0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοιτα εδω δενξερω αν σε ενδοιαφερειhttp://bangkok.sawadee.com/canals.htm
γεια σας παιδια!!!!!!!θα ηθελα να ρωτησω εαν φευγει κανεις για Ταϊλανδη 5 Μαρτιου...δεν εχω κλεισει εισιτηρια ακομη γιατι ειμαι λιγο αναποφασιστη σχετικα με το που θα παω... ???σιγουρα θελω να παω 3οις μερες Μπανγκoκ κ μετα Νοτια...θα κατσω 25 μερες περιπου κ θα ηθελα να συνδιασω χαλαρωση κ διασκεδαση κ να επισκεφτω αρκετα νησια οπως Koh Samui,Ko Tao, Ko Phi-Phi κ.α...εχετε να μου προτεινετε κατι..
Εγώ φεύγω 5 Μαρτίου με Thai. Στις 6 Μαρτίου, μετά την άφιξη στη Bangkok, πετάω για Phuket όπου θα μείνω 5 μέρες (μεταξύ άλλων εκδρομές σε Phi-Phi, Coral, James Bond κλπ). Μετά πετάω στο Samui για 6 μέρες και για το τέλος 4 μέρες Bangkok. Πιστεύω ότι αυτό το πρόγραμμμα περιλαμβάνει μια καλή εικόνα από τη νότια χώρα και συνδυάζει ξεκούραη με αξιοθέτα.
σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!!μμμ...μαλλον θα επιλεξω τα πρωτα τοτε....εαν κ δεν με πειραζει η ταλαιπωρια με αποστασεις κλπ...αρκει να μην μου φυγουν ολα τα χρηματα σε μεταφορικα....οσο για τις προσφορες που μπορω να το μαθω..??σε επρηξα εεε???εαν κ εχω παρα πολλες αποριες ακομη....