0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπανγκόκ, Κο Σαμούι και γενικά περιοχές με αξιοθέατα και χωρίς μπαρ/κλαμπ/νυχτερινή ζωή..
δεν υπαρχει προβλημα, αλλα αν υπαρξει εχω αυτοματο βομβιτη στο email...
Εγω απλα θα ηθελα να εφιστησω την προσοχη σου στους τουριστες και ειδικα στους Αγγλους..Μπορει οπως τονισανε ολοι να ειναι απο τα πιο ασφαλη ταξιδια σου, αλλα οι Αγγλοι ειναι παντα .. Αγγλοι (μην πω τι ειναι πραγματικα γιατι τους πινει δεν το πινουν και πολλοι απο αυτους ειναι καταπιεσμενα παιδακια που στην χωρα τους ειναι αρνια και στο εξωτερικο βγαζουν απωθημενα.. Εχουμε αλλωστε πολλα παραδειγματα και στην Ελλαδα)Απλα εχε το νου σου, και απεφευγε μερη με φασαριες και πολυ πιωμα..
Έχει τύχη σε φύλο μου να του ανοίξουν το δωμάτιο 4 αστέρων με φύλαξη 24 ωρών και να του πάρουν πράγματα υψηλήςτεχνολογίας κάμερα και φωτογραφικές αξίας 10,000 ευρώκαι αυτό έγινε στο ήσυχο Σάμετ και φυσικά δεν τα έχουν βρει ακόμα και αποζημίωση τίποταΓι’αυτό προσοχή στα αντικείμενα αξίας που θα πάρετε μαζί σας
Καλησπέρα. Αναχωρώ για Ταιλάνδη 13/07. Να προτιμήσω να μείνω πρώτα στην Μπαγκόνγκ ή στα Πουκέτ? Έχω 2 και 8 διανυκτερεύσεις αντίστοιχα.
Παράθεση από: orbitech στις Ιουλίου 18, 2009, 17:49:45 μμΕγω απλα θα ηθελα να εφιστησω την προσοχη σου στους τουριστες και ειδικα στους Αγγλους..Μπορει οπως τονισανε ολοι να ειναι απο τα πιο ασφαλη ταξιδια σου, αλλα οι Αγγλοι ειναι παντα .. Αγγλοι (μην πω τι ειναι πραγματικα γιατι τους πινει δεν το πινουν και πολλοι απο αυτους ειναι καταπιεσμενα παιδακια που στην χωρα τους ειναι αρνια και στο εξωτερικο βγαζουν απωθημενα.. Εχουμε αλλωστε πολλα παραδειγματα και στην Ελλαδα)Πανω σε αυτο και επειδη εχω ιδιαν πειρα (ειμαι απο Ζακυνθο)ετσι ειναι.Βεβαια οταν ειναι ξεμεθυστοι συνηθως ειναι πολυ ευγενικοι αλλα οταν ειναι ξεμεθυστοι....Επισεις η γυναικα μου,(ειναι Ταυλανδεζα)μου λεει μακρυα απο τουκ-τουκ τα βραδυα.Βεβαια εγω πολα βραδυα εχω παει με τουκ-τουκ χωρις βεβαια να συμβη κατι. Παντως τα βραδυα καλα ειναι να παιρνεις ταξι μετερΑπλα εχε το νου σου, και απεφευγε μερη με φασαριες και πολυ πιωμα..
Εγω απλα θα ηθελα να εφιστησω την προσοχη σου στους τουριστες και ειδικα στους Αγγλους..Μπορει οπως τονισανε ολοι να ειναι απο τα πιο ασφαλη ταξιδια σου, αλλα οι Αγγλοι ειναι παντα .. Αγγλοι (μην πω τι ειναι πραγματικα γιατι τους πινει δεν το πινουν και πολλοι απο αυτους ειναι καταπιεσμενα παιδακια που στην χωρα τους ειναι αρνια και στο εξωτερικο βγαζουν απωθημενα.. Εχουμε αλλωστε πολλα παραδειγματα και στην Ελλαδα)Πανω σε αυτο και επειδη εχω ιδιαν πειρα (ειμαι απο Ζακυνθο)ετσι ειναι.Βεβαια οταν ειναι ξεμεθυστοι συνηθως ειναι πολυ ευγενικοι αλλα οταν ειναι ξεμεθυστοι....Επισεις η γυναικα μου,(ειναι Ταυλανδεζα)μου λεει μακρυα απο τουκ-τουκ τα βραδυα.Βεβαια εγω πολα βραδυα εχω παει με τουκ-τουκ χωρις βεβαια να συμβη κατι. Παντως τα βραδυα καλα ειναι να παιρνεις ταξι μετερΑπλα εχε το νου σου, και απεφευγε μερη με φασαριες και πολυ πιωμα..