0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επισης γιαννη να προσθεσω οτι ειναι το ονειρικο μου ταξιδι[σε αυτο το νησι]..και επειδη θα μπορουσα ν παω στην μπαγκογκ [θα παω και κει 2 μερες] επελεξα τα νησια πι πι για αυτον τον λογω..θελω απλα να παω στον παραδεισο και να ηρεμησω..να κανω καταδυσεις γυρω τριγυρω σε οοοολα τα νησακια και αυτα..πιστευω οτι πρωτη φορα στην χωρα αυτην δεν θα πληξω καθολου.
κάθισα και διάβασα 25 σελίδες και δεν κατάλαβα ένα πράγμα..βλέπω οτι ολες οι απαντήσεις ήταν για να δώσουν λύση σε κάποιους που θέλουν να επικοινωνήσουν με ΤΑΪΛΑΝΔΗ από την ΕΛΛΑΔΑ και το αντίθετο...δηλαδή ειναι συνηθισμένο να αποκόβονται απο το τηλέφωνο τους (και τον προσωπικό αριθμό τους )οι ταξιδιώτες στην ταιλανδη ;για να γινω κατανοητός στην απορια μου θέλω να μαθω αν υπαρχει τροπος να βλεπω ποιος με παιρνει για να απαντησω αν ειναι ανάγκη ή να τους καλέσω με ταιλανδεζικο καρτοκινητο ?εννοείται ότι χρειαζόμαστε αναγνώριση κλήσεων π.χ..για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και να αποφύγουμε την θεία Μαρίκα,,,ευχαριστώ
Eίχα δει σε ένα video (στο youtube) ενός αμερικάνου, ότι μπορείς να προμηθευτείς δωρεάν (προφανώς για διαφημιστικούς λόγους) κάρτα sim από σημείο (ή σημεία) του αεροδρομίου. Γνωρίζετε κάτι γι'αυτό;
Οι κάρτες που πωλούνται στο αεροδρόμιο είναι πιο ακριβές από τις ίδιες κάρτες που πωλούνται εκτός αεροδρομίου.
Δεν αναφέρεται σε κάρτες που πωλούνται , αλλά σε κάρτες που δίνονται δωρεάν.Πολλές φορές έχω συνατήσει νέους και νέες στο αεροδρόμιο να μοιράζουν κάρτες κυρίως της True
Όπως θα διαβάσατε εδώ http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=12272.msg79076#msg79076Μέχρι τον Ιούλιο όλοι οι κάτοχοι προπληρωμένων καρτών sim , θα πρέπει να τις δηλώσουν στην Ταϊλάνδη αλλιώς θα διακοπεί η λειτουργία της κάρτας τους.Η ημερομηνία έναρξης δηλώσεων ανακοινώθηκε ως η 1η Φλεβάρη.Από σήμερα ομως όσοι θέλετε μπορείτε ήδη να πάτε σε καταστημα AIS , Dtac , True με την κάρτα sim και το διαβατήριο σας και να κάνετε την δήλωση.Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη.