Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 925983 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anmar2004

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ερωτησεις για πρωτη φορα
« Απάντηση #915 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 13:56:44 μμ »
Θα ηθελα να παω στην Ayutthaya απο το ποταμι. Θα μπορουσε να μου δωσει κανεις πληροφοριες για το πως θα παω χωρις να μπλεξω με οργανωμενο τουρ, ποση ωρα ειναι η διαδρομη,κοστος κλπ; Επισης την γνωμη σας αν ειναι καλλιτερα να πας απο το ποταμι η με το τρενο. Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #916 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 16:09:42 μμ »
κοιτα εδω δενξερω αν σε ενδοιαφερει

http://bangkok.sawadee.com/canals.htm

Αποσυνδεδεμένος anmar2004

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #917 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 17:54:32 μμ »
κοιτα εδω δενξερω αν σε ενδοιαφερει

http://bangkok.sawadee.com/canals.htm
ok,φιλε μου σε ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος zografos

• Φύλο: Άντρας
  • LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #918 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 23:24:51 μμ »
Για οσους γνωριζουν στο περιπου...μπορωντας πιθανοτατα τοτε...εχοντας ισως τοσα...και θελωντας μαλλον να πανε εκει...αλλα ειμαι 'ανοιχτος' σε προτασεις...τοτε,
ΤΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ!!
http://www.wanderfly.com/
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος gougou

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.5 Mac OS X 10.5
  • Browser:
Φευγει κανεις για Ταυλανδη 5 Μαρτιου???
« Απάντηση #919 στις: Φεβρουαρίου 19, 2011, 21:06:22 μμ »
 ;) γεια σας παιδια!!!!!!!θα ηθελα να ρωτησω εαν φευγει κανεις για Ταϊλανδη 5 Μαρτιου...δεν εχω κλεισει εισιτηρια ακομη γιατι ειμαι λιγο αναποφασιστη σχετικα με το που θα παω... ???σιγουρα θελω να παω 3οις μερες Μπανγκoκ κ μετα Νοτια...θα κατσω 25 μερες περιπου κ θα ηθελα να συνδιασω χαλαρωση κ διασκεδαση κ να επισκεφτω αρκετα νησια οπως Koh Samui,Ko Tao, Ko Phi-Phi κ.α...εχετε να μου προτεινετε κατι..???

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #920 στις: Φεβρουαρίου 19, 2011, 22:25:04 μμ »
καλησπερα και καλως ηρθες στο φορουμ.θα σου προτεινα να πας σαμουι μιας και εκει μπορεις να εχεις και ξεκουραση στις παραλιες του το πρωι και διασκεδαση το βραδυ.αναλογως το που θες να μεινεις μπορεις να μενεις καπου ησυχα και απο εκει εφοσον εχεις ενα μεταφορικο να πηγαινεις οπου θες.και να μην εχεις δεν σε πειραζει απλα εινια πιο βολικο.επισης απο εκει μπορεις να δεις πολλα νησια και να αφησεις για το τελος 3-4 μερες για την πρωτεουσα τοσο για τα ψωνια σου οσο και για να εισαι κοντα στο αεροδρομιο.
μην ξεχνας οτι η πρωτεουσα δεν ειναι μονο για ψωνια.και εκει μπορεις να δεις πολλα αξιοθεατα.
εχεις λιγο χρονο αλλα αν λιωσεις στο διαβασμα εδω μεσα θα βρεις οτι θες για το ταξιδι σου

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #921 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 00:09:04 πμ »
;) γεια σας παιδια!!!!!!!θα ηθελα να ρωτησω εαν φευγει κανεις για Ταϊλανδη 5 Μαρτιου...δεν εχω κλεισει εισιτηρια ακομη γιατι ειμαι λιγο αναποφασιστη σχετικα με το που θα παω... ???σιγουρα θελω να παω 3οις μερες Μπανγκoκ κ μετα Νοτια...θα κατσω 25 μερες περιπου κ θα ηθελα να συνδιασω χαλαρωση κ διασκεδαση κ να επισκεφτω αρκετα νησια οπως Koh Samui,Ko Tao, Ko Phi-Phi κ.α...εχετε να μου προτεινετε κατι..???
καλα εκανες και δεν εκλεισες  εισητηριο γιατι ακουγετε οτι θα υπαρξουν καλυτερες  τιμες τον μαρτη
οπως ειπε και ο φιλος λοστρομος καλο εναι ΠΑΝΤΑ η βκκ να μενει τελευταια ...
το να επισκευτης αρκετα νησια δεν ειναι κακο αρκει να βρισκονται κοντα μεταξυ τους πχ samui, koh tao , koh phangan,εκει θα βρεις απο ερημικες παραλιες για χαλαρωση (εχει κατι παραλιες στο koh phangan kai sto koh tao για ξαπλες απαιχτες )μεχρι ξεφρενα μπιτσ παρτυ ολη την ημερα αλλα και full
moon-half moon party την νυχτα(αναλογος την ημερομηνια)
τα phi-phi ειναι απο το δυτικο μερος της thai και "ταιριαζουν " περισσοτερο με krabi, phuket, koh lanta γιατι να μπαινεις σε διαδικασια "χοντρης" μετακινησης  ειτε  με αεροπλανο ειτε  οδικος και να ταλαιπωρησαι (οχι οτι εγω δεν το εχω κανει)
 καλο ταξιδι  και περιμενουμε εντυπωσεις!!!!

Αποσυνδεδεμένος gougou

• *
  • Mac OS X 10.5 Mac OS X 10.5
  • Browser:
« Απάντηση #922 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 01:29:07 πμ »
σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!!μμμ...μαλλον θα επιλεξω τα πρωτα τοτε....εαν κ δεν με πειραζει η ταλαιπωρια με αποστασεις κλπ...αρκει να μην μου φυγουν ολα τα χρηματα σε μεταφορικα....οσο για τις προσφορες που μπορω να το μαθω..??σε επρηξα εεε???εαν κ εχω παρα πολλες αποριες ακομη....

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #923 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 03:49:19 πμ »
Για Μπανγκόκ ρώτα ότι θέλεις εμένα, θα απάντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σου όσες κι αν είναι αυτές..αρκεί να ναι κάπως συγκεκριμένες...
Μη διστάζεις λοιπόν να ρωτάς.
Για νησιά κλπ θα σου απαντήσουν πιο ειδικοί επι του θέματος  'συναδέλφοι!' :)

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #924 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 09:46:27 πμ »
αν υπαρχει καμια προσφορα απο εταιριες σιγουρα θα την μαθεις εδω αρκει να παρακολουθεις το φορουμ.διαβασε το φορουμ και αν δεν σου λυθουν οι αποριες σου εδω ειμαστε εμεις.

Αποσυνδεδεμένος ex pirate

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #925 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 13:38:44 μμ »
Εγώ φεύγω 5 Μαρτίου με Thai. Στις 6 Μαρτίου, μετά την άφιξη στη Bangkok, πετάω για Phuket όπου θα μείνω 5 μέρες (μεταξύ άλλων εκδρομές σε Phi-Phi, Coral, James Bond κλπ). Μετά πετάω στο Samui για 6 μέρες και για το τέλος 4 μέρες Bangkok. Πιστεύω ότι αυτό το πρόγραμμμα περιλαμβάνει μια καλή εικόνα από τη νότια χώρα και συνδυάζει ξεκούραη με αξιοθέτα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #926 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 13:41:42 μμ »
Εγώ φεύγω 5 Μαρτίου με Thai. Στις 6 Μαρτίου, μετά την άφιξη στη Bangkok, πετάω για Phuket όπου θα μείνω 5 μέρες (μεταξύ άλλων εκδρομές σε Phi-Phi, Coral, James Bond κλπ). Μετά πετάω στο Samui για 6 μέρες και για το τέλος 4 μέρες Bangkok. Πιστεύω ότι αυτό το πρόγραμμμα περιλαμβάνει μια καλή εικόνα από τη νότια χώρα και συνδυάζει ξεκούραη με αξιοθέτα.

Mια χαρά είναι το πρόγραμμα.

Βέβαια αυτές οι μονοήμερες εκδρομές είναι κουραστικές.

Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να τα δεις όλα από την πρώτη φορά.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #927 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 14:18:38 μμ »
σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!!μμμ...μαλλον θα επιλεξω τα πρωτα τοτε....εαν κ δεν με πειραζει η ταλαιπωρια με αποστασεις κλπ...αρκει να μην μου φυγουν ολα τα χρηματα σε μεταφορικα....οσο για τις προσφορες που μπορω να το μαθω..??σε επρηξα εεε???εαν κ εχω παρα πολλες αποριες ακομη....
οπως λεει ο λοστρομος οτι προσφορα υπαρξει θα στην πουμε!
για την bkk καλο ειναι να σε βοηθησει ο δημητρης η καποιος αλλος φιλος που μενει μονιμα εκει (οχι οτι εμεις δεν γνωριζουμε αλλα σιγουρα  κατι ξερουν παραπανω οι ντοπιοι, αλλα και παλι εδω ημαστε )
καλη η επιλογη των συγκεκριμενων νησιων (κρατανε ακομα την παλια τους ταυτοτητα και δεν εχουν "ΤΟΣΟ" τουριστικη αναπτηξη με εξερεση το samui
οσο για τα μεταφορικα δεν ειναι πολλα !!αλλα καλο ειναι να επικεντρωθεις σε μια περιοχη!

Αποσυνδεδεμένος gougou

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #928 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 18:01:51 μμ »
ok τοτε θα κατσω να διαβασω :P οπως κ να εχει ειναι περιπετεια το ολο θεμα οποτε αξιζει με 1000!!!!!!!! φευγω 5 Μαρτιου..ομως μονη  πρωτη φορα εκει μια ανασφαλεια την εχω...οποτε εαν φευγει κανεις ιδιες ημερ/νιες ας μου στειλει μνμ μηπως κανονισουμε κατι για εκει...θα επιστρεψω διαβασμενη..ευχαριστω ;)

Αποσυνδεδεμένος mariangela

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #929 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 18:10:23 μμ »
γειά σας παιδιά. εγω μόλις παντρεύτικα με ταιλανδό και την τρίτη 22 /02 πάω να δηλώσω τον γάμο στο ειδικό ληξιαρχείο. ξέρει κανείς να μου πεί αν παίρνω αμέσως το χαρτί ή θέλει χρόνο και πόσο στοιχίζει. ευχαριστώ πολύ!!!