρώ ανά επίσκεψη κλπ και έτσι συνεχίζουν την ίδια αισχροκέρδεια όπως πάντα. Δεν θεωρώ το μασάζ πολυτέλεια όπως μερικοί, το μασάζ πρέπει να το βάλουμε στη ζωή μας όλοι. Αλλά αλλοίμονο εάν γίνουμε σαν την Ταϊλάνδη ή τις Φιλιπίνες, ή την Καμπότζη κλπ και προσφέρουμε υπηρεσίες με 300 και 400 μπατ, τότε όντως γίναμε τριτοκοσμικοί. Εάν χρεοκωπήσουμε, τότε ίσως το δούμε και αυτό στην χώρα μας και το δέχομαι, αλλά μέχρι τότε, ας προσπαθήσουμε να παραμείνουμε Ευρώπη όσο μπορούμε και να απαιτούμε κάποιο επίπεδο στη διαβίωση μας. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις να έρθεις Ελλάδα, αλλά μου φαίνεται πως ξεχνάς πως είμαστε από τις πιο (ίσως και η πιο ακριβή) ακριβές χώρες της Ευρώπης!! Έχεις σπίτι στο όνομα σου, τότε πλήρωνε ή έχεις επιχείρηση (άσχετα αν βγαίνεις), τότε πλήρωνε μια 500αρα έτσι για πλάκα. Ξεχνάς τι πήδημα ρίχνουν στη χώρα μας και τα λες αυτά;; Στην Ταϊλάνδη ΔΕΝ σε αφηνουν να πηνάσεις!! Ανοίγεις ένα υπαιθριο εστιατόριο και ζεις!! Ούτε εφορίες ούτε χαρτιά όπως εδώ, αφήνουν τον κόσμο να ζήσει.
Και επανέρχομαι στη "διαπίστωση" και το συμπέρασμα σου, με 5 Ευρώ μεροκάματο φιλαράκι, ΔΕΝ ζεις στην Ελλάδα, οκ;

Αποσυνδεδεμένος ilios

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 06, 2012, 15:22:55 μμ »
http://thaimassage-bythai.com/

παραθετω και εγω ενα μερος για ταυλανδεζικο μασσαζ στην αθηνα ...βρισκετε στην δαφνη κοντα στο σταθμο μετρο στον αγιο δημητριο
τωρα που γραφει ο φιλος χωρις να  μας τον πιασουν ...θεωρω οτι ποτε δεν θα μπορεσουμε να βρουμε τιμες και παροχες οπως στην ταυλανδη
απλα μπορει να πλησιαζουν λιγο στις παροχες....
αρα το μονο που μενει να δουμε αν οι παροχες ειναι ανταξιες των τιμων που χρεωνουν
εκει που λεει athens στην αρχικη σελιδα εχει τιμες και ειδος μασσαζ
και εκει που λεει contact εχει σχολια και τον χαρτη πως θα πας
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2012, 15:27:03 μμ από ilios »
ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 06, 2012, 15:26:54 μμ »
http://thaimassage-bythai.com/

παραθετω και εγω ενα μερος για ταυλανδεζικο μασσαζ στην αθηνα ...βρισκετε στην δαφνη κοντα στο σταθμο μετρο στον αγιο δημητριο
τωρα που γραφει ο φιλος χωρις να  μας τον πιασουν ...θεωρω οτι ποτε δεν θα μπορεσουμε να βρουμε τιμες και παροχες οπως στην ταυλανδη
απλα μπορει να πλησιαζουν λιγο στις παροχες....
αρα το μονο που μενει να δουμε αν οι παροχες ειναι ανταξιες των τιμων που χρεωνουν

Αχαχα καλά κατάλαβα, ή το ξέρεις το μαγαζί και μας κοροιδεύεις ή δεν ξέρεις την αλήθεια για την κοντή. Καλά, ξέχασε την κουβέντα τελείως, δεν έχει νόημα...

Αποσυνδεδεμένος ilios

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 06, 2012, 15:28:25 μμ »
Αχαχα καλά κατάλαβα, ή το ξέρεις το μαγαζί και μας κοροιδεύεις ή δεν ξέρεις την αλήθεια για την κοντή. Καλά, ξέχασε την κουβέντα τελείως, δεν έχει νόημα...
οχι φιλε και εγω το ειδα πριν λιγες μερες και δεν ξερω για αυτα που γραφεις.....
τωρα ειμαι σε φαση να το επισκευτω
ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος fontok

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 06, 2012, 16:25:54 μμ »
Στην Ταϊλάνδη ΔΕΝ σε αφηνουν να πηνάσεις!! Ανοίγεις ένα υπαιθριο εστιατόριο και ζεις!! Ούτε εφορίες ούτε χαρτιά όπως εδώ, αφήνουν τον κόσμο να ζήσει.
Και επανέρχομαι στη "διαπίστωση" και το συμπέρασμα σου, με 5 Ευρώ μεροκάματο φιλαράκι, ΔΕΝ ζεις στην Ελλάδα, οκ;
Στην Ταϊλάνδη ΔΕΝ σε αφηνουν να πηνάσεις!! Ανοίγεις ένα υπαιθριο εστιατόριο και ζεις!! Ούτε εφορίες ούτε χαρτιά όπως εδώ, αφήνουν τον κόσμο να ζήσει.

οι απόψεις μας είναι διαφορετικές, σεβαστή η δικια μου όπως και "ιδικια" σου. εγώ λέω πως καλύτερα 5 euro και μακαρόνια και φακές παρα βουτιά στο κενό και αυτοκτονίες αμέτρητες. τώρα όσον αφορά αυτά τα περί εφοριών μάλλον δεν ξέρεις καν την συμβαίνει στην ταϊλάνδη και ποσα  χρήματα ξοδεύει το οποιοδήποτε μαγαζί υπόγειος. οποτε άσε το που είναι εύκολο και που δεν είναι. στην ελλάδα αν ο κόσμος είχε χρήματα είναι εύκολο να ανοίξεις κάτι , ταϊλάνδη όχι !! παρα ράδειγμα έλληνες που άνοιξαν μαγαζιά εδώ εστιατόρια και δεν εργάζονται πλέον. γιατί άραγε ? δεν ήταν έξυπνοι ?? απλά υπάρχουν διάφοροι παράγοντες  που τους μαθαίνεις στην πορεία.όσον αφορά τα περί του δρόμου μαγαζιά να γνωρίζεις πληρώνουν μέχρι και τον δήμο μου κρατάνε το πόστο... και πολλούς πολλούς άλλους....!!
δεν μιλάω ελληνικά !!!

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 06, 2012, 16:36:29 μμ »

οι απόψεις μας είναι διαφορετικές, σεβαστή η δικια μου όπως και "ιδικια" σου. εγώ λέω πως καλύτερα 5 euro και μακαρόνια και φακές παρα βουτιά στο κενό και αυτοκτονίες αμέτρητες. τώρα όσον αφορά αυτά τα περί εφοριών μάλλον δεν ξέρεις καν την συμβαίνει στην ταϊλάνδη και ποσα  χρήματα ξοδεύει το οποιοδήποτε μαγαζί υπόγειος. οποτε άσε το που είναι εύκολο και που δεν είναι. στην ελλάδα αν ο κόσμος είχε χρήματα είναι εύκολο να ανοίξεις κάτι , ταϊλάνδη όχι !! παρα ράδειγμα έλληνες που άνοιξαν μαγαζιά εδώ εστιατόρια και δεν εργάζονται πλέον. γιατί άραγε ? δεν ήταν έξυπνοι ?? απλά υπάρχουν διάφοροι παράγοντες  που τους μαθαίνεις στην πορεία.όσον αφορά τα περί του δρόμου μαγαζιά να γνωρίζεις πληρώνουν μέχρι και τον δήμο μου κρατάνε το πόστο... και πολλούς πολλούς άλλους....!!
Πολλοί Έλληνες άνοιξαν μαγαζί στην Ταϊλάνδη αλλά μάλλον είχαν "άλλα" στο μυαλό τους γι' αυτό πάτωσαν. Δεν μίλησα για Έλληνα να ανοίξει μαγαζί στην Ταϊλάνδη όμως, για Ταιλανδό μίλησα. Για παράδειγμα στην Ταϊλάνδη, αύριο ανοίγει η γυναίκα μου (ναι Ταϊλανδέζα είναι και κάτι ξέρω και εγώ) ή τα πεθερικά μου στην αυλή τους εστιατόριο και πουλάνε φαγητό. Αύριο, όχι σε ένα μήνα και χωρίς τη παραμικρή διαδικασία και μην μου πεις πάλι ότι δεν γίνεται...Άντε κάντο αυτό στην Ελλάδα. Εδώ με 5 Ευρώ, απλά αυτοκτονείς, δεν μπορείς να ζήσεις...Βέβαια, ούτε στην Ταϊλάνδη θα μπορείς σε λίγο έτσι όπως ακριβαίνει και εκεί η ζωή.

Αποσυνδεδεμένος fontok

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 06, 2012, 17:07:28 μμ »
αύριο... όταν θα έρθει μεθαύριο η αστυνομία να πάρει μερίδιο γράψε μας σε παρακαλώ ποσα χρήματα ζήτησαν.
δεν μιλάω ελληνικά !!!

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 06, 2012, 17:45:13 μμ »
αύριο... όταν θα έρθει μεθαύριο η αστυνομία να πάρει μερίδιο γράψε μας σε παρακαλώ ποσα χρήματα ζήτησαν.
Άσε ρε φίλε γιατί επιμένεις; Οι άνθρωποι είχαν μαγαζί χρόνια σου λέω και δεν δίνανε μία πουθενά!! Τα ξέρουμε εμείς οι Έλληνες ΟΛΑ καλλίτερα από τους ντόπιους τώρα; Μην τρελαθούμε σε παρακαλώ τώρα...Η αστυνομία κυνηγά κάτι τουριστικά μέρη όπως Σούκουμβιτ κλπ και δεν πειράζει τα μικρομάγαζα σε απόμερες γειτονιές. Όπως είπα πριν, αφήνουν τις φτωχοοικογένειες να ζήσουν, σε αντίθεση με εμάς τους ελεεινούς που κόβουμε τη σύνταξη των χαμηλοσυνταξιούχων και δεν τους έχουμε πάρει ακόμα με τις πέτρες!!

Αποσυνδεδεμένος fontok

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 06, 2012, 18:08:29 μμ »
μάλλον εσύ που ζεις στην ελλάδα ξέρεις περισσότερα από εμενα που μένω εδώ και έχω κάνει και επιχειρηματικές δραστηριότητες. απλά σε παρακαλώ μην νοιώσεις ντροπή αν αύριο μάθεις ότι δίνουν χρήματα θα ήθελα να μας το γράψεις. δεν κρατάω κακια απλά ΔΕΝ γνωρίζεις. αν έρθεις και μείνεις θα μάθεις. φυσικά αν ρωτήσεις και κάποιους που έχουν μαγαζιά θα σου πουν τι ακριβώς γίνεται. συνήθως είναι 1000 bht την εβδομάδα σε μαγαζιά που δεν έχουν όλου πελατεία. σε κάποιες περιπτώσεις έχω ακούσει  και 15.000 bht το μηνα. απλά αν δεν γνωρίζεις κάτι μην το γραφεις σε παρακαλώ γιατί πολύ διαβάζουν και μετά φαντάζει εύκολη η διαμονή εδώ για εμάς στα ματια τους. θα το γράψω ακόμα μια φορα... εύκολα γίνεσαι εκατομμυριούχος αρκεί να έρθεις δισεκατομμυριούχος! αν νομίζεις ότι οι 4 έως 8 χιλιάδες bht που θα βγάζουν είναι αρκετές τότε ok παο πάσο.
δεν μιλάω ελληνικά !!!

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 06, 2012, 18:12:06 μμ »
Άσε ρε φίλε γιατί επιμένεις; Οι άνθρωποι είχαν μαγαζί χρόνια σου λέω και δεν δίνανε μία πουθενά!! Τα ξέρουμε εμείς οι Έλληνες ΟΛΑ καλλίτερα από τους ντόπιους τώρα; Μην τρελαθούμε σε παρακαλώ τώρα...Η αστυνομία κυνηγά κάτι τουριστικά μέρη όπως Σούκουμβιτ κλπ και δεν πειράζει τα μικρομάγαζα σε απόμερες γειτονιές. Όπως είπα πριν, αφήνουν τις φτωχοοικογένειες να ζήσουν, σε αντίθεση με εμάς τους ελεεινούς που κόβουμε τη σύνταξη των χαμηλοσυνταξιούχων και δεν τους έχουμε πάρει ακόμα με τις πέτρες!!
φίλε, οτιδηποτε να ανοιξεις εδω, οπουδήποτε , χωρις τις απαραιτητες αδειες, που να βγάζει κάποια σεβαστά χρήματα, οι αστυνομικοι  το κυνηγάνε μέχρι να τους καταβληθεί μερτικό. Τώρα, αν σ εμια φτωχογειτονιά, ξεχασμένη απ το θεο, βγάλει κάποια γιαγιά στην αυλή της ενα τραπέζι και δυο καρέκλες, και δουλευει 6-7 ώρες για να πουλήσει  10 αυγά , 5 ψάρια και τρια πιάτα ρύζι  για να βγαλει 100 μπατ τη μέρα και να μην πεθάνει της πείνας, ε , αυτήν πες οτι θα την αφήσουνε. Ασε όμως τα σχόλια περι χώρας που σε αντίθεση με μας αφήνει τους ηλικιωμένους να ζουν αξιοπρεπώς κλπ. Η λέξη σύνταξη είναι ανέκδοτο εδω και το οτι δουλευουν μεχρι τα εβδομηντα φευγα πολλοί βγαζοντας ψίχουλα , μόνο ως θετικό δεν μπορείς να το χαρτακτηρίσεις.
Οσο για όλα αυτά τα χιλιάδες μαγαζάκια,που δουλευουν παρέχοντας φαγητό ή άλλες υπηρεσίες,΄βγάζουν ως μέσο όρο τα χρήματα που θα έβγαζε αυτός που τα δουλευει σε μια χαμηλά αμοιβομενη θέση ως υπαλληλος.ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΜΠΆΤ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΘΈΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΗ ΤΎΧΗ ΚΑΙ ΑΓΏΝΑ.

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 06, 2012, 18:18:27 μμ »
μάλλον εσύ που ζεις στην ελλάδα ξέρεις περισσότερα από εμενα που μένω εδώ και έχω κάνει και επιχειρηματικές δραστηριότητες. απλά σε παρακαλώ μην νοιώσεις ντροπή αν αύριο μάθεις ότι δίνουν χρήματα θα ήθελα να μας το γράψεις. δεν κρατάω κακια απλά ΔΕΝ γνωρίζεις. αν έρθεις και μείνεις θα μάθεις. φυσικά αν ρωτήσεις και κάποιους που έχουν μαγαζιά θα σου πουν τι ακριβώς γίνεται. συνήθως είναι 1000 bht την εβδομάδα σε μαγαζιά που δεν έχουν όλου πελατεία. σε κάποιες περιπτώσεις έχω ακούσει  και 15.000 bht το μηνα. απλά αν δεν γνωρίζεις κάτι μην το γραφεις σε παρακαλώ γιατί πολύ διαβάζουν και μετά φαντάζει εύκολη η διαμονή εδώ για εμάς στα ματια τους. θα το γράψω ακόμα μια φορα... εύκολα γίνεσαι εκατομμυριούχος αρκεί να έρθεις δισεκατομμυριούχος! αν νομίζεις ότι οι 4 έως 8 χιλιάδες bht που θα βγάζουν είναι αρκετές τότε ok παο πάσο.

Κοίτα, δεν έχω τίποτα προσωπικό και ούτε θα έχω με κανέναν εδώ μέσα. Αλλά αν μου ζητάς να δεχθώ τη γνώμη σου καν να γράψω τα πεθερικά μου και όλο τους το σοι (Ταϊλανδοί) στα παλιά μου τα παπούτσια, ΔΕΝ γίνεται. Όταν σου λέω κάτι από την εμπειρία τους και εσύ επιμένεις στα δικά σου σαν farang, από εκεί και πέρα δεν έχει πια νόημα να συζητάμε...

Αποσυνδεδεμένος fontok

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 06, 2012, 18:23:35 μμ »
μέχρι στιγμής σου έχουμε απαντήσει δυο το τι γίνετε μάλλον πρέπει να γράψει και τρίτος για να πίστεις. hahahahah
δεν μιλάω ελληνικά !!!

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 06, 2012, 18:28:12 μμ »
μέχρι στιγμής σου έχουμε απαντήσει δυο το τι γίνετε μάλλον πρέπει να γράψει και τρίτος για να πίστεις. hahahahah
τώρα αυτό τι πάει να πει δηλαδή; κάνουμε και εξυπνάδες;

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 06, 2012, 18:57:29 μμ »
Κοίτα, δεν έχω τίποτα προσωπικό και ούτε θα έχω με κανέναν εδώ μέσα. Αλλά αν μου ζητάς να δεχθώ τη γνώμη σου καν να γράψω τα πεθερικά μου και όλο τους το σοι (Ταϊλανδοί) στα παλιά μου τα παπούτσια, ΔΕΝ γίνεται. Όταν σου λέω κάτι από την εμπειρία τους και εσύ επιμένεις στα δικά σου σαν farang, από εκεί και πέρα δεν έχει πια νόημα να συζητάμε...
Κοιτα, δε χρειαζεται να τσακωνομαστε.
Υπαινίχθηκες οτι είναι ευκολο να ανοιξει μαγαζι κανεις εδω,
οτι είναι σχετικα ευκολο να είναι κερδοφόρο,
οτι το κράτος σεβεται τον κοσμο εδω οπότε του δινει ελευθερίες ωστε να έχει αξιοπρεπή γηρατεια,
οτι η αστυνομια δεν ανακατευεται και πολύ.
Σ αυτά απαντήσαμε , και βάζω πληθυντικό διότι προφανώς συμφωνούμε με τον φον τοκ σ αυτό το ζήτημα οτι¨
- είναι σχετικά ευκολο  να ανοιξεις το οτιδήποτε  αλλα πολύ δύσκολο να είναι αρκούντως κερδοφόρο
- οτι το κράτος εχει τους πολίτες γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια
- οτι η αστυνομία παίρνει νταβατζιλίκια σχεδόν απ όλους όσους εχουν μαγαζιά και βγαζουν 5 δεκάρες.(πού διαφωνείς σ αυτά να ξέρω?)
Το οτι η οικογένεια της γυναικας σου είχε μαγαζί χωρις νομιμες άδειες, στην αυλή του σπιτιού, και δεν πλήρωνε ,ας μην το αμφισβητήσω αλλά είτε βγάζανε ψίχουλα έίτε ησαν μια εξαιρεση που επιβεβαιώνει τον κανονα.
Κατα τ αλλα να ξέρεις πως εσυ συμπεριφέρεσαι σαν φαρανγκ. ΛΕς ΚΑΙ Ο ΦΟΝΤΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΠΕΘΕΡΙΚΆ, δεν είναι εδω τόσο καιρό και δεν εχει μάθει απ αυτούς τί γίνεται.Μόνο εσυ έχεις συγγενείς να επικαλεισαι!!! Οσο για μένα , παντρεμένος απ το 2006, μένοντας εδω με κάποια διαλείμματα απ το 2003 , μιλώντας τη γλώσσα καλά, εχοντας αλληλεπιδράσει με χιλιάδες ταιλανδους και την κοινωνία εδω, εχω κι εγω άδικο...και η γνώμη μου είναι απλά η γνώμη ενος ασχετου φαράνγκ...ΣΚΈΨΟΥ ΛΊΓΟ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΠΆΝΩ Σ ΟΤΙ ΛΈΜΕ και μην επιμένεις στα κολληματά σου τόσο ασχημα και με εριστικό τόνο.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2012, 19:00:41 μμ από dimitrisdtc »