0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρίξτε μια ματιά ΕΔΩΤο κείμενο του αρχίζει ως εξής " Όπως έχουμε πει αναλυτικά εδώ, η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα που έχει μόνο ναρκωτικά, τροπικές παραλίες και ανήλικες πόρνες."
Γεια και χαρά σε όλους. Είμαι ο συντάκτης του παραπάνω κειμένου στο μπλογκ V for VALIS (http://ironprison.blogspot.com), λέγομαι Ηλίας Μπένης αλλά προτιμώ να με λέτε Tawan.Η φράση "Όπως έχουμε πει αναλυτικά εδώ, η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα που έχει μόνο ναρκωτικά, τροπικές παραλίες και ανήλικες πόρνες" είναι ειρωνική και απευθύνεται ακριβώς στα κυρίαρχα στερεότυπα για την Ταϊλάνδη. Εξάλλου, στις σχετικές αναρτήσεις μου, όχι μόνο δεν προσβάλλω τη χώρα αλλά προσπαθώ ακριβώς να πληροφορήσω γι' αυτήν. Πώς θα μπορούσα εξάλλου να την προσβάλλω; Έχω φίλους Ταϊλανδούς, έρχομαι από το 1999, θέλω να εγκατασταθώ μόνιμα εδώ (γράφω από Τσιανγκ Μαι), μιλάω (κουτσά-στραβά) τη γλώσσα, κόντεψα και να παντρευτώ Ταϊλανδέζα.Υπ' όψη: Ταουάν ρακ μουανγκ Ται, ρακ μακ μακ!
Aυτό το θέμα με την παιδική πορνεία και τις ανηλικες κοπέλες που εκδίδονται το έχω ακούσει επανηλλειμένως απο πολλόυς και πραγματικά είναι απο τα πράγματα που με κάνουν να εξεγείρομαι.Δηλαδη εμένα γιατί δεν μου έτυχε ποτέ κάτι ανάλογο?Μηπως πηγαίνω σε "λάθος μέρη"?Η μηπως τελικα είμαι πολύ ρομαντικός και εθελοτυφλώ μπρόστα σε τέτοια κακουργήματα?Ναι...το ξέρω κάποιοι θα πουν μα καλά δεν βλέπεις τι γίνεται σε ορισμένες περιοχες της Ταιλάνδης?Η μήπως δεν έχεις πάει?ΝΑΙ και τα έχω δει και τα έχω επισκεφτεί!!Αλλά για μένα είναι πως ο καθένας έχει ξεκαθαρίσει κάποια πραγματα στο μυαλό του.Και στην Αθηνα υπάρχει πορνεία κατα κύριο λόγω εισαγωμενη και "ντοπιες" που είναι στον χώρο.Αλλά εδώ γεννάται το εξής ερώτημα...Τι είναι πορνεία και ανήθικο? Ή μαλλόν πως την έχεις στο μυαλό σου την έννοια αυτή?Διότι θεώρώ ότι μια κοπέλα που θα το κάνει για βιοποριστικούς λόγους(είτε γιατί έχει να θρέψει κάποια στόματα που περιμένουν είτε για να ζήσει η ίδια)δεν πρέπει να την θεωρούμε καλη κοπελα ή ανηθικη!Αλλά την κοπέλα που θα ενδώσει στις σεξουαλικές όρεξεις του καθηγητή της αφενος για να ευχαριστηθεί ο ίδιος και αφετέρου για να εκμεταλευτει η ίδια την κατασταση για να περασει το μάθημα που 4-5 χρόνια δεν μπορεί να το περάσει...ε αυτό για μένα είναι και πολύ μαλιστα!!Τι είναι ανηθικο ή πρόστυχο?Η κοπέλα που γδύνεται μπροστά σου για να κάνει κάποιες φιγούρες ακροβατικές και όχι πορνογραφικες ή ο ναυπηγός που τα παίρνει για να χορηγει άδειες σε καράβια που δεν πληρούν τις προυποθέσεις να ταξιδέυουν έως ότου κάποια βυθιστούν και χαθούν ζωες ανθρώπον.Και η ερώτηση είναι ποιος είναι ο ανηθικος? Τυχαίνει να είμαι στρατιώτης αυτήν την περίοδο και να έχω ακούσει κατα περιόδους απο διάφορους τιποτένιους καραβαναδές (οχι όλους)να ομιλούν για την Ταιλάνδη.Φαντάζεσται τι μπορει να λένε?Οτι τα "πάντα" τα αγοράζεις με 20€,αυτη είναι η τιμή!Τους αφηνω να τελείωσουν και απαντώ "Ξέρεις έχω επισκεφτεί αυτή την υπέροχη χώρα που είναι αρκετά παρεξηγήσιμη απο πολλόυς και τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λες"Βεβαια αυτοί έχουν τα δικά τους επιχειρηματα και εγώ τα δικα μου.Δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει τα πιο πολλά ή ποιος θα νικήσει ή αν στο τέλος της κουβέντας βγάλουμε μια κοινη αλήθεια(που είναι και ο λόγως των συζητήσεων)αλλά σίγουρα τους έχω προκαλέσει στο βάθος του μυαλό τους την αμφιβολία ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβως έτσι όπως τους έχουν πληροφορήσει και το μυαλό τους να "μπλοκάρει" ,την επομενη φορά ,μια παρόμοια σκέψη που πρόκειται να την διατυπώσουν λεκτικά. Καμία μομφή στον καλωσορισμένο Tawan (το ξεκαθαριζω)απλά όλο αυτό ήταν κάτι το οποίο ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.Γιατι έγω όταν βρισκόμουν σε μια παραλία της Ταιλάνδης και ρέμβαζα με ήρεμη κι ονειροπόλο διάθεση ,είχα ξεχάσει ότι έχω δουλείες,είχα ξεχάσει ότι έχω υποχρεώσεις,είχα ξεχάσει ότι έπρεπε κάποια στιγμή να γυρίσω πίσω,εν τέλει είχα ξεχάσει τα πάντα.Και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα γιατί πολύ απλά μόνον εκεί το βρίσκω.