0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
άδικο δεν έχεις αλλα από την άλλη δες την κατάσταση στην ελλάδα και βγάλε συμπέρασμα. φίλος γιατρός από 50 euro επίσκεψη παίρνει πλέον 30. δεν κάνει δηλαδή καλά την δουλειά του όπως την έκανε ?? όχι απλά δεν πάει ο κόσμος στο ιατρείο του λόγο κρίσις. καλύτερα 5 παρα τίποτα
http://thaimassage-bythai.com/παραθετω και εγω ενα μερος για ταυλανδεζικο μασσαζ στην αθηνα ...βρισκετε στην δαφνη κοντα στο σταθμο μετρο στον αγιο δημητριοτωρα που γραφει ο φιλος χωρις να μας τον πιασουν ...θεωρω οτι ποτε δεν θα μπορεσουμε να βρουμε τιμες και παροχες οπως στην ταυλανδηαπλα μπορει να πλησιαζουν λιγο στις παροχες....αρα το μονο που μενει να δουμε αν οι παροχες ειναι ανταξιες των τιμων που χρεωνουν
Αχαχα καλά κατάλαβα, ή το ξέρεις το μαγαζί και μας κοροιδεύεις ή δεν ξέρεις την αλήθεια για την κοντή. Καλά, ξέχασε την κουβέντα τελείως, δεν έχει νόημα...
Στην Ταϊλάνδη ΔΕΝ σε αφηνουν να πηνάσεις!! Ανοίγεις ένα υπαιθριο εστιατόριο και ζεις!! Ούτε εφορίες ούτε χαρτιά όπως εδώ, αφήνουν τον κόσμο να ζήσει. Και επανέρχομαι στη "διαπίστωση" και το συμπέρασμα σου, με 5 Ευρώ μεροκάματο φιλαράκι, ΔΕΝ ζεις στην Ελλάδα, οκ;
Στην Ταϊλάνδη ΔΕΝ σε αφηνουν να πηνάσεις!! Ανοίγεις ένα υπαιθριο εστιατόριο και ζεις!! Ούτε εφορίες ούτε χαρτιά όπως εδώ, αφήνουν τον κόσμο να ζήσει.
οι απόψεις μας είναι διαφορετικές, σεβαστή η δικια μου όπως και "ιδικια" σου. εγώ λέω πως καλύτερα 5 euro και μακαρόνια και φακές παρα βουτιά στο κενό και αυτοκτονίες αμέτρητες. τώρα όσον αφορά αυτά τα περί εφοριών μάλλον δεν ξέρεις καν την συμβαίνει στην ταϊλάνδη και ποσα χρήματα ξοδεύει το οποιοδήποτε μαγαζί υπόγειος. οποτε άσε το που είναι εύκολο και που δεν είναι. στην ελλάδα αν ο κόσμος είχε χρήματα είναι εύκολο να ανοίξεις κάτι , ταϊλάνδη όχι !! παρα ράδειγμα έλληνες που άνοιξαν μαγαζιά εδώ εστιατόρια και δεν εργάζονται πλέον. γιατί άραγε ? δεν ήταν έξυπνοι ?? απλά υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που τους μαθαίνεις στην πορεία.όσον αφορά τα περί του δρόμου μαγαζιά να γνωρίζεις πληρώνουν μέχρι και τον δήμο μου κρατάνε το πόστο... και πολλούς πολλούς άλλους....!!
αύριο... όταν θα έρθει μεθαύριο η αστυνομία να πάρει μερίδιο γράψε μας σε παρακαλώ ποσα χρήματα ζήτησαν.
Άσε ρε φίλε γιατί επιμένεις; Οι άνθρωποι είχαν μαγαζί χρόνια σου λέω και δεν δίνανε μία πουθενά!! Τα ξέρουμε εμείς οι Έλληνες ΟΛΑ καλλίτερα από τους ντόπιους τώρα; Μην τρελαθούμε σε παρακαλώ τώρα...Η αστυνομία κυνηγά κάτι τουριστικά μέρη όπως Σούκουμβιτ κλπ και δεν πειράζει τα μικρομάγαζα σε απόμερες γειτονιές. Όπως είπα πριν, αφήνουν τις φτωχοοικογένειες να ζήσουν, σε αντίθεση με εμάς τους ελεεινούς που κόβουμε τη σύνταξη των χαμηλοσυνταξιούχων και δεν τους έχουμε πάρει ακόμα με τις πέτρες!!
μάλλον εσύ που ζεις στην ελλάδα ξέρεις περισσότερα από εμενα που μένω εδώ και έχω κάνει και επιχειρηματικές δραστηριότητες. απλά σε παρακαλώ μην νοιώσεις ντροπή αν αύριο μάθεις ότι δίνουν χρήματα θα ήθελα να μας το γράψεις. δεν κρατάω κακια απλά ΔΕΝ γνωρίζεις. αν έρθεις και μείνεις θα μάθεις. φυσικά αν ρωτήσεις και κάποιους που έχουν μαγαζιά θα σου πουν τι ακριβώς γίνεται. συνήθως είναι 1000 bht την εβδομάδα σε μαγαζιά που δεν έχουν όλου πελατεία. σε κάποιες περιπτώσεις έχω ακούσει και 15.000 bht το μηνα. απλά αν δεν γνωρίζεις κάτι μην το γραφεις σε παρακαλώ γιατί πολύ διαβάζουν και μετά φαντάζει εύκολη η διαμονή εδώ για εμάς στα ματια τους. θα το γράψω ακόμα μια φορα... εύκολα γίνεσαι εκατομμυριούχος αρκεί να έρθεις δισεκατομμυριούχος! αν νομίζεις ότι οι 4 έως 8 χιλιάδες bht που θα βγάζουν είναι αρκετές τότε ok παο πάσο.
μέχρι στιγμής σου έχουμε απαντήσει δυο το τι γίνετε μάλλον πρέπει να γράψει και τρίτος για να πίστεις. hahahahah
Κοίτα, δεν έχω τίποτα προσωπικό και ούτε θα έχω με κανέναν εδώ μέσα. Αλλά αν μου ζητάς να δεχθώ τη γνώμη σου καν να γράψω τα πεθερικά μου και όλο τους το σοι (Ταϊλανδοί) στα παλιά μου τα παπούτσια, ΔΕΝ γίνεται. Όταν σου λέω κάτι από την εμπειρία τους και εσύ επιμένεις στα δικά σου σαν farang, από εκεί και πέρα δεν έχει πια νόημα να συζητάμε...