0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ σε όλους!!λοιπόν είχα μπεί τώρα στο booking.com και κοίταζα για ξενοδοχεία. μου άρεσε πολύ το kirikayan luxury pool villas and spa! φαίνεται καραχλιδάτο (δεν είμαστε τίποτα πλούσιοι το αντίθετο αλλά θα κόψουμε πολλά από τα φαντασμαγορικά του γάμου για αυτό το ταξίδι!)πως σας φαίνεται σαν επιλογή? επίσης συμφέρει να κλείσω απο ίντερνετ η απο ταξιδιωτικό??ένα άλλο θέμα είναι ότι δεν θέλω γκρουπ αλλά ατομικό εσείς τι προτείνετε? το ξενοδοχείο είναι στην mae nam beach είναι μακρίά από το κέντρο??κάνω τόσες ερωτήσεις γιατί πέρυσι πήγα ταξίδι πάλι στο εξωτερικό τελείως ανενημέρωτη και έκανα τα μισά απ ότι ήθελα και ήμασταν σαν τα ζαβα!! χοχοχοχο!!επίσης έχω και αρκετό καιρό για να ακυρώσω το γάμο!!!αχαχαχαχχαχαχαχαχχα!!!!!δεν θα ήταν κ άσχημο ένα ταξίδι με μοναδικό σύντροφο το βαλιτσάκι μου! (πλάκα κάνω) σ ευχαριστώ για τις συμβουλές σου!
Καλησπέρα παιδιά, διαβάζοντας καιρό τώρα το φόρουμ τελικά πήρα την απόφαση να πραγματοποιήσω το πρώτο μου ταξίδι στην μακρινή Ταϊλάνδη (πριν μας κλείσει το σπίτι οριστικά το ΔΝΤ!) για 2 εβδομαδες (αναλόγως των εισιτηρίων που θα βρώ) . Έχω την δυνατότητα να πραγματοποιήσω το ταξίδι στο τέλος Ιανουαρίου ή τέλος Μαρτίου (15-30 του μηνος). Η ερώτηση μου είναι πια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη περίοδος από άποψη καιρού, πολυκοσμίας, τιμές ξενοδοχείων και γενικής σχέσης απόδοσης/τιμής; Ενδιαφέρομαι να κάνω καταδύσεις (είμαι κάτοχος διπλώματος advnaced diver) οπότε τα μέρη που θέλω να επισκεφτώ είναι αρχή απο pukhet ή ko-samui (5 μέρες) να κλείσω με τις καταδύσεις (που είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο, σκεφτόμουνα και liveaboard) και κάποιες μέρες (5) pataya (για διασκεδαση ) και bangonk (2 μέρες για ψώνια). Είδα οτι οι τιμές των εισιτηρίων για τα διαστήματα που κοιτάω δεν διαφέρουν και πολύ, έχω βρεί απο 580 € εως 680 € με στάση και 750 € με thai για απευθείας πτήση.Ακούω τις γνώμες σας
εξαρταται το μερος αλλα για την συγκεκριμενη περιοδο δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες ως προς το κλιμα .την περιοδο που θες στην bkk θα εχει κοσμο οχι οσο στις γιορτες αλλα...τα στα ξενοδωχεια οι τιμες θα ειναι χαμηλοτερες απο τις γιορτες και απο την καλοκαιρινη περιοδο το ιδιο και στα νησια!! δοκιμασε να κανεις καταδυσεις και στο koh tao ειναι απιστευτα