Αποστολέας Θέμα: Απαραδεκτα δημοσιευματα  (Αναγνώστηκε 139619 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

joedoe

• Επισκέπτης
Απ: Απαραδεκτο δημοσιευμα περιοδικου έψιλον
« Απάντηση #60 στις: Απριλίου 10, 2010, 00:54:11 πμ »
Ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ

Το κείμενο του αρχίζει ως εξής " Όπως έχουμε πει αναλυτικά εδώ, η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα που έχει μόνο ναρκωτικά, τροπικές παραλίες και ανήλικες πόρνες."
Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την παραγραφο "Μην αποτύχετε να συλλάβετε και τα υποσυνείδητα μηνύματα του βίντεοκλιπ: πολυτελή διαμερίσματα, ξενοδοχεία, ρούχα, όλοι οι ηθοποιοί με πολύ πιο λευκό δέρμα από τον μέσο Ταϊλανδό (θεωρείται σημείο ομορφιάς, σκούρο δέρμα = αγρότης, επαρχιώτης, χωρίς πολλά λεφτά και εκπαίδευση), και κυρίως: καμία αναφορά σε εργασία και χρήματα! Οι εραστές του τραγουδιού έχουν όλα τα βιοτικά τους προβλήματα λυμένα, οπότε άλλη δουλειά δεν κάνουν απ' το να ερωτεύονται, να πονούν, να χωρίζουν και να ξανασμίγουν κ.λπ. Σε ποιους απευθύνονται αυτά τα τραγούδια; Κι όμως, η πιτσιρικαρία τα λατρεύει..." πολύ καλά τα λέει.

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #61 στις: Απριλίου 10, 2010, 06:04:08 πμ »
Διαβαζω το ποσταρισμα που με προτρεπει να διαβασω το αρθρο και ειλικρινα Μαννουσο απλα το γραφω στα πα@ρια μου και ουτε που κανω κλικ για να το ανοιξω,δυσκολο να γινω πιστευτος αλλα το λεω αληθεια.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #62 στις: Απριλίου 10, 2010, 06:06:23 πμ »
Μπραβο ρε δημητρη !
Τελικα αυτο πρεπει να κανουμε με τους @@ες
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος Tawan

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • V for VALIS
« Απάντηση #63 στις: Απριλίου 10, 2010, 06:12:01 πμ »
Γεια και χαρά σε όλους.
Είμαι ο συντάκτης του παραπάνω κειμένου στο μπλογκ V for VALIS (http://ironprison.blogspot.com), λέγομαι Ηλίας Μπένης αλλά προτιμώ να με λέτε Tawan.
Η φράση "Όπως έχουμε πει αναλυτικά εδώ, η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα που έχει μόνο ναρκωτικά, τροπικές παραλίες και ανήλικες πόρνες" είναι ειρωνική και απευθύνεται ακριβώς στα κυρίαρχα στερεότυπα για την Ταϊλάνδη.
Εξάλλου, στις σχετικές αναρτήσεις μου, όχι μόνο δεν προσβάλλω τη χώρα αλλά προσπαθώ ακριβώς να πληροφορήσω γι' αυτήν. Πώς θα μπορούσα εξάλλου να την προσβάλλω; Έχω φίλους Ταϊλανδούς, έρχομαι από το 1999, θέλω να εγκατασταθώ μόνιμα εδώ (γράφω από Τσιανγκ Μαι), μιλάω (κουτσά-στραβά) τη γλώσσα, κόντεψα και να παντρευτώ Ταϊλανδέζα.

Υπ' όψη: Ταουάν ρακ μουανγκ Ται, ρακ μακ μακ!

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #64 στις: Απριλίου 10, 2010, 09:48:11 πμ »
Γεια και χαρά σε όλους.
Είμαι ο συντάκτης του παραπάνω κειμένου στο μπλογκ V for VALIS (http://ironprison.blogspot.com), λέγομαι Ηλίας Μπένης αλλά προτιμώ να με λέτε Tawan.
Η φράση "Όπως έχουμε πει αναλυτικά εδώ, η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα που έχει μόνο ναρκωτικά, τροπικές παραλίες και ανήλικες πόρνες" είναι ειρωνική και απευθύνεται ακριβώς στα κυρίαρχα στερεότυπα για την Ταϊλάνδη.
Εξάλλου, στις σχετικές αναρτήσεις μου, όχι μόνο δεν προσβάλλω τη χώρα αλλά προσπαθώ ακριβώς να πληροφορήσω γι' αυτήν. Πώς θα μπορούσα εξάλλου να την προσβάλλω; Έχω φίλους Ταϊλανδούς, έρχομαι από το 1999, θέλω να εγκατασταθώ μόνιμα εδώ (γράφω από Τσιανγκ Μαι), μιλάω (κουτσά-στραβά) τη γλώσσα, κόντεψα και να παντρευτώ Ταϊλανδέζα.

Υπ' όψη: Ταουάν ρακ μουανγκ Ται, ρακ μακ μακ!

Ηλία καλωσόρισες,

όπως θα είδες ημουνα προσεχτικός στο ποσταρισμά μου καθώς ήθελα να το κρίνουν και οι υπόλοιποι.

Τα κείμενα σου έχουν αντιθέσεις και η εισαγωγή σου άκρως παρεξηγήσιμη.

Διάβασα και τα 2 σου κείμενα (καραμπάο και καβαλημένα άλογα).

Νομίζω οτι ο φίλος Jimi λέει ακριβώς αυτό 2 ποσταρίσματα πιο πριν.

Εν κατακλείδι ο γραπτός λόγος δεν είναι καμιά φορά ευκολονόητος(ακόμη και αν διαβάσεις το κείμενο).

Τέσπα , είμαι προσωπικά ικανοποιημένος από την απάντηση σου.

Μου άρεσε πολύ το τραγούδι-στίχοι για το Ισαν (υπάρχει αυτό και αν ναι που?)

Διάβασε και το παρακάτω ποστ

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=538.msg29801#msg29801

Αποσυνδεδεμένος Tawan

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • V for VALIS
« Απάντηση #65 στις: Απριλίου 10, 2010, 12:17:35 μμ »
Καλώς σας βρίσκω.

Ο γραπτός λόγος είναι μεν παρεξηγήσιμος, όμως ένα μπλογκ απευθύνεται έντονα σε φίλους & γνωστούς, οι οποίοι με ξέρουν, ξέρουν πώς εκφράζομαι, καθώς και ότι δεν πρέπει να με παίρνουν πολύ στα σοβαρά. Να είσαι σίγουρος ότι αν έγραφα π.χ. άρθρο σε εφημερίδα, θα εκφραζόμουν ασύγκριτα πιο διαφορετικά και προσεκτικά.

Το τραγούδι για το Ισάν είναι απλώς μια πλακατζίδικη διασκευή του Back In The USSR των Beatles (στίχοι).

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.9 Firefox 3.5.9
« Απάντηση #66 στις: Απριλίου 10, 2010, 12:49:28 μμ »
Aυτό το θέμα με την παιδική πορνεία και τις ανηλικες κοπέλες  που εκδίδονται το έχω ακούσει επανηλλειμένως απο πολλόυς και πραγματικά είναι απο τα πράγματα που με κάνουν να εξεγείρομαι.Δηλαδη εμένα  γιατί δεν μου έτυχε ποτέ κάτι ανάλογο?Μηπως πηγαίνω σε "λάθος μέρη"?Η μηπως τελικα είμαι πολύ ρομαντικός και εθελοτυφλώ μπρόστα σε τέτοια κακουργήματα?Ναι...το ξέρω κάποιοι θα πουν μα καλά δεν βλέπεις τι γίνεται σε ορισμένες περιοχες της Ταιλάνδης?Η μήπως δεν έχεις πάει?ΝΑΙ και τα έχω δει και τα έχω επισκεφτεί!!Αλλά για μένα είναι πως ο καθένας έχει ξεκαθαρίσει κάποια πραγματα στο μυαλό του.Και στην Αθηνα υπάρχει πορνεία κατα κύριο λόγω εισαγωμενη και "ντοπιες" που είναι στον χώρο.Αλλά εδώ γεννάται το εξής ερώτημα...Τι είναι πορνεία και ανήθικο? Ή μαλλόν πως την έχεις στο μυαλό σου την έννοια αυτή?Διότι θεώρώ ότι μια κοπέλα που θα το κάνει για βιοποριστικούς λόγους(είτε γιατί έχει να θρέψει κάποια στόματα που περιμένουν είτε για να ζήσει η ίδια)δεν πρέπει να την θεωρούμε κακη κοπελα ή ανηθικη!Αλλά την κοπέλα που θα ενδώσει στις σεξουαλικές όρεξεις του καθηγητή της αφενος για να ευχαριστηθεί ο ίδιος και αφετέρου για να εκμεταλευτει η ίδια την κατασταση για να περασει το μάθημα που 4-5 χρόνια δεν μπορεί να το περάσει...ε αυτό για μένα είναι και πολύ μαλιστα!!Τι είναι ανηθικο ή πρόστυχο?Η κοπέλα που γδύνεται μπροστά σου για να κάνει κάποιες φιγούρες ακροβατικές και όχι πορνογραφικες ή ο ναυπηγός που τα παίρνει για να χορηγει άδειες σε καράβια που δεν πληρούν τις προυποθέσεις να ταξιδέυουν έως ότου κάποια βυθιστούν και χαθούν ζωες ανθρώπον.Και η ερώτηση είναι ποιος είναι ο ανηθικος?
   Τυχαίνει να είμαι στρατιώτης αυτήν την περίοδο και να έχω ακούσει κατα περιόδους απο διάφορους τιποτένιους καραβαναδές (οχι όλους)να ομιλούν για την Ταιλάνδη.Φαντάζεσται τι μπορει να λένε?Οτι τα "πάντα" τα αγοράζεις  με 20€,αυτη είναι η τιμή!Τους  αφηνω να τελείωσουν και απαντώ "Ξέρεις έχω επισκεφτεί αυτή την υπέροχη χώρα που είναι αρκετά παρεξηγήσιμη απο πολλόυς και τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λες"Βεβαια αυτοί έχουν τα δικά τους επιχειρηματα και εγώ τα δικα μου.Δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει τα πιο πολλά ή ποιος θα νικήσει ή αν στο τέλος της κουβέντας βγάλουμε μια κοινη αλήθεια(που είναι και ο λόγως των συζητήσεων)αλλά σίγουρα τους έχω προκαλέσει στο βάθος του μυαλό τους την αμφιβολία ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβως έτσι όπως τους έχουν πληροφορήσει και το μυαλό τους να "μπλοκάρει" ,την επομενη φορά ,μια παρόμοια σκέψη που πρόκειται να την διατυπώσουν λεκτικά.
  Καμία μομφή στον καλωσορισμένο Tawan (το ξεκαθαριζω)απλά όλο αυτό ήταν κάτι το οποίο ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.Γιατι έγω όταν βρισκόμουν σε μια παραλία της Ταιλάνδης και ρέμβαζα με ήρεμη κι ονειροπόλο διάθεση  ,είχα ξεχάσει ότι έχω δουλείες,είχα ξεχάσει ότι έχω υποχρεώσεις,είχα ξεχάσει ότι έπρεπε κάποια στιγμή να γυρίσω πίσω,εν τέλει είχα ξεχάσει τα πάντα.Και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα γιατί πολύ απλά μόνον εκεί το βρίσκω.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2010, 15:45:17 μμ από Αρισταρχος »
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.9 Firefox 3.5.9
« Απάντηση #67 στις: Απριλίου 10, 2010, 13:55:55 μμ »
μπραβο αρισταρχε. +1
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.8 Firefox 3.5.8
« Απάντηση #68 στις: Απριλίου 10, 2010, 13:56:39 μμ »
και εγω μεσα..........

1. Jim
2.yiannis1981
3.Thailandgr
4.elgreco.
5.niyoko
6.jimi
7 mai_tai(lekes)
8. mgreek
9.trelamenos
10.lostromos
11.dethoulas
12.tas67
13.kosa
14.allo allo
15.savio13
16.meine_klaus
17.king ed
18.labiko
19.flynow
20.ahill2
21. Oytopikos
22.υδροχοος
23.iron lion
24.akis51
25.nautilus
26.ladybirdstar
27.lakisscorpio

Συγχώνευση : Απριλίου 10, 2010, 14:05:20 μμ
Aρισταρχε...μαζι σου!!!!!
Τελη Μαιου μαλλον θα ειναι και η συναντηση στην Θεσ/νικη......θα μπορεσεις να ερθεις???
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2010, 14:05:20 μμ από lakisscorpio »

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 4.1.249.1045 Chrome 4.1.249.1045
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #69 στις: Απριλίου 10, 2010, 14:33:27 μμ »
Aυτό το θέμα με την παιδική πορνεία και τις ανηλικες κοπέλες  που εκδίδονται το έχω ακούσει επανηλλειμένως απο πολλόυς και πραγματικά είναι απο τα πράγματα που με κάνουν να εξεγείρομαι.Δηλαδη εμένα  γιατί δεν μου έτυχε ποτέ κάτι ανάλογο?Μηπως πηγαίνω σε "λάθος μέρη"?Η μηπως τελικα είμαι πολύ ρομαντικός και εθελοτυφλώ μπρόστα σε τέτοια κακουργήματα?Ναι...το ξέρω κάποιοι θα πουν μα καλά δεν βλέπεις τι γίνεται σε ορισμένες περιοχες της Ταιλάνδης?Η μήπως δεν έχεις πάει?ΝΑΙ και τα έχω δει και τα έχω επισκεφτεί!!Αλλά για μένα είναι πως ο καθένας έχει ξεκαθαρίσει κάποια πραγματα στο μυαλό του.Και στην Αθηνα υπάρχει πορνεία κατα κύριο λόγω εισαγωμενη και "ντοπιες" που είναι στον χώρο.Αλλά εδώ γεννάται το εξής ερώτημα...Τι είναι πορνεία και ανήθικο? Ή μαλλόν πως την έχεις στο μυαλό σου την έννοια αυτή?Διότι θεώρώ ότι μια κοπέλα που θα το κάνει για βιοποριστικούς λόγους(είτε γιατί έχει να θρέψει κάποια στόματα που περιμένουν είτε για να ζήσει η ίδια)δεν πρέπει να την θεωρούμε καλη κοπελα ή ανηθικη!Αλλά την κοπέλα που θα ενδώσει στις σεξουαλικές όρεξεις του καθηγητή της αφενος για να ευχαριστηθεί ο ίδιος και αφετέρου για να εκμεταλευτει η ίδια την κατασταση για να περασει το μάθημα που 4-5 χρόνια δεν μπορεί να το περάσει...ε αυτό για μένα είναι και πολύ μαλιστα!!Τι είναι ανηθικο ή πρόστυχο?Η κοπέλα που γδύνεται μπροστά σου για να κάνει κάποιες φιγούρες ακροβατικές και όχι πορνογραφικες ή ο ναυπηγός που τα παίρνει για να χορηγει άδειες σε καράβια που δεν πληρούν τις προυποθέσεις να ταξιδέυουν έως ότου κάποια βυθιστούν και χαθούν ζωες ανθρώπον.Και η ερώτηση είναι ποιος είναι ο ανηθικος?
   Τυχαίνει να είμαι στρατιώτης αυτήν την περίοδο και να έχω ακούσει κατα περιόδους απο διάφορους τιποτένιους καραβαναδές (οχι όλους)να ομιλούν για την Ταιλάνδη.Φαντάζεσται τι μπορει να λένε?Οτι τα "πάντα" τα αγοράζεις  με 20€,αυτη είναι η τιμή!Τους  αφηνω να τελείωσουν και απαντώ "Ξέρεις έχω επισκεφτεί αυτή την υπέροχη χώρα που είναι αρκετά παρεξηγήσιμη απο πολλόυς και τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λες"Βεβαια αυτοί έχουν τα δικά τους επιχειρηματα και εγώ τα δικα μου.Δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει τα πιο πολλά ή ποιος θα νικήσει ή αν στο τέλος της κουβέντας βγάλουμε μια κοινη αλήθεια(που είναι και ο λόγως των συζητήσεων)αλλά σίγουρα τους έχω προκαλέσει στο βάθος του μυαλό τους την αμφιβολία ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβως έτσι όπως τους έχουν πληροφορήσει και το μυαλό τους να "μπλοκάρει" ,την επομενη φορά ,μια παρόμοια σκέψη που πρόκειται να την διατυπώσουν λεκτικά.
  Καμία μομφή στον καλωσορισμένο Tawan (το ξεκαθαριζω)απλά όλο αυτό ήταν κάτι το οποίο ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.Γιατι έγω όταν βρισκόμουν σε μια παραλία της Ταιλάνδης και ρέμβαζα με ήρεμη κι ονειροπόλο διάθεση  ,είχα ξεχάσει ότι έχω δουλείες,είχα ξεχάσει ότι έχω υποχρεώσεις,είχα ξεχάσει ότι έπρεπε κάποια στιγμή να γυρίσω πίσω,εν τέλει είχα ξεχάσει τα πάντα.Και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα γιατί πολύ απλά μόνον εκεί το βρίσκω.

εσυ φιλε γυρισες αλλα το μυαλο μαλλον το ξεχασες εκει αντε ψαρακα  κατι λιγοτερο απο 3 μηνες μεινανε .,  :-* :-* :-* απο την πατ
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #70 στις: Απριλίου 10, 2010, 16:10:02 μμ »
Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τις συγχωνεύσεις ?  ας το κοιτάξει κάποιος .

Φίλτατε Tawan ,
καταρχήν καλώς ήρθες ,
δεν σου κρύβω , οτι διαβάζοντας τις 2-3 πρώτες σου γραμμούλες ,
σταμάτησα !!!  και σου ετοίμασα ενα ποστ , καθόλου κόσμιο !!!

όταν πήγα όμως να το ποστάρω ,  πρόσεξα την τοποθέτηση που έκανες (μετά) εδώ στο φόρουμ μας ,
και με οδήγησες να διαβάσω και τα παρακάτω υπόλοιπα γραφόμενά σου ,
και να καταλάβω περί τίνος πρόκειται  .

Οπότε ,
μιας και ο γραπτός λόγος είναι κάπως παρεξηγήσιμος ,
νομίζω οτι καλό θα ήταν να ειναι πιο απλός , χωρίς περίεργες μεταφορές και ειρωνείες ,  
ειδικά σε τέτοια ζητήματα !!!     παρερμηνεύονται πολύ εύκολα !!!
Ενας λόγος παραπάνω , "να μήν σε καταλάβει" οτι ειρωνεύεσαι ,
"ο απληροφόρητος Έλληνας"  (όπως λες, που απευθύνεσαι) .

Εμείς ξέρουμε !!!!

ΥΓ  ποια η σχέση σου με την μουσική ?

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2010, 16:23:37 μμ από tas67 »

Αποσυνδεδεμένος Tawan

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • V for VALIS
« Απάντηση #71 στις: Απριλίου 10, 2010, 16:58:29 μμ »
Φίλε Ανέστη,
Καταρχήν, καλώς σε βρίσκω.

Δεν πειράζει, καλές είναι κι οι παρεξηγήσεις! Είδες τι ωραία που είναι όταν λύνονται;

Σόρι αλλά ένα μπλογκ είναι κάτι έντονα προσωπικό. Διατηρώ το δικαίωμα να εκφράζομαι εκεί όπως θέλω. Σε διαβεβαιώ πάντως ότι αν έγραφα σε κάποιο ΜΜΕ, θα ήμουν απείρως πιο προσεκτικός.
Τέλος πάντων, δεν τρέχει τίποτα, σαχάι όλοι μας και μάι πεν λάι. Ελπίζω να διαφαίνεται τώρα η βαθιά αγάπη μου για τη χώρα και το λαό της.

ΥΓ: Η σχέση μου με τη μουσική είναι ερωτική, πλην όμως ιδανικού κι ανάξιου εραστή, φοβάμαι. Τη λατρεύω, θέλω ν' ακούω μουσική όλη την ώρα, μ' αρέσουν (σχεδόν) τα πάντα.
Άκου εδώ τα τραγουδάκια μου, δες κι εδώ τα στιχάκια μου.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #72 στις: Απριλίου 10, 2010, 18:21:43 μμ »
καλως ηρθες και απο εμενα tawan οπως βλεπεις καθε τι που γραφετε για αυτην την χωρα και ειναι καπως εξω απο την πραγματικοτητα προσπαθουμε να παρεμβουμε οπου και οπως μπορουμε και να το αλλαξουμε.Το φορουμ μας ειναι ενας τοπος που μας ενωννει η αγαπη για αυτην την χωρα.λειπουμαστε για τα αρνητικα της χαμογελαμε με αυτα που την κανουν εναν παραδεισο.Οπως καταλαβες,χωρις να αναφερομαι στο τι εχεις γραψει η στις αποψεις των μελων εδω,θα μας βρουν αντιμετοπους με οτι θα ειναι αυτο που θα δειχνει μια Ταϊλανδη περαν απο την πραγματικοτητα.

Καλως ηρθες και πιστευω να σε εχουμε στην παρεα μας και να μας βοηθησεις στο δυσκολο εργο να αποκρυπτογραφησουμε την χωρα αυτην.

Αποσυνδεδεμένος Tawan

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
    • V for VALIS
« Απάντηση #73 στις: Απριλίου 11, 2010, 17:02:36 μμ »
Καλώς σε βρίσκω, Λοστρόμε
Εξιλεώθηκα τώρα με afto?

(sorry για τα greeklish, internet-cafe στην BKK )

Μπορείς να χρησιμοποιείς αυτό
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2010, 17:09:46 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος asiattica

• ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ
  • Mac OS X 10.6.2 Mac OS X 10.6.2
  • Browser:
  • Safari 4.0.5 Safari 4.0.5
    • Asiattica
« Απάντηση #74 στις: Απριλίου 11, 2010, 19:38:37 μμ »
1. Jim