0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας !!!Ψαχνω να βρω ενα site στο οποιο μπαινουν πολλοι Ταυλανδοι- ες, για "ζωντανες" ειδησεις .Μηπως ξερετε καποιο ;;;
Γεια σας παιδια κλεισαμε το ξενοδοχειο Movenpick resort and spa στο Πουκετ, το Holiday inn στα Πιπι, το Felix river kwai resort στο Kατσαναπουρι και το Marriot στην Μπαγκοκ. Ποια ειναι η γνωμη σας? Eχει παει κανεις σας σε αυτά?ΕυχαριστωΚαλησπέρα Σούλα,Στο μοναδικό ξενοδοχείο που έχω μεινει, για 4 νύχτες, ειναι το Marriott Resort & Spa. Προσοχή γιατί υπάρχει και Marriott Hotel, ιδίων συμφερόντων αλλά πολύ διαφορετικό (πιο απλό). Εκείνο που έμεινα βρίσκεται στα όρια του εμπορικού μέρους της πόλης, (αν υπάρχουν αυτα καθ οτι ειναι τεράστια,) όχι μακριά απο αυτην, δίπλα σε ποτάμι και ήταν λίγο απρόσωπο μεν όσο αφορά την επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού (άλλοι μπορει να την χαρακτηρίσουν άκρως επαγγελματική) λόγω του μεγέθους του, πανέμορφο και πνιγμένο στο πράσινο δε και πεντακάθαρο. Όμορφα δωμάτια αν και δεν μας είδαν πολύ, πλούσιος μπουφές πρωινού, και με αρκετα εστιατόρια μέσα, αλλά και γύρω από αυτο. Ρίξε μια ματιά στο λινκ που σου παραθέτω και να λάβεις υπ όψη σου ότι οι φωτογραφίες σίγουρα δεν στο δείχνουν πιο όμορφο απ ότι είναι. Είναι καλύτερο από κοντα. http://www.marriott.com/hotels/travel/bkkth-bangkok-marriott-resort-and-spa/Όσο για τα phi phι, απο διαδυκτιακή και μόνο έρευνα, το Holiday Inn και το Phi Phi Island Resort & Spa, κατα την προσωπική μου γνώμη είναι τα καλύτερα στο νησί.
Στις 21/07/2010 πετάμε για Ταϋλάνδη και μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την επιλογή μας για ταξίδι του μέλιτος. Θεωρώ ότι σε αυτό το μέρος μπορώ να συνδυάσω την απόλυτη χαλάρωση (που χρειάζομαι για κάποιες μέρες) μαζί με την έντονη ζωή (που θέλω τις επόμενες μέρες)!!!! θα πάμε Πουκέτ και το ξενοδοχείο βρίσκεται στην kata beach.Θέλω να σας ρωτήσω χιλιάδες πράγματα για αυτό το μέρος και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω….. που να πάω για καφέ, που να πάω για φαί, τι να κάνω, αξίζει να πάω εκδρομές?......περιμένω τις προτάσεις σας με ανυπομονησία!!!!!!!!Η μήπως να μην μου πείτε τίποτα και να τα ανακαλύψουμε όλα εκεί???
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ως νεο μέλος αναζητω τη βοηθεια σας!!!!Φευγω για Μπαγκογκ και Πουκε σε δυο εβδομαδες με την οικογενεια μου(τον αντρα μου και το γιο μου ετων 7).Αν και εχουμε ξαναπαει εξωτερικο με το μικρο που τοτε ηταν και μικροτερο η αληθεια ειναι οτι ενα ψιλοαγχος το εχω.Εν παση περιπτωση οτι πληφορορια για το πρεπει να προσεξω τι να χαρω περισσοτερο να ναι και τα οχι ....ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ