0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο Ελλάδα προς Μπαγκογκ μπορεις να επικοινωνεις οικονομικά μεσω VIVA.GR. Mπες στο SITE και θα μαθεις ακριβώς πως γίνεταιJIMMY
καλα τα λετε με τις καρτες αλλα με τα κινητα τι κανουμε?Δηλαδη εχω μια καρτα 12call και θελω να παρω Ελλαδα.Τι ειδος πρεπει να ειναι το κινητο μου Α.dual band B.tri bannd ή Γ.quad band.Απαντηστε σας παρακαλω με σιγουρια γιατι ειμαι λιγο ασχετος με τα κινητα και φοβαμαι μην την πατησω και παρω καμια συσκευη μη συμβατη με την καρτα που θα παρω.Σκεφτομαι να παρω μαζι μου κατι παλιες μου συσκευες ωστε ακομα και αν τις χασω-χαλασουν να μην στεναχωρηθω.
Νεα υπηρσια απο το SKYPE :Unlimited CountryMore calls without worrying about the cost.Call any time of the day, any day of the week.No long-term contract.Unlimited calls to ΤΗΑLAND :€3.95/month = €4.54 incl. VAT landlines & mobilesΠληρ εδω : http://www.skype.com/intl/en/allfeatures/subscriptions/europecountry/?country=TH
λοιπον εδω θα δειτε μια καρτα αγορασμενη απο κατω(sim-αριθμο) δεν χρειαζεται να πω για τις χρεωσεις που ειναι παμφθηνες.το κοστος της ανερχεται στα 50 μπατ και μπορεις ν γεμισεις με οσα μπατ θες.με 300 εγω ειχα παρει ελλαδα 2 φορες μιλαγα με τον lekeκι με το τιλακ μου και στο τελος περισεψαν καμια 150αρια μπατ.λεγετε one to call και την βρισκεις σε ολα τα σουπερ μαρκετ που ειναι και παρα πολλα στα 7eleven