Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 926667 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jello Biafra

• Ειδικός
  • Συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Pattaya is the end of the road
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
    • Thailand
Απ: Βοηθεια-προτασεις για την πρωτη φορα
« Απάντηση #135 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 00:16:38 πμ »
Εχουμε ποσταρει "τρομερες" φωτο απο παραλιες της παταγια ;Dκαι παρασυρουμε τον κοσμο ::)
http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,750.0.html
Οσο για τα κοριτσια εκει ειναι το σοκ και ελπιζω να μην ειναι μονιμο ;D
After 10 years in Thailand, I don't have the spirit anymore to go back.
        Frans Vilenick

Αποσυνδεδεμένος Louis de Funès

• TIT - This is Thailand
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.6 Firefox 3.0.6
« Απάντηση #136 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 13:00:33 μμ »
1)Ο ένας από εμάς θα είναι 17χρονων παίζει κάνα πρόβλημα m αυτό? όλοι οι άλλοι είμαστε 19+
Προβλημα τι προβλημα? Αν μπορεσει και κρατησει το μυαλο του στη θεση του με αυτα που θα ζησει τοτε δεν υπαρχει προβλημα!
Μακαρι να ειχα και εγω τοσο καλους φιλους στα 17 μου να με περνανε απο το χερι και να μου δειχνανε αυτην τη χωρα...που τετοια τυχη ομως, ηρθα ολομοναχος οπως και αρκετοι αλλοι που την κρισιμη στιγμη δεν τους ακολουθησε η παρεα τους.

Αποσυνδεδεμένος akis51

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Κοσμοπολίτης & αγαπησιάρης
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #137 στις: Φεβρουαρίου 20, 2009, 14:40:46 μμ »
'Α, γι' αυτό δεν σήκωνες το τηλέφωνο ;

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #138 στις: Μαρτίου 05, 2009, 00:34:34 πμ »
αααχχχχχ πριν απο μια βδομαδα γυρισα απο πατταγια και ακομα δεν μπορω να συνελθω...
και τωρα σχεδιαζω ποτε θα ξαναπαω. καλα μου ελεγε ενας ηλικιωμενος ελληνας που γνωρισα εκει οτι θα κανω σχεδια για το επομενο ταξιδι μου. και'γω του ελεγα οτι εχω αλλες προταιρεοτητες. λολ!!! γνωρισα και αλλα παιδια στο avenue mall και στα burger king οπου ειναι σημεια συναντησεις ελληνων. γνωρισα επισης και τον doctortilac την τελευταια μερα που επιτελους παντρευτηκε. τωρα οσο αφορα την πατταγια. δεν ειναι και καμια σπουδαια πολη με ομορφιες και παραλιες. πολυ φτωχεια επικρατει. οποτε το μονο καλο που εχει ειναι οι πολλες γυναικες και η νυχτερινη ζωη στην ws οπου ειναι γεματο μπαρακια, gogos, discos, clubs! κατα την δικη μου αποψη τα καλυτερα ειναι τα candy shop (για νωρις) οπου παιζει ενα συγκροτημα (BARCODE) live και ειναι παρα πολυ καλοι, μετα ειναι το lucifer και τελος καταληγεις στο insomnia οπου θα δεις και τις καλυτερες γυναικες!!! καλο ειναι και το mixx οπου εχει 2 stages (r&b και house) αλλα πολλους αραβες, ινδους και ρωσσους μαζευει εκει. καλο ειναι να πατε σε κανα ζωολογηκο κηπο οπως το crocodile farm και να βγειτε φωτογραφιες με τιγρεις, ελεφαντες, κτλ... σιγουρα εχει και αλλα πραγματα να δεις αλλα οταν πας πατταγια νομιζω κολλας σ'ενα πραγμα¨στις γυναικες! μην κανετε σχεδια γιατι μολις φτασετε θα αλλαξουν εντελως τα σχεδια σας. υπαρχουν αμετρητα ξενοδοχεια στην πατταγια. απο πολυ φθηνα μεχρι πολυ ακριβα. τα πολυ ακριβα συνηθως εχουν joiner fee. ενα ξενοδοχειο ακριβως στην ws μεσα σ'ενα στενο ειναι το secrets, αλλα μην ψαχνετε πολυτελειες εκει πχ. πισινες κτλ... αλλα απο κατω ειναι το μπαρακι τους που εχει και ωραιες γυναικες. ψαξε στο internet το website. εχει και forum με πολλες πληροφοριες για ολα. εγω πηγα με την thai airways και ειχα ενα πολυ καλο ταξιδι αλλα ειχα παει με προσφορα 470ευρω. κανονικα ειναι πανω απο 900. δες στο airtickets.gr τις τιμες για να συγκρινεις. τωρα οσο αφορα τα χρηματα το καλυτερο ειναι να τα εχετε ολα σε μετρητα και να τα εχετε στο safebox του δωματιου. και να εχετε μαζι σας οσα χρειαζεστε την ημερα και παντα στην μπροστινη τσεπη. ολα εκει ειναι πολυ φθηνα, φαγητο, ποτο κτλ... τα περισσοτερα λεφτα θα φυγουν στα κερασματα, στις γυναικες και στα tips. για οτιδηποτε πρεπει να αφηνετε tips. επισης καλο ειναι να αποφυγετε το μεθησι και να ειστε σοβαροι γιατι πολλα μπορουν να γινουν. καλο θα ειναι επισης να διαβασετε και κανα ξενο forum που αφορα μονο την πατταγια για να μαθετε περισσοτερα. πχ. pattaya-addicts.com εγω διαβαζα κανα τριμηνο πριν παω... σιγουρα δεν ειμαι και κανας expert για την πατταγια γιατι εχω παει μια φορα στη ζωη μου, οποτε αν κανω καπου λαθος να με συγχωρεσουν τα αλλα μελη που εχουν παει πολλες φορες και ξερουν πιο πολλα απο μενα. αυτα απο μενα... ειμαι σιγουρος οτι θα περασετε τελεια και θα θελετε να ξαναπατε.... αααα και κατι αλλο. μην κολησετε με μια γυναικα και μην ερωτευτειτε...!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 05, 2009, 00:36:14 πμ από djzan »

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #139 στις: Μαρτίου 05, 2009, 00:43:31 πμ »
και κατι αλλο που ξεχασα. οπωσδηποτε να πατε στο alcazar cabaret show με τις πανεμορφες ladyboys και να κατσετε vip στις μπροστινες θεσεις. μπορει καποιος απο σας να βγει τυχερος και να βρεθει πανω στην σκηνη και να παρει δωρακι!!! οπως ετυχε σε μενα και με χειροκροτουσε ολο το κοινο!!! χεχεχεχε!!! για οσους εχουν παει ξερουν τι εννοω!!! :)

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #140 στις: Μαρτίου 05, 2009, 10:58:55 πμ »
Ετσι ειναι ακριβως .
Σχετικα video θα δειτε στην section της Pattayas .
Εαν εχει αγορασει κανεις το vcd που πουλανε εκει (500 baht) ας το ανεβασει καπου :)
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.4 Firefox 2.0.0.4
« Απάντηση #141 στις: Μαρτίου 05, 2009, 11:11:06 πμ »
το αγορασα εγω. εχει διαφορα shows απο προηγουμενες χρονιες. κριμα γιατι ηθελα πολυ το φετινο show. εβγαλα καποια βιντεακια αλλα καποια τα ηθελα φουλ, οπως αυτο με την μιση γυναικα - μιση αντρας. φοβερο!!! εχει ενα του 2003 με τραγουδι της αννας βισση - μαγια (δεν με αγαπας) λολ!!! 2 vcd ειναι. θα προσπαθησω να τα ανεβασω οταν βρω ελευθερο χρονο....  ;)

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: καποιες αποριες ακομα...
« Απάντηση #142 στις: Μαρτίου 05, 2009, 11:39:39 πμ »
το καλυτερο τελικα ειναι να εχεις ολα τα λεφτα σου σε μετρητα και να τα εχεις στο safebox. και να παιρνεις μαζι σου οσα σου χρειαζοντε.
κριμα που δεν ειχε ελληνικους υποτιτλους στις ταινιες για να περνουσε η ωρα πιο ευκολα. :(
πρεπει να παραπονεθουμε γιαυτο στην εταιρια.
σ'ενα ανταλλακτηριο χρηματων στην beach road λιγο πριν την ws. το βρηκα μια μερα 44.95. και γενικα ειχε την καλυτερη ισοτιμια. δουλευει εκει μια ομορφουλα παχουλη!!! :)
την φωτογραφικη μηχανη δεν μου την ελεγξαν αλλα ειδα να κανουν σε καποιον ελεγχο σε ολα τα πραγματα του, οποτε καλο θα ειναι να μην εχετε τιποτα παρανομο και φωτογραφιες η βιντεακια με γυμνο. κυκλοφορησα σε πολλους δρομους και soi's και πολυ αργα την νυχτα και δεν επαθα τιποτα ουτε ειδα κατι. σιγουρα πρεπει να προσεχεις γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει. ενα ladyboy δεν μ'αφηνε να φυγω ενα βραδυ απο την soi 13 νομιζω αλλα τελικα μετα απο πολυ προσπαθεια και με χιουμορ μ'αφησε! γιαυτο μην εκνευριζεστε αν σας πιασει κανα ladyboy. αντιμετωπιστε την με χιουμορ και θα σας αφησει απο μονη της. πειτε της και ενα: you are beautiful!!! :) θα το εκτιμησει! αυτα τα λιγα για τις αποριες που ειχα!

Αποσυνδεδεμένος kokou

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
Πρώτη Φορά-Ταξίδι του Μέλιτος
« Απάντηση #143 στις: Μαρτίου 17, 2009, 00:43:13 πμ »
Καταρχήν γεια σε όλους σας και ευχαριστώ για την υποδοχή
Ο λόγος που βρίσκομαι σε αυτό το forum είναι γιατί σκεφτόμαστε να πάμε με την μέλλουσα γυναίκα μου ταξίδι του μέλιτος εκεί
Για τον παραπάνω λόγο θα ήθελα να σας θέσω τα παρακάτω ερωτήματα και ελπίζω να πάρω απαντήσεις από όσους έχουν διάθεση να βοηθήσουν
1) Ο Ιούνιος (από τις 15 και μετά) είναι καλή περίοδος για να πάει κάποιος εκεί?
2) Αν ναι σκεφτόμαστε να  πάμε 2-3 μέρες Μπανγκοκ και 4-5 μέρες στα Πι-Πι islands. Δηλ να συνδιάσουμε πράγματα να δούμε (στο πρώτο) με χαλάρωση (στο δεύτερο). Τι λέτε? Κάποια άλλη καλύτερη κατά την γνώμη σας πρόταση?
3) Πως πάμε εκεί (airlines) και ποιο είναι περίπου το κόστος του εισητηρίου?
4) Προτάσεις για ξενοδοχεία στα παραπάνω μέρη? (Μπανγκο και Πι-Πι islands)
Aυτά προς το παρών και συγνώμη αν κάποιες από τις ερωτήσεις μου έχουν ήδη απαντηθεί σε κάποια σημεία του forum
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Kokou
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 17, 2009, 01:09:23 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 3.0.7 Firefox 3.0.7
    • Thailand
Απ: Ερώτηση 1
« Απάντηση #144 στις: Μαρτίου 17, 2009, 08:08:46 πμ »
1) Ο Ιούνιος (από τις 15 και μετά) είναι καλή περίοδος για να πάει κάποιος εκεί?

Sτην πρωτεύουσα θα συναντήσεις περίπου μεσο όρο 34 βαθμούς κελσίου καθώς ο Ιούνης είναι ο τελευταίος μήνας του <<καλοκαιριού>> τους,της μεγάλης ζέστης δηλαδή.Στον νότο(Πι-Πι),τα πράγματα είναι διαφορετικά.Εκεί υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά βροχοπτώσεων από την υπόλοιπη χώρα,οπότε πηγαίνεις σε μια περίοδο με αυξημένη πιθανότητας βροχής.Αυτό οφείλεται στον νοτιοδυτικό μουσώνα.Βέβαια επειδή το κλίμα είναι τροπικό δεν μπορούν να μπουν στάνταρ σε αυτά τα πράγματα.Επίσης οι καιρικές συνθήκες δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τον τουρισμό,καθώς η περιοχή προσελκύει τουρίστες όλους τους μήνες του χρόνου.

Παράθεση
2) Αν ναι σκεφτόμαστε να  πάμε 2-3 μέρες Μπανγκοκ και 4-5 μέρες στα Πι-Πι islands. Δηλ να συνδιάσουμε πράγματα να δούμε (στο πρώτο) με χαλάρωση (στο δεύτερο). Τι λέτε? Κάποια άλλη καλύτερη κατά την γνώμη σας πρόταση?

Yπάρχουν δεκάδες μέρη που θα μπορούσατε να πάτε.Προσωπικά βρίσκω ενδιαφέρουσα την επιλογή σας.

Παράθεση
3) Πως πάμε εκεί (airlines) και ποιο είναι περίπου το κόστος του εισητηρίου?

http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,74.0.html

http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,1369.0.html

Παράθεση
4) Προτάσεις για ξενοδοχεία στα παραπάνω μέρη? (Μπανγκο και Πι-Πι islands)

http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,1575.0.html

http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,138.0.html

http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,627.0.html

Αποσυνδεδεμένος kokou

• *
  • Browser:
Πρώτη Φορά-Ταξίδι του Μέλιτος
« Απάντηση #145 στις: Μαρτίου 17, 2009, 22:56:47 μμ »
Αγαπητοί φίλοι γεια σας,

Προσπαθώντας να βρούμε το καταλληλότερο μέρος για το επικείμενο ταξίδι του μέλιτος μας, καταλήξαμε ότι θέλουμε να επισκεφτούμε την Ταυλάνδη
Σκεφτόμαστε να πάμε ακριβώς μετά τον γάμο δηλαδή 16 Ιουνίου
Την περιόδο αυτή ο καιρός που θα μας επιτρέψει να περάσουμε καλύτερα?
Θα θέλαμε και να δούμε πράγματα (άρα φαντάζομαι ότι θα πρέπει να μείνουμε στην πρωτεύουσα Bangok για 2-3 μέρες) αλλά και να απολαύσουμε τροπικές παραλίες, με ωραία νερά, φαγητό, δραστηριότητες (scuba diving) κλπ
Μήπως για το δεύτερο σκέλος δεν είναι καλή περίοδος να το επιχειρήσουμε? Αν είναι καλά, που θα προτείνατε να πάμε βάση καιρικών συνθηκών?
Εγώ για παράδειγμα σκεφτόμουνα τα Phi-Phi islands αλλά μια φίλε από την  Αγγλία είπε ότι δεν έχει καλό καιρό τότε εκεί
Σας παρακαλώ αν μπορείτε βοηθείστε
Ευχαριστώ

Kokou

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
δευτερο ταξιδι!!!
« Απάντηση #146 στις: Μαρτίου 21, 2009, 17:36:40 μμ »
λοιπον σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξαναπαω τον ιουνιο. εχοντας αποκτησει μια μικρη εμπειρια απο το ταξιδι μου τον φεβρουαριο εχω κανει καποιους υπολογισμους και πιστευω οτι φτανουν 1000ευρω για 2βδομαδες μιας και θα ειναι low season. αυτο που με προβληματιζει ειναι πως θα ειναι ο καιρος στην πατταγια αρχες ιουνιου και αν μπορω να βρω καμια προσφορα της thai airways. η qatar το εχει καπου στα 570 αλλα προτιμω να παω κατευθειαν. επισης πιστευετε οτι ειναι πολυ νωρις ακομα να ξαναπαω? γιατι σκεφτομουν αρχικα για οκτωβριο. και πως ειναι τα πραγματα εκει ιουνιο μηνα? εχει κινηση??? ευχαριστω πολυ!!!  :)

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 Microsoft Internet Explorer 8.0
Απ: δευτερο ταξιδι!!!
« Απάντηση #147 στις: Μαρτίου 21, 2009, 19:47:28 μμ »
ποτε δεν ειναι αργα για να ξαναπας φιλε αν νομιζεις οτι με τα οικονομικα εισαι ενταξει.οσο για το 1000ρικο αυτο το ξερεις απο την μικρη σου εμπειρια αν σου φτανει η οχι αλλα πιστευω οτι χωρις πολλες αγορες και ψωνια εισαι μια χαρα.διαβασε στο φορουμ για τυχον ευκαιριες στα αεροπορικα μολις βγει κατι σιγουρα το ξερουμε και το αναφερουμε οσο για τον καιρο αν δεν κανω λαθος ειναι ο ζεστος κλασσικος καιρος με τις βροχουλες που και που.οχι κατι να σε φοβιζει βεβαια.κινηση; λογικα σαν χαμηλη σεζον δεν θα εχει αυτο που γινεται το φεβρουαριο.απο οτι ακουω και η παταγια εχει την κριση της αλλα σιγουρα κοσμος θα υπαρχει.εξαλλου τι σε νοιαζει;οσο λιγοτερος τοσες περισσοτερες κοπελες να διαλεξεις αν ειναι αυτος ο λογος που πας παταγια.παντως αν το αποφασισεις καλο ταξιδι να εχεις και να φερνεις και καμια πληροφορια για το φορουμ οπως φωτο απο ξενοδοχεια κ.α

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #148 στις: Μαρτίου 21, 2009, 21:31:13 μμ »
για ξενοδοχειο που λες τον φεβρουαριο ειχα μεινει στο pattaya bay resort. ειναι στην soi 15 πισω απο το avenue mall. παρα πολυ καλο ξενοδοχειο με εστιατοριο, πισινα και γυμναστηριο. εχει και tuk tuk που μπορει να σε παει μεχρι την second road. επισης ειναι Joiner free. οι κοπελες που δουλευουν στην ρεσεψιον ειναι αξιολατρευτες. ειχα βγει με τις τρεις ενα βραδυ και πηγαμε στο ice bar. φοβερη εμπειρια!!! φωτογραφιες δεν εβγαλα απο το δωματιο αλλα μπορω να βρω απο αλλο φορουμ.
το site τους ειναι: www.pattayabayresort.com
οσο για την κινηση που λεω εννοω αν θα εχει και τον ιουνιο πολλες γυναικες, γιατι εχω διαβασει οτι παρα πολλες φευγουν αυτην την εποχη και πανε στα χωρια-νησια τους. αν ξερει καποιος εμπειρος γι'αυτο ας απαντησει!

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 Microsoft Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #149 στις: Μαρτίου 21, 2009, 22:36:13 μμ »
καταρχας για τις εντυπωσεις σου απο τα ξενοδοχεια υπαρχει ειδικο μερος του φορουμ για να τις καταθεσεις:

http://www.thai.gr/forum/index.php/board,15.0.html     αν σου αρεσαν

http://www.thai.gr/forum/index.php/board,62.0.html     αν δεν σου αρεσαν

οσο για τις γυναικες παντα υπαρχουν στην παταγια υπαρχουν τοσες πολλες που δεν θα εχεις προβλημα.