0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτη την πολυ καλη καρτα πηρα κι εγω λοιπον αλλα εμεινα απο μοναδες τωρα που ειμαι ελλαδα.ξερεις λοιπον φιλε μου κανενα τροπο να ανανεωσω χρονο ομιλιας απο ελλαδα γιατι εχω ξεφραγκιαστει με το ελληνικο μου νουμερο????thanks!
Νεα υπηρσια απο το SKYPE :Unlimited CountryMore calls without worrying about the cost.Call any time of the day, any day of the week.No long-term contract.Unlimited calls to ΤΗΑLAND :€3.95/month = €4.54 incl. VAT landlines & mobilesΠληρ εδω : http://www.skype.com/intl/en/allfeatures/subscriptions/europecountry/?country=THΠαράθεση από: Ambassador στις Ιουνίου 03, 2008, 23:23:55 μμΘέλετε να τηλεφωνήστε στην Ταϊλάνδη και όχι μόνο και δεν έχετε κάρτα – don’t worry – μην τρέχετε στα περίπτερα βραδιάτικα.Tele-Phone801-800-2222 με αστική χρέωση 0,0342/λεπτό από σταθερό211-212-2222 με χρέωση παρόχου από κινητής Περισσότερες Πληροφορίες στο STAR TELETEX σελίδα 535ΠΡΟΣΟΧΗ στης κάρτες, όχι όλες αλλά η περισσότερες χρεώνουν 5 ευρώ για την αγορά τους συν αστική χρέωση στον λογαριασμό του ΟΤΕ Παράθεση από: Oytopikos στις Μαΐου 24, 2008, 00:14:04 πμSalam card νομίζω η κορυφαία που έχω βρει εώς τώρα.Το παράδοξο είναι οτι γράφει απάνω,κάρτα για μέση ανατολή!!!Ας είναι καλά ο doctortilac που με πληροφόρησε σχετικώς.Λοιπόν έχουμε και λέμεΜπορείς να καλέσεις σε νουμερο 807.... χωρίς χρέωση ή σε νουμερο 211.... με χρέωση αστική.Αν επιλέξεις τον πρώτο τρόπο σου δίνει 228 λεπτά για Ταιλάνδη σε κινητό ή σταθερό.Αν επιλέξεις τον δεύτερο τρόπο σου δίνει 500 λεπτά(και κάτι παραπάνω) σε κινητό ή σταθερό.Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να καλέσεις απο το κινητό σου με χρέωση σαν να καλείς εσωτερικό σταθερό νούμεροΠαράθεση από: thailandgr στις Μαΐου 24, 2008, 00:13:05 πμΕδω μπορουμε να βαζουμε ο,τι καρτες εχουμε βρει και μιλαμε με ταυλανδη.Βαλτε μαρκα - ποσο - χρονο ομιλιας ( σε σταθερο και κινητο ) - σιτε της καρτας και καθε χρησιμη πληροφορίαΞεκιναμε http://www.phonehome.gr/Κώδικας: [Επιλογή]Thailand : σταθερα= 172' κινητα = 172'Info : ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ καρτα που "παιζει" σε οσους εχουν τηλεφωνια και ιντερνετ απο TELLAS ( ΠΑΚΕΤΟ ZISTO ) .Παράθεση από: thailandgr στις Οκτωβρίου 23, 2008, 16:15:21 μμΛοιπον σημερα πηρα για δοκιμη μια νεα καρτα τηλεφωνιας .Ειναι η alGOnet καρτα GO ( 5 € ) .Απο οτι εγραφε στον πινακα διαρκει 5 ωρες και κατι για thailand ( κινητα και σταθερα )Εχει το καλο οτι εχει και αστικο ( 2117519009 ) για οσους εχουν αλλο provider τηλεφωνιας ( εγω πχ εχω TELLAS ) και δεν μπορουν να παρουν τα 80Χ ΧΧΧΧΧΧΘα δείξει με τον καιρο .Την βρηκα στην ομονοια σε περιπτερο που εχει μονο καρτες ( εκει που συναντα η πανεπιστημίου την ομονοια στο αριστερο περιπτερο οπως κοιτας απο πανεπιστημιου προς ομονοια ) . Παράθεση από: tas67 στις Μαρτίου 01, 2009, 22:14:57 μμΝομίζω οτι είναι ενα σημαντικό θέμα για όλους μας ,που χρειάζεται όμως συνεχείς ενημέρωση,διότι αλλάζουν οι κάρτες συνέχεια .Μπορούν να βοηθήσουν κυρίως όσοι μένουν Αθήνα,όπου και έχουν την δυνατότητα τσεκαρίσματος .(Χρόνος ομιλίας , κατα ποσο κλέβουν , ποιότητα ήχου , κλπ)Εγω έχω τσεκάρει αυτήν εδω, η οποία δίνει 250 λεπτά χρ. ομιλίας ,με 5 ευρόπουλα ,η οποία ειναι η μόνη που έχω βρεί που δεν κλέβει τόσο .
Θέλετε να τηλεφωνήστε στην Ταϊλάνδη και όχι μόνο και δεν έχετε κάρτα – don’t worry – μην τρέχετε στα περίπτερα βραδιάτικα.Tele-Phone801-800-2222 με αστική χρέωση 0,0342/λεπτό από σταθερό211-212-2222 με χρέωση παρόχου από κινητής Περισσότερες Πληροφορίες στο STAR TELETEX σελίδα 535ΠΡΟΣΟΧΗ στης κάρτες, όχι όλες αλλά η περισσότερες χρεώνουν 5 ευρώ για την αγορά τους συν αστική χρέωση στον λογαριασμό του ΟΤΕ
Salam card νομίζω η κορυφαία που έχω βρει εώς τώρα.Το παράδοξο είναι οτι γράφει απάνω,κάρτα για μέση ανατολή!!!Ας είναι καλά ο doctortilac που με πληροφόρησε σχετικώς.Λοιπόν έχουμε και λέμεΜπορείς να καλέσεις σε νουμερο 807.... χωρίς χρέωση ή σε νουμερο 211.... με χρέωση αστική.Αν επιλέξεις τον πρώτο τρόπο σου δίνει 228 λεπτά για Ταιλάνδη σε κινητό ή σταθερό.Αν επιλέξεις τον δεύτερο τρόπο σου δίνει 500 λεπτά(και κάτι παραπάνω) σε κινητό ή σταθερό.Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να καλέσεις απο το κινητό σου με χρέωση σαν να καλείς εσωτερικό σταθερό νούμερο
Εδω μπορουμε να βαζουμε ο,τι καρτες εχουμε βρει και μιλαμε με ταυλανδη.Βαλτε μαρκα - ποσο - χρονο ομιλιας ( σε σταθερο και κινητο ) - σιτε της καρτας και καθε χρησιμη πληροφορίαΞεκιναμε http://www.phonehome.gr/Κώδικας: [Επιλογή]Thailand : σταθερα= 172' κινητα = 172'Info : ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ καρτα που "παιζει" σε οσους εχουν τηλεφωνια και ιντερνετ απο TELLAS ( ΠΑΚΕΤΟ ZISTO ) .
Thailand : σταθερα= 172' κινητα = 172'
Λοιπον σημερα πηρα για δοκιμη μια νεα καρτα τηλεφωνιας .Ειναι η alGOnet καρτα GO ( 5 € ) .Απο οτι εγραφε στον πινακα διαρκει 5 ωρες και κατι για thailand ( κινητα και σταθερα )Εχει το καλο οτι εχει και αστικο ( 2117519009 ) για οσους εχουν αλλο provider τηλεφωνιας ( εγω πχ εχω TELLAS ) και δεν μπορουν να παρουν τα 80Χ ΧΧΧΧΧΧΘα δείξει με τον καιρο .Την βρηκα στην ομονοια σε περιπτερο που εχει μονο καρτες ( εκει που συναντα η πανεπιστημίου την ομονοια στο αριστερο περιπτερο οπως κοιτας απο πανεπιστημιου προς ομονοια ) .
Νομίζω οτι είναι ενα σημαντικό θέμα για όλους μας ,που χρειάζεται όμως συνεχείς ενημέρωση,διότι αλλάζουν οι κάρτες συνέχεια .Μπορούν να βοηθήσουν κυρίως όσοι μένουν Αθήνα,όπου και έχουν την δυνατότητα τσεκαρίσματος .(Χρόνος ομιλίας , κατα ποσο κλέβουν , ποιότητα ήχου , κλπ)Εγω έχω τσεκάρει αυτήν εδω, η οποία δίνει 250 λεπτά χρ. ομιλίας ,με 5 ευρόπουλα ,η οποία ειναι η μόνη που έχω βρεί που δεν κλέβει τόσο .
Σας ευχαριστω πολυ ρε παιδια!καλα οταν θες να μιλησεις στο τηλεφωνο....οταν θες ομως να στειλεις κανενα smsακι και κανενα ψιψιψονι?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
phohm phuy Ευχαριστω.Υπαρχει 7-11 στο αεροδρομιο;Αν οχι, υπαρχει στο koh samui στο lamai?Οι υπαλληλοι σου τα εξηγουν ολα αυτα απο κοντα;
Και κατι ακομα. Εγω οταν εκλεισα εισητηρια με bangkokair κατι πηγαινε στραβα στη κρατηση κ δεν την εκανε, μεχρι που σκεφτηκα μηπως δεν ισχυει το 30231084.....κτλ που εβαζα. Και πηρα τηλ στην Ταυλανδεζικη πρεσβια στην Αθηνα και μου ειπαν οτι μπροστα βαζω 31 και οχι 30, το εκανα και εγινε η κρατηση.Εδω γιατι ολοι λετε για 30;;;
Aν καλείται από κινητό thai προς ελλάδα εκτος το + 30 υπάρχει & το 00930