0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από 13 Νοεμβρίου , το αναφέρω , θα μπει και η Ταϊλάνδη
Ερωτηση αν γνωριζει καποιος: Μπορουμε με το εν λογω στικακι και μια καρτα Dtac για παραδειγμα(και αφου κατεβασουμε στο λαπτοπ μας το λογισμικο) να εχουμε νετ στην Ται?
Στην Ταϊλάνδη τα πράγματα είναι πιο απλά... χρησιμοποιείς την συσκευή του κινητού σου συνδέοντάς την με το pc και μετατρέποντάς την ουσιαστίκά σε "modem".
http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=97.msg34025#msg34025
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Από το περίπτερο μπορώ να αγοράσω μονάδες Skype ή μονάδες paysafe?
καλησπέρα σε ολους!! Διαβασα καλα ολες τις σελιδες αυτου τουθεματος διοτι με ενδιαφερει αρκετα για τον λογο οτι τον Μαρτιο θα ταξιδεψω προςΤαυλανδη (Πουκετ-Μπανγκογκ).Εχω προβληματιστει αρκετα για την χρηση του κινητου, για τις χρεωσεις, για το ποια καρτα ειναι καλυτερη να παρεις , καταλαβαινω οτι ολοι σας λετε τι ειναι πιο συμφερον αλλα αν δεν γινομαι κουραστικος θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης :Εγω θα ειμαι Ταυλανδη η κοπελα μου εδω Αθηνα, επικοινωνια κατα βαση μονο με κινητο , ποια εταιρεια με sim συμφερει να παρουμε - παρω και απο που??? (Διαβασα οτι υπαρχει καποιο περιπτερο κατω στην Αθηνα, ισχυει???) Αν τελικα παρω sim απο εδω Αθηνα θα πρεπει να παρω και καρτες με μοναδες η θα βρω εκει??Ελπιζω να μην σας κουρασα , θα χαρω να με βοηθησετε.Ευχαριστω