0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα, δεν ξερω αν γραφω στο σωστο τομεα, αλλα θελω να κανω μια ερωτηση,θα κατεβω μεσα σεπτεμβριου για 12 μερες,θα ηθελα να μου προτεινεται για πρωτη φορα που να παω !!!!εχω τρελαθει ,διαβαζω συνεχεια τι γραφεται και δεν ξερω που να πρωτο παω!!!σκεφτομουνα για σαμουι αλλα εσεις εχετε την εμπειρια !!!βοηθηστε με!!!
Παράθεση από: juliep στις Ιουλίου 14, 2010, 20:01:40 μμκαλησπερα, δεν ξερω αν γραφω στο σωστο τομεα, αλλα θελω να κανω μια ερωτηση,θα κατεβω μεσα σεπτεμβριου για 12 μερες,θα ηθελα να μου προτεινεται για πρωτη φορα που να παω !!!!εχω τρελαθει ,διαβαζω συνεχεια τι γραφεται και δεν ξερω που να πρωτο παω!!!σκεφτομουνα για σαμουι αλλα εσεις εχετε την εμπειρια !!!βοηθηστε με!!!Βοήθησέ μας λίγο , τι ακριβως θες μπάνια,διασκέδαση,ψώνια,περιπέτεια ?Ακριβά μεμονωμένα και φθηνά από γραφείο χλωμάκι ...
καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το ρεύμα εκει είναι 110v ή 240v ;
βασικα ειδα πακετα για τσιανγκ Μαι - μπανγκοκ- σαμουι για 10 νυχτες
ευχαριστω πολυ παιδια !!! θα το ψαξω με την βοηθεια του χρηστου!!
μηπως ξερετε παιδια κανα τουριστικο γραφειο να κανει πολυημερες ,κανα 20ημερο,εκδρομες με γκρουπ στην ταυλανδη και συγκεκριμενα μπανγκοκ και παταγια.πηγα μια φορα απο σποντα και τρελαθηκα και θελω να ξαναπαω.Στη συνενοηση δεν ειμαι καλος γι αυτο θελω γκρουπ.οποισ ξερει οτιδηποτε και θελει ασ με βοηθησει.για σεπτεβριο/οκτωωριο ενδιαφερομαι.ευχαριστω