Αποστολέας Θέμα: Απαραδεκτα δημοσιευματα  (Αναγνώστηκε 139818 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
    • Thailand
Απ: Απαραδεκτα δημοσιευματα
« Απάντηση #105 στις: Ιουνίου 21, 2010, 11:02:10 πμ »
Επειδή εγώ είμαι από Αθήνα δεν εχω καταλάβει ένα πράγμα και θα ήθελα να μου εξηγήσετε. Ποιοι ήσαστε εσείς που κάνετε λογοκρισία σε οποίον θέλει να γράψει κάτι. Μήπως μερικοί ξεχνάτε την ελευθερία τύπου. Η μήπως τώρα ξαφνικά γίναμε η αστυνομική της Ταϊλάνδης.

Άλλο ελευθερία τύπου και άλλο η μ@@@@@ στον εγκέφαλο του κάθε άσχετου.

Ένα παραπάνω στο τελευταίο ποστ , που αναφερόταν στα καζίνο που θα ανοίξουν στην Ελλάδα...

Λες και η Ταϊλάνδη είναι Λας Βεγκας...

Ένα <<νόμιμο>> έχει ...

Δεύτερον όταν γράφεις κάτι δημόσια δίνεις στον αναγνώστη σου το δικαίωμα να σε κρίνει.

Τρίτον το να στείλεις την απάντησή σου με ένα μέιλ δεν είναι αθέμιτο.

Τέταρτον είναι προσωπική πράξη,δεν το επιθυμείς-δεν το κάνεις...

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.9 Firefox 3.5.9
« Απάντηση #106 στις: Ιουνίου 21, 2010, 11:39:12 πμ »
Παράθεση
Kai εγω παλιοτερα το ίδιο είχα πει. Υπαρχουν έμμισθοι ταυλανδοί καλοπληρωμένοι υπάλληλοι στην Αθήνα που τους πληρωνει το ταυλανδικο Δημόσιο και ο ταυλανδός φορολογούμενος γι αυτην την δουλειά. Αλλο να σ ενοχλεί ένα δυσφημιστικό δημοσίευμα για μία χώρα που αγαπάς και άλλο να προβαίνεις σε ενέργειες που δεν είναι στην αρμοδιότητα σου
Και ποιός ορίζει σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα αν αυτό αφορά αμιγώς τους καλοπληρωμένους Ταιλανδούς τις πρεσβείας?
Και ρωτάω εσένα διότι ο Ντοκτορτίλακ  έχει το ακαταλόγιστο λόγω του πρόσφατου χωρισμού με τη σύζυγό του!

Παράθεση
Δηλαδή φταίνε οι άλλοι που γραφουν και λένε αυτα για την Ταυλάνδη και οχι η ίδια η Ταυλανδη που συντηρεί το μεγαλυτερο πορνείο της γης την Πατάγια επειδή τα κονομάνε απο εκεί; Οι αλλοι τους φταινε ή αυτοί που το εκαναν, το συντηρούν, το επεκτείνουν και το διαφημιζουν;
Η Ταιλάνδη είναι το ποτήρι που το βλέπει ο καθένας όπως θέλει διαφορετικά.
Και λογικό είναι να υπάρχουν αντιδράσεις όταν "ανοίγονται κουτάκια" με τέτοια θέματα γιατί κάποιοι εδώ  μέσα έχουν ρίξει αίμα για να μπορείς εσύ ,με τόση περίσσεια άνεση στα όρια του θράσους ευκολία , να πατάς απλά το κουμπί "αποστολη" και να παραθέτεις ότι ιδέα έχεις μέσα στο μυαλό σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2010, 11:40:34 πμ από Oytopikos »
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #107 στις: Ιουνίου 21, 2010, 12:53:20 μμ »
Αρισταρχος (Και ρωτάω εσένα διότι ο Ντοκτορτίλακ  έχει το ακαταλόγιστο λόγω του πρόσφατου χωρισμού με τη σύζυγό του!) θα σου πω κάτι που ίσε ο προτού που το μαθαίνει λόγο των περιστάσεων εγώ δεν εχω χωρίσει με την γυναίκα μου αλλά σύντομα θα είναι κοντά μου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα λέω αυτά που πρέπει να πω δηλαδή την ΑΛΉΘΕΙΑ....

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #108 στις: Ιουνίου 21, 2010, 12:58:22 μμ »
@ Jodoe

Το μεγαλυτερο πορνειο της Γης ποιος το συντηρει ; Ποιοι σαπιοι εγκεφαλοι συνεχιζουν να ριχνουν δολλαρια κ' ευρω ωστε αυτο το εκτρωμα να υπαρχει ; Για ψαξου !
Χωρις ζητηση δεν υπαρχει προσφορα .

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #109 στις: Ιουνίου 21, 2010, 13:41:41 μμ »
@ Jodoe

Το μεγαλυτερο πορνειο της Γης ποιος το συντηρει ; Ποιοι σαπιοι εγκεφαλοι συνεχιζουν να ριχνουν δολλαρια κ' ευρω ωστε αυτο το εκτρωμα να υπαρχει ; Για ψαξου !
Χωρις ζητηση δεν υπαρχει προσφορα .

Αναρωτιέμαι γιατί δεν υπάρχει τόσο μεγάλη προσφορά και αλλού.  (Φτώχεια υπάρχει και αλλού )

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #110 στις: Ιουνίου 21, 2010, 14:11:11 μμ »
@ δοκτωρ

Ναι φιλε μου υπαρχει στην Ρουμανια ,την Μολδαβια ,Καμποτζη, Αφρικη ,δες κανενα ντοκυμανταιρ . Οπου υπαρχει δυστυχια ,υπαρχουν οι προθυμοι "νοικοκυραιοι" να βρουν φτηνο υλικο .

Αλλα μου θυμιζεις τους υποκριτες που αφου κανουν οτι κανουν μετα προσποιουνται  οτι δεν ξερουν τιποτα για το "φονο".
Ρε Νικο κατηντησε ανεκδοτο ολο αυτο το πραγμα . Τι κερδιζεις περα απο τον χλευασμο και την γελοιοποιηση ;
Αληθεια θελω να ξερω προς τι ολο αυτο το τσιρκο,που αποσκοπεις ;

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #111 στις: Ιουνίου 21, 2010, 15:00:50 μμ »
Teosep. Όταν πας σε ένα ταξιδιωτικό γραφειο και πεις ότι θέλω να πάω για σεξοτουρισμο κανείς δεν σε στέλνει (Ναι φιλε μου υπαρχει στην Ρουμανια ,την Μολδαβια ,Καμποτζη, Αφρικη ,δες κανενα ντοκυμανταιρ . Οπου υπαρχει δυστυχια ,υπαρχουν οι προθυμοι "νοικοκυραιοι" να βρουν φτηνο υλικο .) εκεί αλλά μόνο Ταϊλάνδη.  Λες ότι σου θυμίζω υποκριτές (Αλλα μου θυμιζεις τους υποκριτες που αφου κανουν οτι κανουν μετα προσποιουνται  οτι δεν ξερουν τιποτα για το "φονο".) αν διαβάσεις λίγο παλιά θα δεις ότι είμαι ο μόνος που έλεγα ότι πηγαίνω στην Ταϊλάνδη για σεξοτουρισμο.Και συνεχίζεις (Ρε Νικο κατηντησε ανεκδοτο ολο αυτο το πραγμα . Τι κερδιζεις περα απο τον χλευασμο και την γελοιοποιηση ; Αληθεια θελω να ξερω προς τι ολο αυτο το τσιρκο,που αποσκοπεις ;) το ανέκδοτο που το βλέπεις. Το τι κερδίζω είναι να ξυπνήσουν μερικά παιδιά που πηγαίνουν κενουρεια κάτω και να μην τους πιάνουν τον κο-- η έξυπνη. και όσο για τον χλευασμό και την γελοιοποίηση την εχαιται κερδίσει μερικοί σαν εσένα με τον στρουθοκαμηλισμό. Και όσο για το τσίρκο που αναφέρεις αν κάποιοι γελάνε μαζί μου είναι ώσπου να πάνε στην Ταϊλάνδη αλλά μόλις πάνε μετά γελάνε μαζί σας με της ηλιθιότητες και της αναλήθειες που γράφεται.

Αποσυνδεδεμένος ant

• *
  • Browser:
« Απάντηση #112 στις: Ιουνίου 21, 2010, 16:41:26 μμ »
δεν εχει αδικο ο doctor. σπονσορες με τον ενα η αλλο τροπο ειμαστε ενα μεγαλο ποσοστο μεσα στο φορουμ. και  καλο εινε να το παραδεχομαστε  την αληθεια.αμα υπαρχουν λεφτα οκ. αν οχι δυσκολα. και γιατι ερχετε μια ταυλανδη στην ελλαδα? μα φυσικα για κατι καλυτερο για αυτην κ την οικογενεια της. διαφορετικα καθετε κ σπιτι τις. γιατι παμε ταιλανδη ?γιατι εινε καλυτερα κ απο το σπιτι μας. ειμε 4 χρονια παντρεμενος μ ταυλανδη κ εκανα την καλυτερη επιλογη στη ζωη μου. και το ξαναλεω μην τα βαζετε μ τον doctor. πολλα εχουν δει τα ματια μας και εχουν πολλα να δουν ακομη. 

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
    • Thailand
« Απάντηση #113 στις: Ιουλίου 04, 2010, 23:53:33 μμ »
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=18696948#

Σε χώρες όπως η Ταϊλάνδη, τα κορίτσια υποχρεώνονται να συντηρήσουν την οικογένειά τους με οποιοδήποτε τρόπο. Οταν δεν «αποδίδουν» οικονομικά, αντιμετωπίζουν σκληρές τιμωρίες όπως ξύλο ή στέρηση τροφής. Αυτό είναι και το τραγικό «άλλοθι» των παιδόφιλων που ισχυρίζονται ότι όχι μόνο δεν κάνουν κάτι παράνομο, αλλά στην ουσία βοηθούν τα άτυχα παιδιά να επιβιώσουν.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #114 στις: Ιουλίου 05, 2010, 00:05:34 πμ »
ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΓΙΑ
dimitra@pegasus.gr

κραχτε την "υπευθηνα"
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος mitsukos

• **
  • Browser:
« Απάντηση #115 στις: Ιουλίου 05, 2010, 00:27:20 πμ »
εγω παντως την (εκραξα με το γαντι) που λενε....

Συγχώνευση : Ιουλίου 05, 2010, 00:32:54 πμ
αυτο της εγραψα

(καλησπερα
αφορμη για να σου στειλω το μαιλ,ειναι το αρθρο σου στο ethnos.gr που αφορα τον σεξοτουρισμο...δεν ξερω τι γινεται στις αλλες χωρες,παντως απ οτι φαινεται για την ταυλανδη εισαι  ασχετη με το θεμα.αυτα που γραφεις,ισχυαν πριν 10-15 χρονια..σεξοτουρισμος υπαρχει,αλλα οχι παιδοφιλια σε βαθμο που να αξιζει αναφορας.οσο υπαρχει στην ελλαδα,αλλο τοσο υπαρχει και εκει..οι νομοι που υπαρχουν στη χωρα,δεν αφηνουν και πολλα περιθωρια σε τετοιου ειδους καταστασεις να υπαρχουν..
απ οτι καταλαβαινω,δεν πρεπει να εχεις παει εκει...καλο θα σου κανει παντως να κανεις ενα ταξιδακι.
κατι για το τελος..
εχει παει στο κεντρο της αθηνας το βραδυ να δεις τι γινεται?? ωχρεια η πορνεια της ταυλανδης μπροστα σε αυτο που θα δεις..)

ελπιζω να της απαντησει και καποιος αλλος με περισσοτερες λεπτομερειες.....καποιος ειδικος επι του θεμματος.. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2010, 00:32:54 πμ από mitsukos »

Αποσυνδεδεμένος PATTAYA66

• **
  • ประเทศไทย
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #116 στις: Ιουλίου 05, 2010, 21:46:48 μμ »
προτείνω σαν σύνδεσμος να δώσουμε μια απάντηση όπου να αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα γιατί όπως συζητούσαμε και με τα παιδιά στην συνάντηση όλοι έχουμε νιώσει αμηχανία αναφέροντας ότι ταξιδεύουμε ταϊλάνδη μας κοιτάνε περίεργα και όλοι πάει το μυαλό τους σε παιδοφιλιες και σεξοτουρισμό
h thai einai mia porta ama den eisai etimos na tin anixeis diploklidosetin kai vale kai pola louketa asfalias an eisai etimos kai tin anixeis den exei epistrofi.......!!!!!

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #117 στις: Ιουλίου 05, 2010, 21:52:01 μμ »

κράξιμο οχι μόνο στο e-mail της ,

αλλά και σε e-mail κάποιων  υπευθύνων-ανωτέρων της , στην εφημερίδα ,

αλλά θα μου πεις , στην Ελλάδα δεν είμαστε ,

παίρνουμε το πληκτρολόγιο και γράφουμε οτι μαλακία μας κατέβει ....

και οτι δηλώσουμε γινόμαστε ....

.... ετσι είναι αν δεν υπάρχει βούρδουλας ......

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2010, 21:56:38 μμ από tas67 »

Αποσυνδεδεμένος P-Yai

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #118 στις: Ιουλίου 05, 2010, 21:59:11 μμ »
Εχει βγει ι καθε δημοσιογραφισκος που δεν εχει θεμα κ κραζει αυτη την πανεμορφη χωρα.Παρολα αυτα θα εκανε κρα ο κ...ος του να παει εκει.
Γνωμη μου καπου ολο αυτο γινεται κ σκοπιμα ωστε να αποτρεψουν το κυμα τουρισμου προς τα εκει λογο του οτι ο Ελληνας πια δεν παει στα νησια μας με τις τιμες που υπαρχουν κ κακα τα ψεματα ,ο Ελληνας τουριστας ειναι αυτος που αφηνε το μαρουλι κ οχι οι αγγλοι ,γερμανοι κτλ...

Οταν τους δινουμε σημασια παιρνουν αξια κ νιωθουν οτι κατι κανουν οποτε απλα αγνοηστε τους....
sabai sabai

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #119 στις: Ιουλίου 06, 2010, 10:39:18 πμ »
Κύριε Ουτοπικέ μήπως καποιος θα πρέπει να σου πει ότι στην δημοκρατία υπάρχει ελευθερία λόγου? Και να μην σβηνεις αυτά που γράφουν όταν θίγονται τα προσωπικά σου και μερικών άλλον συμφέροντα. Όπως στείλατε   τα παράπονα σας στην ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΓΙΑ
dimitra@pegasus.gr  θα της στείλω και εγώ τα δικά μου αυτά που μου έσβησες....