0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια αμα δεν εχεις visa καρτα πως περνας μεσα τα λευτα αμα εισαι στην tailand ??kai αμα εχεις το προγραμα voip h skype το οποιο εχω περασμενω στο iphone μου ευχαριστω.
λοιπόν η λύση είναι μια true card την αγοράζεις και από seven 11 απλά θέλει μπροστά oo6oo τον κωδικό χώρας το 30 μετά κωδικό πόλις 210 για παράδειγμα 00600302105678___8 τι κερδίζεις με αυτό? μιλάς σε σταθερά ελλάδας με 1 bat το λεπτό δηλαδή 0,023 cents το λεπτό όχι 23 cents 0,023!!!! τσάμπα 42 λεπτά 1 euro... και σε κινητά 7 bat το λεπτό αρκεί να έχει το πρόθεμα που σας είπα . αν δεν μπει και βάλεις 100 bat φεύγουν σε ένα λεπτό ομιλίας g αυτό προσοχή
γνωριζετε αν ισχυουν ακομα οι χρεωσεις αυτες;
εαν θελω να βαλω λευτα στο skype εκτος απο καρτα πιστωτικη [visa] με ποιον αλλον τροπο μπορουμε να βαλουμε χρηματα οταν είμαστε στην tailant και απο oti ξερω δεν περνει paysafe!!to skype.Εγω δεν εχω laptop αλλα εχω το iphone και απο εκει μπορω να μιλαω..Ελαδα οικονομικα μεσω του skype απο οτι γραφετε.αν με τελειωσουν οι μοναδες
Bobsled Calling: δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά!!!Μια νέα εφαρμογή για συσκευές iOS και Android κάνει θραύση αυτές τις ημέρες σε iTunes και Google Play και μοιράζει χαμόγελα στους χρήστες της (και στην Ελλάδα), ονομάζεται Bobsled Calling και επιτρέπει να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά μέσο VOIP. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρεώνουν την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αλλά το πακέτο δεδομένων που έχουν αν είναι μέσω 3G, λειτουργεί όμως και μέσω Wi-Fi για εντελώς τσάμπα!Το δοκίμασα σε iPhone 4s και σε Android και δουλεύει άψογα!! Σε λίγες θα το δοκιμάσω και Ταϊλάνδη!
Ειναι σαν το viber με τη διαφορα οτι κανεις κλησεις και σε σταθερα?Η εφαρμογη λειτουργει σε iPhone 4?Ειναι δωρεαν στο itunes store?
Το δοκιμάσαμε με ένα φίλο που έχει andoid και δεν έκανε κλήση από Ελλάδα σε Ελλάδα, Μετά διάβασα τις χώρες δεν είδα Ελλάδα .Δηλαδή παίρνει μόνο από Ελλάδα σε αυτές τις χώρες της λίστας η από αυτές και μόνο σε αυτές. Αν το συνδέσουμε στο facebook θα κάνει κλήση στις επαφές χωρίς να είναι ο άλλος σε ίντερνετ,Ρωτάω γιατί τη Παρασκευή μου έρχεται το zte carl αυτό με τη προσφορά της wind και είναι με android.Αραγε θα δουλέψει? Εμένα με ενδιαφέρει αν παίρνει από Ελλάδα σε Ταϊλάνδη
καλησπέρα σας θα ταξιδέψω ταιλανδι και θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να εχω ιντερνετ στο κινητό και να μπορώ να μιλάω στο τηλ? Τη θα πρέπει να κάνω? Σας ευχαριστώ.