0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για μπαγκογκ μιλαω.Φανταζομαι οτι Πουκετ ειναι πιο ευκολο να βρω που να μεινω.Αλλα αν θες προτεινε κ για εκει.Δε μιλαω για ξενοδοχειο.Για δρομο η περοχη για να πω στο ταξι.
Αν θελεις μου λες τι ειναι οι σταθμοι NANA k ASOK?Γιατι διαβαζω αρκετα εδω κ εχω μπερδευτει.Και κατι ακομα, προς ολα τα μελη του φορουμ.Εχω κλισει τελικα να παω 4 Μαρτιου κ μου ειπε καποιος για Πουκετοτι γινεται πανικος στις παραλιες.Οπως Καλιθεα χαλκιδικις.Εγω δε θελω πολυ κοσμο.Υπαρχουν στο Πουκετ ηρεμες παραλιες με λιγο κοσμο;;;;
Διαβασα αρκετα εδω στο φορουμ κ αλλαξα γνωμη. Λεω να παω αντι για Πουκετ στο Κο Σαμουιγιατι βλεπω οτι ειναι πιο μικρο κ θα το γνωρισω καλυτερα.Πουκετ καποια αλλη στιγμη.Θελω να ρωτησω, πως λεγεται το αεροδρομιο στο Κο Σαμουι;;;Δε το βρηκα σε καποιες αεροπορικες που ειδα.Επισης θελω να ρωτησω τη γνωμη σας, αν θα πρεπει να κλεισω απο εδω τα αεροπορικαΒΚΚ-Κο Σαμουι;;;Και για λογους τιμης αλλα και για το αν θα βρω εκει (μηπως εχει πολυ κοσμο).Γιατι στο συνολο εχω 12διανυκτερευσεις κ για τα 2 μερη.