0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Το οτι υπαρχουν περισσοτερες επιλογες προς νοτο με κανει να σκεφτομαι να περασω ενα τετραημερο στο Chang (το σκεφτομαι και αεροπορικως) και μετα να νοικιασω αυτοκινητο και να παω νοτια. Ειναι πιθανο να αλλαξω σχέδια ακομα και οταν θα ειμαι εκει , αλλα τωρα μαζευω πληροφοριες. Θα επανελθω με νεες ερωτησεις εν καιρω..Προς το παρον διαβαζω τα ενδιαφεροντα που μας γραφεις για το Koh Chang και που μου κινησαν το ενδιαφερον για το νησι.Η προταση σου για το tree top ηταν πολυ καλη.Μακαρι να εγραφαν κι αλλα μελη που εχουν επισκεφτει την περιοχη.
Το να νοικιάσεις αμάξι από ένα μέρος στην Ταϊλάνδη και να το παραδώσεις σε άλλο τόπο , δεν είναι και ότι πιο οικονομικό.Άσε που παρέχεται από μεγάλες εταιρίες μόνο (άρα και ακριβή ενοικίαση).
Κι επειδη ο Ιανουαριος πεφτει μακρια και δεν ξερουμε τι γινεται μεχρι τοτε , χθες βραδυ με επιασε τρελα! Εκλεισα για 2 εβδομαδες τον Ιουλιο!! Κι ετσι φεεευγωωωω!!!! Προσγειωνομαι Μπανγκοκ και μετα ενας θεος ξερει που θα παω!Μονο που δεν εχω ξαναπαει Ιουλιο βρε παιδια και δεν ξερω τι παιζει με τον καιρο. Θα φαω πολυ βροχη στην Μπανγκοκ? Εχετε χοτελ (οικονομικο αλλα καθαρο) ή εστω περιοχη να μου προτεινετε που να ειναι βολικο (κοντα στο τρενο) για να δω λιγα πραγματα στην πρωτευουσα?Οντας παραλιακιας δεν εχω μεινει ποτε Μπανγκοκ...μπορειτε να βοηθησετε..να μου πειτε τι να μη χασω , που να παω για φαγητο που να εχει καλη θεα , και οτι αλλο νομιζετε. Θα εχουμε μαζι και τον εφηβο γιο μας , που ακουει για Ταυλανδη τοσα χρονια και ηρθε η ωρα να την δει Βοηθεια!! Και οταν επιστρεψω υποσχομαι ρεπορταζ!!go2dbeach
cha tu chak δουλευει μονο σαββατο-κυριακα,ειναι πολυ ωραιο παζαρι.συγνωμη για ορθογραφικα λαθη,δεν εχω παει,ελληνικο σχολειο
Ευχαριστω για τις προτασεις σας , εχω ριξει μια μελετη στο θεμα Μπανγκοκ και απ'οτι βλεπω λογω δουλειας θα συνεχισω να μελεταω εν πτησει Τωρα εχω αλλο θεμα..εκλεισα πτηση εσωτερικη για Σουρατ Τανι και πεταω απο Μπανγκοκ στις 7 το πρωι Τι κανω? Πως να παω αεροδρομιο? Δουλευουν τα τρενα εκεινη την ωρα (μαλλον στις 5 το πρωι που θα ξεκινησω)? Απ'οτι εχω δει , υπαρχει γραμμη τρενου που παει στο αεροδρομιο ε? Να παρω ταξι καλυτερα ή θα κολλησω στην κινηση?
εδω και καιρο και καθημερινες οχι ομως ολα τα τμηματα
διαλεξε ξενοδοχειο κοντα σε skytrain και δες εδω http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=7088.0πολλα πραγματα να δεις και να κανεις χρησιμοποιωντας το μεσο αυτο
και να γραψεις Κι επειδη ο Ιανουαριος πεφτει μακρια και δεν ξερουμε τι γινεται μεχρι τοτε , χθες βραδυ με επιασε τρελα! :oκαλο σΕκλεισα για 2 εβδομαδες τον Ιουλιο!! Κι ετσι φεεευγωωωω!!!! Προσγειωνομαι Μπανγκοκ και μετα ενας θεος ξερει που θα παω!--------------------------------Nα πατε με το καλο και να γραψεις πως περασες που και πως,ελπιζω τελος του χρονου νακανουμε και μεις τισ διακοπες μας εκει επιτελουςΚαλο ταξειδι και καλα να περασετε