Αποστολέας Θέμα: Απαραδεκτα δημοσιευματα  (Αναγνώστηκε 139812 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
    • Thailand
Απ: Απαραδεκτα δημοσιευματα
« Απάντηση #120 στις: Ιουλίου 06, 2010, 10:47:07 πμ »
Κύριε Ουτοπικέ μήπως καποιος θα πρέπει να σου πει ότι στην δημοκρατία υπάρχει ελευθερία λόγου? Και να μην σβηνεις αυτά που γράφουν όταν θίγονται τα προσωπικά σου και μερικών άλλον συμφέροντα. Όπως στείλατε   τα παράπονα σας στην ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΓΙΑ
dimitra@pegasus.gr  θα της στείλω και εγώ τα δικά μου αυτά που μου έσβησες....

Το φόρουμ μας ευτυχώς έχει μεγαλώσει αρκετά σε αριθμό μελών.Παράλληλα το θετικό είναι οτι τα ενεργά μέλη, που ποστάρουν συχνά δηλαδή, είναι πλέον αρκετά!

Οι αντμιν και οι mods του φόρουμ έχουν δύσκολο έργο να επιτελέσουν καθώς αφιλοκερδώς δαπανούν τον ελεύθερο χρόνο τους για να συντονίσουν την ιστοσελίδα και τα κείμενα της.

Δαπανήστε λίγο απο τον χρόνο σας για να διαβάσετε τους κανόνες του φόρουμ.

http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,2.0.html

Οι κανόνες έχουν λόγο ύπαρξης,δεν θέλουμε να γίνει το φόρουμ αχταρμάς.

Υπάρχουν άτομα που συνεχίζουν το βιολί τους αγνοώντας επιδεικτικά τους κανονισμούς.

Αυτή είναι και η τελευταία προειδοποίηση.Εκτός απο τα νέα μέλη που κάνουν ποσταρίσματα και δικαιολογούνται να κάνουν λάθη,οποιοδήποτε άλλο μέλος παραβεί κανονισμό του φόρουμ απο δω και στο εξής,θα διαγράφεται αυτόματα το μήνυμά του.Άμα συνεχίσει θα banaρεται..Αναγκαζόμαστε να δείξουμε αυστηρότητα και ζητάμε την κατανόηση σας.

Απλά ζητάμε να σεβαστείτε τα υπολοιπα μέλη.

Ευχαριστούμε  
                 www.thai.gr Team

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #121 στις: Ιουλίου 06, 2010, 11:02:37 πμ »
Κάθισα και διάβασα http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,2.0.html  δεν βρήκα κάπου που να θίγονταν τα συμφέροντα του Forum. Γιαυτό το θεωρώ απαράδεκτο να τα σβησεις. Απλά αναδημοσίευσα τα νέα της Pattayas και αυτό δεν είναι παράνομο. Δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου ούτε τα σοφίστηκα... Τα διάβασα και σαν καλός πολίτης θέλω να σας ενημερώσω όπως φυσικά κάνετε και εσείς.

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #122 στις: Ιουλίου 06, 2010, 11:07:00 πμ »
Κάθισα και διάβασα http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,2.0.html  δεν βρήκα κάπου που να θίγονταν τα συμφέροντα του Forum. Γιαυτό το θεωρώ απαράδεκτο να τα σβησεις. Απλά αναδημοσίευσα τα νέα της Pattayas και αυτό δεν είναι παράνομο. Δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου ούτε τα σοφίστηκα... Τα διάβασα και σαν καλός πολίτης θέλω να σας ενημερώσω όπως φυσικά κάνετε και εσείς.

Επειδή και γω σ'αγαπάω σου γράφω τα εξής

1.Αποκλείεται να πρόλαβες να τα διάβασες , εκτός αν έκανες παγκόσμιο ρεκόρ ανάγνωσης.

Λένε λοιπόν οι κανονισμοί

2.-Απαγορεύεται η χρήση του google μεταφραστή η παρομοιων γιατί απλά δεν βγαίνει άκρη.Με λίγα
λόγια επειδή δεν υπάρχει σύνταξη σωστή,οποιος το διαβάζει δεν βγάζει νόημα.Δηλαδη οποιος
μεταφραζει αυτοματα κατι και το ποσταρει θα πρεπει να το εχει συμαζεψει και να βγαινει νοημα χωρις
κοπο

3.-Απαγορεύεται να μεταφέρουμε κείμενα copy paste,διπλες απαντήσεις από αλλα forum χωρίς να ακολουθήσουμε τις παρακάτω ενέργειες.
Προσπαθουμε να τα ενταξουμε ή αναφερουμε την πηγη μας
αυτουσια και χωρις μεταφραση - επεξηγηση ή απλα αναφορα της πηγης

4.Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες και σαφές, ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του.
Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός.
Τέλος, φροντίστε ώστε το μήνυμά σας να δημοσιευθεί στο κατάλληλο θέμα - section !

5.Οι χρήστες που δεν τηρούν τους παραπάνω κανόνες θα δέχονται σχετικές προειδοποιήσεις από τους διαχειριστές μέσω προσωπικού μηνύματος ή e-mail.
Η συνεχιζόμενη καταπάτηση των κανονισμών θα αποφέρει τη διαγραφή των χρήστη από το forum χωρίς προειδοποίηση.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #123 στις: Ιουλίου 06, 2010, 11:26:54 πμ »
1.Αποκλείεται να πρόλαβες να τα διάβασες , εκτός αν έκανες παγκόσμιο ρεκόρ ανάγνωσης.  Και όμως το διάβασα γιαυτό σου απάντησα.

2.-Απαγορεύεται η χρήση του google μεταφραστή η παρομοιων γιατί απλά δεν βγαίνει άκρη.Με λίγα
λόγια επειδή δεν υπάρχει σύνταξη σωστή,οποιος το διαβάζει δεν βγάζει νόημα.Δηλαδη οποιος
μεταφραζει αυτοματα κατι και το ποσταρει θα πρεπει να το εχει συμαζεψει και να βγαινει νοημα χωρις
κοπο
το σημάδεψα φυσικά με την δικιά μου νοημοσύνη.

3.-Απαγορεύεται να μεταφέρουμε κείμενα copy paste,διπλες απαντήσεις από αλλα forum χωρίς να ακολουθήσουμε τις παρακάτω ενέργειες.
Προσπαθουμε να τα ενταξουμε ή αναφερουμε την πηγη μας
αυτουσια και χωρις μεταφραση - επεξηγηση ή απλα αναφορα της πηγης
Φυσικά ανάφερα την πηγή Pattaya news  αλλά η αγονία σου και γρηγοράδα  σου να το σβέσεις δεν σε άφησε να το δεις. Και εκτός την πηγή ανάφερα και τον ορθογράφο.

4.Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες και σαφές, ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του.
Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός.
Τέλος, φροντίστε ώστε το μήνυμά σας να δημοσιευθεί στο κατάλληλο θέμα - section !
  Ο τίτλος ήτανε του θέματος και το δημοσιεύσα στο καταληλο μέρος που τα βάζανε με μια δημοσιογράφο που τα γράφει αναλήθειες. Αλλά ξέχασα εδώ μέσα οποίος λέει την αλήθεια θέλει εκτελεστικό απόσπασμα.

5.Οι χρήστες που δεν τηρούν τους παραπάνω κανόνες θα δέχονται σχετικές προειδοποιήσεις από τους διαχειριστές μέσω προσωπικού μηνύματος ή e-mail.
Η συνεχιζόμενη καταπάτηση των κανονισμών θα αποφέρει τη διαγραφή των χρήστη από το forum χωρίς προειδοποίηση.
  Και επηδει εγώ τήρησα τους παραπάνω κανόνες δεν μπορείς να με διαγραψης. χιχιχιχιχιχι.
Και με αυτήν σου την κίνηση αφήνεις τα μέλη του Forum να γηνονται  ρεζίλη στα μάτια του -της κάθε δημοσιογράφου. Πως θα μπορείς να κημασαι τα βράδια?

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #124 στις: Ιουλίου 06, 2010, 11:30:15 πμ »
Πως θα μπορείς να κημασαι τα βράδια?

[off-topic]Θα με νανουρίζεις[/off-topic]

Αποσυνδεδεμένος nikoathan

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #125 στις: Ιουλίου 06, 2010, 12:24:58 μμ »
Εχω αφιερωσει πανω απο 100 ωρες διαβαζοντας το φορουμ αντλωντας πληροφοριες για το πρωτο μου ταξιδι με την γυναικα μου στην ταυλανδη 15 ιουλιου, χωρις την δικη σας συμβολη στο να εμπλουτισω τις γνωσεις μου αυτο θα ηταν αδυνατο να γινει χωρις την μεσολαβιση πρακτορειου .Ολο αυτο το διαστημα διαβαζοντας διαπιστωσα και τις διαφορετικες προθεσεις και αντιληψεις που εχουν τα μελη του  φορουμ για αυτην την χωρα και τον λαο της .Χαρηκα και πηρα πολλα απο μελη που πραγματικα  αγαπουν αυτην την χωρα και τους κατοικους της και με τα λεγομενα τους ανταποδιδουν οσο μπορουν.Λυπηθηκα διαβαζοντας θεσεις καποιων μελων οι οποιοι απο οτι καταλαβα δεν ενδιαφερονται για πολιτισμο,φυση,κουλτουρα,την χαρα που σου δινει η γνωριμια ενος διαφορετικου κοσμου ενος διαφορετικου λαου και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι συγκεκριμενο ανατομικο σημειο λυπαμε πραγματικα για αυτους και ευχαριστω ολους εσας για της πληροφοριες σας που μου εδωσαν την δυνατοτητα να ταξιδευω επι 6 μηνες πριν πραγματοποιησω το ταξιδι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Νικος Αθανασιου

Αποσυνδεδεμένος ant

• *
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 06, 2010, 15:04:23 μμ »
φιλε νικο να μην λυπασε για αυτα που γραφουν (αλλα μελη του φορουμ) το νομισμα εχει παντα δυο οψεις. καλο ταξιδι

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 06, 2010, 16:42:17 μμ »
Αν ειναι να συμαζεψει κειμενο ο doctor,ας μεινει με τη μεταφραση απο το google ;D

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Τοῦ Ἄλμπορ τὸ φανάρι πότε θὰ φανεῖ;
  • Mac OS X 10.6.8 Mac OS X 10.6.8
  • Browser:
  • Safari 5.1.5 Safari 5.1.5
Απ: Δημοσιεύματα Ελληνικών εφημερίδων για Ταϊλάνδη
« Απάντηση #128 στις: Απριλίου 19, 2012, 01:48:05 πμ »
κυκλοφορεί πολύ συχνα στο ίντερνετ τον τελευταίο καιρό, αν καινομίζω οτι μαλλον δεν είναι και πολύ καινούριο

γνωρίζει κάποιος περι τίνος πρόκειται? (μάλλον ανατριχιαστικό ως θέαμα)

η Κανίβαλοι στην Ταϋλάνδη μαγείρεύουν άνθρωπο (Σοκαριστικές εικόνες αυστηρά άνω των 18)

http://apollonios.pblogs.gr/2011/07/frikh-kanibaloi-sthn-ta-landh-mageirefoyn-anthrwpo-sokaristikes-.html
Μπροστά σου τρεῖς ἐλέφαντες ντυμένοι στὰ χρυσά,
ὄξω ἀπ᾿ τοῦ Βούδα τὴ σπηλιά, ψηλὰ στὴν Κουρνεβάλα.
Τώρα σκοντάφτεις, Γέροντα, στοῦ δρόμου τὰ μισὰ
καὶ πᾶς γιὰ νὰ λειτουργηθεῖς σὲ γάϊδαρο καβάλα.

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 11.0 Firefox 11.0
    • Thailand
Απ: Δημοσιεύματα Ελληνικών εφημερίδων για Ταϊλάνδη
« Απάντηση #129 στις: Απριλίου 19, 2012, 06:38:29 πμ »
κυκλοφορεί πολύ συχνα στο ίντερνετ τον τελευταίο καιρό, αν καινομίζω οτι μαλλον δεν είναι και πολύ καινούριο

γνωρίζει κάποιος περι τίνος πρόκειται? (μάλλον ανατριχιαστικό ως θέαμα)

η Κανίβαλοι στην Ταϋλάνδη μαγείρεύουν άνθρωπο (Σοκαριστικές εικόνες αυστηρά άνω των 18)

http://apollonios.pblogs.gr/2011/07/frikh-kanibaloi-sthn-ta-landh-mageirefoyn-anthrwpo-sokaristikes-.html

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=938.msg31863#msg31863

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 8.1/Server 2012 Windows 8.1/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 30.0 Firefox 30.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #130 στις: Ιουλίου 02, 2014, 13:50:13 μμ »
Οταν οι "δημοσιογραφοι" δεν ξερουν τι να γραψουν και εχουν πληρη αγνοια ............

Σεξοτουρισμός: Αυτοί είναι οι 5 κορυφαίοι προορισμοί

1. Ταϊλάνδη

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ταϊλάνδη είναι στην κορυφή αυτής της λίστας.
Οι νόμοι για την πορνεία στην Ταϊλάνδη είναι ασαφείς και επιπλέον η χώρα φημίζεται για τους “χαλαρών ηθών” ανθρώπους της. 
Πολλοί Ταϊλανδοί έχουν κάνει την πορνεία και την ελευθεριότητα μέρος του πολιτισμού τους, έτσι ώστε εκεί το “αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο” να βρίσκεται σε μεγάλη ακμή. 
Υπάρχουν περίπου 3 εκατομμύρια εργαζόμενοι του σεξ στην Ταϊλάνδη, εκ των οποίων περίπου το ένα τρίτο είναι ανήλικοι. 
Δυστυχώς, ένας μεγάλος αριθμός των εργαζομένων του σεξ στην Ταϊλάνδη είναι πόρνες, μέσω σωματεμπορίου, παρόλο που η βιομηχανία είναι συχνά καλά οργανωμένη και οι περισσότεροι γίνονται εργαζόμενοι του σεξ από προσωπική επιλογή.

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 11.0 MS Internet Explorer 11.0
« Απάντηση #131 στις: Ιουλίου 02, 2014, 20:42:59 μμ »
αυτος που τα γραφει αυτα, ειναι παντελως ασχετος, νομιζω ότι δεν υπαρχει ουτε μια σωστη προταση.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Browser:

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Browser:
  • Chrome 35.0.1916.153 Chrome 35.0.1916.153
« Απάντηση #133 στις: Ιουλίου 03, 2014, 23:03:34 μμ »
το τελευταίο δημοσιέυμα είναι ασχημα μεταφρασμένο, απο κάποιον που δεν ξέρει τίποτε για το θέμα. Κατα τ’ άλλα είναι μάλλον ακριβές αν και υπερτονίζει τα στοιχεία που θα εντυπωσιάσουν τον αδαή δυτικό. Η ..μυστηριώδης δε φυλή που δήθεν εξαφανίστηκε είναι οι Κάρεν (gariang)

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
« Απάντηση #134 στις: Ιουλίου 06, 2014, 23:21:46 μμ »
Ως ειθισται, η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης