0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο το γνωρίζει κάποιος? Πλήρωσα περίπου 1000 ΤΗΒ για κάθε μέρα. Μπορώ να πηγαίνω εκεί με τις ωριαίες ή ολοήμερες γνωριμίες μου? Πλήρωσα δίκλινο και είμαι μόνος.
2. Στην Πατάγια μπορεί κάποιος να κολυμπήσει αυτή την εποχή ή όλο βρέχει?
3. Τις υπόλοιπες 7-8 μέρες, τι μου προτείνετε? (πάντα με άξονα αυτά που σας προανέφερα)
4. Επιστρέφω στις 14 με Γκαλφ Αιρ και υπάρχει μία πολύωρη στάση από 13.30 μέχρι 9 το πρωί της επόμενης. Για να μη τη βγάλω 20 ώρες στο αεροδρόμιο του Μπαχρέιν που μπορώ να μείνω εκεί και τι να κάνω? Μήπως χρειάζεται βίζα? Αυτά και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θέλω κλάτι τελευταία να ρωτήσω. Μου άρεσε η ιδέα για Κο Τσανγκ, όμως τον Αύγουστο εκεί μπορεί να κολυμπησει κανείς? Ευχαειστώ
Είστε όλοι υπέροχοι!!! Λοιπόν θα με ενδιέφεραν διακοπές ήρεμες...πάω για ξεκούραση και θέλω να δω όση περισσότερη ομορφιά γίνεται....απλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και που να καταλήξω!!!
Καλησπέρα, σκεφτομαι να πάω ταξίδι στο Ko samoui το Σεπτέμβρη. Τι λέτε??θα είναι καλά τότε??Θα εχει κοσμο??Ο καιρός??Ευχαριστώ.