Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 926023 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
Απ: ερωτησεις για πρωτη φορα
« Απάντηση #780 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 01:23:52 πμ »
κατα καιρους εχω βρει στις τουριστικες περιοχες πραγματα φτυνοτερα απο την βκκ τυνχανει πολλες φορες στα εμπορικα κεντρα να εχουν μπαζαρ και να αγοραζεις (επωνυμα ρουχα )λες και ειναι με το κιλο (πιερ  γκαρντεν ,μποντι τοκ,τσαμπιον, εβερλαστ κτλ)ελπιζω να εισαι τυχερη και πεσεις στην σωστη περιοδο !

Αποσυνδεδεμένος martz

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #781 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 20:12:56 μμ »
Γειά σας εκπληκτική ιστοσελίδα!!!
Θα πάω φέτος από 18-28/12 Πουκέτ και μετά Μπανγκονγκ έως τις 2/1. Θα είμαι με μια φίλη που ενδιαφέρεται πολύ για ψώνια. ΠΟυ έχει καλύτερες τιμές Πουκέτ ή Μπανγκονγκ; Ευχαριστώ!!!
το κακό είναι ότι πάτε πρώτα πουκέτ η μπανγκοκ έχει πολύ καλύτερες τιμές σιγουράκι έχω βγάλει τα πόδια μου ψωνίζοντας! πες στη φίλη σου να πάρει όσα λιγότερα μπορεί μαζί της θα βρει τα πάντα εκεί και όταν λέω τα πάντα το εννοώ.μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το βάρος που μπορείτε να έχετε μαζί σας με την αεροπορική.

Αποσυνδεδεμένος akkonst

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
Μπρίζες ;;;
« Απάντηση #782 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 19:08:52 μμ »
 Καλασπέρα σε όλους.Ζητώ συγνώμη αν το ερώτημα μου έχει απαντηθεί αλλά με λίγο ψάξιμο που έκανα δε το βρήκα πουθενά.
 Πρόκειται σε λίγο καιρό να ταξιδέψω σε Πουκέτ και Μπανκόνγκ.
 Τι γίνεται με τις μπρίζες ρεύματος;Πρέπει να έχω μαζί μου κάποιους αντάπτορες; Αν ναι ποιούς ;
 Είναι και πολλά τα άτιμα,κινητό,φωτογραφική μηχανή,κάμερα κλπ,κλπ.
 Ευχαριστώ πολύ  :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #783 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 19:17:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος manos28

• *
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 9.0.570.1 Chrome 9.0.570.1
s o s που να παω ενα προγραμμα
« Απάντηση #784 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 21:31:29 μμ »
φτανω ταιλανδη 20/10 κ αναχωρω στισ 15/12.δεν εχω κλεισει ξενοδοχειο πουθενα.θελω ενα προγραμμα ωστε να δω τουσ πιο τοπ προορισμουσ.σκεφτομαι 5 μερεσ koh samui,5 phuket,5 phi phi k 5bangok sto telos για ψωνια κ αξιοθεατα.η ερωτηση μου ειναι να κατεβω μπανγκοκ κ να κλεισω καποιο πακετο ναδω λιγο απο ολα.εχεται να προτεινεται κατι?

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
Απ: s o s που να παω ενα προγραμμα
« Απάντηση #785 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 21:49:41 μμ »
φιλε μου κανε ενα κοπο και κοιταξε το φορουμ,δες τι σου αρεσει για τις μερες και τις τοποθεσιες που εχεις διαλαξει και πηγαινε κατω και καντα ολα μονος σου.μην  ανυσηχεις ολοι ετσι κανουμε και δεν προκειτε να παθεις κατι.λιγο διαβασμα χρειαζεται.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: s o s που να παω ενα προγραμμα
« Απάντηση #786 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 21:49:56 μμ »

Ο φιλος εχει ηδη βγαλει εισητηριο απο οτι καταλαβα .
Αρα η cel δεν τον εξυπηρετει.
Μπορει να επικοινωνησει με τον κ. Χρηστο στο σαμουι για τοπικο προγραμμα εαν θελει

http://tropicaleasy-thailand.blogspot.com/
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 12, 2010, 21:57:39 μμ από Oytopikos »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος axas

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #787 στις: Νοεμβρίου 14, 2010, 15:55:10 μμ »
Κατ 'αρχην, νιωθω οτι πρεπει να ευχαριστησω για αυτο το πολυ καλο site,ολους οσους "ευθυνονται" ... Καθως & τους ανθρωπους που λυνουν αμεσα τις οποιες αποριες μου, ειναι μια κουραστικη ρουτινα γι' αυτους,αλλα για εμενα ειναι "χρυσαφι'.
Κανω το πρωτο μου ταξιδι στην ταυλανδη & ο προγραματισμος ανατραπηκε την τελευταια στιγμη.Θα πρεπει να ανασχεδιασω το ταξιδι & οι γνωμες- συμβουλες σας ειναι κατι παραπανω απο πολυτιμες,μιας και θα ταξιδευσω ΜΟΝΟΣ.
Ειναι προτιμοτερο να παω κατευθειαν στο Πουκετ η να ξεκινησω απο Βκκ και χαλαρα να επιλεξω τους υπολοιπους προορισμους μου ? Θα μεινω 25 μερες συνολικα και προβληματιζομαι,  για να κλεισω & τις αντιστοιχες εσωτερικες πτησεις. Θελω να αποφυγω τις πολλες μερες στην Παταγια μιας & απ'οτι εχω "δει"-πληροφορηθει,ειναι ενα μερος "αλλοτριωμενο" & ολιγον παρακμιακο (διορθωστε με αν ειμαι λαθος),δεν θα ηθελα να δω αυτη την χωρα απο την αποψη του σεξοτουρισμου αποκλειστικα & μονο,αρα νομιζω οτι 2-3 μερες εκει ειναι αρκετες.
15 μερες στο Πουκετ ειναι αρκετες ? Πως αλλιως να μοιρασω τις μερες μου χωρις παρα πολλα ταξιδια που μειωνουν την πραγματικη παραμονη στη χωρα (και δυστυχως τα χρηματα,ρημαδα κριση...) ?
Sorry για το "πρηξιμο",οποιες συμβουλες καλοδεχουμενες.Εχω "ξεκοκκαλισει" τα τοπικ με  τις πληροφοριες,για αξιοθεατα & ψωνια ειμαι Οκ, αλλα καπου μπερδευτηκα με τους προορισμους, απο το ανχος μου...
Ευχαριστω !
Ολα αυτα που ειμαστε ειναι το αποτελεσμα ολων αυτων που εχουμε σκεφτει.  <<Σινταρτα Γκαουταμα>>

• Γενικός συντονιστής
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #788 στις: Νοεμβρίου 14, 2010, 16:10:52 μμ »
Φιλε θα σου προτεινω καποια απλα πραγματα .
Ασε την Μπανγκόκ για το τελος ( εκει θα κανεις και τα ψωνια σου μην τα κουβαλας παντου και πληρωνεις και υπερβαρα σε εσωτερικες πτησεις )
Δευτερον επελεξε τμημα της χωρας για την πρωτη σου φορά.
Εξαρταται αυτο και απο το εαν θες θαλασσα ή οχι .
Δηλαδη η τραβα στον Νοτο .
Πιασε πουκετ κανε τα γυρω ταξιδακια - εκδρομες ( james bond κλπ) , μολις βαρεθεις τραβα   διπλα στο κραμπι ή πηγαινε στο koh σαμουι .
Οποτε δεν απαιτειται εσωτερικη πτηση παρα μονο στην επιστροφη για bangkok .
Σε αυτο το project μπορει να σε βοηθησει ο Χρηστος ( tropical easy ) .

Τωρα εαν επιλεξεις τον πανεμορφο Βορα μπορεις να το κανεις σε συνδιασμο με την παταγια , αλλα δεν θα εχεις θαλασσα .
Επισης εαν επιλεξεις παταγια το μονο καλο κοντα ειναι το koh chang ( με mini bus )
Για ολα τα αλλα θες αεροπλανο .

Θα προτεινα αφου εισαι μονος να παρεις το κομματι νοτος , που θα εχεις και "καλυψη" απο τους ελληνες που θα βρεις στο πουκετ και το σαμουι .
Ασε την παταγια για το δευτερο σου ταξιδι , αλωστε κατι σχετικο θα δεις και στην patong του πουκετ

Αποσυνδεδεμένος axas

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #789 στις: Νοεμβρίου 14, 2010, 16:18:48 μμ »

Ασε την Μπανγκόκ για το τελος ( εκει θα κανεις και τα ψωνια σου μην τα κουβαλας παντου και πληρωνεις και υπερβαρα σε εσωτερικες πτησεις )

Θα προτεινα αφου εισαι μονος να παρεις το κομματι νοτος , που θα εχεις και "καλυψη" απο τους ελληνες που θα βρεις στο πουκετ και το σαμουι .
Ασε την παταγια για το δευτερο σου ταξιδι , αλωστε κατι σχετικο θα δεις και στην patong του πουκετ
Καπως ετσι το εχω σκεφτει & εγω. Σε ευχαριστω πολυ !!
Ολα αυτα που ειμαστε ειναι το αποτελεσμα ολων αυτων που εχουμε σκεφτει.  <<Σινταρτα Γκαουταμα>>

Αποσυνδεδεμένος vgls35

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.44 Chrome 7.0.517.44
« Απάντηση #790 στις: Νοεμβρίου 14, 2010, 17:03:42 μμ »
Κατ 'αρχην, νιωθω οτι πρεπει να ευχαριστησω για αυτο το πολυ καλο site,ολους οσους "ευθυνονται" ... Καθως & τους ανθρωπους που λυνουν αμεσα τις οποιες αποριες μου, ειναι μια κουραστικη ρουτινα γι' αυτους,αλλα για εμενα ειναι "χρυσαφι'.
Κανω το πρωτο μου ταξιδι στην ταυλανδη & ο προγραματισμος ανατραπηκε την τελευταια στιγμη.Θα πρεπει να ανασχεδιασω το ταξιδι & οι γνωμες- συμβουλες σας ειναι κατι παραπανω απο πολυτιμες,μιας και θα ταξιδευσω ΜΟΝΟΣ.
Ειναι προτιμοτερο να παω κατευθειαν στο Πουκετ η να ξεκινησω απο Βκκ και χαλαρα να επιλεξω τους υπολοιπους προορισμους μου ? Θα μεινω 25 μερες συνολικα και προβληματιζομαι,  για να κλεισω & τις αντιστοιχες εσωτερικες πτησεις. Θελω να αποφυγω τις πολλες μερες στην Παταγια μιας & απ'οτι εχω "δει"-πληροφορηθει,ειναι ενα μερος "αλλοτριωμενο" & ολιγον παρακμιακο (διορθωστε με αν ειμαι λαθος),δεν θα ηθελα να δω αυτη την χωρα απο την αποψη του σεξοτουρισμου αποκλειστικα & μονο,αρα νομιζω οτι 2-3 μερες εκει ειναι αρκετες.
15 μερες στο Πουκετ ειναι αρκετες ? Πως αλλιως να μοιρασω τις μερες μου χωρις παρα πολλα ταξιδια που μειωνουν την πραγματικη παραμονη στη χωρα (και δυστυχως τα χρηματα,ρημαδα κριση...) ?
Sorry για το "πρηξιμο",οποιες συμβουλες καλοδεχουμενες.Εχω "ξεκοκκαλισει" τα τοπικ με  τις πληροφοριες,για αξιοθεατα & ψωνια ειμαι Οκ, αλλα καπου μπερδευτηκα με τους προορισμους, απο το ανχος μου...
Ευχαριστω !
για μενα αν εισαι κατω απο τα 40 και εμφανισιμος πηγαινε πουκετ-κραμπι και λιγες μερες μπανγκοκ για ψωνια.Παταγια δεν την χρειαζεσαι καθολου.

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #791 στις: Νοεμβρίου 14, 2010, 17:29:53 μμ »
για μενα αν εισαι κατω απο τα 40 και εμφανισιμος πηγαινε πουκετ-κραμπι και λιγες μερες μπανγκοκ για ψωνια.Παταγια δεν την χρειαζεσαι καθολου.
  ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος mike_44

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: Σιδηροδρομικές γραμμές
« Απάντηση #792 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 14:32:21 μμ »
Καλησπερα παιδια,
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια ακτοπλοικη γραμμη απο Πατταγια ή Μπανκονγκ για το Πουκετ?

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #793 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 14:38:07 μμ »
Ακτοπλοικη ?
Για ξανακοιτα το χαρτη της ταιλανδης ... για να πας απο το 1 ( ΜΠΑΝΓΚΟΚ - παταγια )  στο 3 ( ΠΟΥΚΕΤ ) πρεπει να ...... κανεις τον γυρο ...... μαλαισια .... ιδονησια κλπ κλπ κλπ

ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 17, 2010, 14:41:23 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος mike_44

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #794 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 15:40:27 μμ »
Ακτοπλοικη ?
Για ξανακοιτα το χαρτη της ταιλανδης ... για να πας απο το 1 ( ΜΠΑΝΓΚΟΚ - παταγια )  στο 3 ( ΠΟΥΚΕΤ ) πρεπει να ...... κανεις τον γυρο ...... μαλαισια .... ιδονησια κλπ κλπ κλπ

ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

Βασικα ηθελα να βγω καπου εκει κοντα στο πουκετ κ μετα να παρω bus ή train!
οχι να κανω ολοκληρο τον κυκλο!
γνωριζεις αν υπαρχει κατι?