0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ουτοπικέ μπορώ να βάλω video από την walking street
Γεια σε ολους. Απ'οτι ειδα ειστε πραγματικα πολυ ενημερωμενοι σε οτι αφορα την Ταυλάνδη. Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα λοιπον καθε βοηθεια και καθε συμβουλη που θα μου δωσετε. Εχω οργανωσει γαμηλιο ταξιδι στο Πουκετ τον Ιουλιο. Ως ξενοδοχειο διαλεξα το Hilton Phuket Arcadia Resort. Ειναι η πρωτη φορα που φευγω απο Ευρωπη και επισκεπτομαι εναν "εξωτικο" προορισμο. Ξεκιναω λοιπον με τις ερωτησεις μου και οσα περισσοτερα μου πειτε τοσο το καλυτερο και για μενα.
-7)Εχω κανονησει τη τελευταια μου μερα να φυγω νωρις απο Πουκετ και να μου μεινουν 7-8 ωρες να δω και λιγο τη Μπανγκοκ. Τι προλαβαινω και τι αξιζει να δω εκει κατα τη γνωμη σας???
Θελω να κλεισω τα παραπανω αεροπορικα. Μεχρι στιγμης, εχω κλεισει Αθηνα Bangkok με επιστροφη. Ποιες αεροπορικες αναλαμβανουν τα ενδοιαμεσα? σε περιπτωση καθυστερησης των πτησεων, θα εχω τη δυνατοτητα αλλαγης της ωρας τους? Ή θα χασω τα εισητηρια? θα πρεπει να τα κλεισω με μεγαλη διαφορα μεταξυ τους?
εγω θα σου προτεινα να μην κλεισεις τις πτησεις εσωτερικου ωστε να ειστε πιο free. μολις φτασετε Bangkok δειτε ποια πτηση φευγει και μπειτε!οι τιμες εχω την εντυπωση οτι δεν θα εχουν τρελη διαφορα απ'το να τα κλεισεις απο εδω!αστα χυμα στο κυμα ωστε να μην σε περιοριζουν. krabi δεν εχω παει ακομη αλλα στο samui θα περασεις φοβερα!δεν ξερω αν σε βοηθησα αλλα εγω πλεον οποτε πηγαινω στην πατριδα....ετσι θα λειτουργω!!!!