0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους....Αγαπητοί φίλοι επιτέλους ένα όνειρο γίνετε πραγματικότητα.Στις 19 Δεκ πετάω για Πουκέ για Χριστούγεννα.Επιστροφή από τον παράδεισο στις 28 Δεκ.Σας παρακαλώ ενημερώστε με αν υπάρχοι φίλοι μας αυτή την περίοδο στο Πουκέ και αν υπάρχουν νησάκια για τα οποία έχει απαγορευθεί η επίσκεψή τους.Σας ευχαριστώ.Σταύρος.sc520.
Παράθεση από: sc520 στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 08:11:12 πμΚαλημέρα σε όλους....Αγαπητοί φίλοι επιτέλους ένα όνειρο γίνετε πραγματικότητα.Στις 19 Δεκ πετάω για Πουκέ για Χριστούγεννα.Επιστροφή από τον παράδεισο στις 28 Δεκ.Σας παρακαλώ ενημερώστε με αν υπάρχοι φίλοι μας αυτή την περίοδο στο Πουκέ και αν υπάρχουν νησάκια για τα οποία έχει απαγορευθεί η επίσκεψή τους.Σας ευχαριστώ.Σταύρος.sc520.1. http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=93.msg26774#msg267742. τι ακριβως εννοείς ?
Παράθεση από: thailandgr στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 08:52:57 πμΠαράθεση από: sc520 στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 08:11:12 πμΚαλημέρα σε όλους....Αγαπητοί φίλοι επιτέλους ένα όνειρο γίνετε πραγματικότητα.Στις 19 Δεκ πετάω για Πουκέ για Χριστούγεννα.Επιστροφή από τον παράδεισο στις 28 Δεκ.Σας παρακαλώ ενημερώστε με αν υπάρχοι φίλοι μας αυτή την περίοδο στο Πουκέ και αν υπάρχουν νησάκια για τα οποία έχει απαγορευθεί η επίσκεψή τους.Σας ευχαριστώ.Σταύρος.sc520.1. http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=93.msg26774#msg267742. τι ακριβως εννοείς ?Κατ αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.Μου είπαν ότι ένα από τα νησάκια Phi Phi το έχουν αποκλείσει από τον κόσμο λόγω μόλυνσης περιβαλοντικής.Ισχύει?αληθεύει?
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑΠρόκειται να ταξιδέψω στην Ταυλάνδη το διάστημα απο τέλος Ιανουαρίου εως τέλος Φεβρουαρίου.Ειναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω στην Ταυλάνδη κσι Θα ηθελα μερικές πληροφορίες απο παλιούς για τις αεροπορικές αταιρείες που βγάζουν προσφορές και αν υπάρχουν τηλέφωνα ξενοδοχείων μέσα στην πόλη Βανγκοκ -Πατάγια-Πουκέτ.Επίσης ποιά απο τις 3 αυτές πόλεις ειναι καλύτερα για διαμονή-διασκέδαση και παραλίες με τουρίστες σαν τις δικές μας.Ειναι καλύτερα να κλείσω ξενοδοχεία απο εδώ η να πάω πρώτα Βανγκοκ και να ψάξω αν και δεν εχω κανένα τηλέφωνο και ειναι δύσκολο να ψάξω σε μία τεράστια πόλη ερχόμενος απο το Α/Δ.ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΗ αγορά υπολογιστών-κινητών τηλεφώνων ειναι καλή η συμφέρει απο εδώ καλύτερα.Εχεις να μου πείς MALL η μέρος για να ψάξω.Συγνώμη εάν κούρασα αλλα θα κάτσω κοντά 1 μήνα και θα ηθελα απο πρώτο χέρι να πάρω το βάπτισμα του πυρός που λέμε. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ
Δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει καποιος αλλα επειδη το Φλεβαρη παω πρωτη φορα ΒΚΚ για 15 μερες και επειδη εχω καποιο προβλημα με το στομαχι μου αφ΄ενος, απο την αλλη ομως το να παω Ταυλανδη και να τρωω πιτσα και μακαρονια θα ηταν οτι το χειροτερο, θα μπορουσε καποιος να μου συστησει καποια φαγητα και καποια μερη (κοντα σε SKYTRAIN)να τρωω χωρις προβλημα? Σημειωτεον οτι μου αρεσουν πολυ τα ψαρια και τα φρουτα, και βασικα θελω να αποφυγω τα πολυ καυτερα και πικαντικα φαγητα.(20 ευρω ημερησιως για φαγητο χωρις πρωινο, ειναι καλα για ΒΚΚ η να υπολογιζω περισσοτερα?)