0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα εκτιμουσα παρα πολυ τη βοηθεια σας αν με διευκοληνετε λιγο.Σκεφτομαι να παω για πρωτη φορα ταυλανδη με τη γυναικα μου.(καπου 15Μαρτιου)Για 10-12 νυχτες Μπανκογκ και Πουκετ.
Αν παω μονος μου τι δυσκολιες μπορει να βρω;;;Εχω λιγες γνωσεις Αγγλικων.
Επισης θα χρειαστω visa;;;
προσοχη γιατι νομιζω πολλοι ταζουν για το παλατι αλλα ειναι κλειστο και τσαμπα πληρωνεις.καποιος που εχει παει προσφατα ας δωσει τα φωτα του/
Eυχαριστω παιδια.Να ρωτησω και κατι ακομα ξενοδοχειο το μαρτιο γυρω στις 15 πρεπει να εχω κλεισει απο εδω;Γιατι προτιμω να παω εκει να τα δω κ να αποφασισω.Μιλαω για ενα 3αστερο ξενοδοχειο μετριο.Κανουν μηπως καλυτερες τιμες εκει;;;
στην BKK εγω ειχα μεινει στην περιοχη SILOM και συγκεκριμενα στο ξενοδοχειο HOLIDAY INN με 70Ε το δικλινο.Η περιοχη αυτη ειναι πολυ κεντρικη κοντα στο SKY TRAIN παρα πολυ βολικη περιοχη ,με μεγαλα εμπορικα κεντρα,νυχτερινες αγορες εστιατορια κλπ νομιζω για καποιον που παει για πρωτη φορα ΒΚΚ ειναι μια καλη επιλογη
Η sukhumvit ειναι μια μεγαλη οδος που κατα μηκος της περναει και το skytrain μπορεις να κατεβεις σε ενα σταθμο και να παρεις τον δρομο.κατα μηκος θα βρεις πολλα ξενοδοχεια