Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 926458 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

SAMEE

• Επισκέπτης
Απ: Επικίνδυνο;
« Απάντηση #255 στις: Ιουλίου 14, 2009, 10:47:16 πμ »
δεν υπαρχει προβλημα, αλλα αν υπαρξει εχω αυτοματο βομβιτη στο email...

Αποσυνδεδεμένος mourmoura

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
« Απάντηση #256 στις: Ιουλίου 14, 2009, 23:28:42 μμ »
Μπανγκόκ, Κο Σαμούι και γενικά περιοχές με αξιοθέατα και χωρίς μπαρ/κλαμπ/νυχτερινή ζωή..
καλησπερα
συνηθιζω  να κάνω διακοπες μόνη μου
πήγα 5 με 19 μαρτίου πουκέτ μπανκόκ και έκανα μια βόλτα και αγιούταγια
χάθηκα και μια μέρα καππου στην μπαγκόκ σε πολύ άλθλια περιοχή με πολύ ευγενικούς ανθρώπους!!!!μουρλια!!!!
δεν ε΄χεις να φοβάσαι τίποτα
ΔΕΝ έχω γυρίσει τον κόσμο όλο (ακόμα) αλλά θεωρώ την τάι το ασφαλέστερο μέρος χώ΄ρις να είμαι υπερβολική
αν τ'ωρα έχεις ενδοιασμούς ,μετά την πρώτη μέρα εκεί θα τους έχεις ξεπεράσει όλους και στό τέλος δεν θα θέλεις να φύγεις

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.5.7 Mac OS X 10.5.7
  • Browser:
  • Safari 4.0.2 Safari 4.0.2
« Απάντηση #257 στις: Ιουλίου 15, 2009, 01:56:42 πμ »
και εγω σα γυναικα δεν φοβαμαι να κυκλοφορισω μονη μου, πιο πολυ φοβαμαι καποια βραδια να ειμαι στου Ψυρρη...

Φιλη που ηρθε μαζι με την υπολοιπη παρεα Μπανγκοκ και Κραμπι και ενω φοβοταν αρχικα ,σε λογικα πλαισια, κατεληξε να απολαμβανει τις βολτες της στο κεντρο της Μπανγκοκ και στα μεσα μεταφορας..

Καν το αφοβα  ;)

Αποσυνδεδεμένος rita_98

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 2.0.172.33 Chrome 2.0.172.33
    • myspace profile
« Απάντηση #258 στις: Ιουλίου 18, 2009, 12:41:24 μμ »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είμαι ασφαλής, πως να πείσω όμως και τους γονείς που κοντεύουν να πάθουν εγκεφαλικό!!

δεν υπαρχει προβλημα, αλλα αν υπαρξει εχω αυτοματο βομβιτη στο email...

τι ακριβώς είναι αυτό;;

Αποσυνδεδεμένος orbitech

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
« Απάντηση #259 στις: Ιουλίου 18, 2009, 17:49:45 μμ »
Εγω απλα θα ηθελα να εφιστησω την προσοχη σου στους τουριστες και ειδικα στους Αγγλους..
Μπορει οπως τονισανε ολοι να ειναι απο τα πιο ασφαλη ταξιδια σου, αλλα οι Αγγλοι ειναι παντα .. Αγγλοι (μην πω τι ειναι πραγματικα γιατι τους πινει δεν το πινουν και πολλοι απο αυτους ειναι καταπιεσμενα παιδακια που στην χωρα τους ειναι αρνια και στο εξωτερικο βγαζουν απωθημενα.. Εχουμε αλλωστε πολλα παραδειγματα και στην Ελλαδα)

Απλα εχε το νου σου, και απεφευγε μερη με φασαριες και πολυ πιωμα..

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.1 Firefox 3.5.1
« Απάντηση #260 στις: Ιουλίου 18, 2009, 19:21:54 μμ »
Εγω απλα θα ηθελα να εφιστησω την προσοχη σου στους τουριστες και ειδικα στους Αγγλους..
Μπορει οπως τονισανε ολοι να ειναι απο τα πιο ασφαλη ταξιδια σου, αλλα οι Αγγλοι ειναι παντα .. Αγγλοι (μην πω τι ειναι πραγματικα γιατι τους πινει δεν το πινουν και πολλοι απο αυτους ειναι καταπιεσμενα παιδακια που στην χωρα τους ειναι αρνια και στο εξωτερικο βγαζουν απωθημενα.. Εχουμε αλλωστε πολλα παραδειγματα και στην Ελλαδα)

ακριβώς έτσι ....

Αποσυνδεδεμένος manolis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #261 στις: Ιουλίου 19, 2009, 01:01:36 πμ »
Έχει τύχη σε φύλο μου να του ανοίξουν  το δωμάτιο 4 αστέρων
με φύλαξη 24 ωρών  και να του πάρουν πράγματα υψηλής
τεχνολογίας  κάμερα και  φωτογραφικές αξίας 10,000 ευρώ
και αυτό έγινε στο ήσυχο Σάμετ
και φυσικά δεν τα έχουν βρει ακόμα και αποζημίωση τίποτα
Γι’αυτό  προσοχή στα αντικείμενα αξίας που θα πάρετε μαζί σας 

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #262 στις: Ιουλίου 19, 2009, 11:10:21 πμ »
Έχει τύχη σε φύλο μου να του ανοίξουν  το δωμάτιο 4 αστέρων
με φύλαξη 24 ωρών  και να του πάρουν πράγματα υψηλής
τεχνολογίας  κάμερα και  φωτογραφικές αξίας 10,000 ευρώ
και αυτό έγινε στο ήσυχο Σάμετ
και φυσικά δεν τα έχουν βρει ακόμα και αποζημίωση τίποτα
Γι’αυτό  προσοχή στα αντικείμενα αξίας που θα πάρετε μαζί σας 

Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο περιστατικο μπορει να σου συμβει παντου και οπως εχει

αποδειχτει στο παρελθον μπορει να ειναι και απο Δυτικους οι οποιοι ταξιδευουν σε αυτες τις χωρες

με αποκλειστικο σκοπο τετοιες ενεργειες..

Μιλαμε για επαγγελματιες.

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Opera 9.62 Opera 9.62
Απ: Τι να προτίμησω να δω πρώτα : Μπαγκόνγκ ή Πουκέτ
« Απάντηση #263 στις: Ιουλίου 22, 2009, 11:24:41 πμ »
Καλησπέρα. Αναχωρώ για Ταιλάνδη 13/07. Να προτιμήσω να μείνω πρώτα στην Μπαγκόνγκ ή στα Πουκέτ?
Έχω 2 και 8 διανυκτερεύσεις αντίστοιχα.

Μικρός ο κόσμος τελικά!!!

Τον Χάρη και την σύζυγό του Αλεξία τους πέτυχα στην παραλία Laem Sing στο Phuket!!!

Να είστε πάντα καλά!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2009, 11:26:59 πμ από Markos »
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος ios

• **
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #264 στις: Ιουλίου 27, 2009, 10:29:43 πμ »
Δεν θεωρώ καθόλου επικίνδυνο για μια γυναίκα να ταξιδέψει μόνη της στην Ταιλάνδη. Κι εγώ μόνη μου ταξιδεύω και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όπως έγραψε και η lady αισθάνομαι πιο ασφαλής στην Ταιλάνδη από ότι σε πόλεις της Ελλάδας.

Αποσυνδεδεμένος iasonkla

• *
  • Lerngnoktha--Yasothon
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #265 στις: Ιουλίου 27, 2009, 11:18:12 πμ »
Πανω σε αυτο και επειδη εχω ιδιαν πειρα (ειμαι απο Ζακυνθο)ετσι ειναι.Βεβαια οταν ειναι ξεμεθυστοι συνηθως ειναι πολυ ευγενικοι αλλα οταν ειναι ξεμεθυστοι....Επισεις η γυναικα μου,(ειναι Ταυλανδεζα)μου λεει μακρυα απο τουκ-τουκ τα βραδυα.
Βεβαια εγω πολα βραδυα εχω παει με τουκ-τουκ χωρις βεβαια να συμβη κατι. Παντως τα βραδυα καλα ειναι να παιρνεις ταξι μετερ

ακριβώς έτσι ....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 27, 2009, 15:59:53 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Polant

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.12 Firefox 3.0.12
Εμπορικα κεντρα στην Bangkok
« Απάντηση #266 στις: Αυγούστου 03, 2009, 12:27:40 μμ »
Παιδιά, μιας και θα επισκεφτώ και εγώ την Ταϊλάνδη τέλος Αυγούστου θα θελα να μάθω και εγώ μερικά πράγματα.

1. Επειδή θα μείνουμε 2 μέρες στην Bangkok, θα ήθελα από αυτούς που ξέρουν, δεδομένου του λίγου χρόνου που έχουμε εκεί μιας και θα επισκεφτούμε όσα περισσότερα θέρετρα μπορούμε, να μου πουν    που βρίσκονται τα βασικά εμπορικά κέντρα και οι αγορές έτσι ώστε να φροντίσω να πάω σε κάποιο ξενοδοχείο εκεί κοντά. Α και βασικούς δρόμους αν μπορείτε έτσι ώστε να μην χάσω άσκοπο χρόνο.

2. Επίσης σε περίπτωση που δεν προλάβω  στην Bangkok, στο Koh Samui υπάρχει κάτι που να αξίζει τον κόπο να αγοράσεις?? (Ρούχα εννοώ)

Ευχαριστώ πολλή παιδιά για τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες που έχω συλλέξει  από το site.

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Εμπορικα κεντρα στην Bangkok
« Απάντηση #267 στις: Αυγούστου 03, 2009, 13:43:28 μμ »
Η bangkok ειναι μεγαλη πολη και σιγουρα δεν ειναι ευκολο να βρεις το δρομο σου αμα χαθεις :)

Siam, Khao San Road, Pratunam, Chinatown, Sukhumvit Road ειναι μερικα απο τα μερη που μπορεις να επισκεφτεις. Δεν ξερω να σε βοηθησω παραπανω σε αυτο.

Εννοειτε και μπορεις να αγορασεις οτι θελεις και στο Κο σαμουι εχω παρει πολυ ωραια t-shirt και μαγιο, ειδικα αμα παρεις πολλα μπορεις να κανεις και μεγαλυτερα παζαρια.

Στη bangkok να προσεχεις τα tuk tuk (ταξι μηχανακια) ποτε μην τους πεις να σε πανε σε εστιατοριο να φας η οπουδηποτε αλλου γιατι εχουνε μεγαλη προμηθεια απο τα μαγαζια και αυτην την πληρωνεις εσυ χωρις να το ξερεις στο λογαριασμο που θα σου ερθει στο τελος....οταν μπαινεις μεσα απλα να τους λες που πας.

THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Opera 9.62 Opera 9.62
« Απάντηση #268 στις: Αυγούστου 03, 2009, 13:58:20 μμ »
Πολύ σωστή η συμβουλή του Cerastes όσον αφορά τους τουκτουκάδες!!!!

Θα πρότεινα να μείνετε σε ξενοδοχείο που να είναι πολύ κοντά σε στάση του BTS (Skytrain).

Έτσι χρησιμοποιώντας τον υπέργειο (BTS) θα μπορείτε να πάτε σε όλα τα κύρια μέρη στην Bangkok και φυσικά και σε όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα.
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος MARINER

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #269 στις: Αυγούστου 03, 2009, 15:12:58 μμ »

H περιοχη SILOM ειναι μια πολυ βολικη περιοχη γιατι ειναι κοντα σε εμπορικα κεντρα οπως το PARAGON, SIAM CENTER κλπ
επισης ειναι πολυ κοντα στη βραδυνη αγορα hight market της patpong μια αγορα που ειναι ανοικτη μεχρι αργα το βραδυ και μπορεις να βρεις καλες ευκαιριες με το αναλογο παζαρι βεβαια.Η περιοχη silom εχει κεντρικο σταθμο skytrain και ενα βολικο ξενοδοχειο πολυ κοντα στο skytrain και με αρκετα καλες παροχες ειναι το Holiday inn silom περιπου στα 68ε το δικλινο
εμπειρια ειναι η ονομασια που δινουμε στα λαθη μας