Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 951104 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος irene

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
Ταιλάνδη πρώτη φορά!!!Θέλω τη βοήθεια σας!!!
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 07, 2008, 22:54:42 μμ »
 ;D Γειά σας παιδιά !! Λέμε να πάμε Ταιλάνδη με το αγόρι μου στις 26 Οκτωβρίου μέχρι 20 Νοεμβρίου .Πρώτα λέμε phuket για 6-7 μέρες (γιατί μετά οι τιμές στα ξενοδοχεία ανεβένουν πολύ λόγω hi sezon) και μετά ko-samui, ko phangkan και διάφορα μέρη τριγύρω .Με τον καιρό όμως με έχουν μπερδέψει λίγο ..... Είναι rain sezon αυτή η εποχή που θέλουμε να πάμε ; Πιο μέρος είναι ωραίο στο phuket για να μείνουμε ;

ผู้เข้าชม

• Επισκέπτης
Απ: Πρώτη φορά Ταυλάνδη .. τα φώτα σας παρακαλώ
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 08, 2008, 13:13:11 μμ »
Diving with whale shark Thailand

Not a valid youtube URL

ότι καλύτερο μπορείς να ζήσης είναι μια καταδυση στα νερά τις ταϊλάνδης ... τίποτα δεν είναι ακίνδυνο αλλα η εμπειρία είναι αφάνταστα ονειρική

με πολύ αγάπη από kyklades προς  thai

πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να πει κανεις  :'(
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 09, 2009, 15:40:42 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος kostakef

• @
  • *
ερωτήσεις-βοήθεια σχετικά με σχεδιαζόμενο ταξίδι στη Ταϊλάνδη
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 10, 2008, 10:27:49 πμ »
καλημέρα σας παιδιά .
έχω αποφασίσει να πάω με τη γυναίκα μου κατά το Μάρτιο(αρχές) στη Ταϊλάνδη και πιο συγκεκριμένα στο πουκετ και στη πατονγκ έχω ήδη καταλήξει σε ξενοδοχείο(μάλλον για να πω καλύτερα είμαι ανάμεσα σε 2) και θα ήθελα κάποια βοήθεια σχετικά με το τη πρέπει να προσέχω τη πρέπει να δω να φάω ;D  αν μπορώ να κάνω κατάδυση  να νοικιάσω αμάξι και φυσικά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάω πουκετ.με thai?? με gulf?? η με άλλη?
σας ευχαριστώ  πολύ

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ερωτήσεις-βοήθεια σχετικά με σχεδιαζόμενο ταξίδι στη Ταϊλάνδη
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2008, 16:50:16 μμ »
καλημερα κωστα θα σου απαντησω μονο και μονο επειδη εδω και ενα μηνα δεν σου εχει δωσει σημασια κανεις μας.και καταδυση μπορεις να κανεις βεβαιως και αν παρακολουθεις το φορουμ θα το εχεις διαπιστωσει ηδη απο πολλα παιδια που εχουν γραψει πανω σε αυτο και αυτοκινητο θα νοικιασεις,την δευτερη μερα θα εισαι σιγουρα εξοικιωμενος το οτι οδηγεις αντιθετα στην πραξη ειναι ευκολο μετα απο λιγες ωρες οδηγηση.αν φας σε κυριλε μαγαζια τις παραλιας που μαλλον εκει θα φας αφου πας με την γυναικα σου μην φοβασαι τιποτα αν και δυσκολαθα το κανεις για τοσο λιγο που θα κατεβεις θα σου ελεγα οτι και απο καροτσακι στον δρομο να φας δεν υπαρχει φοβος αρα χαλαρωσε και απολαυσε τον παραδεισο που θα επισκεπτεις οσο για τις αεροπορικες εταιρειες που αναφερεις ειναι αξιοπιστες και οι δυο.καλο ταξιδι και καλη διαμονη ειμαι σιγουρος θα περασεις υπεροχα.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος elefteria

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Thai Massage
Απ: ερωτήσεις-βοήθεια σχετικά με σχεδιαζόμενο ταξίδι στη Ταϊλάνδη
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2008, 17:51:17 μμ »
Γεια, ελπιζω να περασετε τελεια εκει - αν και πηγαινετε σε πολυ τουριστικα μερη και θα εχει πολυ κοσμο. Θα σε συμβουλευα να πας αβλεπει με Thai - εχω παει 3 φορες και ειναι πολυ καλη εταιρεια. Οσο για το φαγητο μην ανησυχεις, ειναι πολυ καθαρο. ΜΗν φοβηθεις να φας στο δρομο - μαλιστα, θα ελεγα μη χασεις με τιποτα το φαγητο στο δρομο. Δεν θα εχεις προβλημα να νοικιασεις αυτοκινητο. Αν θελησεις να νοικιασεις μηχανη, οπωσδηποτε παρε κρανος. Οσο για τις καταδυσεις, θα βρεις εκει (και απο το ξενοδοχειο σου) πολλες εκδρομες. Μπορει να βρεις και μαθηματα εκει (αν και το ενδεδειγμενο μερος ειναι το Ko Tao).

Αποσυνδεδεμένος xdtsak

• *
Απ: Ταιλάνδη πρώτη φορά!!!Θέλω τη βοήθεια σας!!!
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 07:16:42 πμ »
Καλημέρα και από μένα
σκέφτομαι να παω πρώτη φορά ταυλάνδη στις 3/11 για 8 μέρες.Δε θέλω να παω στα νησιά αλλά βόρεια. Θα πάω μόνος μου διότι το γκρουπ θέλει 1500 ευρώ και εγώ τα ίδιο πρόγραμμα το βγάζω με 800.Οτιδήποτε πληροφορίες για διαμονή ή πόλεις που αξίζει να δω ή δραστηριότητες που πρέπει να κάνω ευπρόσδεκτες.Σημειωτέον ότι θα το κάνω για γαμήλιο ταξίδι.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 09:40:41 πμ »
 :oτελικα ειναι πολυ αυτοι που πανε στο βουνο κουβαλωντας  ξυλα ??? ??? ??? ::)
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος Βαγγελης

• *
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 11:29:31 πμ »
Καλημέρα και από μένα
σκέφτομαι να παω πρώτη φορά ταυλάνδη στις 3/11 για 8 μέρες.Δε θέλω να παω στα νησιά αλλά βόρεια. Θα πάω μόνος μου διότι το γκρουπ θέλει 1500 ευρώ και εγώ τα ίδιο πρόγραμμα το βγάζω με 800.Οτιδήποτε πληροφορίες για διαμονή ή πόλεις που αξίζει να δω ή δραστηριότητες που πρέπει να κάνω ευπρόσδεκτες.Σημειωτέον ότι θα το κάνω για γαμήλιο ταξίδι.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημερα,
Καταρχην συγχαρητηρια για την επιλογη της βορειας Ταυλανδης, εναντι των τουριστικων νησιων. Δε θα σε απογοητευσει.Εφοσον εχεις μονο οκτω μερες, θα σου προτεινα να πας στο βορρα με αεροπλανο.
Ζητα απο τον πρακτορα σου μια τιμη για Αθηνα -Μπανγκοκ - ΤσιανγκΜαι.Περυσι το εισιτηριο για ΤσιανγκΜαι με επιστροφη στη Μπανγκοκ, εκανε 60 ευρω, των φορων συμπεριλαμβανομενων.Εκτος απο τα αεροπορικα, μην κλεισεις τιποτε αλλο.Δε χρειαζεται και δε συμφερει.Το ΤσιανγκΜαι ειναι ιδανικο ορμητηριο για ολη τη γυρω περιοχη.Οι επιλογες διαμονης ειναι απειρες.Τα τουριστικα γραφεια της πολης εχουν αμετρητα προγραμματα για εξορμησεις σε απιστευτα χαμηλες τιμες.Εγω περυσι πληρωσα 28 ευρω για τριημερο trekking με ολα πληρωμενα, εκτος απο το αλκοολ.Οι επιλογες φαγητου ειναι επισης απειρες.Μην αμελησετε να προσφερετε στους εαυτους σας ενα τουλαχιστον πληρες προγραμμα μασαζ.Μην ξοδεψετε χρονο στη Μπανγκοκ, οι μερες σας δε φτανουν.Αλλωστε, αν ανοιξετε την πορτα της Ταυλανδης, δυσκολα θα την κλεισετε.Αφηστε λοιπον τη Μπανγκοκ για καποιο αλλο ταξιδι.Ο βορρας ειναι ιδανικος για γαμηλιο ταξιδι.Στη διαθεση σου για οτι αλλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 15, 2008, 13:23:13 μμ από Jello Biafra »

Αποσυνδεδεμένος jahlive1985

• *
ερωτησεις για πρωτη φορα
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 08, 2008, 18:07:23 μμ »
καλησπερα σε ολους.
σε 1 μηνα φευγω για ταυλανδη.ηταν να μην παω καθολου μπανκογκ αλλα μοναχα σε καποια νησακια στον κολπο της χωρας.τελικα προεκυψε να παω και 2 μερες στην πρωτευουσα.ανοιξα λοιπον εναν οδηγο και αρχισα να φρικαρω.διαβαζα διαφορα πραγματα και απο το ιντερνετ και πραγματικα ειπα πως καλυτερα να μην πηγαινα μπανκονγκ.εχει να δεις τοοοοσα πραγματα που 2 μερες μονο δεν φτανουν για κανεναν λογο.απλα δεν γινεται τωρα να αλλαχτουν τα εισιτηρια.
το πλανο λοιπον που σκεφτηκα ειναι να παμε την πρωτη μερα στα παλατια και μετα βολτα στην khao san στην οποια θα μενω κιολας.την επομενη λεμε να παμε στην πλωτη αγορα,βολτα στα καναλια με βαρκουλα και προς το βραδυ βολτουλα σε νυχτερινες αγορες προς την pat pong.
δεν ξερω τι αλλο  να σκεφτω για τοσο λιγο χρονικο διαστημα.
επισης θα ηθελα να με βοηθησει καποιος με το θεμα της τραπεζας.που συμφερει να αλλαξω τα λεφτα και κατα ποσο ειναι καλο να τα αλλαξω απο την αρχη ολα και να κυκλοφορω με αυτα.
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 08, 2008, 23:19:06 μμ από karabε »

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
Απ: ποιος μπορει να με κατατοπισει
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 08, 2008, 21:44:48 μμ »
σε καμια περιπτωση μην αλλαξεις ολα τα χρηματα σου μολις πας.τα ευρω εχουν αξια τα μπατακια οχι,αρα αν σου περισεσεψουν λεφτα στο τελος και ξανακανεις σκατζα σαφως εχεις χασει.για πρωτη φορα το πλανο σου ειναι ενταξει,η πολη ειναι τεραστια και ο χρονος σου μηδαμινος.να πας οπωσδηποτε σε καποιο απο τα πολλα εμπορικα κεντρα.καλα να περασεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2008, 15:00:38 μμ από Jello Biafra »
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

• *
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 09, 2008, 12:21:59 μμ »
ευχαριστω πολυ jimi.αν μπορουσες να βοηθησεις και σε κατι αλλο.εχω καρτα απο την εθνικη τραπεζα.συμφερει να εχω τα λεφτα εκει και να σηκωνω ή κραταει παρα πολυ προμηθεια?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2008, 14:59:59 μμ από Jello Biafra »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
    • Thailand
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 09, 2008, 18:02:21 μμ »
Η maestro cash card της Εθνικης Τράπεζας στα 10000 μπατ κρατάει προμηθεια απο 2,2 εώς 2,7 ευρώ αναλόγως το Ταιλανδέζικο ΑΤΜ

• *
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 09, 2008, 18:44:21 μμ »
ok ευχαριστω πολυ

giotap17455

• Επισκέπτης
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 16, 2008, 12:42:59 μμ »
Καλημέρα και συγχαρητήρια για τη φοβερή δουλειά που κάνετε!

Θα ήθελα τη συμβουλή σας και την εμπειρία σας σαν πολυταξιδεμένοι στην Ταυλάνδη..

Σκοπεύουμε να ταξιδέψουμε με το φίλο μου 1η φορά Ταυλάνδη αρχές Φεβρουαρίου για 10-11 διανυκτερεύσεις. Σκεφτόμαστε για 3 διανυκτερεύσεις Μπανκόγκ, και μετά να πηγαίναμε Κράμπι και να μοιράζαμε τα βράδυα κάποια Railey, Phi Phi, Koh Lanta.. Μετά διαβάσαμε για το Chiang Mai και μπερδευτήκαμε.. Προλαβαίνουμε να περάσουμε 2 βράδυα εκεί, ή θα είμαστε όλη την ώρα σε ένα αεροπλάνο?

Αυτό που ψάχνουμε είναι χαλάρωση, αλλά να δούμε και κάτι διαφορετικό. Τρελλή νυχτερινή ζωή και παραλίες που να γίνεται χαμός δε θα έλεγα ότι είναι αυτό που ψάχνουμε, αν και λίγη ζωή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν ;D

Καμιά ιδέα γιατί έχουμε μπερδευτεί???? Αν και απ' ότι έχω καταλάβει όπου και να πάμε θα είναι τέλεια..

Ευχαριστώ πολύ!!

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
    • Thailand
Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ! ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΑΥΛΑΝΔΗ
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 16, 2008, 19:54:51 μμ »
Προσωπική μου άποψη είναι οτι το να πάτε και Κράμπι  και Βορρά είναι υπερβολή εφόσον έχετε μονάχα 10 μέρες.
Το μικρόβιο θα το κολλήσετε έτσι και αλλιώς και σύντομα θα ξαναπάτε,οπότε αφήστε το για την 2η φορά ;)