Αποστολέας Θέμα: Αφιξεις Μελων Στην Ταυλανδη - Επόμενο ταξίδι!!!  (Αναγνώστηκε 414838 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Doctortilac

• Επισκέπτης
Απ: Επόμενο ταξίδι!!!
« Απάντηση #180 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 20:52:16 μμ »
ore palikargia kserete oti tha doulepso poli gia to forum apo kato ..... kai tha sinexiso mexri na exoume ta apotelesmata pou exo onirefti  ..... ola afta gia mas (xristes - thai.team)
pola xeretismata se olous kai sas stelno tin agapi mou
pleon den tha blepete ellinika apo mena mias kai den ima patrida :)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μην γράφετε σε χαρακτήρες ξένους γιατί το μήνυμα θα σβηστή αν δεν το διορθώσετε  στην ελληνική γλωσσά. και αν δεν ξέρετε να γράφετε στα ελληνικά όταν είσαστε στο εξωτερικό ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ δύο επιλογές η μια να το σβήνουμε εμείς οι συντονιστές και η άλλη να μην πηγαίνετε στο εξωτερικό με τα τιμής  elgreco. συντονιστής.

:-* :-* :-* :-* :-*

xarika pou stin sinantisi ida polous filous kai pola pedia pou tha ginoun fili kai sinodipori .... sto mikro mas taksidi
thelo na po ena megalo efxaristo kai pola  ;)  den ksexno kai tin afiksi apo tin mykono  ;) ;D

Doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #181 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 20:52:52 μμ »
ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μην γράφετε σε χαρακτήρες ξένους γιατί το μήνυμα θα σβηστή αν δεν το διορθώσετε  στην ελληνική γλωσσά. και αν δεν ξέρετε να γράφετε στα ελληνικά όταν είσαστε στο εξωτερικό ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ δύο επιλογές η μια να το σβήνουμε εμείς οι συντονιστές και η άλλη να μην πηγαίνετε στο εξωτερικό με τα τιμής  elgreco. συντονιστής.

Αποσυνδεδεμένος Ydroxoos^

• *
Απ: ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ? - Φόρουμ
« Απάντηση #182 στις: Οκτωβρίου 01, 2008, 17:52:59 μμ »
Εφτασε η ωρα...........φευγω αυριοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!ειμαι τρελαμενος ηδη...αντε και καλο μου ταξιδι!!!παταγια και μπανκονγ  για 20 μερες....δεν εχω λογια..!!!!η πρωτη φορα ηταν ονειρικη για να δουμε η δευτερη..

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
    • Thailand
« Απάντηση #183 στις: Οκτωβρίου 01, 2008, 18:13:26 μμ »
Εφτασε η ωρα...........φευγω αυριοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!ειμαι τρελαμενος ηδη...αντε και καλο μου ταξιδι!!!παταγια και μπανκονγ  για 20 μερες....δεν εχω λογια..!!!!η πρωτη φορα ηταν ονειρικη για να δουμε η δευτερη..

Σπύρο καλό ταξίδι φίλε!!!

και φρόνιμαααα.......

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
« Απάντηση #184 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 00:48:57 πμ »
καλο ταξιδι φιλε,η δευτερη ειναι που χανεις το μυαλο σου τελειως  και παραμιλας στον υπνο σου.την αλλη φορα θα σου πω για την τριτη. :D
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
    • www.thai.gr
« Απάντηση #185 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 16:48:36 μμ »
Αγορα εισητηριων σημερα. Ημερα αναχωρησης 10 γεναρη. Τιμη 913 συνολικα. Εταιρεια thai air.  :D :D :D

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
    • Thailand
« Απάντηση #186 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 17:11:52 μμ »
Αγορα εισητηριων σημερα. Ημερα αναχωρησης 10 γεναρη. Τιμη 913 συνολικα. Εταιρεια thai air.  :D :D :D

Καλά εσύ είσαι αδιορθωτος!!!

Αποσυνδεδεμένος flynow

• **
« Απάντηση #187 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 17:13:05 μμ »
Αναχώρηση στις 24 Οκτώβρη με Gulf Air. Αγορά εισιτηρίων πρίν μια εβδομάδα. Τιμή 713 ευρώ. 22 μέρες έμειναν :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
    • www.thai.gr
« Απάντηση #188 στις: Οκτωβρίου 02, 2008, 17:14:23 μμ »
Δεν φταιω εγω. Ταξιδευω με 2 φιλους ,οι οποιοι ηταν ανενδοτοι. Μακαρι να ηταν στο χερι μου.

Αποσυνδεδεμένος bilitsos

• *
« Απάντηση #189 στις: Οκτωβρίου 03, 2008, 09:15:15 πμ »
θα κατεβει κανεις ΒΚΚ μεσα Ιανουαριου?  ??? ??? ???Αν καποιος θελει να "συνοδεψει" ενα 20χρονο που θα βγει πρωτη φορα απτην χωρα. Τουλαχιστον να εχω εναν ανθρωπο να λεω μια κουβεντα...

zaichik

• Επισκέπτης
« Απάντηση #190 στις: Οκτωβρίου 03, 2008, 09:31:57 πμ »
Bilitsos μην πας ΒΚΚ μονος σου θα χαθεις, ειναι δε δυσκολο καποιος να σε "υιοθετησει" για να μην χαθεις. Ο καθενας σε μια τεραστια μεγαλουπολη κανει το δικο του προγραμμα. Θα σου προτεινα να κινηθεις προς Πουκετ, οπου εκεινη την εποχη θα εχει παρα πολλους Ελληνες και θα βρεις παρεα. Πουκετ πας με αεροπλανο κατευθειαν απο αεροδρομιο οταν φθασεις και στην ΒΚΚ πας πριν αναχωρηση σου για Ελλαδα. Για ΠΟυκετ αμα το αποφασισεις θα σου δωσω πληροφοριες.

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
    • Thailand
« Απάντηση #191 στις: Οκτωβρίου 03, 2008, 09:32:53 πμ »
θα κατεβει κανεις ΒΚΚ μεσα Ιανουαριου?  ??? ??? ???Αν καποιος θελει να "συνοδεψει" ενα 20χρονο που θα βγει πρωτη φορα απτην χωρα. Τουλαχιστον να εχω εναν ανθρωπο να λεω μια κουβεντα...

Ιανουαριος 2009
Dr.Thai-Fantomas Μπανγκοκ
kykladesgr....το γύρο τις χώρας
johnieret7....Πατταγια
thaigr..........15Dec - 15Jan Πατταγια,Λαχαν-σαι
Oytopikos 24 Nov.......-......
Jello Biafra 29 Nov.....-.......
kARABΕ      10 Ιαν.....-......

Αποσυνδεδεμένος Ydroxoos^

• *
« Απάντηση #192 στις: Οκτωβρίου 03, 2008, 09:38:27 πμ »

Ειμαι Μπανγκοκ,αν είναι κανένας εδώ ρε παιδιά να πιουμε ενα καφε!!!Σόλο έχω έρθει.Κυριε ουτοπικέ το ξενοδοχείο είναι αρκετά καλό...Ρε ένα πράγμα παρότι βρέχει με το που πάτησα το πόδι μου στην Ταιλάνδη άνοιξε η καρδιά μου...Και ας είχα και 4 ώρες καθυστέρηση στο Μπαχρέιν.20 ευρώ 9 δινάρια στο Μπαχρέιν...παπαπαπα!!!!!Και νομίζω οτι έπεσε και το μπατ,στο αεροδρόμιο το χάλασα τα 46.77
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2008, 09:46:45 πμ από Oytopikos »

zaichik

• Επισκέπτης
« Απάντηση #193 στις: Οκτωβρίου 03, 2008, 09:45:50 πμ »
Υδροχοε τι ανωμαλια να πηγαινετε ολομοναχοι σε μια τεραστια μεγαλουπολη. Oταν εισαι μονος πας προς Πουκετ που παντα εχει εναν σωρο μονους Ελληνες κια βρισκεις παρεα. Να πας το βραδυ στο soi 7/1 στο μπαρ Absolute (Shukunvite) θα σου αρεσει και εκει θα βρεις παρεα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2008, 09:52:35 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος bilitsos

• *
« Απάντηση #194 στις: Οκτωβρίου 03, 2008, 09:46:45 πμ »
Ελεγα για ΒΚΚ γιατι θα παω για Κο σαμουι! Δεν εχω ξαναπαει για να ξερω τι ειναι ποιο απλο.. Ετσι μου ειπαν ετσι λεω!!! Και τι θα γινει να χαθω λιγο? θα γνωρισω καλυτερα μια ξενη χωρα!