0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπαρχει το utapao aeroport.περιπου 35-40 λεπτα απο πατταυα.πεταει μονο η bangkok airways.
χαιρετώ την παρέα.....μια ερώτησή να κάνω. Για τον μήνα Αυγούστου ποιος έχει κλείσει για thailand? από τιμές πόσο?για 8 ημέρες.
Eγω εχω κλεισει για 28 Ιουλιου μεχρι 16 Αυγουστου και θα μου στοιχισει 2500 ευρω. Θα παω ομως και 4 μερες Σιγκαπουρι, Πουκετ, Φι φι, Μπαγκοκ, Κατσαναμπουρη. Η τιμη περιλαμβανει και αεροπορικα,καλα ξενοδοχεια και βιζα.Παράθεση από: endrasei στις Απριλίου 26, 2010, 23:39:05 μμχαιρετώ την παρέα.....μια ερώτησή να κάνω. Για τον μήνα Αυγούστου ποιος έχει κλείσει για thailand? από τιμές πόσο?για 8 ημέρες.
Παράθεση από: soula στις Απριλίου 27, 2010, 15:04:27 μμEγω εχω κλεισει για 28 Ιουλιου μεχρι 16 Αυγουστου και θα μου στοιχισει 2500 ευρω. Θα παω ομως και 4 μερες Σιγκαπουρι, Πουκετ, Φι φι, Μπαγκοκ, Κατσαναμπουρη. Η τιμη περιλαμβανει και αεροπορικα,καλα ξενοδοχεια και βιζα.Παράθεση από: endrasei στις Απριλίου 26, 2010, 23:39:05 μμχαιρετώ την παρέα.....μια ερώτησή να κάνω. Για τον μήνα Αυγούστου ποιος έχει κλείσει για thailand? από τιμές πόσο?για 8 ημέρες.για τόσες ημέρες μια χαρά. Σε ζηλεύω. Εγώ που μίλησα σε διάφορα τουριστικά γραφεία, 8 ημέρες-5 διανυκτερεύσεις phi-phi, απο 1000 ευρώ εως 1.300 ευρω(αεροπορικα-φοροι-μετακινηση ξενοδοχειο και επιστροφη). Είναι καλές τιμές? Θα μπορούσα να βρώ καλύτερο πακέτο?Η πιστευετε να βρω απο μόνος μου, απο διαφορα site?Είμαι νέος και κάνω χαζές ερωτήσεις....
πολλες βροχες το συγκεκριμενο διαστημα
Καλημέρα σε όλα τα αγαπητά μέλη του φόρουμ.Διαβάζω προσεκτικά εδώ και 6 μήνες το τι γράφετε για τον πραγματικό παράδεισο και πήρα την απόφαση......στο τέλος Ιουνίου να τον δω από κοντά!!!!!Πουκέτ έρχομαι για 15 μέρες!!!!Σας παρακαλώ δώστε τα φώτα σας...στις απορίες που έχουν δημιουργηθεί....Θα βρέχει συνέχεια αυτή την περίοδο που πηγαίνω?Μου είπαν ότι λόγω θαλασσοταραχής δεν εκτελούνται δρομολόγια προς τα νησάκια φι φι....Είναι αλήθεια???Κάνει ζέστη για μπάνια??? ή όλες τις μέρες θα απολαμβάνω τη βροχή από το παράθυρο του hotel???Σας παρακαλώ ενημερώστε με....τι να κάνω??? (εκτός από το να περπατώ στη βροχή...που και αυτό θα γίνει...)που μπορώ να πάω με βάση το υπέροχο Πουκετ?Κάθε πρόταση - άποψη δεκτή....Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους.....