Αποστολέας Θέμα: Καρτες τηλεφωνιας - web messenger-κινητα στην ταιλανδη  (Αναγνώστηκε 202534 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ianm71275

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
Απ: Καρτες τηλεφωνιας - web messenger-κινητα στην ταιλανδη
« Απάντηση #195 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 04:35:56 πμ »
asia call η καλυτερη απο οσες εχω χρησιοποιησει μεχρι τωρα και εχω χρησιμοποιησει πολλες ως τωρα.

Αποσυνδεδεμένος vagelis

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10
« Απάντηση #196 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:07:11 πμ »
lemontel asia.η καλυτερη.ποιοτητα αστικης κλησης.οι περισσοτερες η βγαζουν δυσκολα γραμμη η μιλας και ο αλλος σε ακουει  σε 10" >:(

Σημερα την αγορασα θα την δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #197 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 12:31:07 μμ »
Προς το παρον μου εχει σπασει τα νευρα γιατι στα 10 τηλεφωνα που εχω κανει μονο τα 2 εβγαλαν γραμμη.
Συνεχεια μιλαει η γραμμη    >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Παιδια εχει κανεις σας παροχο σταθερης τηλεφωνιας και internet την forthnet?
Ξερει κανεις αν βγαζει γραμμη σε 807 7061****** γιατι προς το παρων καλω ταυλανδη με χρονοκαρτα απο το κινητο με χρεωση αστικου.
Παντως στις 10 προσπαθειες που εχω κανει μονο τις 2 εβγαλε γραμμη η forever world.

Έχω forthnet και έχω το πρόγραμμα με δωρεάν τις αστικές κλήσεις. Οπότε το 2111800987 (forever world) που πρέπει να καλέσεις είναι και αυτό δωρεάν και μιλάς και πολύ περισσότερο.

Την συγκεκριμένη κάρτα την χρησιμοποιώ 3 χρόνια, αλλά όντως το τελευταίο τρίμηνο κάποιες φορές με ταλαιπωρεί για κλήσεις σε κινητό στην Ταϊλάνδη.
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #198 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 13:10:02 μμ »
Επαναλαμβάνω πως αν είστε τυχεροί και το άτομο που θέλετε να επικοινωνήσετε στην Ταϊλάνδη έχει σταθερό τηλέφωνο με την HOL έχετε απεριόριστο χρόνο κλήσης δωρεάν. Για την ποιότητα της γραμμής δεν έχω άποψη ακόμα αλλά θα έχω σύντομα!
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #199 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 13:21:58 μμ »
Για την ποιότητα της γραμμής δεν έχω άποψη ακόμα αλλά θα έχω σύντομα!
Αψογη
Για του λόγου το αληθές
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 18:08:42 μμ από namtok »
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος panos.thess

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.5.13 Firefox 3.5.13
« Απάντηση #200 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2010, 21:15:59 μμ »
η αλήθεια είναι το τελευταίο 4μηνώ παρατηρώ και go ένα πρόβλημα πραγματοποιήσεις κλείσεις κάτω.δεν ξέρω ποιου οφείλεται..χρησιμοποιούσα εδώ και τρία χρονια την forever world αλλα δεν μπορώ να την βρω τώρα(θεσσαλονίκη)έτσι τηλέφωνο με την face και βγάζω γραμμή μια στα 30...χαλια.

Αποσυνδεδεμένος vagelis

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #201 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 08:49:04 πμ »
lemontel asia.η καλυτερη.ποιοτητα αστικης κλησης.οι περισσοτερες η βγαζουν δυσκολα γραμμη η μιλας και ο αλλος σε ακουει  σε 10" >:(

Σημερα την αγορασα θα την δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις

Πολυ καλυτερη απο την Forever world βγαζει γραμμη αμεσως.

Αποσυνδεδεμένος vgls35

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 6.0.472.62 Chrome 6.0.472.62
« Απάντηση #202 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 13:55:09 μμ »
παιδια καλησπερα.ξερετε αν υπαρχουν αντιστοιχες καρτες στην ταυλανδη για να καλουμε ελλαδα?

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #203 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 22:14:06 μμ »
παιδια καλησπερα.ξερετε αν υπαρχουν αντιστοιχες καρτες στην ταυλανδη για να καλουμε ελλαδα?

δεν απαιτειται ειναι παρα πολυ φτηνα απο κινητο εκει προς ελλαδα
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
FringOut: Φθηνές διεθνείς κλήσεις προς σταθερά και κινητά
« Απάντηση #204 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 22:18:09 μμ »
Πριν από μερικές εβδομάδες, η Fring ανακοίνωσε πως η Skype αποφάσισε να την «μπλοκάρει» από το δίκτυό της και έτσι οι χρήστες της VoIP εφαρμογής που διαθέτει η πρώτη δεν θα είχαν πλέον την δυνατότητα επικοινωνίας με σταθερά και κινητά τηλέφωνα σε όλο το κόσμο, κάνοντας χρήση του δικτύου της δεύτερης. Η ανακοίνωση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα μια δημόσια διαμάχη μεταξύ των δύο εταιρειών και την οριστική διακοπή της συνεργασίας τους, κάτι που τελικά οδήγησε στην επίσημη ανακοίνωση μιας νέας mobile VoIP υπηρεσίας, της FringOut.

Το FringOut λοιπόν, έρχεται για να γίνει ο τρίτος «παίκτης» σε αυτόν τον μειωμένου ανταγωνισμού χώρο, όπου μέχρι και σήμερα οι κυριότερες επιλογές που είχε κάποιος ήταν το Skype και το Google Voice, με το δεύτερο να λειτουργεί μόνο για κατοίκους της άλλης πλευράς του Ατλαντικού. Η νέα υπηρεσία υπόσχεται φθηνές κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα σε όλο το κόσμο, με την χρέωση να ξεκινά από 1 σεντ του ευρώ το λεπτό. Όσον αφορά την Ελλάδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τις χρεώσεις εδώ, ενώ σε αυτό τον σύνδεσμο υπάρχει το σχετικό FAQ.

Οι χρήστες δεν χρειάζεται να εφοδιαστούν με κάποια ξεχωριστή εφαρμογή, καθώς αρκεί η αναβάθμιση της έκδοσης του Fring που ήδη έχουν και αμέσως μετά μια εγγραφή στην υπηρεσία FringOut. Αυτή την στιγμή, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές της Nokia που «τρέχουν» Symbian S60. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση όμως, αναμένεται να προστεθούν περισσότερες συσκευές και λειτουργικά συστήματα στην λίστα, μεταξύ αυτών και τα iPhone και Android.

http://www.fring.com/fringout/
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος thesprotos123

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #205 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 10:29:09 πμ »
καλημέρα σε όλους .σχετικά με το θέμα που αναφέρεστε τηλέφωνο για thailand.νομίζω ότι οι κάρτες των 5 ευρώ.είναι ότι καλύτερο και ασφαλές διότι σου δίνουν περίπου 6 ώρες προς σταθερά και δυο ώρες προς κινητά χωρίς περαιτέρω χρεώσεις από οτε.και πάλι καλημέρα σε όλους.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 10:29:49 πμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος LOUIS640

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #206 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 10:42:28 πμ »
καλημέρα! εγώ καλο από ελλάδα με global( πράσινο χρώμα) δίνη 8 ώρες αλλα και εγώ τελευταία είχα πρόβλημα με τις κλήσης αλλα κατάλαβα ότι έχει να κάνει σε πιο μέρος thailand καλής και αν έριχνε "καρεγλες"(καταιγίδα)

Σε παρακαλώ να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους Κανόνες Συμμετοχής του forum
Αυτό το μήνυμα διορθώθηκε τυχόν επόμενα θα διαγράφονται

thai.gr team

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 10:47:24 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Ambassador

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #207 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 11:40:14 πμ »
Καλημέρα παιδιά - Με 14801 από όλα τα σταθερ'α τηλέφωνα (εκτός καρτοτηλέφωνα) μιλάω με σχεδόν όλο τον κόσμο, σταθερά και κινητά με χρεώση 0,06 Ευρώ/λεπτό. Καθαρή γραμμή χωρίς προβλήματα. Ούτε κάρτες, ούτε κρυφές χρεώσεις. Λεπτομέριες στο σαΪτ www.viva.gr

rainforest

• Επισκέπτης
ιντερνετ και στα πιο απομακρυσμενα χωρια
« Απάντηση #208 στις: Οκτωβρίου 10, 2010, 22:28:49 μμ »
για οσους αρωστους με το ιντερνετ ακομα και στα πιο απομακρυσμενα χωρια του ισαν (και αναφερω το ισαν διοτι σε πολους τομεις βρισκεται σχετικα πισω απο την υπολοιπη ταιλανδη ) με το κινητο σας και εστω 20 μπατ μεσα μπορειται να συνδεθειτε στο ιντερνετ για 20 λεπτα(1μπατ/λεπτο) η με 300μπατ  αφου καλεσετε εκπροσωπο απο 12CALL δικαιουστε 100ωρες καθε μηνα με 500μπατ ειναι 300ωρες.
η υπηρεσια ειναι apo 12call kai αρκει το κινητο σας να εχει πμλουτουθ η καλυτερα ενα καλωδιο usb για να  το συνδεσετε με το κομπιουτερ.
στα περισσοτερσ χωρια δεν υπαρχει γραμη τηλεφωνου για adsl εκτος κανα δυο γραμμες να εχει ο πουγιαιμπαν οποτε αν ειστε περαστικοι μπορει να μην περιμενετε μεχρι να ερθει το σταθερο τηλεφωνο(αρκετο καιρο στο συγκεκριμενο χωριο της γυναικας περιμενουμε μονο 4 χρονια ενω 10χλμ μακρια ειναι μια μικρη πολη μπαν ντουνκ που εχει τηλεφωβο)τελσπαντον εγω 2 χρονια ετσι την εβγαλα δυστυχως αργα αλλα σταθερα.
για αυτους που μενουν καιρο γινεται και μεσω σατελαιτ με εγκατασταση κεραιας το οποιο οταν ημουν εγω και το ειχε ενας φιλος δεν ειχε σημαντικη διαφορα
απο το κινητο μου
α και κατι αλλο η υπηρεσια τωρα εχει βελτιωθει παρα πολυ εγω την χρησιμοποιουσα 4 χρινια πριν(12κολλ)

Αποσυνδεδεμένος thanthemyk

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #209 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 14:29:24 μμ »
καλημερα παιδια,μετα απο ενα γρηγορο διαβασμα σε αυτα που εχουν προαναφερθει και μετα απο μια σχετικη αναζητηση στο διαδυκτιο κατελειξα οτι το voipdiscount ειναι ενα καλο μεσο και φθηνο.τωρα η ερωτηση μου ειναι κατα ποσο ειναι ασφαλες αυτο απο ελλαδασε κινητο στην ται;υπαρχει καποιος που να το εχει χρησιμοποιησει για περισοοτερες πληροφοριες;

Σε παρακαλω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους κανονες του φορουμ,Ευχαριστω
thai.gr team
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 16, 2010, 17:44:10 μμ από lostromos »