Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 926449 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.5.1 Firefox 3.5.1
    • Thailand
Απ: Εμπορικα κεντρα στην Bangkok
« Απάντηση #270 στις: Αυγούστου 03, 2009, 15:59:38 μμ »
Παιδιά, μιας και θα επισκεφτώ και εγώ την Ταϊλάνδη τέλος Αυγούστου θα θελα να μάθω και εγώ μερικά πράγματα.

1. Επειδή θα μείνουμε 2 μέρες στην Bangkok, θα ήθελα από αυτούς που ξέρουν, δεδομένου του λίγου χρόνου που έχουμε εκεί μιας και θα επισκεφτούμε όσα περισσότερα θέρετρα μπορούμε, να μου πουν    που βρίσκονται τα βασικά εμπορικά κέντρα και οι αγορές

http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,147.0.html

Αποσυνδεδεμένος manolis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #271 στις: Αυγούστου 03, 2009, 18:24:07 μμ »
Παιδιά, μιας και θα επισκεφτώ και εγώ την Ταϊλάνδη τέλος Αυγούστου θα θελα να μάθω και εγώ μερικά πράγματα.

1. Επειδή θα μείνουμε 2 μέρες στην Bangkok, θα ήθελα από αυτούς που ξέρουν, δεδομένου του λίγου χρόνου που έχουμε εκεί μιας και θα επισκεφτούμε όσα περισσότερα θέρετρα μπορούμε, να μου πουν    που βρίσκονται τα βασικά εμπορικά κέντρα και οι αγορές έτσι ώστε να φροντίσω να πάω σε κάποιο ξενοδοχείο εκεί κοντά. Α και βασικούς δρόμους αν μπορείτε έτσι ώστε να μην χάσω άσκοπο χρόνο.

2. Επίσης σε περίπτωση που δεν προλάβω  στην Bangkok, στο Koh Samui υπάρχει κάτι που να αξίζει τον κόπο να αγοράσεις?? (Ρούχα εννοώ)

Ευχαριστώ πολλή παιδιά για τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες που έχω συλλέξει  από το site.
μείνε Σαμουι 
το Σαμουι έχει τα πάντα
από ψώνια θα βρεις τα πάντα
αν μπορείς να αποφύγεις το καυσαέριο της Μπανγκόκ
μεινε Σαμουι

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.5.7 Mac OS X 10.5.7
  • Browser:
  • Safari 4.0.2 Safari 4.0.2
« Απάντηση #272 στις: Αυγούστου 03, 2009, 20:15:03 μμ »
Για μενα..αλλο Μπανγκοκ αλλο Σαμουι
Μη μπερδευουμε πρωτευουσα με γαλαζια νερα ...
αλλα θα δεις Μπανγκοκ και αλλα στο Σαμουι
Για μενα η Μπανγκοκ ειναι must , απο πολλες αποψεις.

Αποσυνδεδεμένος manolis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #273 στις: Αυγούστου 04, 2009, 02:09:01 πμ »
Φυσικά  δεν είναι το ίδιο.
Για μένα που μένω πόλη καιρό βκκ είναι κουραστικό.
Πάντως κάτι φίλοι μου που ηρθαν  να με βρουν νεόφερτοι
Στην δεύτερη μέρα ήθελαν να φύγουν
Φρίκαραν από το τραφικ
Έφυγαν για Σαμουι άρον άρον

Αποσυνδεδεμένος Polant

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.12 Firefox 3.0.12
« Απάντηση #274 στις: Αυγούστου 04, 2009, 11:14:51 πμ »
Έχετε δίκιο παιδιά. Μάλλον ο βιαστικός τρόπος που έγραψα το post (λόγο του ότι βρισκόμουν στη δουλεία μου) δεν ήταν και πολύ κατανοητός. Εννοείται οτι δεν θα μείνω στη BKK για τις διακοπές. Έχουμε  15 μέρες συνολικά και τις 3 από αυτές θα μείνω BKK για να δω τη ζωή και εκεί.Τις υπόλοιπες έχουμε κλείσει σίγουρα Samui, και μετά όπου αλλού προκύψει βέβαια, ακόμα δεν έχω σχεδιάσει τα υπόλοιπα. Απλά εγώ έλεγα ότι εφόσον θα βρισκόμουν στη BKK αν προλάβω να κάνω και μερικά ψώνια μιας και έχω διαβάσει ότι εκεί είναι πιο φθηνά ( ως γυναίκα και εγώ....).

Πάντως παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Αν και  είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα σας ζαλίσω και με άλλες απορίες.

kido_flo

• Επισκέπτης
πρωτη φορα!!
« Απάντηση #275 στις: Αυγούστου 10, 2009, 00:27:47 πμ »
Καλησπερα, αποφασισα κ εγω με τον φιλο μου να παμε τον αλλο μηνα ταυλανδη!!αλλα...εχω διαβασει τοσα πολλα εδω μεσα που εχω μπερδευτει!!μηπως μπορει να μου προτεινει καποιος τα μερη που πρεπει να επισκευτω (πουκετ, πιπι, κο σαμουι, ) βασικα θελω να με βοηθησετε με το προγραμμα της εκδρομης!ακομα κ με τα καταλυμματα... :P

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
« Απάντηση #276 στις: Αυγούστου 10, 2009, 00:55:51 πμ »
Καλησπερα, αποφασισα κ εγω με τον φιλο μου να παμε τον αλλο μηνα ταυλανδη!!αλλα...εχω διαβασει τοσα πολλα εδω μεσα που εχω μπερδευτει!!μηπως μπορει να μου προτεινει καποιος τα μερη που πρεπει να επισκευτω (πουκετ, πιπι, κο σαμουι, ) βασικα θελω να με βοηθησετε με το προγραμμα της εκδρομης!ακομα κ με τα καταλυμματα... :P

Καταρχην δεν υπαρχουνε ''πρεπει'' , εξαρταται παντα τι σαρεσει εσενα να κανεις και να δεις στην Ταιλανδη, ειναι μια χωρα για ολα τα γουστα, δεν ξερω αν εχεις μπερδευτει αλλα ολες οι πληροφοριες που χρειαζεσαι ειναι εδω μεσα, ψαξε λιγο και θα τις βρεις.

Καταλυμα προσωπικα θα προτεινα να κλεισεις απο www.agoda.com για της πρωτες σου μερες στη Bangkok μονο, γιατι κουρασμενος, ανιδεος και απο το ταξιδι καλο ειναι να ξερεις που πας και οχι που θα σε παει κανενας ταιλανδος. Απο κει και περα βλεπεις πως θα κινηθεις και κανεις της αναλογες κινησεις σου με τα καταλυματα ειτε online ειτε μεσω πρακτορειο (καλυτερα online).

Δημοφιλης προορισμοι για τους τουριστες ειναι: Phuket, koh samoui, krabi, phi phi, pattaya, koh samet, koh phangan, Koh chang, Hua Hin , Chiang mai, Chiang Rai.....μπορω να συνεχισω για πολυ ωρα αλλα μαλλον θα μπερδευτεις ακομα περισσοτερο :) :)

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ακριβως επιδη εχεις παρααααα πολλες επιλογες πρεπει να ψαξεις να δεις τι σου κανει εσενα...και να πας....
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2009, 01:01:48 πμ από CERASTES »
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος EvNick

• *
  • Browser:
  • Opera 9.64 Opera 9.64
Πουκέτ ή Σαμούι?
« Απάντηση #277 στις: Αυγούστου 10, 2009, 15:48:22 μμ »
Ποιό είναι το κατάλληλο μέρος να πάω? Θέλω ωραίες παραλίες, καλή νυχτερινή ζωή και εξορμήσεις σε άλλα νησάκια τριγύρω...
Βοηθήστε please, θα πάω με παρέα και θέλω να μάθω ποιό είναι το κατάλληλο μέρος.

Έχω ακούσει ότι το Πουκέτ δεν έχει και τις τέλειες παραλίες. Για πείτε τις γνώμες σας

Ευχαριστώ

Νίκος

Αποσυνδεδεμένος mitsukos

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.20 Firefox 2.0.0.20
Απ: Πουκέτ ή Σαμούι?
« Απάντηση #278 στις: Αυγούστου 10, 2009, 16:09:34 μμ »
Ποιό είναι το κατάλληλο μέρος να πάω? Θέλω ωραίες παραλίες, καλή νυχτερινή ζωή και εξορμήσεις σε άλλα νησάκια τριγύρω...
Βοηθήστε please, θα πάω με παρέα και θέλω να μάθω ποιό είναι το κατάλληλο μέρος.

Έχω ακούσει ότι το Πουκέτ δεν έχει και τις τέλειες παραλίες. Για πείτε τις γνώμες σας

Ευχαριστώ

Νίκος

εχει ωραιες παραλιες και το πουκετ..επισης μπορεις να πας εκρομες στα phi phi islands και στο krabi..μονοημερες εκδρομες..

Αποσυνδεδεμένος brainlaugh

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • LiquidNet
« Απάντηση #279 στις: Αυγούστου 10, 2009, 16:30:11 μμ »
Η γνώμη μου Phuket, ειδικά για αντροπαρέα. Οκ patong ποτέ μη κάνεις μπάνιο, αλλά έχει κάποιες ωραίες παραλίες , π.χ surin beach. Εννοείται να πας και εκδρομές για μπάνιο, phi phi, kai islands κτλ.
Απο νυχτερινή ζωή fulllll. Γενικά για παραλίες πάντως τα ελληνικά νησιά μου αρέσουν περισσότερο.

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #280 στις: Αυγούστου 10, 2009, 16:44:11 μμ »

Ευχαριστώ

Νίκος

www.phuket-photos.com/frameme.php?page=phuket-beaches.htm

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #281 στις: Αυγούστου 10, 2009, 18:56:39 μμ »

Ευχαριστώ

Νίκος

Και τα 2 νησιά έχουν την δική τους γοητεία.

Νυχτερινή ζωή έχει και στα 2 , με πιο έντονη στο Πούκετ.

Παραλίες και εξορμήσεις σε νησάκια επίσης και στα 2 θα βρεις.

Φέτος το ένα λοιπόν και του χρόνου το άλλο , αν δεν προλάβεις....

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5 Firefox 3.5
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #282 στις: Αυγούστου 10, 2009, 19:36:44 μμ »
Λοιπον διαλεξε στην τυχη ενα για φετος και του χρονου το αλλο .
εκτος και εαν εχεις αρκετο χρονο να τον μοιρασεις και στα δυο , κοντα ειναι , και να τα δεις και τα δυο.
Και τα δυο εχουν αυτα που ζητας ....
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος MARINER

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #283 στις: Αυγούστου 10, 2009, 20:12:07 μμ »
Προσωπικη μου αποψη αφου πας για πρωτη φορα ξεκινα με phuket και παραλιες εχει και εντονη νυχτερινη ζωη και shoping.To samui ειναι περισσοτερο ζευγαροκατασταση,μακαρι να ειχα και εγω το διλημμα σου τωρα..  
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2009, 22:09:49 μμ από ParaTHAIse »
εμπειρια ειναι η ονομασια που δινουμε στα λαθη μας

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.5.8 Mac OS X 10.5.8
  • Browser:
  • Safari 4.0.2 Safari 4.0.2
« Απάντηση #284 στις: Αυγούστου 10, 2009, 23:06:15 μμ »
Επειδη αποκλειεται να εισαι ολη μερα καθε μερα στην ιδια παραλια, διαλεξε μερος που να εχει πολλες κοντινες εξορμησεις.
Πουκετ εχεις αυτη την επιλογη, για Σαμουι δε ξερω να σου πω.
Για νυχτερινη ζωη θα βρεις μεγαλυτερη ποικιλια στο Πουκετ παντως.

Καλα ταξιδιααα