Αποστολέας Θέμα: Καρτες τηλεφωνιας - web messenger-κινητα στην ταιλανδη  (Αναγνώστηκε 202240 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ios

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: Καρτες τηλεφωνιας - web messenger-κινητα στην ταιλανδη
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 01, 2009, 14:44:46 μμ »
Όποιος χρησιμοποιεί προπληρωμένη D-TAC sim, την Happy δηλαδή, μπορεί να επεκτείνει την ημερομηνία λήξης της σύνδεσης του μέχρι και 365 μέρες ώστε να έχει το ίδιο νούμερο και την επόμενη φορά που θα πάει Ταυλάνδη. Προυπόθεση να είναι η sim ενεργοποιημένη τουλάχιστον 90 μέρες ή να έχει χρησιμοποιήσει πάνω από 200 μπατ από την μέρα που την ενεργοποίησε. Το κόστος είναι 2 μπατ για κάθε 30 μέρες που ζητάμε.

Αποσυνδεδεμένος ios

• **
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 01, 2009, 20:51:10 μμ »
Επίσης όποιος έχει happy ή 12call sim μπορείς να έχει και σύνδεση ίντερνετ συνδέοντας το κινητό με τον υπολογιστή με bluetooth, υπέρυθρες ή usb αφού πρώτα ενεργοποιήσει την υπηρεσία gprs. Για την happy πληροφορίες έχει στην ακόλουθη σελίδα
http://vas.dtac.co.th/en/set_internet.htm

galaxianos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 27, 2009, 11:05:45 πμ »
 :)ΚΑΤΑ'ΡΧΗΝ ΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM..ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ Κ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ (BANGKOK-PHUKET-SINGAPORE).ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣ ΕΔΩ ..ΡΩΤΗΣΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΟΣΑ..(3,50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ,ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ, 1,50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΠΤΟ).ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ.. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 27, 2009, 11:27:21 πμ από galaxianos »

Doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 27, 2009, 11:30:45 πμ »
Πρώτον φίλε καλως ήρθες στους ταιλανδοπληκτους. Θα το μετανιώσεις αλλά θα είναι αργά. Πηγαίνοντας στην ΤΑΐΛΑΝΔΗ το χαμόγελο σου θα είναι μέχρι πίσω από τα αυτιά σου, ερχόμενος θα είσαι με μια μούρη που και εσύ ο ίδιος δεν θα θέλεις να την δεις. Όσο για να τηλεφωνήσεις απο ΤΑΐΛΑΝΔΗ για ΕΛΛΑΔΑ το τηλεφώνημα είναι σχεδόν δωρεάν. Αυτό που θα κάνεις μόλις φτάσεις αεροδρόμιο η σε όλα τα 7-11 θα αγοράσεις μια κάρτα (Sim) από εκεί (εγώ έχω βολευτεί τα τελευταία 10 χρόνια με την (1-2-call) υπάρχουν και άλλες. Θα βάλεις μονάδες και όταν παίρνεις τηλέφωνο θα βάζεις μπροστά 009306942---- ο 00930210751----- δηλαδή πάντοτε το 009 η το 008 μετά το 30 που είναι η ΕΛΛΑΔΑ και μετά τον αριθμό για ΑΘΗΝΑ το 210 και το τηλέφωνο και τα λοιπα. Να περάσεις καλά που θα περάσεις καλά αλλά βγάλε μια φωτογραφία όταν φεύγεις και μια όταν γυρίσεις και ποσταρισε τις να δούμε την διαφορά.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 27, 2009, 12:06:16 μμ από teosep »

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 27, 2009, 11:36:22 πμ »
Δεν είναι σχεδόν τσάμπα. Είναι σχεδόν τσάμπα σε σχέση με τα ελληνικά τηλέφωνα. Αλλιώς είναι 20 bath  το λεπτό. που σημαίνει ότι σε 2  λεπτά χρεώνεσαι ένα ευρώ. 

Doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 27, 2009, 12:01:57 μμ »
ΛΑΘΟΣ η χρεώσεις είναι στο 009 9 μπατ το λεπτό και στο 008 8 μπατ το λεπτό.

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 27, 2009, 13:45:53 μμ »
μπορεί να έχει σχέση η εταιρία. εγώ δεν θυμάμαι τη δική μου αλλά ότι είναι αυτές οι χρεώσεις το θυμάμαι καλά, γιατί έγινε θέμα με το συνταξιδιώτη μου, ότι του τελείωναν οι μονάδες γρήγορα, και μας είπε ότι αν πάρεις τηλέφωνο ελλάδα με το +30 μπροστά έχεις 19 bath το λεπτό χρέωση.
Αν φταίει το πρόθεμα καλό είναι να το ξέρουμε.

galaxianos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 27, 2009, 14:41:03 μμ »
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..δεν σας κρυβω οτι ανυπομονω να παω..το forum σας ειναι απιστευτο,τρομερη δουλεια..

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• Φύλο: Άντρας
  • "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.16 Firefox 2.0.0.16
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 27, 2009, 14:50:16 μμ »
Ειναι 9 μπατ το λεπτο 00930 και 8 μπατ το λεπτο 00830. Μετα τις 12 το βραδυ ωρα Ταιλανδης η χρεωση πεφτει στα 6 μπατ το λεπτο
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος mitsukos

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.20 Firefox 2.0.0.20
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 27, 2009, 07:26:33 πμ »
Επίσης όποιος έχει happy ή 12call sim μπορείς να έχει και σύνδεση ίντερνετ συνδέοντας το κινητό με τον υπολογιστή με bluetooth, υπέρυθρες ή usb αφού πρώτα ενεργοποιήσει την υπηρεσία gprs. Για την happy πληροφορίες έχει στην ακόλουθη σελίδα
http://vas.dtac.co.th/en/set_internet.htm
αυτα ειναι καρτοκινητα?γιατι σκεφτομαι να παρω οταν πας για να μιλαω ελλαδα...ειναι αρκετα πιο φτηνα απο οτι μαθαινω..μπορεις να μου πεις την γνωμη σου πιο συμφερει καλυτερα?

Αποσυνδεδεμένος ios

• **
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 27, 2009, 09:03:10 πμ »
Ναι, είναι sim. Τις αγοράζεις από τα 7/11. Χρησιμοποιώ την Happy της D-tac γιατί μπορώ να επεκτείνω την ισχύ της ώστε να έχω το ίδιο νούμερο και την επόμενη φορά που θα πάω. Το ίδιο καλή, ίσως και καλύτερη είναι η 12call της Ais αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να επεκτείνεις την ισχύ της για 1 χρόνο. Με την Happy οι κλήσεις για Ελλάδα είναι 32 μπατ. Γλυτώνεις το roaming. Πέρα από αυτά υπάρχει ο κωδικός 008 και κάποιοι άλλοι κωδικοί που έχουν γράψει τα παιδιά παραπάνω για φθηνότερες κλήσεις προς Ελλάδα.
Ο κωδικός 008 για ελλάδα έχει 7 μπατ/λεπτο
http://203.113.93.5/intercall/English/service_rate008_eng1.htm
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2009, 09:10:32 πμ από ios »

Αποσυνδεδεμένος mitsukos

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 27, 2009, 09:24:39 πμ »
Ναι, είναι sim. Τις αγοράζεις από τα 7/11. Χρησιμοποιώ την Happy της D-tac γιατί μπορώ να επεκτείνω την ισχύ της ώστε να έχω το ίδιο νούμερο και την επόμενη φορά που θα πάω. Το ίδιο καλή, ίσως και καλύτερη είναι η 12call της Ais αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να επεκτείνεις την ισχύ της για 1 χρόνο. Με την Happy οι κλήσεις για Ελλάδα είναι 32 μπατ. Γλυτώνεις το roaming. Πέρα από αυτά υπάρχει ο κωδικός 008 και κάποιοι άλλοι κωδικοί που έχουν γράψει τα παιδιά παραπάνω για φθηνότερες κλήσεις προς Ελλάδα.
Ο κωδικός 008 για ελλάδα έχει 7 μπατ/λεπτο
http://203.113.93.5/intercall/English/service_rate008_eng1.htm

ο κωδικος αυτος ειναι για αυτες τις καρτες η κατι αλλο?

Αποσυνδεδεμένος mitsukos

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 27, 2009, 09:50:43 πμ »
και κατι αλλο...πια συμφερει πιο πολυ??για κλησεις προς ελλαδα λεω

Αποσυνδεδεμένος ios

• **
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 27, 2009, 13:56:33 μμ »
Ο κωδικός αυτός είναι και για κινητά και για σταθερά. Σε πολλά καρτοτηλέφωνα στον δρόμο έχει πληροφορίες ποιο κωδικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις για πιο οικονομικές κλήσεις. Δεν είναι μόνο αυτός, στην 1η ή 2η σελίδα αυτού του τόπικ υπάρχουν και κάποιοι ακόμη. Πιθανόν κάποιος άλλος να είναι οικονομικότερος.

Αποσυνδεδεμένος macgyver

• *
  • Win Server Home/2003 Win Server Home/2003
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 08, 2009, 14:51:39 μμ »
Φίλοι Τρελοταυλανδοαγαπιαριδες....  ::) ::) :P :P :P
Πηγα κάτω το Γενάρη κ ήταν τελεια... τωρα παω παλι τη ΔΕυτερα για 2 εβδομάδες... θα φαω τρελλές μπορες νομιζω.. anyway..

Ξερει κανεις ΤΙ καρτα (τυπου ala-carte) να αγοράσω εκεί ωστε να ΜΗ ΛΗΞΕΙ αμέσως?!?!?! πχ αγορασα μια το Γεναρη, τωρα παιρνω τηλ κ την εχουν κοψει κ την εχει αλλος... Ενω πχ στην Ελλαδα κραταει 1 χρονο ( αν δεν ανανεώσεις...)...
Ακόμα ξερει κανεις ποιο δικτυο ειναι καλο γιατι με αυτα που μιλουσα (και roaming) ήταν αισχος δε με ακουγαν ποτε ή είχε τρελή καθυστέρηση...

Αναμένω απάντηση !!  :o :D
Σας ευχαριστω!!!