Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 926125 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος themakis

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.7 Firefox 3.6.7
Άνδρας μόνος για 14 μέρες Ταυλάνδη για εκτόνωση. Τι προτείνετε?
« Απάντηση #690 στις: Ιουλίου 22, 2010, 21:25:42 μμ »
Γεια σας φίλοι μου.
Από 31/7 μέχρι 14/8 πάω μόνος μου πρώτη φορά Ταυλάνδη για να ξεσκάσω από τα συσσωρεμένα προβλήματα που μου επιφύλασσε το τελευταίο 18μηνο. Επίσης για να εφαρμόσω το "έρωτας με έρωτα περνάει", οπότε είμαι προδιατεθημενος για τέτοιες περιπέτειες από πιπεράτες μέχρι σοβαρό λαβ στόρυ. Έκλεισα από το ιντερνετ 6 διανυκτερεύσεις στο Ξενοδ. Σάνσαιν για τις πρώτες μέρες και για τις υπόλοιπες 8 δεν έχω αποφασίσει. Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω τα εξής:
1. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο το γνωρίζει κάποιος? Πλήρωσα περίπου 1000 ΤΗΒ για κάθε μέρα. Μπορώ να πηγαίνω εκεί με τις ωριαίες ή ολοήμερες γνωριμίες μου? Πλήρωσα δίκλινο και είμαι μόνος.
2. Στην Πατάγια μπορεί κάποιος να κολυμπήσει αυτή την εποχή ή όλο βρέχει?
3. Τις υπόλοιπες 7-8 μέρες, τι μου προτείνετε? (πάντα με άξονα αυτά που σας προανέφερα)
4. Επιστρέφω στις 14 με Γκαλφ Αιρ και υπάρχει μία πολύωρη στάση από 13.30 μέχρι 9 το πρωί της επόμενης. Για να μη τη βγάλω 20 ώρες στο αεροδρόμιο του Μπαχρέιν που μπορώ να μείνω εκεί και τι να κάνω? Μήπως χρειάζεται βίζα? Αυτά και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
1. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο το γνωρίζει κάποιος? Πλήρωσα περίπου 1000 ΤΗΒ για κάθε μέρα. Μπορώ να πηγαίνω εκεί με τις ωριαίες ή ολοήμερες γνωριμίες μου? Πλήρωσα δίκλινο και είμαι μόνος.

Για το ξενοδοχειο εν ξερω τι ειναι ,αλλα αφου πληρωσες δικλινο δεν θα εχεις προβλημα με επισκεπτες

Παράθεση
2. Στην Πατάγια μπορεί κάποιος να κολυμπήσει αυτή την εποχή ή όλο βρέχει?

Παταγια και μπανιο ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ( διαβασε στο σχετικο section του φορουμ

Παράθεση
3. Τις υπόλοιπες 7-8 μέρες, τι μου προτείνετε? (πάντα με άξονα αυτά που σας προανέφερα)

Με κλειστα ματια Koh chang που ειναι κοντα  και καλα

Παράθεση
4. Επιστρέφω στις 14 με Γκαλφ Αιρ και υπάρχει μία πολύωρη στάση από 13.30 μέχρι 9 το πρωί της επόμενης. Για να μη τη βγάλω 20 ώρες στο αεροδρόμιο του Μπαχρέιν που μπορώ να μείνω εκεί και τι να κάνω? Μήπως χρειάζεται βίζα? Αυτά και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Δες εδω
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453

Δεν θα τη βγάλεις στο αεροδρόμιο. Θα ακολουθήσεις το μπουλούκι και θα πας, πριν περάσεις το passport control, στο γραφείο της gulfair, που βρίσκεται λίγο πριν τον έλεγχο διαβατηρίων.Θα ζητήσεις δωμάτιο και ο υπάλληλος θα σου δώσει ένα εισητήριο. Θα βγείς έξω απο τον έλεγχο και θα πας στο γραφείο της gulfair ,που βρίσκεται μέσα στο αεροδρόμιο, για να συνεννοηθείς για το πως θα σε πάνε στο ξενοδοχείο σου. Θα κάνεις το μπάνιο σου και θα πας στο εστιατόριο να φας.Έχει μπουφέ.Το πρωι θα πάρεις πρωινό και μετά θα σε πάρει το λεωφορείο του ξενοδοχείου για το αεροδρόμιο.Το σπαστικό είναι οτι περνάς πολλούς ελέγχους και αν έχεις πολλά πράγματα στα χέρια είναι κουραστικό.
Οσο για την πόλη,ποτε δεν βρήκα κάτι ενδειαφέρον, εκεί στο κέντρο του Bahrain είναι περίπου όπως στην οδό Μαινάνδρου κοντά στην Ομόνοια. Όλο αντρες και ελάχιστες γυναίκες με καλλυμένα πρόσωπα.Είναι δε πάρα πολύ φτηνά.
Οσο για το τι θα κάνεις στην Ταϋλάνδη μην ανησυχείς. Εγώ θυμάμαι, την πρώτη φορά που πήγα, και ενώ ήμουνα στο ταξί για το αεροδρόμιο, για να επιστρέψω Ελλάδα, ανακάλυψα οτι ήμουν 2 ημέρες καθυστερημένος.Έπρεπε να είχα φύγει 2 ημέρες πριν δηλαδή. Πλήρωσα 100€ και επέστρεψα.
Σου εύχομαι να περάσεις καλά.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος themakis

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θέλω κλάτι τελευταία να ρωτήσω. Μου άρεσε η ιδέα για Κο Τσανγκ, όμως τον Αύγουστο εκεί μπορεί να κολυμπησει κανείς?
Ευχαειστώ

Το μήνυμα σου τροποποιήθηκε.Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.
                                    www.thai.gr Te@m
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 23, 2010, 02:29:17 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • Thailand
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θέλω κλάτι τελευταία να ρωτήσω. Μου άρεσε η ιδέα για Κο Τσανγκ, όμως τον Αύγουστο εκεί μπορεί να κολυμπησει κανείς?
Ευχαειστώ

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=6544.0

Αποσυνδεδεμένος geomixalo

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΕΙ!!!
« Απάντηση #695 στις: Ιουλίου 27, 2010, 17:59:56 μμ »
πολυ καλησπερα σας και χαιρομαι πραγματικα πολυ που σας συνανταω εδω μεσα.θα ηθελα τα φωτα σας γιατι ειμαι μπερδεμενος,σε εικονες,σε ξενοδοχεια,σε νησια,στα παντα εκει στην ταιλανδη.ταξιδευω τον νοεμβριο και θα ειμαι εκει για ενα μηνα.θα ηθελα εαν μπορειτε να με βοηθησετε να οργανωσω λιγο τις σκεψεις μου και το ταξιδι γενικοτερα.ποια μερη θα μου προτεινατε να γνωρισω αυτον τον μηνα και ποσο θα μπορουσα να μεινω στο καθενα;θα ταξιδεψω μονος.επισης πρεπει απο εδω να κλεισω ξενοδοχεια...please help.να ειστε ολοι καλα.

Σε παρακαλω να γραφεις με μικρους χαρακτηρες συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ.Ευχαριστω.
thai.gr team
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 27, 2010, 19:18:31 μμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΕΙ!!!
« Απάντηση #696 στις: Ιουλίου 27, 2010, 19:20:24 μμ »
καλησπερα καταρχας ευχαριστουμε και καλως ηρθες.πρεπει να μας πεις τι θελεις,τι διακοπες σου αρεσουν μετα θα μπορεσουμε να σε βοηθησουμε αν και αν ριξεις μια ματια τριγυρω στο φορουμ θα δεις πολλες πληροφοριες.παντως εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε.

Αποσυνδεδεμένος PEROTA

• **
  • ERES EN ME MENTE ALGO MAGICO!
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #697 στις: Ιουλίου 27, 2010, 19:24:17 μμ »
Καλησπέρα και καλώς ήρθες φίλε!Για το πού θα πας θα αφήσω τους παλιούς να μιλήσουν(εγω έχω πάει μόνο μια φορά και σε δέκα ημέρες θα είναι η δέυτερη)μπορώ να σε βοηθήσω με κάποια site για ξενοδοχεία μόνο....atsiam.com.....latestays.com....kai agoda.gr(ελληνικό).

Αποσυνδεδεμένος geomixalo

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #698 στις: Ιουλίου 27, 2010, 21:48:35 μμ »
Είστε όλοι υπέροχοι!!! Λοιπόν θα με ενδιέφεραν διακοπές ήρεμες...πάω για ξεκούραση και θέλω να δω όση περισσότερη ομορφιά γίνεται....απλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και που να καταλήξω!!!

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #699 στις: Ιουλίου 27, 2010, 22:16:26 μμ »
Είστε όλοι υπέροχοι!!! Λοιπόν θα με ενδιέφεραν διακοπές ήρεμες...πάω για ξεκούραση και θέλω να δω όση περισσότερη ομορφιά γίνεται....απλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και που να καταλήξω!!!

:o  Koh Samui -  ::) Koh Phangan - 8)  Koh Tao -    ;)  Bangkok

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=1770.0   ;)

:o  http://www.tropicaleasy.com/

:) :D :D
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.5.11 Firefox 3.5.11
Απ: ερωτησεις για πρωτη φορα
« Απάντηση #700 στις: Ιουλίου 28, 2010, 18:20:06 μμ »
H μιση Ελλαδα θα ειναι Ται τον Αυγουστο...

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=93.615
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος konnn

• *
  • Αυτοκριτική=>Πάμε μπροστά
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.70 Chrome 5.0.375.70
Ko samoui
« Απάντηση #701 στις: Ιουλίου 28, 2010, 19:36:22 μμ »
Καλησπέρα, σκεφτομαι να πάω ταξίδι στο Ko samoui το Σεπτέμβρη. Τι λέτε??θα είναι καλά τότε??Θα εχει κοσμο??Ο καιρός??Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Τοῦ Ἄλμπορ τὸ φανάρι πότε θὰ φανεῖ;
  • Mac OS X 10.5.5 Mac OS X 10.5.5
  • Browser:
  • Safari 3.1.2 Safari 3.1.2
« Απάντηση #702 στις: Ιουλίου 28, 2010, 21:42:44 μμ »
Καλησπέρα, σκεφτομαι να πάω ταξίδι στο Ko samoui το Σεπτέμβρη. Τι λέτε??θα είναι καλά τότε??Θα εχει κοσμο??Ο καιρός??Ευχαριστώ.

Όλες τις απαντήσεις θα τις βρείς εδώ : http://www.thai.gr/forum/index.php?board=35.0
για τις καινούριες που θα σου δημιουργήθουν μην διστάσεις να ρωτήσεις!
Μπροστά σου τρεῖς ἐλέφαντες ντυμένοι στὰ χρυσά,
ὄξω ἀπ᾿ τοῦ Βούδα τὴ σπηλιά, ψηλὰ στὴν Κουρνεβάλα.
Τώρα σκοντάφτεις, Γέροντα, στοῦ δρόμου τὰ μισὰ
καὶ πᾶς γιὰ νὰ λειτουργηθεῖς σὲ γάϊδαρο καβάλα.

Αποσυνδεδεμένος elmagico

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
« Απάντηση #703 στις: Ιουλίου 29, 2010, 16:05:00 μμ »
καλησπέρα πέρσι είχα πάει κο σαμούι τον σεπτέμβριο και ήταν πολύ καλά περάσαμε υπέροχα.. είχε κόσμο! ο καιρός ήταν λίγο βροχερός αλλά διαρκούσε πολύ λίγα λεπτά..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 29, 2010, 19:37:26 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος batayan

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
koh samui
« Απάντηση #704 στις: Αυγούστου 05, 2010, 18:45:44 μμ »
παρακαλω οπως με πληροφορισατε σχετικα με koh samui.παραλιες,σε πια υπαρχει ζωη σε αυτες σε πια ειναι καλυτερα να μεινω, και γενικα

Σε παρακαλω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους κανονες του φορουμ.Ευχαριστω.
thai.gr team
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2010, 19:08:16 μμ από lostromos »