Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 926334 φορές)

0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΥΚΕ
« Απάντηση #435 στις: Δεκεμβρίου 15, 2009, 08:52:57 πμ »
Καλημέρα σε όλους....
Αγαπητοί φίλοι επιτέλους ένα όνειρο γίνετε πραγματικότητα.Στις 19 Δεκ πετάω για Πουκέ για Χριστούγεννα.Επιστροφή από τον παράδεισο στις 28 Δεκ.Σας παρακαλώ ενημερώστε με αν υπάρχοι φίλοι μας αυτή την περίοδο στο Πουκέ και αν υπάρχουν νησάκια για τα οποία έχει απαγορευθεί η επίσκεψή τους.Σας ευχαριστώ.Σταύρος.sc520.

1. http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=93.msg26774#msg26774
2. τι ακριβως εννοείς  ?
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος sc520

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΥΚΕ
« Απάντηση #436 στις: Δεκεμβρίου 15, 2009, 09:48:46 πμ »
Καλημέρα σε όλους....
Αγαπητοί φίλοι επιτέλους ένα όνειρο γίνετε πραγματικότητα.Στις 19 Δεκ πετάω για Πουκέ για Χριστούγεννα.Επιστροφή από τον παράδεισο στις 28 Δεκ.Σας παρακαλώ ενημερώστε με αν υπάρχοι φίλοι μας αυτή την περίοδο στο Πουκέ και αν υπάρχουν νησάκια για τα οποία έχει απαγορευθεί η επίσκεψή τους.Σας ευχαριστώ.Σταύρος.sc520.

2. τι ακριβως εννοείς  ?

Κατ αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.Μου είπαν ότι ένα από τα νησάκια Phi Phi το έχουν αποκλείσει από τον κόσμο λόγω μόλυνσης περιβαλοντικής.Ισχύει?αληθεύει?

Αποσυνδεδεμένος V-RON

• *
  • Browser:
  • Chrome 3.0.195.33 Chrome 3.0.195.33
Απ: ερωτησεις για πρωτη φορα
« Απάντηση #437 στις: Δεκεμβρίου 15, 2009, 18:10:02 μμ »
τον Αύγουστο πάντως που μας πέρασε τα είχα επισκεφτεί! Δεν ξέρω όμως εάν έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #438 στις: Δεκεμβρίου 15, 2009, 18:34:44 μμ »
δεν νομιζω οτι δεν μπορεις να πας.απλα υπαρχουν αξιοθεατα οπως η σπηλια viking στο phi phi le που θα σε πανε να την δεις μονο απο εξω.εδω και καιρο εχουν κοψει το να αφηνουν τουριστες μεσα εξειτιας των φωτογραφιων που τραβουσαν και κανανε κακο στις τοιχογραφιες που υπηρχαν.κατα τα αλλα και θα κατεβεις και μπανιο θα κανεις και θα τα δεις.

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.6.2 Mac OS X 10.6.2
  • Browser:
  • Safari 4.0.4 Safari 4.0.4
« Απάντηση #439 στις: Δεκεμβρίου 16, 2009, 00:04:45 πμ »
Καλημέρα σε όλους....

2. τι ακριβως εννοείς  ?

Κατ αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.Μου είπαν ότι ένα από τα νησάκια Phi Phi το έχουν αποκλείσει από τον κόσμο λόγω μόλυνσης περιβαλοντικής.Ισχύει?αληθεύει?

αυτο που ειναι σιγουρο ειναι πως λογω του κοσμου προσπαθουν να προστατεψουν το μερος οχι ομως πως εχουν αποκλεισει την περιοχη..
Διαβασες καπου αυτο που αναφερεις?

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.6 Firefox 3.5.6
Απ: Είμαι ερωτευμένος με την Ταυλάνδη,έχω πάθει εξάρτηση!!!
« Απάντηση #440 στις: Δεκεμβρίου 25, 2009, 22:09:13 μμ »
Καλησπέρα θα ταξιδέψω για πρώτη φορά στην Ταυλάνδη και θα μείνω 25 ημέρες συνολικά.Το διάστημα που θα πάω ειναι τέλος Ιανουαρίου εως Φεβρουάριο.
Που μου προτεινης
Ειμαι ελεύθερος και θα πάω με τον αδελφό μου διακοπές.
Θα ηθελα την γνώμη σου που ειναι καλύτερα να μείνω και να κάνω τις αγορές μου κυρίως στα ηλεκτρονικά.Επίσης ποιά αεροπορική εταιρεία βγάζει καλύτερες προσφορές για Ταυλάνδη.
Μεταξύ Μπανκογκ-Πατάγια-Πουκέτ ποιό θα διάλεγες για διακοπές και νυκτερινή διασκέδαση.
Επίσης τι να αποφύγω κατά τηιν παραμονή μου εκεί,επικίνδυνα μέρη.
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ             

Συγχώνευση : Δεκεμβρίου 26, 2009, 05:43:35 πμ
Φίλε μου σκέφτομαι να ταξιδδέψω Ταυλάνδη-Πουκέτ το διλαστημα απο τέλος Ιανουαρίου εως Φεβρουάριο.Μπορείς να μου πείς που να πάω γιά διαμονή και διασκέδαση.
Κυρίως τα black list μέρη να αποφύγω και τα πιο καλά γαι διασκέδαση πάντα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 26, 2009, 05:43:35 πμ από Oytopikos »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: Είμαι ερωτευμένος με την Ταυλάνδη,έχω πάθει εξάρτηση!!!
« Απάντηση #441 στις: Δεκεμβρίου 25, 2009, 22:35:39 μμ »
ΠΑΡΗΣ καλως ηρθες στο φορουμ οτι ζητας ειναι μεσα στο φορουμ δεν εχεις παρα να ψαξεις λιγο και θα βρεις οτι απαντησεις ζητας.χρονια πολλα κιολας

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #442 στις: Δεκεμβρίου 26, 2009, 16:33:38 μμ »
φιλε παρη αφου εχεις 25 μερες...εγω θα πηγαινα και στα τρια μερη που λες...10 μερες παταγια μετα 10μερες πουκετ και τελος 5 μερες μπανγκοκ ολα αυτα που ψαχνεις θα τα βρεις και στα 3 σημεια...(αγορες περισσοτερο μπανγκοκ...τεραστια εμπορικα κλπ.) οσο για σημεια προς αποφυγη δεν νομιζω οτι υπαρχουν σε αυτα τα 3 σημεια...μη ξεχναμε βεβαια να μη γινομαστε προκλητικοι ....ολα απο εκει ξεκινανε...πχ. μη βγαζεις απο τη τσεπη σου για να πληρωσεις ενα πακο με 1000μπατα...και γενικα να ασφαλιζεις τα σημαντικα σου πραγματα στο χρηματοκιβωτιο στο ξενοδοχειο.
αυτα τα ολιγα....ψαξε το foroum μας και θα βρεις απαντησεις και προτασεις σε οτι σκεφτεσαι ...αν κατι δεν το βρεις εδω ειμαστε....
καλα να περασεις.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
Ερωτησεις
« Απάντηση #443 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 11:36:53 πμ »
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ
Πρόκειται να ταξιδέψω στην Ταυλάνδη το διάστημα απο τέλος Ιανουαρίου εως τέλος Φεβρουαρίου.
Ειναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω στην Ταυλάνδη κσι Θα ηθελα μερικές πληροφορίες απο παλιούς για τις αεροπορικές αταιρείες που βγάζουν προσφορές και αν υπάρχουν τηλέφωνα ξενοδοχείων μέσα στην πόλη Βανγκοκ -Πατάγια-Πουκέτ.
Επίσης ποιά απο τις 3 αυτές πόλεις ειναι καλύτερα για διαμονή-διασκέδαση και παραλίες με τουρίστες σαν τις δικές μας.
Ειναι καλύτερα να κλείσω ξενοδοχεία απο εδώ η να πάω πρώτα Βανγκοκ και να ψάξω αν και δεν εχω κανένα τηλέφωνο και ειναι δύσκολο να ψάξω σε μία τεράστια πόλη ερχόμενος απο το Α/Δ.ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
Η αγορά υπολογιστών-κινητών τηλεφώνων ειναι καλή η συμφέρει απο εδώ καλύτερα.Εχεις να μου πείς MALL η μέρος για να ψάξω.
Συγνώμη εάν κούρασα αλλα θα κάτσω κοντά 1 μήνα και θα ηθελα απο πρώτο χέρι να πάρω το βάπτισμα του πυρός που λέμε.
          ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #444 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 14:23:07 μμ »
παρη δεν σε βλεπω να κουραζεσαι λιγο,οπως ειπαμε θα βρεις τα παντα εδω μεσα φτανει να ψαξεις λιγο.αφου θες διαμονη,διασκεδαση και παραλιες ταυτοχρονα θα προτεινα πουκετ.για να πας κατω την ημερομηνια οι εταιριες βγαζουν προσφορες ηδη αν δεν κανω λαθος υπαρχει της thai airways,τι πιο καλυτερο,μιας και ειναι απευθειας πτηση και  φευγεις μεσημερι απο εδω για να φτασεις πρωι κατω,κερδιζεις την ημερα,αλλα και φευγεις μεσανυχτα απο κατω για να ερθεις πρωι εδω,παλι κερδιζεις ολη την ημερα κατω.μην ξεχνας οτι εχουμε 5 ωρες διαφορα τωρα.

ξενοδοχεια μπορεις να κλεισεις απο εδω για πουκετ αν ψαξεις στο κομματι του φορουμ μας ευκολα θα βρεις μερικα που εχουν παει αλλα μελη και τα προτεινουν.η απλα χρησιμοποιησε το agoda η το booking.θα βρεις και ξενοδοχεια καλα και σε καλες τιμες.

θα σου προτεινα να βγαλεις εισητηριο για πουκετ απο κατω μιας και ευκολα θα βρεις στο αεροδρομιο και με καλες τιμες ειτε με την thai ειτε με την airasia.

το να αγορασεις κατι απο κατω κυριως υπολογιστη δεν θα στο προτεινα μιας και δεν θα εχεις εγγυηση.αν παλι δεν σε ενδοιαφερει θα πρεπει να μην στραβωσει κατι και σε ψαξουν εδω στο αεροδρομιο γιατι τοτε θα πρεπει να πληρωσεις τον φορο,βλεπεις τα γραμματα στο πληκτρολογιο μαρτυρουν απο που ερχετε και δυσκολα θα βρεις μια δικαιολογια.εμενα παντως δεν εχει τυχει να με ψαξουν ποτε.αν παλι θες κινητα μπορεις να παρεις κανεις δεν ελεγχει μιλαμε για ενα δυο.εγω αγοραζω απο κατω με ελληνικα μενου και στην μιση τιμη.ομως μονο στην παταγια στο καταστημα στην soi dianna II στο tuk.com,ειναι πολυκαταστημα με ηλεκτρονικα.για αλλου δεν εχω βρει τοσο φθηνα κινητα,αν και βεβαια μικρομαγαζα που μπορεις να κανεις παζαρια,μην ξεχνας οτι παντου κανεις,υπαρχουν παντου.

πιστευω να σε καλυψα,ριξε και καμια ματια στο φορουμ,ειναι οργανωμενα και ευκολα τα βρησκεις

• Mac OS X 10.6.2 Mac OS X 10.6.2
  • Browser:
  • Safari 4.0.4 Safari 4.0.4
« Απάντηση #445 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 18:41:12 μμ »
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ
Πρόκειται να ταξιδέψω στην Ταυλάνδη το διάστημα απο τέλος Ιανουαρίου εως τέλος Φεβρουαρίου.
Ειναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω στην Ταυλάνδη κσι Θα ηθελα μερικές πληροφορίες απο παλιούς για τις αεροπορικές αταιρείες που βγάζουν προσφορές και αν υπάρχουν τηλέφωνα ξενοδοχείων μέσα στην πόλη Βανγκοκ -Πατάγια-Πουκέτ.
Επίσης ποιά απο τις 3 αυτές πόλεις ειναι καλύτερα για διαμονή-διασκέδαση και παραλίες με τουρίστες σαν τις δικές μας.
Ειναι καλύτερα να κλείσω ξενοδοχεία απο εδώ η να πάω πρώτα Βανγκοκ και να ψάξω αν και δεν εχω κανένα τηλέφωνο και ειναι δύσκολο να ψάξω σε μία τεράστια πόλη ερχόμενος απο το Α/Δ.ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
Η αγορά υπολογιστών-κινητών τηλεφώνων ειναι καλή η συμφέρει απο εδώ καλύτερα.Εχεις να μου πείς MALL η μέρος για να ψάξω.
Συγνώμη εάν κούρασα αλλα θα κάτσω κοντά 1 μήνα και θα ηθελα απο πρώτο χέρι να πάρω το βάπτισμα του πυρός που λέμε.
          ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ

καλως ηρθες και χρονια πολλα με πολλα ταξιδια σου ευχομαι...

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ....τι επαθες ?? δε φευγεις αυριο , μη πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο...ενας μηνας ειναι υπερ-αρκετος για να μαθεις οτι ζητας.
Τηλεφωνα, πληροφοριες, δρομολογια, τιμες ,προτεινομενα ξενοδοχεια-φτηνα-ακριβα, εμπορικα κεντρα ...τα παντα υπαρχουν εδω μεσα.
Απ το που θα φας καλο ψαρι,που θα πιεις το ποτο σου, σε ποιο στενο κανουν καλες κρεπες...τα παντα...

Απο εδω θα παρεις μερικες πληροφοριες ...τα υπολοιπα θα τα βρεις εκει...θελει και λιγο περπατημα η υποθεση ...

Για τα μερη που λες να πας..ανοιξε ενα χαρτη να δεις και τις αποστασεις...δες και φωτο. απ το ιντερνετ και απο δω μεσα και αποφασισε με βαση τα δικα σου γουστα και τη ζωη που θες να κανεις

Οπως κι αν εχει τελεια θα περασεις... :)

Αποσυνδεδεμένος anmar2004

• **
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #446 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 00:31:30 πμ »
Δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει καποιος αλλα επειδη το Φλεβαρη παω πρωτη φορα ΒΚΚ για 15 μερες και επειδη εχω καποιο προβλημα με το στομαχι μου αφ΄ενος, απο την αλλη ομως το να παω Ταυλανδη και να τρωω πιτσα και μακαρονια θα ηταν οτι το χειροτερο, θα μπορουσε καποιος να μου συστησει καποια φαγητα και καποια μερη (κοντα σε SKYTRAIN)να τρωω χωρις προβλημα? Σημειωτεον οτι μου αρεσουν πολυ τα ψαρια και τα φρουτα, και βασικα θελω να αποφυγω τα πολυ καυτερα και πικαντικα φαγητα.(20 ευρω ημερησιως για φαγητο χωρις πρωινο, ειναι καλα για ΒΚΚ η να υπολογιζω περισσοτερα?)

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #447 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 23:00:42 μμ »
20 ευρω τι θα φας; δεν ξερω τι προβλημα εχεις αλλα πιστευω οτι το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αποφυγεις τα καυτερα.no spicy λοιπον και βεβαια τα απαραιτητα χαπακια μαζι σου.εγω προσωπικα ετρωγα στα βρομικα εκει στο skytrain και ποτε δεν επαθα κατι.αλλο στομαχι να μου πεις.δοκιμασε noodles soup οπωσδηποτε

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #448 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 05:23:19 πμ »
  Αγαπητέ anmar2004... ??? (20 ευρω ημερησιως για φαγητο χωρις πρωινο, ειναι καλα για ΒΚΚ η να υπολογιζω περισσοτερα?)   ::) .......
 ο lostromos.... (20 ευρω τι θα φας;   :o δε ξερω τι προβλημα εχεις αλλα .....) ....
.....εννοεί  ότι με 20 ευρώ  μπορείς να πάρεις ολόκληρο τον πάγκο  :P   :o   πλανόδιου η μόνιμου πωλητή Ταϊλανδέζικου φαγητού   ;) ;D :D
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 3.0.195.38 Chrome 3.0.195.38
« Απάντηση #449 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 08:57:59 πμ »
Δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει καποιος αλλα επειδη το Φλεβαρη παω πρωτη φορα ΒΚΚ για 15 μερες και επειδη εχω καποιο προβλημα με το στομαχι μου αφ΄ενος, απο την αλλη ομως το να παω Ταυλανδη και να τρωω πιτσα και μακαρονια θα ηταν οτι το χειροτερο, θα μπορουσε καποιος να μου συστησει καποια φαγητα και καποια μερη (κοντα σε SKYTRAIN)να τρωω χωρις προβλημα? Σημειωτεον οτι μου αρεσουν πολυ τα ψαρια και τα φρουτα, και βασικα θελω να αποφυγω τα πολυ καυτερα και πικαντικα φαγητα.(20 ευρω ημερησιως για φαγητο χωρις πρωινο, ειναι καλα για ΒΚΚ η να υπολογιζω περισσοτερα?)

επειδη εχει τρελη ποικιλια απο φρουτα νομιζω μπορεις να τρεφεσαι μονο με αυτα και με χυμους!
τηγανητο ρυζι με κοτοπουλο , οχι καυτερο, νομιζω ειναι αλλη μια επιλογη
20 ευρω πολλα λες..παρα πολλα