Αποστολέας Θέμα: Swiss air lines  (Αναγνώστηκε 3436 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος justyannis

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Dream on,until your dreams come true
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 13.0.782.215 Chrome 13.0.782.215
Swiss air lines
« στις: Αυγούστου 26, 2011, 15:25:59 μμ »
Έχει πετάξει κανείς για Μπανγκόκ με SWISS?Εντυπώσεις?Έχω βρει για Ιανουάριο 591 ευρώ από Θεσ/νίκη μέσω Ζυρίχης,αλλά με τρελή αναμονή στην Ελβετία.

Αποσυνδεδεμένος conan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: Swiss air lines
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 26, 2011, 16:02:27 μμ »
Έχει πετάξει κανείς για Μπανγκόκ με SWISS?Εντυπώσεις?Έχω βρει για Ιανουάριο 591 ευρώ από Θεσ/νίκη μέσω Ζυρίχης,αλλά με τρελή αναμονή στην Ελβετία.

Το ειδα και γω, καλη περιπτωση για μας τους βορειους γλυτωνουμε την Αθηνα, αλλα οπως ειπες μεγαλη αναμονη.
Στα θετικα ειναι οτι καποιες ημερες απο Ζυριχη για ΒΚΚ πετας με Thai, βολικες οι ωρες αφιξης και αναχωρησης απο ΒΚΚ και οτι μπορεις να δεις την Ζυριχη.

Πηρα τηλ. στα γραφεια της Swiss στην Αθηνα και τους ρωτησα για την αναμονη (7.30 ωρες στο πηγαινε και 16.30 στο ελα) αν δινουν ξενοδοχειο, φαγητο η tour στην Ζυριχη? και εκαναν την παπια.
Απο τα λιγα που ξερω περι κανονισμων αεροδρομιων με τοση αναμονη δικαιουσαι κατι απο ολα αυτα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2011, 01:39:13 πμ από conan »

Αποσυνδεδεμένος justyannis

• **
  • Dream on,until your dreams come true
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 27, 2011, 14:20:14 μμ »
Το ειδα και γω, καλη περιπτωση για μας τους βορειους γλυτωνουμε την Αθηνα, αλλα οπως ειπες μεγαλη αναμονη.
Στα θετικα ειναι οτι καποιες ημερες απο Ζυριχη για ΒΚΚ πετας με Thai, βολικες οι ωρες αφιξης και αναχωρησης απο ΒΚΚ και οτι μπορεις να δεις την Ζυριχη.

Πηρα τηλ. στα γραφεια της Swiss στην Αθηνα και τους ρωτησα για την αναμονη (7.30 ωρες στο πηγαινε και 16.30 στο ελα) αν δινουν ξενοδοχειο, φαγητο η tour στην Ζυριχη? και εκαναν την παπια.
Απο τα λιγα που ξερω περι κανονισμων αεροδρομιων με τοση αναμονη δικαιουσαι κατι απο ολα αυτα.

Φίλε conan η αναμονή στο πήγαινε είναι 16.30 ώρες και στο έλα λίγο λιγότερο.Με τα όσα έχω διαβάσει στο φόρουμ,για αναμονή άνω των 8 ωρών,υποχρεούνται να παρέχουν διαμονή,σωστά?Ξέρει κανείς πως μπορούμε να κατοχυρώσουμε αυτό μας το δικαίωμα?Πρέπει να γίνει η συνεννόηση από πριν ή με το που φτάνεις Ζυρίχη απευθύνεσαι στους υπεύθυνους εκεί και απαιτείς ξενοδοχείο?
Αν παρέχουν διαμονή,το κλείνω κιόλας.Αλλιώς θα περιμένω να βγάλει προσφορά η ΤΗΑΙ.Επί τη ευκαιρία έχει κανείς καμιά ενημέρωση για καμιά επικείμενη προσφορά της ΤΗΑΙ?Κατά Σεπτέμβριο θα βγει τίποτα για Ιανουάριο?Πήρα τηλ στα γραφεία της ΤΗΑΙ και μου είπαν ότι υπάρχει προσφορά,710 ευρώ.Αλλά αυτό δεν το θεωρώ προσφορά.

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 27, 2011, 14:54:09 μμ »
Πριν την κρίση, όλες οι αεροπορικές εταιρείες πέραν των οκτώ ωρών δίνανε ξενοδοχείο στο "μιλητό" για να τραβήξουν πελάτες. (Δεν υπάρχει νόμος ΙΑΤΑ).
Τώρα με την κρίση δεν δίδουν τίποτα.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ( μια που είναι κατά πολύ περισσότερο (16.30 ώρες), να πάρεις  στις κρατήσεις της αεροπορικής εταιρείας και να ζητήσεις τον προΐστάμενο και να το διαπραγματευτής μαζί του προτού κάνεις κράτηση, και εννοείται να το γράψει μέσα στην κράτηση την έγκριση (και όχι στα λόγια, δηλαδή να σου πει: Πές στο αεροδρόμιο ότι το είπα εγώ ο τάδε,διότι όταν πάς στο εροδρόμιο θα σου πούν πές στον Κο τάδε να έρθει να το κάνει αυτός!!!!)
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!