0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητα μελη μήπως μπορείτε να μου διευκρινίσετε πως να παω Koh Chang .έχω σκοπό να παω από pattaya με λεωφορείο
Λέω φέτος να πάω με μια φίλη μου τον Νοέμβριο. Είχαμε σχεδιάσει να περάσουμε 1 εβδομάδα Πουκέτ, 1 Μπανγκόκ και 1 Σαμούι... Καθώς διάβαζα λοιπόν στο φόρουμ ό,τι έχει σχέση μ αυτούς τους προορισμούς, χαλαστήκαμε όσο αφορά τον καιρό και αποκλείσαμε το Σαμούι.... Θα προτιμούσαμε κάτι σε λιγότερο βροχερό.. (Κρίμα, πάλι θα χάσω την ευκαιρία να γνωρίζω τον Κύριο Χρήστο) το θέμα είναι ότι θέλουμε θάλασσα και Νοέμβριο δεν έχω ξαναπάει για να ξέρω που είναι καλύτερα... Να πάμε ένα Κο Σαμέτ ή Κο Τσανγκ? Επίσης θα θελα να με ενημερώσει κάποιος αν αξίζει 2 γυναίκες μόνες τους να πάνε Παττάγια... Μπα...? Ευχαριστώ
Παράθεση από: zouzou στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 03:18:00 πμ Λέω φέτος να πάω με μια φίλη μου τον Νοέμβριο. Είχαμε σχεδιάσει να περάσουμε 1 εβδομάδα Πουκέτ, 1 Μπανγκόκ και 1 Σαμούι... Καθώς διάβαζα λοιπόν στο φόρουμ ό,τι έχει σχέση μ αυτούς τους προορισμούς, χαλαστήκαμε όσο αφορά τον καιρό και αποκλείσαμε το Σαμούι.... Θα προτιμούσαμε κάτι σε λιγότερο βροχερό.. (Κρίμα, πάλι θα χάσω την ευκαιρία να γνωρίζω τον Κύριο Χρήστο) το θέμα είναι ότι θέλουμε θάλασσα και Νοέμβριο δεν έχω ξαναπάει για να ξέρω που είναι καλύτερα... Να πάμε ένα Κο Σαμέτ ή Κο Τσανγκ? Επίσης θα θελα να με ενημερώσει κάποιος αν αξίζει 2 γυναίκες μόνες τους να πάνε Παττάγια... Μπα...? Ευχαριστώ Μπανγκοκ μη κατσετε πανω απο τρεις νυχτες ισα ισα να δειτε καποια αξιοθεατα.Πουκετ θα συνδιασετε παραλιες και νυχτερινη ζωη, αλλα δεν ειναι το εξωτικο νησι που φανταζεστε.Κο Τσανγκ ομορφο νησι για χαλαρωση και εξωτικες παραλιες.Παταγια αξιζει να πατε αν θελετε ψωνια και πολυ εντονη νυχτερινη ζωη, αλλα μεχρι εκει. (δεν εχει καμια σημασια αν ειστε γυναικες).
σου προτείνω να χαλαρώσεις να ποιείς κάνα ουισκάκι να φας το φαΐ σου να πάρεις την κουβέρτα σου και να δεις καμια ταινία.και όταν ξυπνήσεις θα μυρίζει ταϊλάνδη