Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 926052 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bphoto

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.15 Firefox 3.6.15
Απ: ερωτησεις για πρωτη φορα
« Απάντηση #975 στις: Μαρτίου 21, 2011, 21:58:53 μμ »
Σαν ευχαριστώ πολύ όλους για τις πολύ χρήσιμες και άμεσες πληροφορίες.Ας ρωτήσω τώρα και κάτι τελευταίο (για να μη ξεχνιόμαστε)!
Έκλεισα αεροπορικό εισιτήριο από το τηλέφωνο.Τα λεφτά τα έβαλα σε λογαριασμό,και γενικός δε πήγα ποτε από το ταξιδιωτικό γραfio.mono από το τηλέφωνο τα λέγαμε,και στο τέλος μου έστειλαν ένα πρόχειρο mail με τις ώρες πτήσης μου.Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι δε μου ζήτησαν να στείλω fax με το διαβατήριο μου!Τους ξαναπήρα τηλέφωνο και τους είπα:Ρε παιδιά,δε μου ζητήσατε διαβατήριο ούτε καν τον αριθμό διαβατηρίου!
Η απάντηση τους ήταν ότι τα διαβατήρια γενικός τα ζητάνε,όχι για να δουν τον αριθμό διαβατηρίου,αλλα να δουν το όνομα σου με λατινικούς χαρακτήρες για να γίνει σωστά η κράτηση και να αντιστοιχούν ακριβώς τα ονόματα των διαβατηρίων με τα εισιτήρια που θα εκδώσουν!Αλλα αφού σας στείλαμε το mail (έστω πρόχειρο) με τις ώρες πτήσης και το όνομα σας πάνω,κάντε την αντιστοιχία εσείς!
Πως σας ακούγονται εσάς όλα αυτά ρε παιδιά?Δεν είναι λίγο περίεργο?Δηλαδή σε περίπτωση συνωνυμίας τι γίνετε?(λέω εγώ τώρα...)
Έλεγξα τα ονόματα και είναι ok,όπως ok ήταν και όλες η άλλες διαδικασίες,όπως η πληρωμή μέσο τραπέζης και η απόδειξη που μου στείλαν σπίτι,αλλα νιώθω λίγο "σκέτος" αν με καταλαβαίνετε.Δηλαδή εγώ τώρα θα μαζέψω πράγματα και θα πάω στο αεροδρόμιο έτσι χύμα?ξέρω γω...

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #976 στις: Μαρτίου 21, 2011, 22:12:22 μμ »
αυτο που σου εστειλαν εχει πανω και κατι κωδικους κατι γραμματα λατινικα και αριθμους.ολη την δουλεια την κανει αυτος ο κωδικος κρατησης.δεν χρειαζεται να φοβασε τιποτα.αν παλι θελεις να επιβεβαιωθεις απλα ενα τηλεφωνο στην εταιρια για να δεις αν εχει γινει η κρατηση σου και ολα ειναι οκ.
το χαρτι αυτο για καλο και για κακο να το εχεις μαζι σου.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #977 στις: Μαρτίου 21, 2011, 22:15:57 μμ »
σε ολα τα εισητηρια ΠΑΝΤΑ υπαρχει ενας κωδικος (κρατησης) και ειναι μοναδικος ζητησε να στον δωσουν μεσω mail ωστε στο τσεκ ιν ΑΝγινει μπερδεμα (σπανια) να τους δωσεις τον αριθμο (κωδικο)

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.151 Chrome 10.0.648.151
« Απάντηση #978 στις: Μαρτίου 21, 2011, 22:16:53 μμ »
Ναι έτσι χύμα! Κολό σου ταξίδι και καλά να περάσεις! Αν τύχει και βρείς και κανέναν με το ίδιο όνομα και επίθετο, μπορεί να είναι κανένας μακρινός συγγενής! :)
Απλά για να αισθάνεσαι σίγουρος  νάχεις το mail μαζί σου.

Αποσυνδεδεμένος bphoto

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #979 στις: Μαρτίου 22, 2011, 01:39:33 πμ »
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Θα ξαναπάρω τηλέφωνο,αν και πήρα(θα με περάσουν για χαζό),και μου είπανε ότι δε τρέχει τίποτα,και βλέπουμε...Πάντως το mail είναι μια αηδία με χαζά γράμματα που γραφή μονο τις ώρες και τον αριθμό πτήσης.Δεν έχει ούτε κωδικούς ούτε τίποτα!

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #980 στις: Μαρτίου 22, 2011, 01:59:40 πμ »
Αυτό που πρέπει να έχεις είναι ο αριθμός εισιτηρίου, μπορούν να σοu tον δώσουν και τηλεφωνικά ή καλίτερα με e mail. Τον αριθμό αυτό τον παίρνεις όταν έχεις εξοφλησει το εισιτήριο.Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές και για την  Ελλάδα και το εξωτερικό. Πάρτους ένα τηλέφωνο και δε θα σε περάσουν καθoλου για τρελό! Δουλειά τους είναι!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2011, 07:09:56 πμ από spyros007 »

Αποσυνδεδεμένος jazzy-j

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #981 στις: Μαρτίου 22, 2011, 05:42:36 πμ »
ασε τις ερωτησεις και απολαυσε το ταξιδι και οι δυσκολιες για καλο ειναι thailand is the best f.......... the rest καλο ταξιδι να εχεις φιλε μου

Αποσυνδεδεμένος bphoto

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #982 στις: Μαρτίου 22, 2011, 13:50:40 μμ »
Ευχαριστώ παιδιά!Τους πήρα τηλέφωνο τελικά και τους έπρηξα!ωραία,e?Πήρα τον κωδικό πτήσης μου και νιώθω κατοχυρωμένος τώρα.
Όντως κάνω πολλές ερωτήσεις λες και είμαι κάνας άσχετος εντελώς.Απλά μωρέ από κι που ταξίδευα συνέχεια,τώρα έχω να μπω σε αεροπλάνο 3μισι χρονια,και μου έχει φυγή η "μαγκια" που είχα!
Για να δούμε....

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #983 στις: Μαρτίου 22, 2011, 14:10:41 μμ »
Άντε καλό ταξίδι και να περάσεις καλά! :D Όλα τα άλλα ξέχνατα! :D

Αποσυνδεδεμένος KRAPIKRAPON

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #984 στις: Μαρτίου 27, 2011, 23:06:10 μμ »
θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερετε  για το koh poda
μεταβαση εισητηρια διαμονη κοστος  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
« Απάντηση #985 στις: Μαρτίου 28, 2011, 20:36:40 μμ »
το kho poda βρισκεται κοντα στο Krabi.Οποτε θα πρεπει να πας εκει και απο την παραλια ao nang να νοικιασεις ενα longboat η ενα γρηγορο πλεουμενο να σε παει.Ειναι εναν νησι αναμεσα σε 4 νησια αυτου του συμπλεγματος απο την μερια της παραλιας riley beach.
Απο οτι ξερω εχει μονο το poda resort beach για διαμονη αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ κατι θα  βρεις.
Παντως επειδη εχει η περιοχη αρκετες αμπωτες και παλιρροιες τα υπολοιπα νησια οταν τραβιουνται τα νερα εχουν ομορφες αμμωδεις παραλιες.αυτο ομως δεν συμβαινει στο poda.
Μπορεις να κανεις και ημερησιες εκδρομες και να περασεις και απο εκει.κοιταξε στο κομματι του φορουμ για το κραμπι και θα δεις πληροφοριες για την περιοχη

Αποσυνδεδεμένος KRAPIKRAPON

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #986 στις: Μαρτίου 28, 2011, 23:24:23 μμ »
το kho poda βρισκεται κοντα στο Krabi.Οποτε θα πρεπει να πας εκει και απο την παραλια ao nang να νοικιασεις ενα longboat η ενα γρηγορο πλεουμενο να σε παει.Ειναι εναν νησι αναμεσα σε 4 νησια αυτου του συμπλεγματος απο την μερια της παραλιας riley beach.
Απο οτι ξερω εχει μονο το poda resort beach για διαμονη αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ κατι θα  βρεις.
Παντως επειδη εχει η περιοχη αρκετες αμπωτες και παλιρροιες τα υπολοιπα νησια οταν τραβιουνται τα νερα εχουν ομορφες αμμωδεις παραλιες.αυτο ομως δεν συμβαινει στο poda.
Μπορεις να κανεις και ημερησιες εκδρομες και να περασεις και απο εκει.κοιταξε στο κομματι του φορουμ για το κραμπι και θα δεις πληροφοριες για την περιοχη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοστρομε θα ψαξω ελπιζω να βρω κατι

Αποσυνδεδεμένος akama

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ALL INCLUSIVE
« Απάντηση #987 στις: Απριλίου 01, 2011, 22:44:52 μμ »
ενδιαφερομαι να παω ταυλανδη μπορειτε να μου προτεινετε κανα τουριστικο μερος για ψωνια κανα καλο ξενοδοχειο και γενικα που να μαθω για τιμες?το halo patong ειναι καλο?γενικα δεν εχω ιδεα απο που να ξεκινησω για να το οργανωσω μεχρι το καλοκαιρι βοηθεια please

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
« Απάντηση #988 στις: Απριλίου 01, 2011, 23:02:25 μμ »

Καλώς ήρθες στην παρέα μας  ,

Ξεκίνα σιγά σιγά το διάβασμα κι οτι χρειαστείς εδώ είμαστε .

Αποσυνδεδεμένος sotos32

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.18 Firefox 3.5.18
« Απάντηση #989 στις: Απριλίου 02, 2011, 04:09:10 πμ »
Θα πρέπει να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες (με ποιόν θα πας,τι λεφτά διαθέτεις κλπ.)για να σε βοηθήσουμε.
Πάντως το σίγουρο είναι πως θα περάσεις καλά.