0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βοηθεια!!! εχω καταμπερδευτη...εβγαλα τα ματια μου να διαβαζω και δεν κατασταλαζω!!!εχω στην διαθεση μου καμια 20ρια διανυκτερευσεις για ταιλανδη, θα παω μονος και δεν μπορω να αποφασισω σε πια μερη να παω, που να προσγειωθο.προτεινετε παρακαλω καποιους προορισμους! εχω διαβασει οτι το πουκετ περα απο το οτι ειναι πολυ ακριβο δεν ειναι και τοσο ωραιο σε συγκριση με καποια αλλα μερη.
ΠΑΤΤΑΓΙΑ και μονο ΠΑΤΤΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: djzan στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 05:13:22 πμΠΑΤΤΑΓΙΑ και μονο ΠΑΤΤΑΓΙΑ!!!!!!!!!!! Ζαν,ποτε φευγουμε?
Συνολικός χρόνος σύνδεσης: 16 ώρες και 28 λεπτά. Διαβασα νεα και παλια ποστ, πληροφοριες πολλες, αλλες καινουργιες και αλλες παλιες, πολλες φορες στο ιδιο μηκος κυματος αλλοτε τελειως αντιθετες.Κλεινοντας την δεκαετια του 40, ανεβαινω κατηγορια και πλεον ανηκω στου ''ηλικιωμενους'' της παρεας, 49 χρονια δυσκολα, απο αυτα τα 30 με πολυ δουλεια και ένταξη στο κατεστημενο, η επιθυμια του ταξιδευτη καλυφθηκε απο την καθημερινοτητα, το ονειρο για εξερευνηση του κοσμου, η αγαπη για μαθηση, κατανοηση αλλου πολιτισμου και κουλτουρας θαφτηκαν στις ''προτεραιοτητες'' της μικρης, τολμω να πω ανουσιας ζωης, ομως η σπιθα παντα εκαιγε εστω και στο βαθος του υποσυνειδητου....... Μηπως υπαρχει εξοδος απο το τελμα;;Μπηκα στο φορουμ τυχαια προσπαθωντας να βρω προορισμο για να κανω την υπερβαση, ηθελα ενα τοπο να ξεφυγω, γελαστο τοπο, ξενο προς τα συνηθισμενα αγχωτικα, κατσουφιασμενα δυτικα πρωτυπα, ηθελα κατι απο Ανατολια και αρχισα να διαβαζω τις αποψεις των φιλων στο thai.gr και οσο διαβαζα τοσο περισσοτερο μπερδευομουν γλυκα, τοσο περισσοτερο αφηνομουν στις περιγραφες μελων που εχουν συχνη επαφη με αυτη την χωρα, ετσι αρχισα να νοιωθω σαν να ειναι δικια μου η περιγραφη, παραξενο για κατι που δεν το ξερεις, ετσι αρχισε να ζωντανευει η ελπιδα, η χαρα,το ονειρο ...... ετσι αρχισα να ξανανοιώθω ''ζωντανος'' γιατι οπως λεει ο ποιητης '' Οι ανθρωποι πεθαινουν τελικα την ωρα που πεθαινουν τα ονειρα τους''. Καπως ετσι αποφασισα να κανω το πρωτο μου ταξιδι στην Ταυλανδη τον Μαρτη που μας ερχετε, το συζητησα με ενα φιλο και μου ειπε ολο χαρα '' Τρελλα σε ζηλευω ειναι η χωρα του σεξ θα περασεις τελεια''. Με κρυωσε καθως δεν καταλαβε τιποτα απο την αναγκη μου για αλλαγη ... του ειπα: Φιλε μου, δεν ειναι ενα πορνοταξιδι, ειναι μια εξοδο απο την καθημερινοτητα και μια ταση φυγης απο τα αγχωτικα προβληματα που μου εχουν κανει ''μαυρη'' τη ζωη ειδικα τουτο τον χρονο. Εκει θα παω για να δω, να μυρισω να αισθανθω τον αλλο τροπος ζωης - αν υπαρχει - να χαλαρωσω, να προσπαθησω να αφουγκραστω την ''φωνη '' του Βουδα και στο φιναλε να ρουφηξω οτι μπορει να μου προσφερει η Ανατολια, ποιος ξερει ισως και να ειναι ενας μελλοντικος τοπος που θα μοιραζομαι με την Ελλαδα..... ισως να ειναι η Ιθακη μου??? Παρολα αυτα ακομα δεν εχω αποφασισει που πρεπει να παω, μου αρεσει πολυ η θαλασσα και το ψαρεμα......... Τι λετε, μπορειτε να με βοηθησετε για 10 νυχτες στην Ταυλανδη, να μου προτεινετε μια ''διαδρομη'' σε αυτο το μοτιβο;;