0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ore palikargia kserete oti tha doulepso poli gia to forum apo kato ..... kai tha sinexiso mexri na exoume ta apotelesmata pou exo onirefti ..... ola afta gia mas (xristes - thai.team)pola xeretismata se olous kai sas stelno tin agapi moupleon den tha blepete ellinika apo mena mias kai den ima patrida ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μην γράφετε σε χαρακτήρες ξένους γιατί το μήνυμα θα σβηστή αν δεν το διορθώσετε στην ελληνική γλωσσά. και αν δεν ξέρετε να γράφετε στα ελληνικά όταν είσαστε στο εξωτερικό ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ δύο επιλογές η μια να το σβήνουμε εμείς οι συντονιστές και η άλλη να μην πηγαίνετε στο εξωτερικό με τα τιμής elgreco. συντονιστής. xarika pou stin sinantisi ida polous filous kai pola pedia pou tha ginoun fili kai sinodipori .... sto mikro mas taksidithelo na po ena megalo efxaristo kai pola den ksexno kai tin afiksi apo tin mykono
Εφτασε η ωρα...........φευγω αυριοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!ειμαι τρελαμενος ηδη...αντε και καλο μου ταξιδι!!!παταγια και μπανκονγ για 20 μερες....δεν εχω λογια..!!!!η πρωτη φορα ηταν ονειρικη για να δουμε η δευτερη..
Αγορα εισητηριων σημερα. Ημερα αναχωρησης 10 γεναρη. Τιμη 913 συνολικα. Εταιρεια thai air.
θα κατεβει κανεις ΒΚΚ μεσα Ιανουαριου? ???Αν καποιος θελει να "συνοδεψει" ενα 20χρονο που θα βγει πρωτη φορα απτην χωρα. Τουλαχιστον να εχω εναν ανθρωπο να λεω μια κουβεντα...