Αποστολέας Θέμα: Πρωτη φορά Ταϊλάνδη (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ)  (Αναγνώστηκε 925889 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
Απ: ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΥΛΑ!
« Απάντηση #840 στις: Δεκεμβρίου 07, 2010, 18:43:59 μμ »
καλησπερα βασω νομιζω ολοι σου απαντησαν απο οτι βλεπω οι περισσοτερες απαντησεις εχουν να κανουν με το να σου προτεινουν να πας σαμουι.το ιδιο και εγω αν οντως αποφασισεις για εκει ενα πραγμα σου λεω δεν εχεις παρα να αφησεις τα υπολοιπα sites στην ακρη και να καλεσεις τον χρηστο οπως σου ειπαν τα παιδια και να του πεις τι διαθετεις και τι θες οποτε θα κανονισει εκεινος.

οσο για το τι θα κανεις και το τι θα δεις δεν εχεις παρα να ριξεις μια ματια εδω στο φορουμ στο αναλογο κομματι και θα παρεις μια πρωτη γευση.εχει πολλα να δεις μιας και ειναι αρκετα δημοφιλης προορισμος.

και επειση ειδα κατι πιο πανω που εγραψες ετσι για να μαθαινουν και οι νεοι αλλα και να θυμουνται οι παλιοι ανεφερες κο μαλλον για το σαμουι.το kho στα ταιλανδεζικα σημαινει νησι οποτε θα το βρεις ως προθεμα σε ολα τα ονοματα των νησιων.

σου ευχομαι και εγω καλα στεφανα αν ερθεις απο αθηνα με χαρα να βρεθουμε και να σου λυσουμε και απο κοντα οποιες αποριες εχεις.καλως ηρθες και να ευχηθω να περασουν γρηγορα οι μερες και να κανεις το ταξιδι σου,οχι μονο για σενα αλλα και για εμας.

Αποσυνδεδεμένος geobas

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ερωτησεις για πρωτη φορα
« Απάντηση #841 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 00:00:19 πμ »
Καλησπέρα και από μένα Βάσω
Τον Σεπτέβρη παντρεύτηκα και το Γαμήλιο ταξίδι το έκανα στο Koh Samui.
Δεν χρειάζετε να ψάξεις τπτ παραπάνω ...βρίσκεσε στο κατάλληλο μέρος
Πήγαινε στις κατάλληλες ενότητες του forum , διάβασε όσο μπορείς περισσότερα πράγματα και θα δεις ότι
όταν με το καλό φτάσεις θα σου φαίνονται όλα τόσο οικεία γιατι θα τα έχεις διαβάσει.

Εχοντας μηδενική εμπειρία από ταξίδια , διαβάζοντας το forum και σε συνεργασία με τον Χρηστάρα από το tropical easy (Χρηστάρα καλησπέρα Γιώργος απο Γαλάτσι) μου φάνηκαν όλα τόσο εύκολα και απλά.

Είμαι σίγουρος από τώρα ότι θα περάσεις τόσο καλά που το μόνο που έχω να σου πω , είναι ότι θα περιμένουμε να επιβεβαιώσεις και εσύ όλα αυτά που λένε τα παιδιά !!!!!

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #842 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 00:48:48 πμ »
ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ σε όλους!!λοιπόν είχα μπεί τώρα στο booking.com και κοίταζα για ξενοδοχεία. μου άρεσε πολύ το kirikayan luxury pool villas and spa! φαίνεται καραχλιδάτο (δεν είμαστε τίποτα πλούσιοι το αντίθετο αλλά θα κόψουμε πολλά από τα φαντασμαγορικά του γάμου για αυτό το ταξίδι!)πως σας φαίνεται σαν επιλογή? επίσης συμφέρει να κλείσω απο ίντερνετ η απο ταξιδιωτικό??ένα άλλο θέμα είναι ότι δεν θέλω γκρουπ αλλά ατομικό εσείς τι προτείνετε? το ξενοδοχείο είναι στην mae nam beach είναι μακρίά από το κέντρο??κάνω τόσες ερωτήσεις γιατί πέρυσι πήγα ταξίδι πάλι στο εξωτερικό τελείως ανενημέρωτη και έκανα τα μισά απ ότι ήθελα και ήμασταν σαν τα ζαβα!! χοχοχοχο!!

επίσης έχω και αρκετό καιρό για να ακυρώσω το γάμο!!!αχαχαχαχχαχαχαχαχχα!!!!!δεν θα ήταν κ άσχημο ένα ταξίδι με μοναδικό σύντροφο το βαλιτσάκι μου! (πλάκα κάνω) σ ευχαριστώ για τις συμβουλές σου!
μιας και ειναι γαμηλιο (ερωτευμενοι)πολυ ωραια ειναι τα δυο απεναντι νησια koh phangan και koh tao  δεν εχουν τοσο κοσμοσυρροη πολυ πιο παρθενα ,  οικονομικα και με πολυ καλα hotel(θα βρεις και εκει οτι και στο samui)αν θες να πεις ποσο διαθετεις για hotel για  να σου προτεινω  καποια  !!
ΜΕ ΤΟ  ΚΑΛΟ!!                                                     

Αποσυνδεδεμένος baswgeogon

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #843 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 16:47:25 μμ »
καλησπέρα και ευχαριστώ και πάλι όλους για τις συμβουλές!λοιπόν όσον αφορά το ξενοδοχείο λέμε να κάτσουμε γύρω στις δεκαπέντε μέρες και το μπάτζετ για την διαμονή να είναι γύρω στα 800-950 ευρώ! έχω αρχίσει ήδη την ανάγνωση στα τόσα όμορφα που γράφει το σαιτ που ανυπομονώ!! να ρωτήσω κάτι τον κύριο Χρήστο? μπορείτε εσέίς από εκεί να μου κλείσετε την διαμονή?ρωτάω μήπως βγει και πιο οικονομικά και από την εμπειρία σας φυσικά πιο άνετα και όμορφα! μετά το κο παρέλειψα το σαμούι εντελώς καταλάθος!!καλό όμως είναι να μαθαίνουμε!!

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #844 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 17:39:38 μμ »

ΝΑΙ μπορεί να σου κανονίσει την διαμονή.... και οχι μόνο...

αλλά γιατί δεν έρχεσαι σε επαφή μαζί του να τα πείτε ?

tropicaleasy@gmail.com

γραφειο   0066(0)77332287 (09:00 - 21:00 ωρα Ταϊλανδης)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2010, 17:45:56 μμ από tas67 »

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #845 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 17:44:49 μμ »
βλακωδης ερώτηση αλλά από μένα την άσχετη αναγκαία. πως?

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #846 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 18:00:52 μμ »

και σου ξαναλέω ...... άρχισε το διάβασμα !!!!    :)

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2010, 18:03:51 μμ από tas67 »

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #847 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 18:14:22 μμ »
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!τώρα το είδα!αααα καλααααααα!!!ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος capriole

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.215 Chrome 8.0.552.215
Καλύτερη περίοδος για το πρώτο μου ταξίδι;
« Απάντηση #848 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 12:43:53 μμ »
Καλησπέρα παιδιά, διαβάζοντας καιρό τώρα το φόρουμ τελικά πήρα την απόφαση να πραγματοποιήσω το πρώτο μου ταξίδι στην μακρινή Ταϊλάνδη (πριν μας κλείσει το σπίτι οριστικά το ΔΝΤ!) για 2 εβδομαδες (αναλόγως των εισιτηρίων που θα βρώ) . Έχω την δυνατότητα να πραγματοποιήσω το ταξίδι στο τέλος Ιανουαρίου  ή τέλος Μαρτίου (15-30 του μηνος).

Η ερώτηση μου είναι πια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη περίοδος από άποψη καιρού, πολυκοσμίας, τιμές ξενοδοχείων και γενικής σχέσης απόδοσης/τιμής; Ενδιαφέρομαι να κάνω καταδύσεις (είμαι κάτοχος διπλώματος  advnaced diver) οπότε τα μέρη που θέλω να επισκεφτώ είναι αρχή απο pukhet ή ko-samui (5 μέρες) να κλείσω με τις καταδύσεις (που είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο, σκεφτόμουνα και liveaboard) και κάποιες μέρες (5) pataya (για διασκεδαση  ;))  και bangonk (2 μέρες για ψώνια). Είδα οτι οι τιμές των εισιτηρίων για τα διαστήματα που κοιτάω δεν διαφέρουν και πολύ, έχω βρεί απο 580 € εως 680 € με στάση και 750 € με thai για απευθείας πτήση.

Ακούω τις γνώμες σας

Αποσυνδεδεμένος thux

• *
  • too weird to live too rare to die
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
Απ: Καλύτερη περίοδος για το πρώτο μου ταξίδι;
« Απάντηση #849 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 13:15:02 μμ »
Καλησπέρα παιδιά, διαβάζοντας καιρό τώρα το φόρουμ τελικά πήρα την απόφαση να πραγματοποιήσω το πρώτο μου ταξίδι στην μακρινή Ταϊλάνδη (πριν μας κλείσει το σπίτι οριστικά το ΔΝΤ!) για 2 εβδομαδες (αναλόγως των εισιτηρίων που θα βρώ) . Έχω την δυνατότητα να πραγματοποιήσω το ταξίδι στο τέλος Ιανουαρίου  ή τέλος Μαρτίου (15-30 του μηνος).

Η ερώτηση μου είναι πια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη περίοδος από άποψη καιρού, πολυκοσμίας, τιμές ξενοδοχείων και γενικής σχέσης απόδοσης/τιμής; Ενδιαφέρομαι να κάνω καταδύσεις (είμαι κάτοχος διπλώματος  advnaced diver) οπότε τα μέρη που θέλω να επισκεφτώ είναι αρχή απο pukhet ή ko-samui (5 μέρες) να κλείσω με τις καταδύσεις (που είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο, σκεφτόμουνα και liveaboard) και κάποιες μέρες (5) pataya (για διασκεδαση  ;))  και bangonk (2 μέρες για ψώνια). Είδα οτι οι τιμές των εισιτηρίων για τα διαστήματα που κοιτάω δεν διαφέρουν και πολύ, έχω βρεί απο 580 € εως 680 € με στάση και 750 € με thai για απευθείας πτήση.

Ακούω τις γνώμες σας
εξαρταται το μερος  αλλα για την συγκεκριμενη περιοδο δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες  ως προς το κλιμα .την περιοδο που θες στην bkk θα εχει κοσμο οχι οσο στις γιορτες αλλα...τα στα ξενοδωχεια οι τιμες θα ειναι χαμηλοτερες απο τις γιορτες και απο την καλοκαιρινη περιοδο το ιδιο και στα νησια!! δοκιμασε να κανεις καταδυσεις και στο koh tao ειναι απιστευτα   
thux295@

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
Απ: Καλύτερη περίοδος για το πρώτο μου ταξίδι;
« Απάντηση #850 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 18:12:19 μμ »
απο θεμα εισητηριων ειναι αυτο που λες ισως μετα τις γιορτες πετυχεις και κατι καλυτερο μιας και καθημερινα αλαλζουν τιμες αναλογα με την πληροτητα κατι ομως που δεν βλεπουμε να ισχυει το τελευταιο καιρο.

οσο για το που θες να πας.ο φιλος πιο πανω λεει για κο ταο εγω θα προτεινα και phi phi μιας και εκει υπαρχουν πολα γραφεια για να κανεις καταδυσεις.αν θες να δεις παταγια τοτε να πας αν και θα διασκεδασεις και στα πιο πανω νησια που αναφερεις οχι βεβαια στο μεγεθος της παταγιας.παντως αν θες να δεις το ολο σκηνικο να πας.καλο θα ηταν να αφιερωσεις 4 μερες εκει και καμια παραπανω στην μπαγκογκ αν θες για ψωνια γιατι τα πολυκαταστηματα ειναι μεγαλα και αρκετα οποτε θα ξεχαστεις εκει μεσα.

για τον καιρο δεν θα βρεις μεγαλες διαφορες στα μερη μιας και τωρα αρχιζει το καλοκαιρι κατω.

καλο ταξιδι σου ευχομαι οπου και και αν αποφασισεις διαβασε το φορουμ και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε

Αποσυνδεδεμένος martz

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #851 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 18:40:58 μμ »
15 μέρες δεν είναι πολλές φρόντισε να βρεις καλές ανταποκρίσεις μην χάσεις χρόνο περιμένοντας σε αεροδρόμια. αν επιλέξεις για διαμονή τη πατόνγκ στο πουκέτ θα πάρεις μια μικρή γεύση από πατάγια και θα κάνεις και καταδύσεις. 2 μέρες μπανγκοκ μόνο? πας άλλη φορά πατάγια διασκέδαση έχει παντού!

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #852 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 00:42:45 πμ »
εξαρταται το μερος  αλλα για την συγκεκριμενη περιοδο δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες  ως προς το κλιμα .την περιοδο που θες στην bkk θα εχει κοσμο οχι οσο στις γιορτες αλλα...τα στα ξενοδωχεια οι τιμες θα ειναι χαμηλοτερες απο τις γιορτες και απο την καλοκαιρινη περιοδο το ιδιο και στα νησια!! δοκιμασε να κανεις καταδυσεις και στο koh tao ειναι απιστευτα   
στο koh tao ειναι  πολυ καλα για diving(www.crystaldive.com) μετα τισ γιορτες  ολες οι εταιριες βγαζουν προσφορες (η THAI ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10-15 ΓΕΝΑΡΗ)  , τι την θες την pattaya δεν χανεις τιποτα! οπου και να πας υπαρχουν αρκετες κοπελες  ειδικα στο phuket  ειναι πιο περιποιημενες !! την bangkok στο τελος για ψωνια 2-3 μερες και καμια μικρη εκδρομουλα αλλιως δεν σε φτανουν 2 εβδομαδες !!!υπαρχη και του χρονου! κοσμο θα βρεις  οπως και πολυ ζεστη,στα hotels  μια μετρια κατασταση φτυνοτερα απο pick season μια ενδιαμεση τιμη απο την καλοκαιρινη περιοδο!!

Αποσυνδεδεμένος capriole

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #853 στις: Δεκεμβρίου 16, 2010, 23:00:02 μμ »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, δυστυχώς οι μέρες δεν αυξάνονται (εκτος αν δεν το κανω το ταξιδι Μαρτιο αλλα Ιούλιο-Αυγουστο) αλλα τοτε δεν ξερω τι θα παιζει απο καιρο (μάλλον τρελλή ζέστη και υγρασία;). 

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #854 στις: Δεκεμβρίου 16, 2010, 23:18:33 μμ »
και βροχουλες αν μιλαμε για καλοκαιρι(ιουλιο-αυγουστο)