0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σας εκπληκτική ιστοσελίδα!!!Θα πάω φέτος από 18-28/12 Πουκέτ και μετά Μπανγκονγκ έως τις 2/1. Θα είμαι με μια φίλη που ενδιαφέρεται πολύ για ψώνια. ΠΟυ έχει καλύτερες τιμές Πουκέτ ή Μπανγκονγκ; Ευχαριστώ!!!
Ασε την Μπανγκόκ για το τελος ( εκει θα κανεις και τα ψωνια σου μην τα κουβαλας παντου και πληρωνεις και υπερβαρα σε εσωτερικες πτησεις )Θα προτεινα αφου εισαι μονος να παρεις το κομματι νοτος , που θα εχεις και "καλυψη" απο τους ελληνες που θα βρεις στο πουκετ και το σαμουι .Ασε την παταγια για το δευτερο σου ταξιδι , αλωστε κατι σχετικο θα δεις και στην patong του πουκετ
Κατ 'αρχην, νιωθω οτι πρεπει να ευχαριστησω για αυτο το πολυ καλο site,ολους οσους "ευθυνονται" ... Καθως & τους ανθρωπους που λυνουν αμεσα τις οποιες αποριες μου, ειναι μια κουραστικη ρουτινα γι' αυτους,αλλα για εμενα ειναι "χρυσαφι'.Κανω το πρωτο μου ταξιδι στην ταυλανδη & ο προγραματισμος ανατραπηκε την τελευταια στιγμη.Θα πρεπει να ανασχεδιασω το ταξιδι & οι γνωμες- συμβουλες σας ειναι κατι παραπανω απο πολυτιμες,μιας και θα ταξιδευσω ΜΟΝΟΣ.Ειναι προτιμοτερο να παω κατευθειαν στο Πουκετ η να ξεκινησω απο Βκκ και χαλαρα να επιλεξω τους υπολοιπους προορισμους μου ? Θα μεινω 25 μερες συνολικα και προβληματιζομαι, για να κλεισω & τις αντιστοιχες εσωτερικες πτησεις. Θελω να αποφυγω τις πολλες μερες στην Παταγια μιας & απ'οτι εχω "δει"-πληροφορηθει,ειναι ενα μερος "αλλοτριωμενο" & ολιγον παρακμιακο (διορθωστε με αν ειμαι λαθος),δεν θα ηθελα να δω αυτη την χωρα απο την αποψη του σεξοτουρισμου αποκλειστικα & μονο,αρα νομιζω οτι 2-3 μερες εκει ειναι αρκετες.15 μερες στο Πουκετ ειναι αρκετες ? Πως αλλιως να μοιρασω τις μερες μου χωρις παρα πολλα ταξιδια που μειωνουν την πραγματικη παραμονη στη χωρα (και δυστυχως τα χρηματα,ρημαδα κριση...) ? Sorry για το "πρηξιμο",οποιες συμβουλες καλοδεχουμενες.Εχω "ξεκοκκαλισει" τα τοπικ με τις πληροφοριες,για αξιοθεατα & ψωνια ειμαι Οκ, αλλα καπου μπερδευτηκα με τους προορισμους, απο το ανχος μου...Ευχαριστω !
για μενα αν εισαι κατω απο τα 40 και εμφανισιμος πηγαινε πουκετ-κραμπι και λιγες μερες μπανγκοκ για ψωνια.Παταγια δεν την χρειαζεσαι καθολου.
Ακτοπλοικη ? Για ξανακοιτα το χαρτη της ταιλανδης ... για να πας απο το 1 ( ΜΠΑΝΓΚΟΚ - παταγια ) στο 3 ( ΠΟΥΚΕΤ ) πρεπει να ...... κανεις τον γυρο ...... μαλαισια .... ιδονησια κλπ κλπ κλπ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ