0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή εγώ είμαι από Αθήνα δεν εχω καταλάβει ένα πράγμα και θα ήθελα να μου εξηγήσετε. Ποιοι ήσαστε εσείς που κάνετε λογοκρισία σε οποίον θέλει να γράψει κάτι. Μήπως μερικοί ξεχνάτε την ελευθερία τύπου. Η μήπως τώρα ξαφνικά γίναμε η αστυνομική της Ταϊλάνδης.
Kai εγω παλιοτερα το ίδιο είχα πει. Υπαρχουν έμμισθοι ταυλανδοί καλοπληρωμένοι υπάλληλοι στην Αθήνα που τους πληρωνει το ταυλανδικο Δημόσιο και ο ταυλανδός φορολογούμενος γι αυτην την δουλειά. Αλλο να σ ενοχλεί ένα δυσφημιστικό δημοσίευμα για μία χώρα που αγαπάς και άλλο να προβαίνεις σε ενέργειες που δεν είναι στην αρμοδιότητα σου
Δηλαδή φταίνε οι άλλοι που γραφουν και λένε αυτα για την Ταυλάνδη και οχι η ίδια η Ταυλανδη που συντηρεί το μεγαλυτερο πορνείο της γης την Πατάγια επειδή τα κονομάνε απο εκεί; Οι αλλοι τους φταινε ή αυτοί που το εκαναν, το συντηρούν, το επεκτείνουν και το διαφημιζουν;
@ JodoeΤο μεγαλυτερο πορνειο της Γης ποιος το συντηρει ; Ποιοι σαπιοι εγκεφαλοι συνεχιζουν να ριχνουν δολλαρια κ' ευρω ωστε αυτο το εκτρωμα να υπαρχει ; Για ψαξου !Χωρις ζητηση δεν υπαρχει προσφορα .