0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια, το Σάββατο πάω Πουκέτ για 15 μέρες. Ήθελα να σας ρωτησώ αν θά έχω πρόβλημα στο Hotel (απο θέμα ασφάλειας) γιατί χρειάζομαι και το Laptop να έχω μαζί στο ταξίδι (λόγω δούλειας)!! Αλλά αν είναι να το ξαφρίσει καμια καθαρίστρια καλύτερα να μην το πάρω!!!
Γεια και χαρά σας! Πολλά συγχαρητήρια κατ' αρχήν για την καταπληκτική δουλειά που έχετε κάνει στο φόρουμ! Το φόρουμ σας μου το σύστησε ένα επίτημο μέλος σας, που είναι φίλος και και συνάδελφός μου, αλλά επειδή είμαι γενικά πολύ αφηρημένος ξέχασα να τον ρωτήσω ποιο είναι το ψευδώνυμό του! Μόλις το μάθω θα τον τιμήσω δεόντως και από εδώ!
Τώρα, το θέμα για το οποίο χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας είναι το εξής: Εγώ και η γυναίκα μου σχεδιάζουμε να πάμε γαμήλιο ταξίδι από 05-06-2010 έως και 14-06-2010. Εάν σας είναι εύκολο, θα θέλαμε τις πληροφορίες σας σε ό,τι αφορά στον καιρό για αυτήν την περίοδο, π.χ. υπάρχουν συγκεκριμένες τοποθεσίες που θα έχουν καλύτερο καιρό αυτές τις μέρες από κάποιες άλλες και ποιές να προτιμήσουμε;
Επίσης, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είμαστε μεταξύ Μαλδίβων και Ταϋλάνδης, γιατί (από φωτογραφίες και μόνο) και οι Μαλδίβες μας άρεσαν πολύ. Από τα λίγα που έχουμε μάθει μέχρι τώρα, οι Μαλδίβες θα μας πέσουν μάλλον λίγο ακριβούτσικες, αλλά εκτός του οικονομικού, θα μπορούσατε να μας πείτε έναν-δυό λόγους παραπάνω, που θα έγερναν τη ζυγαριά μας περισσότερο στη μεριά της Ταϋλάνδης;Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προταίρων για τη βοήθειά σας!
Καλωσορίσατε στο φόρουμ.Επίτημα μέλη δεν έχουμε προς το παρόν στο φόρουμ.Ίσως κάποιο παλιό μέλος
Ο Σιδερένιος Λέοντας (iron___lion) είναι ο φίλος και τον ευχαριστούμε πολύ και πάλι! Τον ανέφερα ως "επίτιμο" μέλος χάρην λόγου, γιατί όπως μου είπε είναι από τα αρχικά μέλη του φόρουμ, δεν εννοούσα κάποια διάκριση μεταξύ των μελών σε καμία περίπτωση.
Δυστυχώς, από τη μία δεν έχουμε άλλα χρονικά περιθώρια για αναβολές και δεύτερον με ενημέρωσε επίσης ότι οι τιμές τότε είναι διπλάσιες. Για να μη μακρυγορώ, το θέμα που μας απασχολεί άμεσα είναι οι βροχές. Επειδή θέλουμε να πάμε 10 ημέρες να χαλαρώσουμε, δε θα το ευχαριστιόμαστε καθόλου εάν τις 5 (ή περισσότερες) από τις 10 ημέρες έβρεχε. Υπάρχει πιθανότητα από τις 05/06/2010 έως και τις 14/06/2010 σε κάποιο Ταϋλανδέζικο νησί (π.χ. Σαμούι ή Λίπε ), να πετύχουμε από ελάχιστη έως καθόλου βροχή;
Γεια και χαρά σας! Πολλά συγχαρητήρια κατ' αρχήν για την καταπληκτική δουλειά που έχετε κάνει στο φόρουμ! Το φόρουμ σας μου το σύστησε ένα επίτημο μέλος σας, που είναι φίλος και και συνάδελφός μου, αλλά επειδή είμαι γενικά πολύ αφηρημένος ξέχασα να τον ρωτήσω ποιο είναι το ψευδώνυμό του! Μόλις το μάθω θα τον τιμήσω δεόντως και από εδώ!Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προταίρων για τη βοήθειά σας!