Αποστολέας Θέμα: Οδηγηση απο Μπανγκοκ προς τις ακτες..  (Αναγνώστηκε 9914 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος go2dbeach

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
Οδηγηση απο Μπανγκοκ προς τις ακτες..
« στις: Ιουνίου 18, 2011, 13:46:07 μμ »
Καλημερα σε ολους!
Να πω για αρχη οτι δεν ειναι η πρωτη μας φορα στην Ταυλανδη. Εχουμε νοικιασει και μηχανακι και αυτοκινητο , αλλα σε νησια (Πουκετ,Σαμουι).
Αυτη τη φορα σκεφτομαστε να νοικιασουμε αυτοκινητο απο την πρωτευουσα (οχι , δε θα τολμησουμε να οδηγησουμε μεσα στην Μπανγκοκ  ;D) και να εξερευνησουμε τα παραλιακα μερη. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:
Θα ηταν καλυτερα να νοικιασουμε απο το αεροδρομιο? Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
Θεωρειτε πιο ενδιαφερουσα την ανατολικη ακτη προς Τρατ ή τη νοτιοδυτικη προς Πουκετ? Ενδιαφερον για μας ειναι οι παραλιες (οχι οτι ναναι , αλλα με πολλους φοινικες), ο διαυγης βυθος , ζουγκλα , καταρραχτες , φυση γενικα..
Μπορουμε να αφηνουμε το αυτοκινητο και να περναμε σε κανενα νησακι για μια-δυο μερες? Θα το βρουμε οταν επιστρεψουμε? :D
Το κο Σαμετ φαινεται μικρο..αρκει μια ολοημερη επισκεψη ή αξιζει κατι παραπανω?
Στο κο Τσανγκ (το μεγαλο) περναει και αυτοκινητο με το φερρυ?
Τα νερα ειναι διαυγη στις ανατολικες ακτες και τα νησια Σαμετ - Τσανγκ?
Συνηθως δεν κλεινω για διαμονη σε οποια χωρα κι αν παω. Εδω θα βρω ευκολα αν παω τον Ιανουαριο που σχεδιαζω ή ειναι χαι σιζον και λιγα καταλυματα και δε θα βρω ουτε αιωρα?

Τελευταια ερωτηση , αυτο θα ειναι το τριτο μου ταξιδι στην Ταυλανδη , αλλα επιμενω να λεω οτι δεν ειμαι Ταυλανδοπληκτη. ::) Απο ποιο ταξιδι και μετα θα μου κολλησει η ρετσινια της επισημα Ταυλανδοπληκτης?  :D

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: Οδηγηση απο Μπανγκοκ προς τις ακτες..
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 18, 2011, 14:55:39 μμ »
Κοιτα να δεις , η ενοικιαση απο αεροδρομιο ειναι μια χαρα για να μην μπλεξεις με την πρωτεύουσα .
Εγω προτεινω να πατε προς το αγαπημενο μου νησί ΚΟ ΤΣΑΝΓΚ το μεγαλο (τρατ) αλλα προς εκει δεν εχεις πολλες επιλογες τοπου .
Το αμαξι περνα μια χαρα με το φερυ απο τρατ .
Η διαυγεια εχει παντα σχεση με την εποχη οταν πας θα ειναι οκ στο κο τσανγκ
Απο την αλλη μερια , κατεβαινωντας προς πουκετ εχεις παρα πολλες απιλογες και πιο πολλα μερη να επισκευτεις ( πχ να φτασεις μεχρι satun διπλα στα συνορα με μαλαισια ) και εχεις επιλογη και adaman sea και κολπο της ταυλανδης .
Να ξερεις οτι η αρχη του γεναρη ειναι δυσκολη στα καταλυματα αλλα μετα τις  10 του μηνα δεν εχεις προβλημα και με το αμαξι εχεις επιλογη ψαξιματος επιτοπου .
Τελος μην φοβασαι την οδηγηση στην ενδοχωρα ειναι ολα ΟΚ .

Υγ : απο την στιγμη που αναρωτιέσαι εαν εισαι |άρρωστη|  η απαντηση ειναι ΕΙΣΑΙ ! ! ! ! ! ! !
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 20, 2011, 18:05:20 μμ »
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Το οτι υπαρχουν περισσοτερες επιλογες προς νοτο με κανει να σκεφτομαι να περασω ενα τετραημερο στο Chang (το σκεφτομαι και αεροπορικως) και μετα να νοικιασω αυτοκινητο και να παω νοτια. Ειναι πιθανο να αλλαξω σχέδια ακομα και οταν θα ειμαι εκει , αλλα τωρα μαζευω πληροφοριες. Θα επανελθω με νεες ερωτησεις εν καιρω..Προς το παρον διαβαζω τα ενδιαφεροντα που μας γραφεις για το Koh Chang και που μου κινησαν το ενδιαφερον για το νησι.Η προταση σου για το tree top ηταν πολυ καλη.
Μακαρι να εγραφαν κι αλλα μελη που εχουν επισκεφτει την περιοχη.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 20, 2011, 18:12:58 μμ »
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Το οτι υπαρχουν περισσοτερες επιλογες προς νοτο με κανει να σκεφτομαι να περασω ενα τετραημερο στο Chang (το σκεφτομαι και αεροπορικως) και μετα να νοικιασω αυτοκινητο και να παω νοτια. Ειναι πιθανο να αλλαξω σχέδια ακομα και οταν θα ειμαι εκει , αλλα τωρα μαζευω πληροφοριες. Θα επανελθω με νεες ερωτησεις εν καιρω..Προς το παρον διαβαζω τα ενδιαφεροντα που μας γραφεις για το Koh Chang και που μου κινησαν το ενδιαφερον για το νησι.Η προταση σου για το tree top ηταν πολυ καλη.
Μακαρι να εγραφαν κι αλλα μελη που εχουν επισκεφτει την περιοχη.

Το να νοικιάσεις αμάξι από ένα μέρος στην Ταϊλάνδη και να το παραδώσεις σε άλλο τόπο , δεν είναι και ότι πιο οικονομικό.

Άσε που παρέχεται από μεγάλες εταιρίες μόνο (άρα και ακριβή ενοικίαση).

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 21, 2011, 09:32:44 πμ »
Το να νοικιάσεις αμάξι από ένα μέρος στην Ταϊλάνδη και να το παραδώσεις σε άλλο τόπο , δεν είναι και ότι πιο οικονομικό.
Άσε που παρέχεται από μεγάλες εταιρίες μόνο (άρα και ακριβή ενοικίαση).

Ναι , το ξερω. Σκεφτομουν να το επιστρεψουμε στο αεροδρομιο πριν απο την πτηση του γυρισμου. Εξαλλου το Surat thani για παραδειγμα ειναι 500-600 χλμ. Δεν ειναι δυσκολο να οδηγησουμε και να επιστρεψουμε αν εχουμε δυο εβδομαδες στη διαθεση μας. Με το πασο μας παντα σταματωντας οπου μας αρεσει. Δεν ξερω..θελει μελετη το πραγμα. Παντως εχω ξεσηκωθει μονο με τη σκεψη!

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 25, 2011, 09:26:45 πμ »
Κι επειδη ο Ιανουαριος πεφτει μακρια και δεν ξερουμε τι γινεται μεχρι τοτε , χθες βραδυ με επιασε τρελα!  :o
Εκλεισα για 2 εβδομαδες τον Ιουλιο!! Κι ετσι φεεευγωωωω!!!! Προσγειωνομαι Μπανγκοκ και μετα ενας θεος ξερει που θα παω!
Μονο που δεν εχω ξαναπαει Ιουλιο βρε παιδια και δεν ξερω τι παιζει με τον καιρο. Θα φαω πολυ βροχη στην Μπανγκοκ?
Εχετε χοτελ (οικονομικο αλλα καθαρο) ή εστω περιοχη να μου προτεινετε που να ειναι βολικο (κοντα στο τρενο) για να δω λιγα πραγματα στην πρωτευουσα?
Οντας παραλιακιας δεν εχω μεινει ποτε Μπανγκοκ...μπορειτε να βοηθησετε..να μου πειτε τι να μη χασω , που να παω για φαγητο που να εχει καλη θεα , και οτι αλλο νομιζετε. Θα εχουμε μαζι και τον εφηβο γιο μας , που ακουει για Ταυλανδη τοσα χρονια και ηρθε η ωρα να την δει  :)

Βοηθεια!! Και οταν επιστρεψω υποσχομαι ρεπορταζ!!
go2dbeach  8)

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 5.0 Firefox 5.0
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 25, 2011, 17:41:57 μμ »
διαλεξε ξενοδοχειο κοντα σε skytrain και δες  εδω http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=7088.0

πολλα πραγματα να δεις και να κανεις χρησιμοποιωντας το μεσο αυτο

Αποσυνδεδεμένος rider6182

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 5.0 Firefox 5.0
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 26, 2011, 14:54:16 μμ »
Κι επειδη ο Ιανουαριος πεφτει μακρια και δεν ξερουμε τι γινεται μεχρι τοτε , χθες βραδυ με επιασε τρελα!  :o
Εκλεισα για 2 εβδομαδες τον Ιουλιο!! Κι ετσι φεεευγωωωω!!!! Προσγειωνομαι Μπανγκοκ και μετα ενας θεος ξερει που θα παω!
Μονο που δεν εχω ξαναπαει Ιουλιο βρε παιδια και δεν ξερω τι παιζει με τον καιρο. Θα φαω πολυ βροχη στην Μπανγκοκ?
Εχετε χοτελ (οικονομικο αλλα καθαρο) ή εστω περιοχη να μου προτεινετε που να ειναι βολικο (κοντα στο τρενο) για να δω λιγα πραγματα στην πρωτευουσα?
Οντας παραλιακιας δεν εχω μεινει ποτε Μπανγκοκ...μπορειτε να βοηθησετε..να μου πειτε τι να μη χασω , που να παω για φαγητο που να εχει καλη θεα , και οτι αλλο νομιζετε. Θα εχουμε μαζι και τον εφηβο γιο μας , που ακουει για Ταυλανδη τοσα χρονια και ηρθε η ωρα να την δει  :)

Βοηθεια!! Και οταν επιστρεψω υποσχομαι ρεπορταζ!!
go2dbeach  8)

Θα σου πρότεινα να μη χάσεις το siam niramit stin Bangkok . Καλό θα ήταν να πας και στο cha tu chak ένα τεράστιο παζάρι για να το δεις και να πάρεις και τα δωράκια σου. Καλό θα ήταν να πας και στο ενυδρείο και να δεις και τους μεγάλους και σημαντικούς ναούς πχ wat po που είναι δίπλα και στην kao san road. Άλλα δεν θα σου πω. Στην Μπανγκόκ όρεξη να έχεις να γυρίζεις

Αποσυνδεδεμένος NIKOLIA

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 26, 2011, 19:01:45 μμ »
cha tu chak δουλευει μονο σαββατο-κυριακα,ειναι πολυ ωραιο παζαρι.συγνωμη για ορθογραφικα λαθη,δεν εχω παει,ελληνικο σχολειο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2011, 19:47:01 μμ από karabε »

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 26, 2011, 19:47:35 μμ »
cha tu chak δουλευει μονο σαββατο-κυριακα,ειναι πολυ ωραιο παζαρι.συγνωμη για ορθογραφικα λαθη,δεν εχω παει,ελληνικο σχολειο

εδω και καιρο και καθημερινες
οχι ομως ολα τα τμηματα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2011, 20:12:55 μμ από karabε »

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 27, 2011, 16:51:38 μμ »
Ευχαριστω για τις προτασεις σας , εχω ριξει μια μελετη στο θεμα Μπανγκοκ και απ'οτι βλεπω λογω δουλειας θα συνεχισω να μελεταω εν πτησει  :)
Τωρα εχω αλλο θεμα..εκλεισα πτηση εσωτερικη για Σουρατ Τανι και πεταω απο Μπανγκοκ στις 7 το πρωι  :o
Τι κανω? Πως να παω αεροδρομιο? Δουλευουν τα τρενα εκεινη την ωρα (μαλλον στις 5 το πρωι που θα ξεκινησω)? Απ'οτι εχω δει , υπαρχει γραμμη τρενου που παει στο αεροδρομιο ε? Να παρω ταξι καλυτερα ή θα κολλησω στην κινηση?

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 27, 2011, 17:40:30 μμ »
Ευχαριστω για τις προτασεις σας , εχω ριξει μια μελετη στο θεμα Μπανγκοκ και απ'οτι βλεπω λογω δουλειας θα συνεχισω να μελεταω εν πτησει  :)
Τωρα εχω αλλο θεμα..εκλεισα πτηση εσωτερικη για Σουρατ Τανι και πεταω απο Μπανγκοκ στις 7 το πρωι  :o
Τι κανω? Πως να παω αεροδρομιο? Δουλευουν τα τρενα εκεινη την ωρα (μαλλον στις 5 το πρωι που θα ξεκινησω)? Απ'οτι εχω δει , υπαρχει γραμμη τρενου που παει στο αεροδρομιο ε? Να παρω ταξι καλυτερα ή θα κολλησω στην κινηση?
Το BTS νομίζω ξεκινάει τα δρομολόγιά του στις 6:00. 5 η ώρα το πρωί συνήθως δεν έχει ξεκινήσει η βαριά κίνηση. Προσοχή στο αεροδρόμιο, από όπου θα ξεκινήσει η πτήση σου. Εκτός από το Suvarnabhumi(BKK) υπάρχει και το Don Muang(DMK), που εξυπηρετεί κυρίως πτήσεις εσωτερικού. Το τελευταίο βρίσκεται αρκετά μακριά απο την πόλη.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 27, 2011, 19:15:12 μμ »
αν δεν κανω λαθος μονο δυο εταιριες πετανε απο το don muang  η nok air και η one to go μαλιστα η μια πεταει για suratthani οποτε κοιτα τα εισητηρια σου την εταιρια και το αεροδρομιο.
η κινηση ξεκιναει μετα τις 6:00 οποτε δεν θα εχεις προβλημα αν παρεις ταξι εννοειτε μην περιμενεις τελευταια στιγμη να πας στο αεροδρομιο.

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 27, 2011, 19:54:49 μμ »
εδω και καιρο και καθημερινες
οχι ομως ολα τα τμηματα
Τον Ιανουάριο πού ήμουν εκεί, πήγα καθημερινή και ήταν ανοιχτά ΜΟΝΟ  ένα μαγαζί στα είκοσι, ήταν  λίγο απογοήτευση,  πήγα το Σάββατο και ήταν φανταστική.
Επίσης έχει μία τράπεζα εκεί νομίζω  η  Μπανκοκ bank, έχει πολύ καλή τιμή αν θέλη κάποιος να αλλάξει   €.
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος sv6ha

• *
  • ubuntu 10.04 firefox,opera
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Safari 5.0 Safari 5.0
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 28, 2011, 18:52:35 μμ »
διαλεξε ξενοδοχειο κοντα σε skytrain και δες  εδω http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=7088.0

πολλα πραγματα να δεις και να κανεις χρησιμοποιωντας το μεσο αυτο
και να γραψεις
Κι επειδη ο Ιανουαριος πεφτει μακρια και δεν ξερουμε τι γινεται μεχρι τοτε , χθες βραδυ με επιασε τρελα!  :oκαλο σ
Εκλεισα για 2 εβδομαδες τον Ιουλιο!! Κι ετσι φεεευγωωωω!!!! Προσγειωνομαι Μπανγκοκ και μετα ενας θεος ξερει που θα παω!--------------------------------
Nα πατε με το καλο και να γραψεις πως περασες που και πως,ελπιζω τελος του χρονου νακανουμε και μεις τισ διακοπες μας εκει  επιτελους
Καλο ταξειδι και καλα να περασετε