0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, μιας και θα επισκεφτώ και εγώ την Ταϊλάνδη τέλος Αυγούστου θα θελα να μάθω και εγώ μερικά πράγματα.1. Επειδή θα μείνουμε 2 μέρες στην Bangkok, θα ήθελα από αυτούς που ξέρουν, δεδομένου του λίγου χρόνου που έχουμε εκεί μιας και θα επισκεφτούμε όσα περισσότερα θέρετρα μπορούμε, να μου πουν που βρίσκονται τα βασικά εμπορικά κέντρα και οι αγορές
Παιδιά, μιας και θα επισκεφτώ και εγώ την Ταϊλάνδη τέλος Αυγούστου θα θελα να μάθω και εγώ μερικά πράγματα.1. Επειδή θα μείνουμε 2 μέρες στην Bangkok, θα ήθελα από αυτούς που ξέρουν, δεδομένου του λίγου χρόνου που έχουμε εκεί μιας και θα επισκεφτούμε όσα περισσότερα θέρετρα μπορούμε, να μου πουν που βρίσκονται τα βασικά εμπορικά κέντρα και οι αγορές έτσι ώστε να φροντίσω να πάω σε κάποιο ξενοδοχείο εκεί κοντά. Α και βασικούς δρόμους αν μπορείτε έτσι ώστε να μην χάσω άσκοπο χρόνο.2. Επίσης σε περίπτωση που δεν προλάβω στην Bangkok, στο Koh Samui υπάρχει κάτι που να αξίζει τον κόπο να αγοράσεις?? (Ρούχα εννοώ)Ευχαριστώ πολλή παιδιά για τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες που έχω συλλέξει από το site.
Καλησπερα, αποφασισα κ εγω με τον φιλο μου να παμε τον αλλο μηνα ταυλανδη!!αλλα...εχω διαβασει τοσα πολλα εδω μεσα που εχω μπερδευτει!!μηπως μπορει να μου προτεινει καποιος τα μερη που πρεπει να επισκευτω (πουκετ, πιπι, κο σαμουι, ) βασικα θελω να με βοηθησετε με το προγραμμα της εκδρομης!ακομα κ με τα καταλυμματα...
Ποιό είναι το κατάλληλο μέρος να πάω? Θέλω ωραίες παραλίες, καλή νυχτερινή ζωή και εξορμήσεις σε άλλα νησάκια τριγύρω...Βοηθήστε please, θα πάω με παρέα και θέλω να μάθω ποιό είναι το κατάλληλο μέρος. Έχω ακούσει ότι το Πουκέτ δεν έχει και τις τέλειες παραλίες. Για πείτε τις γνώμες σαςΕυχαριστώΝίκος